2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Biz de kontrolden ciktik bugun...
Ne kadar dua, pozitif enerjiniz vs varsa bana sa gonderin lutfen...
6saat hastane...eşim minik kaza atlatti..eve geldik Duvar boylu boyunca catlamis... bi tuhaf gundu...
Yazacak dermanim dahi yok ama dokunsalar aglayacagim yorgunluktan, acidan..sol bacak iptal..

Simdii..
Sual: tup bebek olanlar.. 5.gun embriyosuna hast.e gore 33+1, ama ultrason ve net.teki hesaplar gore hep 1 hafta ileride 34+1.. sizde nasil hesapladi dr.unuz?
Boyle olunca da olcumu neye gore takip edecegimi sasirdim. Dr.a sonucu gosteremedim henuz.
amniyotik sivi sinirda düşük cikti (7cm)
Bebek olcumleri de 32-33 hafta fena degil gibi..
Plasenta hala 2cm. Artik farketmez gerci, kustum normal doguremiicekmisim

Ayagi kecelenip,uyusanlar vardi benim gibi sanirim.. norosirurji..mr.la zorlamayalim seni de bebegi de dedi(zarari yok ama sesi strese sokabilir bebegi dedi), eski raporlara bakti, bu bile yeter vajinal dogum yapmaman icin dedi. Spinal ve epidural de almayalım. Genel anestezi-sezeryan dedi normal isterim elbet ama bize saglam anne lazim bebek gelince diye cok guzel acikladi. Hatta bebek gelir gelmez bana haber versinler gelip kontrol edeyim seni dedi. (+Dogum aninda ve sonrasinda da varis corabi)
Bir de metilcobal gunde 2ye cikaracagiz.

(magnezyumlar vs bende fisss.. 7aydir yatiyorum riskli gebelikten..yattikca fitiklr iyice gitti..oturmakndahi yasak..) ya yan yat yada max 5dk yürüme dedim
(Normal dogurursam diye
aldigim perine masaj yaglarini nereme sursem bilemedim )

Şu an kacıncı haftadaısnız peki siz okadar ihtiyacım var ki buna insallah nneşm de öyle olur da süreç güzel tamamlanır
Ben 35+5teyim Canım. Sende içini ferah tut. Doktorlar da senin ve yavrun için en doğru kararı verirler. Burda bu haftalarda doğum yapmak durumunda kalan arkadaşlarımız oldu. Maşallah çok şükür kendileri de çocukları da iyi. Kendini korkutup üzme, bebişinde senin yaşadıklarını hissediyor sonuçta

Kuzu eşine ve sana geçmiş olsun. E doğru demiş madem engel teşkil edecek bi durum var boşver genel sezeryanla olur, doğum sonrası vajinal seni zorlayacaksa boşver böyle olması daha iyi bebişle zaman geçirebilmen içinn. Embriyo kısmını bilmiyorum hiç bugün senin için zorlayıcı bir gün olmuş, azıcık dinlen bence ve kendine keyif aldığın bir şeyler yap en azından belirsizlik ortadan kalktı, bu da iyi bir şey

Tüp bebek de embriyo transfer olduğu gün iki haftalık hamile sayıyoruz demişti doktor bana

Ay izle bakalım nstde o yükselme yerlerini. Yarın nstye gidicem ben yine olursa diye tetikteyim eşim yanımda oluyor anında diyorum ona bak karnım sertleşiyor bak çabuk sancı kaça çıktı diye
Ya ekran bana donuktu hep gozum ondaydi 40i gormesem hic anlamazdim cok sasirdim

Kesinlikle öyle haklıınız işte insan her şey yolunda gitsin ben de 40 ı göreyim diyor da sağlık olsun öncelikle artık

Kesinlikle öyle haklıınız işte insan her şey yolunda gitsin ben de 40 ı göreyim diyor da sağlık olsun öncelikle artık
Tabii Allah herkesin yavrusuna da kendisine de sağlık sıhhat versinde herkes 40larda doğursun ne olacak diye düşünmesin ama bu nasip işi canım benim kuzenim 39da doğdu yinede solunum sıkıntısı sebebiyle küvözde yattı. O yüzden ihtimaller için kendini üzme, anne olarak elinden geleni yaptınsa dahası yok

Suyu azaldığı için gelişim de yavaşlama olabiliyormuş sezeryan dğğsnüyorlar öyle bir durumda bende de su azalması var maalesef bekliyorum bakalım
Evet bütün tetkikler sınırda çıkmış bebeğin gelişimiyle ilgili olanlar suyuda azalmış ama benim ayaklarım çok şişyor sanırım gebelik zehirlenmesinden de şüphelendi kan ve idrar testi yaptırdım cuma günü belli olacak herşey

Kızlar elimde Sleepy 1 numara yenidoğan bebek bezi var. Benim bebeğime olmuyor. İsterseniz göndebilim. İçinde 80-90 a yakın bebek bezi var.

Evet hamilelik ve annelik zormuş daha şimdiden anladım hep merak ve endişe tabi süreci çok güzel geçirenler de var ama ben onlardan olamadım bundan sonrası sağlıkla gelsin

Direkt tuzu kesim ve ben 2-3 günde ayaklarımdaki şişlik imdi biliyor msn ki normal tuz tüketiyorum aşırı değildi ona rağmen rahatladım

İnşallah kendi acilman olur cnm o zaman nispeten 1tik dhq kolay olyo ,4cm ulaşınca acilman epidural takılıyor sonrası mis Eger kendilgndrn açılma 4cm olmzsq mecbur suni sanci veryolr o birz zorluyor işte 4cm ulaşınca epidural taklnca rahstlyosn, ben suni sanci yememe rağmen epidural takli oldgu icn hiç hssetmedm o şiddetli ağrılarla 1saat uyudm oyle büyük nimet epiduralSezarynda da hiç korkma en yakn arkdsm sezeryan oldu inan benden dha çabuk toparladi

Alalh in izniyle bsy olmz cnm,ben kızımı 3650gr dogrmstm hiç bir sknti yaşamadım şükür.

Ben Sezeryana daha yatkınım fikir olarak epidural kabul edemem epidural alabilsem sezaryen yaparım direkt. sezeryan yapsamda genel anestezi ile yapacağım.
Cuma günü belli olacak her şey

Geçmiş olsun canım benimkide tüp bebek doktorum son adet tarihimi sordu transfer tarihimi sordu ikisiyle de uyumlu çıktığı için son adet tarihi ile bir gidiyoruz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…