İnşallah canım Allah büyük bakalım hafta sonu görüş yok normalde ama emzirmeyw beşki çağırırız dediler.. heyecanla telefon bekliyoruzYa ben sana kurban olurumolsun bir sonrakilerde o heyecanını atacaksın ya daha rahat hareket edersin, sonra yaka iğneni omzuna koyup koyup gezersin
Ben iyiyim şükür canım, Perşembe sabah çıktım hastaneden. Sadece yatıştaysam kalkarken birinden destek istiyorum. Yoksa ağrılarım felan bayağı hafifledi.Çok sevindim kavuşmanızaSen nasılsın canım, ağrıların nasıl, hastaneden çıktın mı?
Ya cok sevindim canım inşallah en kısa sürede evinize de çıkarsınızbende dün bebeğimi emzirmeye gittimmeme ucum olmadığı için pek başarılı olamadım. Aslında yavrum emiyor, emme refleksi var ama meme ucumu ağzında tutamadın çocuğun.. bir de çok heyecanlandım ilk defa kucağıma aldım minicik nasıl tutacağımı bilemedim hemşire olabilir hani bu ilk deneyiminiz felan dedi ama annelik iç güdüsü kötü.. silikon başlık ile deneyeceğiz bir dahakine..
Ya ben uyuyamıyorum gece. Adam horul horul. Ben de dürtüklüyorum dizim çarpıyor dirseğim böğrünü deliyor falan napalım olabilir yaniAy kocayı boğma hissi sadece bende yokmuş çok sevindim shahhahahshs nefes alınca bile ne nefes alıyon diyip saldırasım geliyor ahahahahah
Ayy bende sadece ben öyleyim sanıyordum.birde kızıma haksızlık yapıyorum diye daha çok cokuyorum bende sürekli ağlamaklı hallerdeyim herkes düşman gibi görünüyor benimki tamamen kendisi gelen iyiki geldi ama doğduktan sonra nasıl bakacagim yorgunluğu üstüme çöktü oğluma da sürekli kiziyorum ona da ayrı ağlıyorum yani hep sinirli ve ağlıyorum durumum iyi değil:)Ayyy ayy 10 yaşındaki çocuğun aklı ile 40 da yeniden çocuk yaparsam olacagim bu.resmen çöküş dönemi yaşıyorum.tahammul sıfır önüme gelene cephedeki düşman gözüyle bakıyorum.hersey zamanında güzel.insallah doğunca bize ışık olurlar gözümüzün feri gelir.bu enerji ve bu yorgunlukla nasıl bakicam nasıl dogurucam diye dün akşam ağlıyordum
Masallah ikinizde iyisiniz son duzlukteyiz hepimiz insallah sağlıkla kavuşuruz ve kolaylıkla büyütüruzİnşallah canım Allah büyük bakalım hafta sonu görüş yok normalde ama emzirmeyw beşki çağırırız dediler.. heyecanla telefon bekliyoruz
Ben iyiyim şükür canım, Perşembe sabah çıktım hastaneden. Sadece yatıştaysam kalkarken birinden destek istiyorum. Yoksa ağrılarım felan bayağı hafifledi.
İnşallah canım dua edinYa cok sevindim canım inşallah en kısa sürede evinize de çıkarsınız
maşallahİnşallah canım Allah büyük bakalım hafta sonu görüş yok normalde ama emzirmeyw beşki çağırırız dediler.. heyecanla telefon bekliyoruz
Ben iyiyim şükür canım, Perşembe sabah çıktım hastaneden. Sadece yatıştaysam kalkarken birinden destek istiyorum. Yoksa ağrılarım felan bayağı hafifledi.
işte biraz varmış ama yakın diye düşünüyorum kavuşmamızı niyeysemaşallahemebildiğine göre oksijen sıkıntısı yok haftasını bekliyor tahminimce en kısa sürede kavuşun inş
Merhaba herhangi bi sebep söylemediler benim 3 cm de açıklığım var ama bugün taburcu ettiler istirahat önerdiler haftada 1 kontrole gitcem sana ne dedi doktor peki?Merhaba bende bugün kontrole gittim ve suyumun azaldığını söyledi ve amnisure testi yaptık sızıntı mı var diye . Çok şükür negatif çıktı sızıntı yok fakat her gittiğimde 10 günde bir azalıyor suyu . havuç suyu da içsem su da içsem değişmiyor. Size söyledikleri bir sebep ya da çözüm var mı paylaşır mısınız
Sen annesin hissedersinnnnişte biraz varmış ama yakın diye düşünüyorum kavuşmamızı niyeysebakalım bekliyoruz. O iyi olsun da
Bugün kontrolüm vardı kızlar benim bebiş 2 hafta önce baş aşağı dönmüştü şimdi tekrar geri dönmüşdaha yeri var merak etme dedi doktor ama bakalım kısmet artık. Ssvd denemek istiyorum her şey yolunda giderse, dönmezse deneyemeyeceğiz tabii
/QUOTE]
Herşeyin hayırlısı canım bende SSVD adayıyım benim bebişte baş aşağı dönmüş inşallah Rabbim ikimizede nasip eder. Normal doğum
Herşeyin hayırlısı olsun inşallahBugün kontrolüm vardı kızlar benim bebiş 2 hafta önce baş aşağı dönmüştü şimdi tekrar geri dönmüşdaha yeri var merak etme dedi doktor ama bakalım kısmet artık. Ssvd denemek istiyorum her şey yolunda giderse, dönmezse deneyemeyeceğiz tabii
