2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Yaa ben soran arkadasla karistirdim kusura bakma. Bir an dalginligima gelmis. Belki de karsilasiyoruz gittigimizde farketmeden

Asiye hanima gidiyorum canim
Ya bende muhabbet hocada takipliyim
Nasipse ekim başi gibi olcak doğumum
Doğumdan inşallah memnun kaliriz normal doğum istiyorum ama korkuyorumda biraz fiyatlar güncellendimi bilginiz varmi ben bu ay sonu gidicem umarim çok eklmezler fiyatlarin ustune

Evet evet aynısı ya vardı normalde ama bu kadar çok değildi arttı baya bugün
Doğuma hazırlanıyoruz canım kaslarimiz gevsiyor .ben gecenlerde bu ağrı ilk çıktığında dogurucam galiba diye gittim.kalcam filan bildiğin sizliyordu.doktor gayet normal dedi.

Doğuma hazırlanıyoruz canım kaslarimiz gevsiyor .ben gecenlerde bu ağrı ilk çıktığında dogurucam galiba diye gittim.kalcam filan bildiğin sizliyordu.doktor gayet normal dedi.
Yaa ozaman iyi bari iyi oldu söylediğin inşallah kolaylıkla atlatırız da kucağımıza alırız

Kızlar son haftalar bi enerji geliyormuş ya bende de öyle bir enerji var sanırım. Sürekli evi toparlamaya eşya hazırlamaya çalışıyorum. Haftaya falan temizliğe gelecekler bana ama öncesinde düzenleme işleriyle uğraşıyorum. Bu hafta hastane çantası hazırlayacağım bakalım.

Dağıtacağınız çikolata kapı süsü vs hallettiniz mi :) hediyelik olarak ne alsam bilemedim ilk bebeğimde açacak magnet aldım iyi oldu kullanıyorlar hala insanlar ama mum süs vs çöp oluyor o yüzden istemiyorum

Bende titiz ve takıntılı olunca valla zor geçiyor ama doğumdan sonra heryeri temizlerim çok özledim:)

Ben trendyoldan buldum ordan alacagim inst gereksiz çok pahali birde cikolata alacagim kapı süsü vs almayacagim

Ben trendyoldan buldum ordan alacagim inst gereksiz çok pahali birde cikolata alacagim kapı süsü vs almayacagim

Şu dododesigna sordum ben de. Kapı süsü + takı yastığı 3 bin küsür dediler :) trendyoldan yaptırıyorum bakalım yorumlar iyiydi 1500 liraya yaptırıyorum.
Çikolata da laresparty diye bir sayfa var instagramda 100 adet 985 lira dedi. Onu yaptıracağım sanırım.

Yaa ne güzel bende tam tersi enerjim sıfırlanmış durumda temizlik yapmayı bırakın ne yerimden kalkmak istiyorum ne yemek yapmak vallahi WC ye gitmek bile zül geliyor banaeşim sabahlari kahvaltı sonrası ortalığı cat pat süpürüyor en azından eline yüzüne bakılır olsun diye kendisi bile farkında elimin bile kalkmadiginin durumum vahim yani

Canım meme ucu çıkartıcı var onu dene istersen silikon uç zor oluyor. Onu her seferinde yıkamak kullanmak vs vs. Sonra silikona alışıyor normal meme ucunu almıyor. Ama tabi ki hiç emmemesinden iyidir silikonla emmesi.

Ay geliyooo bebişlerimiz hayırlı olsun oğluşun

Ben çoğuna sordum çok pahali bence gereksiz pahali çikolatayı da trendyol yada çiçek sepetinde alirim

Kızlar bu arada gümüş uç alın derim ben mutlaka. Ben ilk doğumda almamıştım ama o kadar tahriş oldu yara oldu ki doğumdan sonra almak zorunda kaldım. Bunda da kullanacağım direkt. İyileştiriyor gerçekten emzirme aralarında kullanmak iyi oluyor

Ay ay ay gozun aydinnn rabbim saglikla buyutsun
Ben sanirim mart gibi sormustum 37 mi 40 mi ne demislerdi normal icin. Zorunlu sezeryan 55di sanirim. Guncellendi mi sonra bilmiyorum sormadim ben de. Aslinda bu haftalarda odalari vs gostereceklerdi ama benim bir turlu vaktim olmadi
Ya ben bugun bu konuda sanirim hormonlarin da etkisiyle biraz daralmis hissediyorum. Ben hamileligimi ogrenmeden once iki fitik patladi belimde 2.5 ay hic yuruyemedim ayaga bile kalkamadim. Tam yarim yamalak yururken surpriz hamileymisim. Neredeyse 7. Aya kadar bulantidan adam akilli kafami kaldiramadim prilam bile cok etki etmedi. Son bir aydir da agirlastigimdan bir sey yapamiyorum. Kalkacak istek vs de yok. Kipirdasam kotu olucam biliyorum. Sukursuzluk etmeyim Rabbim bugunumuzu aratmasin sadece yaklasik bir senedir hasta modundayim modum iyice dustu. Simdi de tasiniyorum ufacik bir sey yapsam yerime geri oturuyorum yapilacak cok sey var yapacak enerjim yok ay daraldim kalkip isimi gucumu kendim yapasim var. Bir de ustune sezeryan olup bir sure hareket kisitlamasi yasarsam doguma da bir-bir bucuk ay var her an ben cekilmez birine donusebilirim

AY İNANMIYORUM. Hayırlı olsun canım gözünüz aydınnnn. Rabbim ikinize de sağlık sıhhat versin kız bu bebelere noluyo yicem hepsini bu ne acele

Odalari son haftalardami gösteriyorlar acaba bu ay sonu gittigimde gezmek istesem gezdirirlermi ki Doktordan doktora degisiyora sanirim fiyat ben sordugumda op.doktor nrm doguma 33bin demisti Doğumdan sonra tecbrubelerinizi paylaşirsaniz çok mutlu olurumaz kaldi sanirim sizin doğumunuza

Ya ben gümüş uç almayı düşünmüyordum ama eşim benden habersiz almış. Duştan sonra vs memem çok acıyor diye geziyordum bir iki denedim baya rahatlatıyor ya galiba gerçekten iyi bir şeymiş. Çevremdeki kişiler gereksiz falan diyince almaktan vazgeçmiştim ben

Canım normale benim doktorum da 32 dediler mecburi sezeryana 49 isteğe bağlı 70 ama temmuzda zam gelicek diyorlardı geldi mi bilmiyorum bende haftaya gidicem gorusucem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…