2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Dip köşe temiz olsunda doğum sonrası yine elden geçer halılar filan kirliydi benim hepsini verdim yıkamaya dolap içlerini yaptım.dis temizliğinde Perşembe günü yaptiricam.sora biraz kişisel bakımlar ondan sonra da inşallah doğum sağlıkla.benimxe vajina bacak kopuyor Allah bize 20 yaş enerjisi versin insalalh

Benim doktorum da çok destekliyor çok şükür. Böyle doktor bulmak da zor çünkü. Bana da bolca yüz, yürüyüş yap dedi sağlıkla nasip olur inşallah
Amin inşallah evet öyle her doktor desteklemiyor maalesef benim doktor da çok şükür destekliyor.Rabbim bize ve isteyen herkese nasip etsin İnşallah Allah'ın izniyle başaracağız

Sen annesin hissedersinnnn kız o değil yengeç burcu oldu çocuk
Hiç sorma ben erken doğururum diyordum ama bu kadar erken olacağını düşünmüyordum. Yengeç burcu erkeği severim yükseleni de başak oldu. Ben başak yapmaya uğraşıyordum babası başak ben başak olunca

İşaret parmağımla orta parmağını makas gibi yapıp memeyi ortasına alsan ağzına doğru öyle tuttursan nasıl olur acaba
Denedim canım C şeklinde tut diyor o da olmuyor makas gibi sıkıştırmayı denedim onunla biraz daha iyi oldu aslında ama bakalım uçla deneyeceğim. Çağırdılar yine gideceğim Allah izin verirse

Al benden de o kadar yaşım 31 ama hissettiğim 51 gibi ani bi harekette nefesimi kesiyor içimdeki arkadaş halbuki ben ilk cocuğumun hamileliğin ki gibi rahat geçer sanmıştım.
Aynı şekilde öbür hafta temizlikçi gelecek camlar balkonlar rezalet halde şuan yetişemedikçe pişman oluyorum 1. Kat evde oturmaktan

Denedim canım C şeklinde tut diyor o da olmuyor makas gibi sıkıştırmayı denedim onunla biraz daha iyi oldu aslında ama bakalım uçla deneyeceğim. Çağırdılar yine gideceğim Allah izin verirse
Bol bol da kremle uç çıkana kadar bi de yara olmasın
Ohhh mis gibi kavuş yavruna hayırlısıyla

Enfeksiyonu geçmeyen hatunlar
Galiba bu nine bezleri ise yarıyor
Sert krem Muslinden kesip yaptik biz. Hazır satilan kumas pedler de olur. (Çıtçıtlı olmazsa düşüyor!)
İstediğim pamuklu ic.camasirini giyeyim (pacali don bile denedim), gunde kaç kez değiştireyim, hatta dr evde donsuz gez dedi. Hicbiri böyle rahat olmamıştı..
Bakalım idrar nasil çıkacak 2 hafta sonra

Oyyy gozun aydinn umarim en kisa zamanda eve de cikarsiniz. İlk zamanlar olabiliyor o halledersiniz sıkma canini. 2-3 sefer sonra profesyonel olucan hic merak etme
Medipol de hangi doktora gidiyorsun canim
Ben asiyeye gidiyorum. İlk kizimda da ona dogum yapmistim nisadaydi. Bende preeklampsi oldugu icin deneyimli bir doktor istemistim. O zaman hastane kalabalik vs cok iyi anilarim yok doktor hanim da cok yogundu ama bu hastanede hem doktoruma iyi gelmis hem ben de daha iyi hissediyorum. Asiye hanim cok deneyimli guzel yonlendiriyor ama cok pimpirikli bir doktor degil. Benim yapim biraz stresli oldugu icin bana iyi geliyor ama yine de sen gorusmek istersen kendin gorus canim. Onceki deneyiminden oturu daha hizli iletisim kurabilecegin birini tercih edebilirsin diye dusundum

Asiye hanımı duydum.bende oraya gidiyorum Seymin hanıma.cok memnunum kendisinden oğlumu da onda dogurmustum.

Merhaba canim bahçelievler medipolde hangi doktora gidiyosun

Ben dip köşe yaptırdım bir 20 gün önce yine perdeleri yıkatirim yapamam diye öncesinde yaptirmistim Amin amin insallah 20 yas enerjisi gelir :)

Asiye hanımı duydum.bende oraya gidiyorum Seymin hanıma.cok memnunum kendisinden oğlumu da onda dogurmustum.
Yaa ben soran arkadasla karistirdim kusura bakma. Bir an dalginligima gelmis. Belki de karsilasiyoruz gittigimizde farketmeden
Merhaba canim bahçelievler medipolde hangi doktora gidiyosun
Asiye hanima gidiyorum canim

Yaa ben soran arkadasla karistirdim kusura bakma. Bir an dalginligima gelmis. Belki de karsilasiyoruz gittigimizde farketmeden

Asiye hanima gidiyorum canim
Belkide Allah sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah.cok yoğun oluyorlar çok kalabalık muayene süreleri kısa ama bana çok yakın hemde doktorumu seviyorum iletişimimiz kuvvetli. Perşembe günü kontroldeydim ben haftaya cuma çağırdı tekrar ama cumartesi gidicem temizlik işleri var Perşembe cuma 1 gün rötar yapıcam.

Ben dip köşe yaptırdım bir 20 gün önce yine perdeleri yıkatirim yapamam diye öncesinde yaptirmistim Amin amin insallah 20 yas enerjisi gelir :)
Bende yaptirmadigima pişmanım simdi herşey dahada zor bana yine ne yapsan düzenini sen biliyorsun agirlastikca iki dolap yapsan yıkılıp kalıyorsun.belki ev düzene binince duzelerimonunda sıkıntısı bastı herhalde

Kızlar ya benim bugün leğen kemiğim mi desem pelvik bölge mi desem baya ağrıyor oradaki kemikler sanki böyle genişler gibi normalde de vardı ama akşam üstünden beri arttı normal mi acaba sizde de oluyo mu ağrı

Kızlar ben doğum yaptım, minik oğlum aceleci çıktı

Her şey o kadar ani oldu ki bugün sabah, öğleden sonra temizlik falan vardı evde güya. 3 gün önceki kontrolde 25 Temmuz için gün belirlemiştik hatta

35+4te doğmuş olduk. Şimdilik ben de bebek de iyiyiz, detayları sonra anlatıcam size, dua edin bizler için

4 gündür aynı ağrıları yaşıyorum canım .bildigin yeni bir evreye geçtik.ayaklarima kadar vuruyor ağrım.vajina içinde ağrıyor offff

Ayyyy kızma nolur fikfikler mi işe yaradı ne oldu nasıl oldu bu ne hız
Sağlıcakla büyüt bebeğini kutlarım canım
Toparladığında detayları bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…