Hastahane beni hiç aramadı şaşırdımBeni 30. Haftadan onceki randevudan ciktiktan sonra aradi hastane bir dahaki gelisinize boyle bir uygulamamiz var diye. Ben hep esimin isleri arasinda gidip geldigim icin firsatim olmadi. Bu gittigimde firsat bulursam bir bakicam.
Doktordan doktora fiyat degisiyor hastanelerde diye biliyorum. Sizinki daha uygunmus. Ay temmuzda degisecek miii bir sorayim gittigimde sali gidicem insallah oda susleme de sorucam. İlk kizimda aklima hic gelmemisti cok degil ama bir balon koyalim bir yere dedim
Oyyy Rabbim isinizi kolaylastirsin. Hep aklima geliyor kizim ufak olsa ne yapacaktim diye benimki 11 yasinda hallediyor bir sekilde cok sukur ama yine de cocuk cocuktur aksama kadar yatayim olmuyor. Ama sonrasinda yaslari yakin olup cok iyi arkadas olacaklar cok sanslilar
Ya benim agri esigim cok dusuk. İlk dogumum normaldi ama dikisim oldu dikis agrimon gecmesi bir haftayi buldu. Sezeryan benim hayatta 3 gun surmezyine de iyi dusunmek istiyorum ama bedenimi biliyorum sonradan uzulmek yerine hazirliyorum kendimi. Ben ilk gun hastaneye gidip bana agri kesici vurun demistim evde agridan duramadim.
Yok ben uyandiktan sonra uyaniyor o cok sukurGünaydın canım haha bende bir ara sabah 5te dikilip oturuyordum şimdi döne döne uyuyorum6:30da yavrunun hareketleri nasıl o uyanık mıı
Benim asagida dikisim oldugu icin otururken ve kalkarken zorlandim ama ayakta iki buklum olmamistim. Ama dun bir video izledim dogum sonrasi organlar pelvik bolgesine basi yapiyormus o yuzden korse takin diye. Yani sanirim oyle bir sey var cidden. O basi hissi azalsin diye. Ben takmamistim biraz ic organlarimda sarkma olusmus onun yuzunden mi bilmiyorim. 2 doktor sarkma var dedi biri normal dedi. Bu sefer takicam ne olur ne olmaz. Sicak diye takmak istememistimAğrı eşiğini bilmiyorum bende kendisine kolay gelenlerdeyim ama ilk ayağa kalkis WC hapsirma yürüme çok zor oluyor daha sonrasında iç organlarının tekrar yerine gitmesinden kaynaklimi normal doğumlarda da oluyor mu bilemiyorum ama yer çekimi etkisi gibi iki büklüm yuruyosun aşağıya cekiliyosun en azından bende öyle olmuştu
Yaa belki yakinda ararlar. Ben kizimda yaptirmamistim aklima bile gelmedi hastanede de cok kalmadim zaten ama sezeryan olursam biraz daha uzun kalicamHastahane beni hiç aramadı şaşırdımben oda süsü filan yaptirmicam oğlumda da yaptırmamıştim.pdr odaları varmış onu merak ediyorum sadece onu sorucam.
Aaa geçmiş olsun canım dikkat et bak yüzdük yüzdük kuyruguna geldikKaç gündür evde temizlik yap dolap içlerini düzelt bunaldım. Yani normalde 1 güne yapacağım işi 5 güne yaptığım için bitmiyo insan bunalıyo. Çok şükür camlar kapılar balkonlar bitti. Beni zorlayacak dolap içleri mutfakda bitti. Kapılar tuvalet banyo toz al sil süpür halıları ser kaldıay böyle söyleyince çok geldi yinee ya havalarda çok sıcak gündüz çıkılmıyo. Eşime dedim çok bunaldım akşam çıkalım açıkta oturalım püfür püfür diye. Çok iyi geldi dışarda oturup sohbet etmek. Kalkarken çay bahçesinin son merdivenini yüksek bırakmışlar adım attım yavaşca birden aşağı doğru çok inince sağ ayağım burkuldu. Düşmiyim diye sol ayağımıda attım oda burkuldu dizlerimin ellerimin üstüne yavaşça düştüm. Oğlum yanımdaydı eşim ödeme yapmaya gitmişti. Çok korktu oğlum kıyamadım yok acımadı falan dedim onun yanında ama dizlerim çizilmiş çok şükür bebiş kıpırdıyor sıkıntı yok ama sona yaklaşırken kendine iş çıkarmak böyle bişey. Şimdi eşim yasak koydu tek başına bi yere çıkma diye bana güvenmiyorlar şu an oğlumda tetikte hep yanımda kazasız belasız bi doğuraydık
