2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Hastahane beni hiç aramadı şaşırdım ben oda süsü filan yaptirmicam oğlumda da yaptırmamıştim.pdr odaları varmış onu merak ediyorum sadece onu sorucam.

Günaydın canım haha bende bir ara sabah 5te dikilip oturuyordum şimdi döne döne uyuyorum 6:30da yavrunun hareketleri nasıl o uyanık mıı
Yok ben uyandiktan sonra uyaniyor o cok sukur gecicidir insallah
Benim asagida dikisim oldugu icin otururken ve kalkarken zorlandim ama ayakta iki buklum olmamistim. Ama dun bir video izledim dogum sonrasi organlar pelvik bolgesine basi yapiyormus o yuzden korse takin diye. Yani sanirim oyle bir sey var cidden. O basi hissi azalsin diye. Ben takmamistim biraz ic organlarimda sarkma olusmus onun yuzunden mi bilmiyorim. 2 doktor sarkma var dedi biri normal dedi. Bu sefer takicam ne olur ne olmaz. Sicak diye takmak istememistim

Hastahane beni hiç aramadı şaşırdım ben oda süsü filan yaptirmicam oğlumda da yaptırmamıştim.pdr odaları varmış onu merak ediyorum sadece onu sorucam.
Yaa belki yakinda ararlar. Ben kizimda yaptirmamistim aklima bile gelmedi hastanede de cok kalmadim zaten ama sezeryan olursam biraz daha uzun kalicam
Moral olur dedim cok abarti degil de bir iki ufak bir sey

Kaç gündür evde temizlik yap dolap içlerini düzelt bunaldım. Yani normalde 1 güne yapacağım işi 5 güne yaptığım için bitmiyo insan bunalıyo. Çok şükür camlar kapılar balkonlar bitti. Beni zorlayacak dolap içleri mutfakda bitti. Kapılar tuvalet banyo toz al sil süpür halıları ser kaldıay böyle söyleyince çok geldi yinee ya havalarda çok sıcak gündüz çıkılmıyo. Eşime dedim çok bunaldım akşam çıkalım açıkta oturalım püfür püfür diye. Çok iyi geldi dışarda oturup sohbet etmek. Kalkarken çay bahçesinin son merdivenini yüksek bırakmışlar adım attım yavaşca birden aşağı doğru çok inince sağ ayağım burkuldu. Düşmiyim diye sol ayağımıda attım oda burkuldu dizlerimin ellerimin üstüne yavaşça düştüm. Oğlum yanımdaydı eşim ödeme yapmaya gitmişti. Çok korktu oğlum kıyamadım yok acımadı falan dedim onun yanında ama dizlerim çizilmiş çok şükür bebiş kıpırdıyor sıkıntı yok ama sona yaklaşırken kendine iş çıkarmak böyle bişey. Şimdi eşim yasak koydu tek başına bi yere çıkma diyebana güvenmiyorlar şu an oğlumda tetikte hep yanımdakazasız belasız bi doğuraydık

Aaa geçmiş olsun canım dikkat et bak yüzdük yüzdük kuyruguna geldik

Aman geçmiş olsun çok dikkat et

Ay geçmiş olsun canım. Gebelikteki hormonlar yüzünden eklemlerimiz gevşiyormuş doktorum bana cam silmeyi falan yasakladı omzun çıkar diye kendini tehlikeye atma sakın son düzlükteyiz

Kızlar ishal doğum belirtisimi sabahtan beri 3 kere karın ağrısıyla tuvalete çıktım. Yediklerimle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Chatgbt doğumdan bir kaç gün önceki belirti diyor. Yarın kontrolüm var sonra doktorum 1 hafta tatile çıkıyor stres oldum

Ay şaka gibi ama bende öyleyim bugün tövbe ya klima çarptı heralde diye geçiştirdim ben

Doktorum ishal için gelip doğuranlar var demişti.
Neyse ki yarın kontrolmüş sor bakalm

Son günlerde meyve sebze tükettin mi canım

Ay ben de böyleydim bugün sabahtan ama geçti gibi şimdi

Maşallah erkenci kuşlara Gözünaydın.Allah analı babalı büyütsün

Kizlar su hamileler icin olan bel destek bantlarindan kullanan var mi? Bu sicakta kullanilir mi? Karnim asagi dogru cok baski yapiyor ama saglikli mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…