Dip köşe temiz olsunda doğum sonrası yine elden geçer halılar filan kirliydi benim hepsini verdim yıkamaya dolap içlerini yaptım.dis temizliğinde Perşembe günü yaptiricam.sora biraz kişisel bakımlar ondan sonra da inşallah doğum sağlıkla.benimxe vajina bacak kopuyor Allah bize 20 yaş enerjisi versin insalalhBende bugün çok kotuyum sırt kaslarım bacak kaslarım.cok qgriyor aile hek test verdim değerlerim yerlerde dünya vitamin içiyorum.birde neyse az kaldi insallah ..temizlikçi ben almayacağım valla hiç gözüm.kesmiyor sanki dogurunca daha iyi olacakmış gibi hersey
Amin inşallahBenim doktorum da çok destekliyor çok şükür. Böyle doktor bulmak da zor çünkü. Bana da bolca yüz, yürüyüş yap dedisağlıkla nasip olur inşallah
Hiç sorma ben erken doğururum diyordum ama bu kadar erken olacağını düşünmüyordum. Yengeç burcu erkeği severim yükseleni de başak oldu. Ben başak yapmaya uğraşıyordum babası başak ben başak oluncaSen annesin hissedersinnnnkız o değil yengeç burcu oldu çocuk
Denedim canım C şeklinde tut diyor o da olmuyor makas gibi sıkıştırmayı denedim onunla biraz daha iyi oldu aslında ama bakalım uçla deneyeceğim. Çağırdılar yine gideceğim Allah izin verirseİşaret parmağımla orta parmağını makas gibi yapıp memeyi ortasına alsan ağzına doğru öyle tuttursan nasıl olur acaba
Al benden de o kadar yaşım 31 ama hissettiğim 51 gibi ani bi harekette nefesimi kesiyor içimdeki arkadaş halbuki ben ilk cocuğumun hamileliğin ki gibi rahat geçer sanmıştım.1 çocuk ile yetişemiyorum neyine guvendin acaba diye içimde kavgalar ediyorum sonra tövbe cekiyorum. Ağrılar halsizlik beni mahvetti.islerimi bitiremiyorum.ev havaya kalktı temizlikçi gelicek daha yıkanacak utulenecek şeyler var .çatı kemiklerim yüzünden işlerimi bitiremeden pat düşüyorum koltuğa offffff napcez biz
Bol bol da kremle uç çıkana kadar bi de yara olmasınDenedim canım C şeklinde tut diyor o da olmuyor makas gibi sıkıştırmayı denedim onunla biraz daha iyi oldu aslında ama bakalım uçla deneyeceğim. Çağırdılar yine gideceğim Allah izin verirse
Oyyy gozun aydinn umarim en kisa zamanda eve de cikarsiniz. İlk zamanlar olabiliyor o halledersiniz sıkma canini. 2-3 sefer sonra profesyonel olucan hic merak etmebende dün bebeğimi emzirmeye gittimmeme ucum olmadığı için pek başarılı olamadım. Aslında yavrum emiyor, emme refleksi var ama meme ucumu ağzında tutamadın çocuğun.. bir de çok heyecanlandım ilk defa kucağıma aldım minicik nasıl tutacağımı bilemedim hemşire olabilir hani bu ilk deneyiminiz felan dedi ama annelik iç güdüsü kötü.. silikon başlık ile deneyeceğiz bir dahakine..
Ben asiyeye gidiyorum. İlk kizimda da ona dogum yapmistim nisadaydi. Bende preeklampsi oldugu icin deneyimli bir doktor istemistim. O zaman hastane kalabalik vs cok iyi anilarim yok doktor hanim da cok yogundu ama bu hastanede hem doktoruma iyi gelmis hem ben de daha iyi hissediyorum. Asiye hanim cok deneyimli guzel yonlendiriyor ama cok pimpirikli bir doktor degil. Benim yapim biraz stresli oldugu icin bana iyi geliyor ama yine de sen gorusmek istersen kendin gorus canim. Onceki deneyiminden oturu daha hizli iletisim kurabilecegin birini tercih edebilirsin diye dusundumMedipol de hangi doktora gidiyorsun canim
Oooo tam bir evcümen ideal beyefendi olmuşHiç sorma ben erken doğururum diyordum ama bu kadar erken olacağını düşünmüyordum. Yengeç burcu erkeği severim yükseleni de başak oldu. Ben başak yapmaya uğraşıyordum babası başak ben başak olunca
Asiye hanımı duydum.bende oraya gidiyorum Seymin hanıma.cok memnunum kendisinden oğlumu da onda dogurmustum.Oyyy gozun aydinn umarim en kisa zamanda eve de cikarsiniz. İlk zamanlar olabiliyor o halledersiniz sıkma canini. 2-3 sefer sonra profesyonel olucan hic merak etme
Ben asiyeye gidiyorum. İlk kizimda da ona dogum yapmistim nisadaydi. Bende preeklampsi oldugu icin deneyimli bir doktor istemistim. O zaman hastane kalabalik vs cok iyi anilarim yok doktor hanim da cok yogundu ama bu hastanede hem doktoruma iyi gelmis hem ben de daha iyi hissediyorum. Asiye hanim cok deneyimli guzel yonlendiriyor ama cok pimpirikli bir doktor degil. Benim yapim biraz stresli oldugu icin bana iyi geliyor ama yine de sen gorusmek istersen kendin gorus canim. Onceki deneyiminden oturu daha hizli iletisim kurabilecegin birini tercih edebilirsin diye dusundum
Merhaba canim bahçelievler medipolde hangi doktora gidiyosunCanim once muayeneye git oyle konusursun. Hangi yakadasin bilmiyorum ama medipol mega, koc universitesi hastanesi baya tesekkullu. Fiyatlarini bilmiyorum. Ben medipol bahcelievlere gidiyorum fiyatlar orada daha uygun oraya da bakabilirsin.
