2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Bende şu zamana kadar hani doğum oncesi büyük temizlik cam halı falan yapmak için kadın çağırırım ama dolap içlerini vs hep düzenli tutayim ütü birakmayim dedim nevresimlere kadar kitap gibi olsun doğum sonrası gelenler işimi yaparken aman buda ne hale gelmiş demesin modunda idim doğum öncesine hep hazır olsun ev agirlasinca yapamam dedim ama son 1 haftadır ev altüst oldu eşim günlük utusunu yapıp giyiniyo yemek beklentisi sıfırlandı temizlik deseniz işte kendi yapabildigi kadar günlük wc yi anca temizliyorum onada elini sürmez diye ne zaman yeter artık diyecek diye tetikte beklemiyor degilim birde bende 3 abi var 2si sıkıntı değil ama küçüğüm 2 yaşında ona rağmen kendimi gün içinde uyurken yada uyuklarken buluyorum kendi kendime bugün dinç olacam toparlanacam diyorum ama olmuyo yumurtami tavuktan tavukmu yumurtadan meselesine dönüyor bence.. benim sezeryan olacağım kesin doğum sonrasından fazlaca korkuyorum hem 4. Olması hemde 2 yaşında ekstra bir bebegin olmasi belki vakit daraldikca o gerginlik bu hale getiriyordur beni de

Bilmiyorum benmişim öyle hissetmedim ama sezeryan da kısıtlama en fazla 3 gün sonra ben mak bulasik yerleştirdim o kadar abartıldığı kadar ağrılı değil ilk gün evet çok zor ama sonrası değil sadece kalkarken destek aliyorsun

Ayy Allah yardımcın olsun küçük çocukla su dönemi atlatmak çok zor benim oğlum 11 yaşında gündüz uyuyorum filan Allah'a şükür elime ayağıma dolanmiyor ama ne yapsan evde çocuk yemesi içmesi vs.yinede yoruluyorum.benim dolap iclerim bitti son bir bakarim düzenlemeler filan .hastahane çantası bugün bitti.persembe günüde cam kapı duvar filan sonrası biraz kendime vakit ayirma.

Bende henüz yeni gelen bebiş icin hazırlıkta yok sanki hiç dogmayacakmis gibi mi desem inanasim mi gelmiyor bilmiyorum başından itibaren kendimi zaten hazır hissetmiyordum gitgide huzursuzlugum artiyor duygu durumum gitgide bozuluyor ne hissetmem gerektigini vs hiç bilmiyorum bi diyorum bebek kucağına alınca bambaşka olacak korktuğun gibi olmayacak oda canından can rahat bir süreç gecireceksin sonra şuanki küçüğüme bakıyorum hastaneye yattığım günü dusunuyorum nasıl arkamda birakacam onu daha bu bebek daha yeni sütten kesildi öbürüne süt verince hircinlasacak kucağıma aldığımda vs bu sefer ameliyat masasına yatacagimin tek mutluluğu tuplerimi baglatmis olacagimin etkisi sanırım

Offf gerçekten zor ya arkada evlat bırakmak.Rabbim kolaylığını versin düşününce gerçekten duygular karman corman.bende diyorum ya doğumda birşey olursa oğlumu goremezsem tekrar.psikolojik olarak bende iyi değilim.mutluluk hormonu sıfırlandı bizde galiba

En baştan beri takipteyim burayı
Ayy bende bugün sancı için kullandığım ilaçları bıraktım yan etki yaptığı için her an doğurabilirim kızlar benimde günüm 22 temmuzdu sezeryanla inşallah erken gelmez dua edin bana

Aa hayırlı olsun gözünüz aydın iyi olmanıza çok sevindim

İleriye dönük hayal edince rahatlıyor insan Allah eksikliklerini göstermesin ne deyim rabbim nimetlerini sunmuş bize daha ne isteyebilirim şu ilk zamanlari az hasarlı bol huzurlu geçiririz ins

Aaaa ne diyorsun
Canım Allah analı babalı büyütsün şoktayım şuan haber ver detayları bekliyoruz

Canım benim gözünüz aydin Allah analı babalı büyütsün.ne kadar planlasakta bebekler istediği zaman geliyor sağlıkla büyüsün

Sağlıkla büyütün bebeğinizi inş

Temudan 200 tl ye aldım bilginize.

Merhaba herhangi bi sebep söylemediler benim 3 cm de açıklığım var ama bugün taburcu ettiler istirahat önerdiler haftada 1 kontrole gitcem sana ne dedi doktor peki?
Tekrar merhaba :) bana da kendini suçlama senden dolayı olacak diye bir şart yok dedi. Bir sebebi olacak diye de bir şey yok şu an durum böyle sıkı takip edeceğiz sen yine de bol su içmeye devam et dedi. Yani olacağı varmış oluyor anladığım kadarıyla

Gözünüz aydın, hayırlı olsun Sağlıkla geçin evinize

Beni 30. Haftadan onceki randevudan ciktiktan sonra aradi hastane bir dahaki gelisinize boyle bir uygulamamiz var diye. Ben hep esimin isleri arasinda gidip geldigim icin firsatim olmadi. Bu gittigimde firsat bulursam bir bakicam.
Canım normale benim doktorum da 32 dediler mecburi sezeryana 49 isteğe bağlı 70 ama temmuzda zam gelicek diyorlardı geldi mi bilmiyorum bende haftaya gidicem gorusucem
Doktordan doktora fiyat degisiyor hastanelerde diye biliyorum. Sizinki daha uygunmus. Ay temmuzda degisecek miii bir sorayim gittigimde sali gidicem insallah oda susleme de sorucam. İlk kizimda aklima hic gelmemisti cok degil ama bir balon koyalim bir yere dedim
Oyyy Rabbim isinizi kolaylastirsin. Hep aklima geliyor kizim ufak olsa ne yapacaktim diye benimki 11 yasinda hallediyor bir sekilde cok sukur ama yine de cocuk cocuktur aksama kadar yatayim olmuyor. Ama sonrasinda yaslari yakin olup cok iyi arkadas olacaklar cok sanslilar
Ya benim agri esigim cok dusuk. İlk dogumum normaldi ama dikisim oldu dikis agrimon gecmesi bir haftayi buldu. Sezeryan benim hayatta 3 gun surmez yine de iyi dusunmek istiyorum ama bedenimi biliyorum sonradan uzulmek yerine hazirliyorum kendimi. Ben ilk gun hastaneye gidip bana agri kesici vurun demistim evde agridan duramadim.

Olabilir ama iğne yaptırırken bile agri var o yüzden onu dusunme olacak ve gececek

Suyun kaç cm peki söylediler mi

ay her sabah 6.30 da kalkip oturur oldum umarim bu cocugumun uyanis saatine hazirlik vs gibi bir sey degildir Allah im ablasina ceksin uykusu nolur
Günaydın canım haha bende bir ara sabah 5te dikilip oturuyordum şimdi döne döne uyuyorum 6:30da yavrunun hareketleri nasıl o uyanık mıı

Ağrı eşiğini bilmiyorum bende kendisine kolay gelenlerdeyim ama ilk ayağa kalkis WC hapsirma yürüme çok zor oluyor daha sonrasında iç organlarının tekrar yerine gitmesinden kaynaklimi normal doğumlarda da oluyor mu bilemiyorum ama yer çekimi etkisi gibi iki büklüm yuruyosun aşağıya cekiliyosun en azından bende öyle olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…