2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ya ben sana kurban olurum olsun bir sonrakilerde o heyecanını atacaksın ya daha rahat hareket edersin, sonra yaka iğneni omzuna koyup koyup gezersin
İnşallah canım Allah büyük bakalım hafta sonu görüş yok normalde ama emzirmeyw beşki çağırırız dediler.. heyecanla telefon bekliyoruz
Çok sevindim kavuşmanıza Sen nasılsın canım, ağrıların nasıl, hastaneden çıktın mı?
Ben iyiyim şükür canım, Perşembe sabah çıktım hastaneden. Sadece yatıştaysam kalkarken birinden destek istiyorum. Yoksa ağrılarım felan bayağı hafifledi.

Ya cok sevindim canım inşallah en kısa sürede evinize de çıkarsınız

Ay kocayı boğma hissi sadece bende yokmuş çok sevindim shahhahahshs nefes alınca bile ne nefes alıyon diyip saldırasım geliyor ahahahahah
Ya ben uyuyamıyorum gece. Adam horul horul. Ben de dürtüklüyorum dizim çarpıyor dirseğim böğrünü deliyor falan napalım olabilir yani Ben uyuyamıyosam o da uyuyamasın. Kalksın su getirsin bu aralar gerçekten ümüğünü sıkasım var. Benim haklı sebeplerim var ya, bebek gelecekken borç yapmış. Ağzına tükürücem dur bakalım

Ayy bende sadece ben öyleyim sanıyordum.birde kızıma haksızlık yapıyorum diye daha çok cokuyorum bende sürekli ağlamaklı hallerdeyim herkes düşman gibi görünüyor benimki tamamen kendisi gelen iyiki geldi ama doğduktan sonra nasıl bakacagim yorgunluğu üstüme çöktü oğluma da sürekli kiziyorum ona da ayrı ağlıyorum yani hep sinirli ve ağlıyorum durumum iyi değil:)

Masallah ikinizde iyisiniz son duzlukteyiz hepimiz insallah sağlıkla kavuşuruz ve kolaylıkla büyütüruz

maşallah emebildiğine göre oksijen sıkıntısı yok haftasını bekliyor tahminimce en kısa sürede kavuşun inş

Merhaba herhangi bi sebep söylemediler benim 3 cm de açıklığım var ama bugün taburcu ettiler istirahat önerdiler haftada 1 kontrole gitcem sana ne dedi doktor peki?

Bugün kontrolüm vardı kızlar benim bebiş 2 hafta önce baş aşağı dönmüştü şimdi tekrar geri dönmüş daha yeri var merak etme dedi doktor ama bakalım kısmet artık. Ssvd denemek istiyorum her şey yolunda giderse, dönmezse deneyemeyeceğiz tabii

Herşeyin hayırlısı olsun inşallah bende SSVD adayıyım Benim bebişte baş aşağı dönmüş. Rabbim ikimizede nasip etsin inşallah normal doğum

Herşeyin hayırlısı olsun inşallah bende SSVD adayıyım Benim bebişte baş aşağı dönmüş. Rabbim ikimizede nasip etsin inşallah normal doğum
Aminnn inşallah nasip olur bir kez daha sezaryen olmayı gerçekten hiç istemiyorum

Aminnn inşallah nasip olur bir kez daha sezaryen olmayı gerçekten hiç istemiyorum
Ben de hiç istemiyorum. Sezeryan doğumu gerçekten benim için çok zor bir süreçti o yüzden elimden geldiğince normal doğum için mücadele edeceğim. Allah kısmet ederse doktorla da konuştum dedim baktınız olmuyor benle bebeğim riske giriyoruz. O zaman yine sezeryan olmaya razıyım. Ama gerçekten çok hikaye okudum ssvd yapan anne adayları çok var. Biz niye yapmayalım. 36 haftadan sonra doktorum bol bol merdiven in çık yürüyüş yapmamı önerdi. Sen de bu egzersizleri yap ben inanıyorum İnşallah sen de ben de normal doğum yapacağız. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıcakla bebeklerimizi alırız kucağımıza

Benim doktorum da çok destekliyor çok şükür. Böyle doktor bulmak da zor çünkü. Bana da bolca yüz, yürüyüş yap dedi sağlıkla nasip olur inşallah

İşaret parmağımla orta parmağını makas gibi yapıp memeyi ortasına alsan ağzına doğru öyle tuttursan nasıl olur acaba

Maşallah çok sevindim sezaryen sonrası süreci daha kolay atlattın. Bebeğine de sağ salim kavuşacaksın

İşaret parmağımla orta parmağını makas gibi yapıp memeyi ortasına alsan ağzına doğru öyle tuttursan nasıl olur acaba
1 çocuk ile yetişemiyorum neyine guvendin acaba diye içimde kavgalar ediyorum sonra tövbe cekiyorum. Ağrılar halsizlik beni mahvetti.islerimi bitiremiyorum.ev havaya kalktı temizlikçi gelicek daha yıkanacak utulenecek şeyler var .çatı kemiklerim yüzünden işlerimi bitiremeden pat düşüyorum koltuğa offffff napcez biz

Bende bugün çok kotuyum sırt kaslarım bacak kaslarım.cok qgriyor aile hek test verdim değerlerim yerlerde dünya vitamin içiyorum.birde neyse az kaldi insallah ..temizlikçi ben almayacağım valla hiç gözüm.kesmiyor sanki dogurunca daha iyi olacakmış gibi hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…