Aman geçmiş olsun çok dikkat etKaç gündür evde temizlik yap dolap içlerini düzelt bunaldım. Yani normalde 1 güne yapacağım işi 5 güne yaptığım için bitmiyo insan bunalıyo. Çok şükür camlar kapılar balkonlar bitti. Beni zorlayacak dolap içleri mutfakda bitti. Kapılar tuvalet banyo toz al sil süpür halıları ser kaldıay böyle söyleyince çok geldi yinee ya havalarda çok sıcak gündüz çıkılmıyo. Eşime dedim çok bunaldım akşam çıkalım açıkta oturalım püfür püfür diye. Çok iyi geldi dışarda oturup sohbet etmek. Kalkarken çay bahçesinin son merdivenini yüksek bırakmışlar adım attım yavaşca birden aşağı doğru çok inince sağ ayağım burkuldu. Düşmiyim diye sol ayağımıda attım oda burkuldu dizlerimin ellerimin üstüne yavaşça düştüm. Oğlum yanımdaydı eşim ödeme yapmaya gitmişti. Çok korktu oğlum kıyamadım yok acımadı falan dedim onun yanında ama dizlerim çizilmiş çok şükür bebiş kıpırdıyor sıkıntı yok ama sona yaklaşırken kendine iş çıkarmak böyle bişey. Şimdi eşim yasak koydu tek başına bi yere çıkma diye bana güvenmiyorlar şu an oğlumda tetikte hep yanımda kazasız belasız bi doğuraydık
Ay geçmiş olsun canım. Gebelikteki hormonlar yüzünden eklemlerimiz gevşiyormuş doktorum bana cam silmeyi falan yasakladı omzun çıkar diyeKaç gündür evde temizlik yap dolap içlerini düzelt bunaldım. Yani normalde 1 güne yapacağım işi 5 güne yaptığım için bitmiyo insan bunalıyo. Çok şükür camlar kapılar balkonlar bitti. Beni zorlayacak dolap içleri mutfakda bitti. Kapılar tuvalet banyo toz al sil süpür halıları ser kaldıay böyle söyleyince çok geldi yinee ya havalarda çok sıcak gündüz çıkılmıyo. Eşime dedim çok bunaldım akşam çıkalım açıkta oturalım püfür püfür diye. Çok iyi geldi dışarda oturup sohbet etmek. Kalkarken çay bahçesinin son merdivenini yüksek bırakmışlar adım attım yavaşca birden aşağı doğru çok inince sağ ayağım burkuldu. Düşmiyim diye sol ayağımıda attım oda burkuldu dizlerimin ellerimin üstüne yavaşça düştüm. Oğlum yanımdaydı eşim ödeme yapmaya gitmişti. Çok korktu oğlum kıyamadım yok acımadı falan dedim onun yanında ama dizlerim çizilmiş çok şükür bebiş kıpırdıyor sıkıntı yok ama sona yaklaşırken kendine iş çıkarmak böyle bişey. Şimdi eşim yasak koydu tek başına bi yere çıkma diye bana güvenmiyorlar şu an oğlumda tetikte hep yanımda kazasız belasız bi doğuraydık
Ay şaka gibi ama bende öyleyim bugün tövbe yaKızlar ishal doğum belirtisimisabahtan beri 3 kere karın ağrısıyla tuvalete çıktım. Yediklerimle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Chatgbt doğumdan bir kaç gün önceki belirti diyor. Yarın kontrolüm var sonra doktorum 1 hafta tatile çıkıyor stres oldum
Doktorum ishal için gelip doğuranlar var demişti.Kızlar ishal doğum belirtisimisabahtan beri 3 kere karın ağrısıyla tuvalete çıktım. Yediklerimle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Chatgbt doğumdan bir kaç gün önceki belirti diyor. Yarın kontrolüm var sonra doktorum 1 hafta tatile çıkıyor stres oldum
İnşallah klima çarpmıştırAy şaka gibi ama bende öyleyim bugün tövbe yaklima çarptı heralde diye geçiştirdim ben
Ay evet yarın sorayım mutlakaDoktorum ishal için gelip doğuranlar var demişti.
Neyse ki yarın kontrolmüş sor bakalm
Son günlerde meyve sebze tükettin mi canımKızlar ishal doğum belirtisimisabahtan beri 3 kere karın ağrısıyla tuvalete çıktım. Yediklerimle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Chatgbt doğumdan bir kaç gün önceki belirti diyor. Yarın kontrolüm var sonra doktorum 1 hafta tatile çıkıyor stres oldum
Her gün muz karpuz tüketiyorum ama alakası var mıdır ki acaba ?Son günlerde meyve sebze tükettin mi canım
Ay kuzu karpuuuz. Ben kabızlık çektiğimde karpuz yiyorumHer gün muz karpuz tüketiyorum ama alakası var mıdır ki acaba ?
Ay ben de böyleydim bugün sabahtan ama geçti gibi şimdiKızlar ishal doğum belirtisimisabahtan beri 3 kere karın ağrısıyla tuvalete çıktım. Yediklerimle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Chatgbt doğumdan bir kaç gün önceki belirti diyor. Yarın kontrolüm var sonra doktorum 1 hafta tatile çıkıyor stres oldum
Maşallah erkenci kuşlaraKızlar ben doğum yaptım, minik oğlum aceleci çıktı
Her şey o kadar ani oldu ki bugün sabah, öğleden sonra temizlik falan vardı evde güya. 3 gün önceki kontrolde 25 Temmuz için gün belirlemiştik hatta
35+4te doğmuş olduk. Şimdilik ben de bebek de iyiyiz, detayları sonra anlatıcam size, dua edin bizler için
Ay her gun deli gibi karpuz yiyorum yine kabizim yine. Bir gun ikinirken cocugu cikarivercem tuvalette vallaAy kuzu karpuuuz. Ben kabızlık çektiğimde karpuz yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?