Al benden de o kdrAy her gun deli gibi karpuz yiyorum yine kabizim yine. Bir gun ikinirken cocugu cikarivercem tuvalette valla
Bi arkadaş vermişti. Bir kez denedim rahatsız etti. Bir de yaglandigi icin karin çok çabuk ayrıldı. Deri incelediğinde de hassasiyet artiyor karında.Kizlar su hamileler icin olan bel destek bantlarindan kullanan var mi? Bu sicakta kullanilir mi? Karnim asagi dogru cok baski yapiyor ama saglikli mi bilemedim
Ben şu korseden almıştım nöbet günleri sırt ağrılarıma iyi gelmişti. Ama 4 saatten fazla kullanılması önerilmiyor.Kizlar su hamileler icin olan bel destek bantlarindan kullanan var mi? Bu sicakta kullanilir mi? Karnim asagi dogru cok baski yapiyor ama saglikli mi bilemedim
Bu kemer dedigin gobegin altindan gecen dimi canim? Ya karnim resmen asagi asagi cekiliyor tasiyamiyorum bazen gibi. Alsam ise yarar mi acaba dedimAl benden de o kdrne yersem yiyeyim, içeyim yok..yok..
Bi arkadaş vermişti. Bir kez denedim rahatsız etti. Bir de yaglandigi icin karin çok çabuk ayrıldı. Deri incelediğinde de hassasiyet artiyor karında.
Hamile kemeri daha rahat ama Evde olduğum için çok kullanmadım. +Dogum sonrası da kullanılabilir.
Evet bu tarz olanlari diyorum ikili olanlar da var biri ustten biri alttan geciyor karnim resmen yercekimine karsi koyamiyor artikBen şu korseden almıştım nöbet günleri sırt ağrılarıma iyi gelmişti. Ama 4 saatten fazla kullanılması önerilmiyor. Eki Görüntüle 3614237
Kuzukulagida kabızlığı iyi geliyor birde kayısı:)Ay her gun deli gibi karpuz yiyorum yine kabizim yine. Bir gun ikinirken cocugu cikarivercem tuvalette valla
Evet yukarıdaki resimdekinden.Bu kemer dedigin gobegin altindan gecen dimi canim? Ya karnim resmen asagi asagi cekiliyor tasiyamiyorum bazen gibi. Alsam ise yarar mi acaba dedim
Evet bu tarz olanlari diyorum ikili olanlar da var biri ustten biri alttan geciyor karnim resmen yercekimine karsi koyamiyor artik
Kayisinin her formunu yedim neredeyseKuzukulagida kabızlığı iyi geliyor birde kayısı:)
Ay çok zor kıyamam. Ben normal hayatımda zır kabız bi insandım. Hamileliğimde bu problemim ortadan kalktı. Allah biyerden yüzüme güldüAy her gun deli gibi karpuz yiyorum yine kabizim yine. Bir gun ikinirken cocugu cikarivercem tuvalette valla
Bende dün yürüyüş yaparken aynısını düşündüm ama hava çok sıcak yanlışlıkla isilik olmayalımKizlar su hamileler icin olan bel destek bantlarindan kullanan var mi? Bu sicakta kullanilir mi? Karnim asagi dogru cok baski yapiyor ama saglikli mi bilemedim
Ben çok su içince midem de eksime oluyorEvet yukarıdaki resimdekinden.
Bu arada kavun karpuza dikkat bugunlerdeaz birazı bile şekeri ziplatabiliyor
Kayisinin her formunu yedim neredeyse
Progesteronu da bıraktık aylar sonlar ama...
Sudan benimki..3lt yetmiyor.. boy-kilo girdim cipiti 3,5-4 lt ic dedi... e o zaman yemeğe yer kalmıyor
Kuzu ben magnet açacak yaptıracağım. Yarım elma gönül alma olsun. Çokta masraf etmek istemiyorum artık herşey ateş pahası olmuş. Bi evlenirken bide böyle şeylerde insanlar nasıl pahalı pahalı kitliyor her şeyiCanlar eve gelen ziyaretçilere ikram etmek üzere isimli bebek çikolatası ve lohusa şerbeti yeterli olur mu? Başka şeylere pek girmek istemiyorum ama kızımdan gelenlere ufak bir hatıra olsun da istiyorum. Sizler neler yaptırdınız ya da düşünüyorsunuz?