Aminnn inşallah nasip olurHerşeyin hayırlısı olsun inşallahbende SSVD adayıyım Benim bebişte baş aşağı dönmüş. Rabbim ikimizede nasip etsin inşallah normal doğum
Ben de hiç istemiyorum. Sezeryan doğumu gerçekten benim için çok zor bir süreçti o yüzden elimden geldiğince normal doğum için mücadele edeceğim. Allah kısmet ederse doktorla da konuştum dedim baktınız olmuyor benle bebeğim riske giriyoruz. O zaman yine sezeryan olmaya razıyım. Ama gerçekten çok hikaye okudum ssvd yapan anne adayları çok var. Biz niye yapmayalım. 36 haftadan sonra doktorum bol bol merdiven in çık yürüyüş yapmamı önerdi. Sen de bu egzersizleri yap ben inanıyorum İnşallah sen de ben de normal doğum yapacağız. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıcakla bebeklerimizi alırız kucağımızaAminnn inşallah nasip olurbir kez daha sezaryen olmayı gerçekten hiç istemiyorum
Benim doktorum da çok destekliyor çok şükür. Böyle doktor bulmak da zor çünkü. Bana da bolca yüz, yürüyüş yap dediBen de hiç istemiyorum. Sezeryan doğumu gerçekten benim için çok zor bir süreçti o yüzden elimden geldiğince normal doğum için mücadele edeceğim. Allah kısmet ederse doktorla da konuştum dedim baktınız olmuyor benle bebeğim riske giriyoruz. O zaman yine sezeryan olmaya razıyım. Ama gerçekten çok hikaye okudum ssvd yapan anne adayları çok var. Biz niye yapmayalım. 36 haftadan sonra doktorum bol bol merdiven in çık yürüyüş yapmamı önerdi. Sen de bu egzersizleri yap ben inanıyorum İnşallah sen de ben de normal doğum yapacağız. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıcakla bebeklerimizi alırız kucağımıza
İşaret parmağımla orta parmağını makas gibi yapıp memeyi ortasına alsan ağzına doğru öyle tuttursan nasıl olur acababende dün bebeğimi emzirmeye gittimmeme ucum olmadığı için pek başarılı olamadım. Aslında yavrum emiyor, emme refleksi var ama meme ucumu ağzında tutamadın çocuğun.. bir de çok heyecanlandım ilk defa kucağıma aldım minicik nasıl tutacağımı bilemedim hemşire olabilir hani bu ilk deneyiminiz felan dedi ama annelik iç güdüsü kötü.. silikon başlık ile deneyeceğiz bir dahakine..
Maşallah çok sevindim sezaryen sonrası süreci daha kolay atlattın. Bebeğine de sağ salim kavuşacaksınİnşallah canım Allah büyük bakalım hafta sonu görüş yok normalde ama emzirmeyw beşki çağırırız dediler.. heyecanla telefon bekliyoruz
Ayy bende sadece ben öyleyim sanıyordum.birde kızıma haksızlık yapıyorum diye daha çok cokuyorum bende sürekli ağlamaklı hallerdeyim herkes düşman gibi görünüyor benimki tamamen kendisi gelen iyiki geldi ama doğduktan sonra nasıl bakacagim yorgunluğu üstüme çöktü oğluma da sürekli kiziyorum ona da ayrı ağlıyorum yani hep sinirli ve ağlıyorum durumum iyi değil:)
İşaret parmağımla orta parmağını makas gibi yapıp memeyi ortasına alsan ağzına doğru öyle tuttursan nasıl olur acaba
1 çocuk ile yetişemiyorum neyine guvendin acaba diye içimde kavgalar ediyorum sonra tövbe cekiyorum. Ağrılar halsizlik beni mahvetti.islerimi bitiremiyorum.ev havaya kalktı temizlikçi gelicek daha yıkanacak utulenecek şeyler var .çatı kemiklerim yüzünden işlerimi bitiremeden pat düşüyorum koltuğa offffff napcez bizAyy bende sadece ben öyleyim sanıyordum.birde kızıma haksızlık yapıyorum diye daha çok cokuyorum bende sürekli ağlamaklı hallerdeyim herkes düşman gibi görünüyor benimki tamamen kendisi gelen iyiki geldi ama doğduktan sonra nasıl bakacagim yorgunluğu üstüme çöktü oğluma da sürekli kiziyorum ona da ayrı ağlıyorum yani hep sinirli ve ağlıyorum durumum iyi değil:)
Bende bugün çok kotuyum sırt kaslarım bacak kaslarım.cok qgriyor aile hek test verdim değerlerim yerlerde dünya vitamin içiyorum.birde neyse az kaldi insallah ..temizlikçi ben almayacağım valla hiç gözüm.kesmiyor sanki dogurunca daha iyi olacakmış gibi hersey1 çocuk ile yetişemiyorum neyine guvendin acaba diye içimde kavgalar ediyorum sonra tövbe cekiyorum. Ağrılar halsizlik beni mahvetti.islerimi bitiremiyorum.ev havaya kalktı temizlikçi gelicek daha yıkanacak utulenecek şeyler var .çatı kemiklerim yüzünden işlerimi bitiremeden pat düşüyorum koltuğa offffff napcez biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?