Ben pazartesi tasiniyorum bir de. Hic bir sey hazir degil ne yikandi ne utulendi tasinicam sonra yaparim dedim. Su an dogursam cocuga yikanmamis seyleri verir evdeki camasir sulu seyi giyerim gibime geliyorsurekli bunu dusunuyorum cunku bu bebis nedense cok da beklemeyecek gibi hissediyorum umarim oyle olmaz
Aynen ben de oyleydim. Ben de sadece yikayip utulemistim. Biberonlari da yikayip kaynatmistim. Sonrasinda su icene kadar biberon emzik tutmadi bir daha gerekmedi. Kardesimin hocasi bebekler icin Allah askina o cocuk o kanaldan gecip doguyor o kadar dayaniksiz mi demisti cok mantikli gelmistitabiki dikkat edicez ama fazla sakinan bebek mikroplara daha dayaniksiz oluyor ilk aylar extra dikkat etmek yeterli. Sonra yavastan tanissin mikroplarla. Ben kizimin yaninda supurge acmadim tozu cekmesin diye simdi ev tozuna alerjisi var
Ben dip köşe yaptırdım bir 20 gün önce yine perdeleri yıkatirim yapamam diye öncesinde yaptirmistim Amin amin insallah 20 yas enerjisi gelir :)Dip köşe temiz olsunda doğum sonrası yine elden geçer halılar filan kirliydi benim hepsini verdim yıkamaya dolap içlerini yaptım.dis temizliğinde Perşembe günü yaptiricam.sora biraz kişisel bakımlar ondan sonra da inşallah doğum sağlıkla.benimxe vajina bacak kopuyor Allah bize 20 yaş enerjisi versin insalalh
Yaa ben soran arkadasla karistirdim kusura bakma. Bir an dalginligima gelmis. Belki de karsilasiyoruz gittigimizde farketmedenAsiye hanımı duydum.bende oraya gidiyorum Seymin hanıma.cok memnunum kendisinden oğlumu da onda dogurmustum.
Asiye hanima gidiyorum canimMerhaba canim bahçelievler medipolde hangi doktora gidiyosun
Belkide Allah sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah.cok yoğun oluyorlar çok kalabalık muayene süreleri kısa ama bana çok yakın hemde doktorumu seviyorum iletişimimiz kuvvetli. Perşembe günü kontroldeydim ben haftaya cuma çağırdı tekrar ama cumartesi gidicem temizlik işleri var Perşembe cuma 1 gün rötar yapıcam.Yaa ben soran arkadasla karistirdim kusura bakma. Bir an dalginligima gelmis. Belki de karsilasiyoruz gittigimizde farketmeden
Asiye hanima gidiyorum canim
Bende yaptirmadigima pişmanım simdi herşey dahada zor bana yine ne yapsan düzenini sen biliyorsun agirlastikca iki dolap yapsan yıkılıp kalıyorsun.belki ev düzene binince duzelerimBen dip köşe yaptırdım bir 20 gün önce yine perdeleri yıkatirim yapamam diye öncesinde yaptirmistim Amin amin insallah 20 yas enerjisi gelir :)
4 gündür aynı ağrıları yaşıyorum canım .bildigin yeni bir evreye geçtik.ayaklarima kadar vuruyor ağrım.vajina içinde ağrıyor offffKızlar ya benim bugün leğen kemiğim mi desem pelvik bölge mi desem baya ağrıyor oradaki kemikler sanki böyle genişler gibi normalde de vardı ama akşam üstünden beri arttı normal mi acaba sizde de oluyo mu ağrı
Ayyyy kızma nolur fikfikler mi işe yaradı ne oldu nasıl oldu bu ne hızKızlar ben doğum yaptım, minik oğlum aceleci çıktı
Her şey o kadar ani oldu ki bugün sabah, öğleden sonra temizlik falan vardı evde güya. 3 gün önceki kontrolde 25 Temmuz için gün belirlemiştik hatta
35+4te doğmuş olduk. Şimdilik ben de bebek de iyiyiz, detayları sonra anlatıcam size, dua edin bizler için
Evet evet aynısı ya vardı normalde ama bu kadar çok değildi arttı baya bugün4 gündür aynı ağrıları yaşıyorum canım .bildigin yeni bir evreye geçtik.ayaklarima kadar vuruyor ağrım.vajina içinde ağrıyor offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?