2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Selam kızlar 34+4 te kanamam geldi ve acil doğuma alındım oğlum dünyaya geldi.. genel durumu iyi. 2750 kilosu ama bir süre kuvözde kalacak. Kucağıma alamadım.. dualarınızı bekliyorum
Canım hem gecmis olsun hem hayirli olsun..ameliyat sonrasi nasil gecti peki en buyuk.kabusum.eger sana zahmet olamayacksa biraz bahseder misin .korkunc acilar olmamistir umarim.

Amin canım maşallah

Kızlar merhaba bugün kontrolüm vardı.olcum hatası olabileceğini düşünüyorum ama yinede içim içimi yiyor cuma günündn bugüne 60 Gr almış benim bebek.2750 ve olmus.suyun çok fazla dedi.40 haftayı beklemicez dedi bidahaki kontrolden karar vericez ve suni sancı ile dogumu baslaticaz dedi muhtemelen 15 gün sonra.beynimdeki sesleri susturamiyorum.sekerli şeyler mümkün mertebe yemiyorum evdeki alet yüksek çıkardı sekerimi ama hastahanede yapılan tahlillerde normal gorunuyor.3 aylık şekerim se iyi yani alt sınıra yakın ama yinede referans degerinin altında tabi.kafam allak bullak gelişmiyor mu acaba bebeğim.zayif mi doğacak kuveze girer mi diye dusunmekten kendimi alamıyorum.

Bir önceki kontrolde 4 günde 80 gram almıştı bizimki. Doktor sürekli vurguluyor kilo, boy hepsi tahmini ve yanılma payı var. Bence özellikle gün sayısı azaldıkça yanılma payı artıyor. Azcık yanlış bir ölçüm yapsalar baya bir şey değişiyor. Sen içini ferah tut. Ne zaman bir sonraki randevun? Kilo olarak da 2500 sınırını geçtik, bebeğin kuvöze girip girmemesinde artık kilo önemli değil, daha çok ciğer gelişimi vs rol oynuyor. Bizim elimizden gelen ancak düzenli kontrollerimize gidip bebeğin gelişimini, suyunu, plasentasını, kan akışını vs takip etmek. Stres daha olumsuz etkiler, negatif düşünmemeye çalış.

Ewet canım aslında böyle düşünmeye çalışıyorum ama istemsizce kendimi acabalar içinde buluyorum.cumartesi veya pazartesi günü gel dedi.plesenta da yaşlanmaya başlamış dedi.su fazlalığından dolayı çok sık gorusucez dedi.cumartesi günü gitsem kontrol randevusu olucak pazartesi gitsem ücretli randevu olucak.muhtemelen cumartesi günü giderim.

Ya inimitable ferahlattiniz cok tesekkur ederim, umarim benim kiz da doner, cok hareketli ama surekli farkli yerlerde hissediyorum

Ya bende de oluyor ama nst de iki kere 40lari gecti hic degisiklik hissetmedim o sirada
Canım bekliyoruz yarın suyu tekrar ölçülecek ilaç tedavisi ciğer geliştiriciler yapılıyor. Dua edin 2 hafta daha bekletebilelim
Canim en uygun zamanda saglikla kucagina al insallah
Selam kızlar 34+4 te kanamam geldi ve acil doğuma alındım oğlum dünyaya geldi.. genel durumu iyi. 2750 kilosu ama bir süre kuvözde kalacak. Kucağıma alamadım.. dualarınızı bekliyorum
Gozun aydin canim. En kisa zamanda kavusursunuz insallah. Allah saglikla buyutsun

Canım hem gecmis olsun hem hayirli olsun..ameliyat sonrasi nasil gecti peki en buyuk.kabusum.eger sana zahmet olamayacksa biraz bahseder misin .korkunc acilar olmamistir umarim.
Çok teşekkür ederim canım.. spinal anestezi aldım ben, iğne girişini hissetmedim bile ve anında uyuştu bacaklarım. ameliyat çok ani olunca çok gerildiğim için ameliyat esnasında da sakinleştirici koklattılar sürekli bana. Seni sarstıklarını farkediyorsun ama acı hissetmiyorsun, hiç korkulacak bir şey değilmiş. Bebeği hemen çıkarıyorlar zaten, senin işlemlerin biraz daha sürüyor. Ameliyat sonrası da biraz titreme oluyor, o uyuşukluk hemen geçmiyor ağrı acı hissetmiyorsun. Sürekli ağrı kesici yaptıkları için de rahat geçiriyorum aslında. İlk yürüyüş biraz zor oluyor ama sonrasında o kadar zorlanmadım. Korkunç şeyler düşünmeyin siz de, çok güçlüyüz hepimiz

Merhabalar 33.haftadayım suyum azalmış 35i görelim 36 ya bakarız dedi doktorum ama üzülüyorum normal doğum çok istiyordum olmaz artık dedi ama onunda geçtim artık 36-37leri görebilen ihtimalim var mı acaba deneyimleyen duyan gören var mı böyle şeyler

Suyu azaldığı için gelişim de yavaşlama olabiliyormuş sezeryan dğğsnüyorlar öyle bir durumda bende de su azalması var maalesef bekliyorum bakalım

Suyunuz artıyor mu peki yada idare edecek seviyeye geliyor mu neler tavsiye edersiniz

Ya bende de oluyor ama nst de iki kere 40lari gecti hic degisiklik hissetmedim o sirada

Canim en uygun zamanda saglikla kucagina al insallah

Gozun aydin canim. En kisa zamanda kavusursunuz insallah. Allah saglikla buyutsun
Ay izle bakalım nstde o yükselme yerlerini. Yarın nstye gidicem ben yine olursa diye tetikteyim eşim yanımda oluyor anında diyorum ona bak karnım sertleşiyor bak çabuk sancı kaça çıktı diye

Suyunuz artıyor mu peki yada idare edecek seviyeye geliyor mu neler tavsiye edersiniz
Bende su azlığı yok canım suyum normal ama bebişimin karın çevresi 2 hafta geriden geliyor. Su için bir şey diyemem ama karın çevresini hep 2 haftada sabit tutmak için ben bol protein tüketiyorum, yarım saatten fazla yürümüyorum, bol su içiyorum. Su azlığı için havuç suyu konuşmuştu burada arkadaşlar. Onun etkisini bilmiyorum ama denenebilir. En önemlisi stres. Kendini sakın strese sokma. Ben gelişim geriliğini ilk öğrendiğimde bende çok üzüldüm ama bazı şeylerinde önüne geçemeyiz elimizden gelen her şeyi yapıyoruz sonuçta

Ay izle bakalım nstde o yükselme yerlerini. Yarın nstye gidicem ben yine olursa diye tetikteyim eşim yanımda oluyor anında diyorum ona bak karnım sertleşiyor bak çabuk sancı kaça çıktı diye
Yarın bizimde kontrol günümüz bakalım bu sefer ne maceralarla karşılaşıcaz

Havuç suyu da a vit fazla içerdiği için çok önermedi doktorum normal su dedi onun yerine gerçekten önüne geçemiyoruz insallah 37 ye kadar getirebilirsem diyorum ben de

Havuç suyu da a vit fazla içerdiği için çok önermedi doktorum normal su dedi onun yerine gerçekten önüne geçemiyoruz insallah 37 ye kadar getirebilirsem diyorum ben de
Getirirsin getirirsin içini ferah tut. 29.haftadan beri her hafta hadi bakalım bu hafta doğurtacaklar mı beni diye kontrole gidiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…