2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ah annelik karnımda daha güvende diyorum saklamak istiyorum onu orda bir yandan deli gibi kavuşmak istiyorum.endiseler bizi esir aliyor Allah ne derse o oluyor elimizde olmayan şeyler için kaygı duyuyoruz ama

Bu yediklerin de bebeğe gayet kilo aldırbilecek şeyler
İnşallah öyledir pazartesi bakalım ne diyecek dr
Bugün antibiyotik iğnem vardı sabah asm ye gittim hemşire de diyor karnınız ne kadar büyük ikiz gebelik mi yok hayır dedim tek bebek bide suyunda azalma var kilo alımında düşüş var ama karnım böyle ordu taşıyor gibiyim çok şaşırdı
Doğunca görcez artık kaç kilo benim mantığım almıyor çünkü oğlumu 38+2de 2800 ne su azlığı ne kilo alması geriydi doğurdum futbol topu gibi minnacık karnım vardı. Bunda ki karnım un çuvalı gibi ama çocuk azar azar kilo alıyor kendimde kilo vermişim halbuki ki öyle 15 20 kilo da almamıştım

Benim azalma olmadi cnm hala aynı harketleri.Doktorm bgn azalma olursa hareketlerde direk gel dedi bana.

Oradaki hesaplamaya göre beşinci gün embriyosu olarak baktığımda iki hafta ileri gösteriyor ama son adet tarihi olarak hesapladığımda tam günü ile aynı
Ooo Iyi o zaman korkmiiciim benimki orasiyla uyumlu 34, dr.a gore 33.
Gecmisler olsun... dolgularimin etleri cekildi, disetleri kanıyor. Kaplamanin altindan kist portledi disari hamileligin başında, sürekli tetikteyim. Sicak icemiyorum.. gucum olursa tuzlu gargara, hindistan cevizi oil pulling yapmaya calisiyorum bu hafta iyice yara doldu agzim. Insanin Tukuruk bezinde aft olur mu ya agzima buz alamazdim. Simdi buz yiyorum..rahatlıyor biraz
Gecmis olsun
aksine çok belirgin bi karnım olmadi benim. Ama belime kamp vurdu velet ic karin genisligi, annenin boyu vs. De etken sanirim.

Ben karın büyümesinin kiloyla alakalı olduğunu düşünmüyorum ya.
İkinci gebeliklerde karın daha çok çıkarmış öyle diyorlar zaten belki senin ondandır

Ben karın büyümesinin kiloyla alakalı olduğunu düşünmüyorum ya.
İkinci gebeliklerde karın daha çok çıkarmış öyle diyorlar zaten belki senin ondandır
doktoru dinle

Teşekkür ederim canım
İlk gebeliğimde öyleydi benim belli belirsiz karnım vardı kv falan derdi iç karnın geniş galiba kızım diye.
Bunda noldu bilmiyorum iç karın falan gittş herhalde olanı meydanda

Bende kontrolden çıktım şimdi bebeğin kafası 2 hafta önde, karın çevresi haftasıyla uyumlu çok şükür doktorumuz iri bir bebek olduğunu söyledi şuan 36+2 haftalık 50 cm 3100gr 38. Haftada tekrar çağırdı çatı muayenesi için o zamana kadar normal doğum ihtimalimiz ama var ama 38den sonra normal doğuramazsın sezaryene alırız dedi. Nst'de sancı çıkmıyor henüz

Benim tüm ölçümler 35+5 le uyumlu sat a göre 34+ 1 olması lazım 2700

Maşallah hayırlısı olsun

Ay ben ya ben. Bugün nstye gittik dana gibi yatıyor. Tok gitmeme rağmen uyuyo. Öyle olunca tedirgin oldular akşam bir daha nstye gel dediler. Sinir oldum evde yerinde durmaz orda yattı dana gibi ayaküstü bi ton sinir stres
Çikolata kahve ye iç de gir nst ye. Beğenmiyolar bidaha istiyolar nst bir sürü zaman

Bende kontrolden çıktım yine kafamda sorular nst temiz alttan muayene edildi su sızıntım yada açıklığım yok bunlarda güzel rahim ağzı 41 mm. Ama benim bebiş yine az kilo almış ay delirticek beni gerçekten 35+6 dayız 2400 şuan ama ben ölçümlerde de hata olduğunu düşünüyorum. Bugün zaman olmadı wcye giremedim tuvalete sıkışıkken ölçtü haliyle. Mesela bacak boyu 9 günde 2 gün gelişmiş baş çevresi vs uyumlu karın çevresi 5 gün gelişmiş bide bastırdı ölçebilmek için bi kaç kere de ölçtü bu sefer. Tuvalete sıkışık gelmemi istemiyor normalde. Suyun oldukça azalmış min 4 litre iç dedi.

Aklıma takılanları sordum. Bu kadar zayıf doğarsa küveze girer mi? Yada neden bu kadar iyi beslenmeme rağmen kilo almıyor ne yapacağım gibi.

Bizim için kilosu değil haftası önemli 36 dan sonra küvez riski azalır. Senin sancın yok 39 u beklicez. Ve sen ne yaparsan yap bazı bebekler genetik olarak kilo almaz. Minyon doğarlar. O yüzden neden almıyor diye düşünme dedi. Kısmet artık kuluçkaya yatmış bekliyoruz

38 hafta iyi kuzu ciğer gelişimi vs açısından. Dert etme o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…