Hahahah gözün aydın canım mideye, kaburgaya dayanmış bebiş poposuna selam olsunMerhaba kızlar haftasonu kayınvalidemler vardır hiç bakamadım. Cuma nefes alamadım resmen dedim bu kız içerde bir şeyler yapıyor ya da çıkmaya çalışıyor. Cumartesi kontrol vardı ki bizimki baş aşağıya dönmüş. Ayaklar da üstte serbest fora olduğunu keşfetti herhalde 3 gündür halay çekiyor karnımda
Ben de öyle ufak bir şey düşündüm, anahtarlık da olabilir aslında ama her şey pahalı gerçektenKuzu ben magnet açacak yaptıracağım. Yarım elma gönül alma olsun. Çokta masraf etmek istemiyorum artık herşey ateş pahası olmuş. Bi evlenirken bide böyle şeylerde insanlar nasıl pahalı pahalı kitliyor her şeyi
Ben de anahtarlık yaptırdım arkasına da kart bastılar çok tatlı oldu tavsiye ederimBen de öyle ufak bir şey düşündüm, anahtarlık da olabilir aslında ama her şey pahalı gerçektenen azından 30-40 tame yaptırayım da sadece yakınlara veririz.
Nereye yaptırdın canım referans önemli böyle şeylerdeBen de anahtarlık yaptırdım arkasına da kart bastılar çok tatlı oldu tavsiye ederim
İnstagramda ince.toka diye bir hesap var, daha önceden kızımın dogumgunu için de hediyelikler yaptırmıstım buradan. İşçiliği çok güzel kesinlikle tavsiye ederim, istediğin şekilde kart tasarımını da kendileri yapıyorNereye yaptırdın canım referans önemli böyle şeylerde
Evet evet anahtarlıkta çok mantıklı. Ben nikahımda anahtarlık vermiştim farklılık olsun diye açacak yaptırıcam. İnsan her şeyi yaptırmak istiyor ama minicik şeyler dünya paraBen de öyle ufak bir şey düşündüm, anahtarlık da olabilir aslında ama her şey pahalı gerçektenen azından 30-40 tame yaptırayım da sadece yakınlara veririz.
Ben 100lü bebiş çikolatası yaptırdım. magnet açacak yaptırdım 30 tane. En yakınlarıma vereceğim. Diğer misafirler içinde kolonya hazırlayacağım 100 tane sipariş verdim. Şişesini ayrı etiketini ayrı kendim kolonya dolduracağım. Çok daha uyguna geldi. Sipariş verdiklerimi atayım fikir olsun. Ben aylarca baktım ne yapsam diye belki beğenirseniz kolaylık olur sizeCanlar eve gelen ziyaretçilere ikram etmek üzere isimli bebek çikolatası ve lohusa şerbeti yeterli olur mu? Başka şeylere pek girmek istemiyorum ama kızımdan gelenlere ufak bir hatıra olsun da istiyorum. Sizler neler yaptırdınız ya da düşünüyorsunuz?
Ben 100 lü çikolata, kapı süsü ve 40 adet magnet yaptırdım. İki tarafa da söyledik çekirdek aile dışında kimseyi ne hastaneye ne de eve kabul etmeyeceğiz. Heveslerini alsınlar diye dağıtmalık 15 er tane vericez 2 tarafa da dağıtsınlarCanlar eve gelen ziyaretçilere ikram etmek üzere isimli bebek çikolatası ve lohusa şerbeti yeterli olur mu? Başka şeylere pek girmek istemiyorum ama kızımdan gelenlere ufak bir hatıra olsun da istiyorum. Sizler neler yaptırdınız ya da düşünüyorsunuz?
Ben bunları yaptırdımEvet evet anahtarlıkta çok mantıklı. Ben nikahımda anahtarlık vermiştim farklılık olsun diye açacak yaptırıcam. İnsan her şeyi yaptırmak istiyor ama minicik şeyler dünya para
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?