Ah annelik karnımda daha güvende diyorum saklamak istiyorum onu orda bir yandan deli gibi kavuşmak istiyorum.endiseler bizi esir aliyor Allah ne derse o oluyor elimizde olmayan şeyler için kaygı duyuyoruz amaOlmaz Allahın izniyle artık akciğer gelişimleri bu haftalarda normal solunuma çoğunlukla izin veriyor. Hem olacak olan varsa 40 ta da doğsa solunum desteği gerekiyor. Sen moralini yüksek tut ki kaldığı süre boyunca gelişimi etkilenmesin
Ayyy şifa olsun hepimizeÇok doğru canım limonlu çay portakal suyu ben geçiriyorum .
İnşallah öyledir pazartesi bakalım ne diyecek drBu yediklerin de bebeğe gayet kilo aldırbilecek şeyler
Bebegn ve senin icn en sağlıklısi hangisiyse o olsn canım inşallahBen Sezeryana daha yatkınım fikir olarakepidural kabul edemem epidural alabilsem sezaryen yaparım direkt. sezeryan yapsamda genel anestezi ile yapacağım.
Cuma günü belli olacak her şey
Benim azalma olmadi cnm hala aynı harketleri.Doktorm bgn azalma olursa hareketlerde direk gel dedi bana.herkese merhabaaya sanki daha önce yazanlar olmuştu 35 haftalık oldum tam bugün. 33-34 hafta arası karnımda kıpır kıpır olan bebek üç gündür baya azaldı hareketi 34 den sonra azalıyomuş diye bir şeyler okumuştum sanki öyle olanlar var mı başka
Ooo Iyi o zamanOradaki hesaplamaya göre beşinci gün embriyosu olarak baktığımda iki hafta ileri gösteriyor ama son adet tarihi olarak hesapladığımda tam günü ile aynı
Gecmisler olsun... dolgularimin etleri cekildi, disetleri kanıyor. Kaplamanin altindan kist portledi disari hamileligin başında, sürekli tetikteyim. Sicak icemiyorum.. gucum olursa tuzlu gargara, hindistan cevizi oil pulling yapmaya calisiyorumKızlar var mı diş ağrısı çeken şu son haftalarda yabenim 2 3 gündür üst azı dişlerimde çekilmez bi ağrı başladı son zamanlar olacak şey miydi Allahım ilk hamileliğimde ne güzel diş ağrısı çekmemiştim ama bu hamileliğim hep dişlerime vurdu selametle bu günlerde bitseydi doğumdan bir kaç ay sonra yaptırıcam diş ağrısı bi yandan sıcak bi yandan son ayin verdiği zorluk bi yandan ayy valla erkekler oh ne güzel
Gecmis olsunİnşallah öyledir pazartesi bakalım ne diyecek dr
Bugün antibiyotik iğnem vardı sabah asm ye gittim hemşire de diyor karnınız ne kadar büyük ikiz gebelik mi yok hayır dedim tek bebek bide suyunda azalma var kilo alımında düşüş var ama karnım böyle ordu taşıyor gibiyim çok şaşırdı
Doğunca görcez artık kaç kilo benim mantığım almıyor çünkü oğlumu 38+2de 2800 ne su azlığı ne kilo alması geriydi doğurdum futbol topu gibi minnacık karnım vardı. Bunda ki karnım un çuvalı gibi ama çocuk azar azar kilo alıyor kendimde kilo vermişim halbuki ki öyle 15 20 kilo da almamıştım
Ben karın büyümesinin kiloyla alakalı olduğunu düşünmüyorum ya.İnşallah öyledir pazartesi bakalım ne diyecek dr
Bugün antibiyotik iğnem vardı sabah asm ye gittim hemşire de diyor karnınız ne kadar büyük ikiz gebelik mi yok hayır dedim tek bebek bide suyunda azalma var kilo alımında düşüş var ama karnım böyle ordu taşıyor gibiyim çok şaşırdı
Doğunca görcez artık kaç kilo benim mantığım almıyor çünkü oğlumu 38+2de 2800 ne su azlığı ne kilo alması geriydi doğurdum futbol topu gibi minnacık karnım vardı. Bunda ki karnım un çuvalı gibi ama çocuk azar azar kilo alıyor kendimde kilo vermişim halbuki ki öyle 15 20 kilo da almamıştım
Ben karın büyümesinin kiloyla alakalı olduğunu düşünmüyorum ya.İnşallah öyledir pazartesi bakalım ne diyecek dr
doktoru dinleOoo Iyi o zamankorkmiiciim benimki orasiyla uyumlu 34, dr.a gore 33.
Gecmisler olsun... dolgularimin etleri cekildi, disetleri kanıyor. Kaplamanin altindan kist portledi disari hamileligin başında, sürekli tetikteyim. Sicak icemiyorum.. gucum olursa tuzlu gargara, hindistan cevizi oil pulling yapmaya calisiyorumbu hafta iyice yara doldu agzim. Insanin Tukuruk bezinde aft olur mu ya agzima buz alamazdim. Simdi buz yiyorum..rahatlıyor biraz
Gecmis olsun
aksine çok belirgin bi karnım olmadi benim. Ama belime kamp vurdu veletic karin genisligi, annenin boyu vs. De etken sanirim.
Bir hafta var kontrole hiç etmiyor değil ediyor ama geçen haftaya göre daha az gibi geliyo bana genelde toparlanma gibi oluyor eskisi gibi kaymıyorBenim azalma olmadi cnm hala aynı harketleri.Doktorm bgn azalma olursa hareketlerde direk gel dedi bana.
Teşekkür ederim canımOoo Iyi o zamankorkmiiciim benimki orasiyla uyumlu 34, dr.a gore 33.
Gecmisler olsun... dolgularimin etleri cekildi, disetleri kanıyor. Kaplamanin altindan kist portledi disari hamileligin başında, sürekli tetikteyim. Sicak icemiyorum.. gucum olursa tuzlu gargara, hindistan cevizi oil pulling yapmaya calisiyorumbu hafta iyice yara doldu agzim. Insanin Tukuruk bezinde aft olur mu ya agzima buz alamazdim. Simdi buz yiyorum..rahatlıyor biraz
Gecmis olsun
aksine çok belirgin bi karnım olmadi benim. Ama belime kamp vurdu veletic karin genisligi, annenin boyu vs. De etken sanirim.
Yani evet bence de öyle iç karın ilkinde geniştiyse bunda nereye gitti acaba diye düşünüyorum yoksaBen karın büyümesinin kiloyla alakalı olduğunu düşünmüyorum ya.
İkinci gebeliklerde karın daha çok çıkarmış öyle diyorlar zaten belki senin ondandır
Bunda genişlemek istemedi demekkiYani evet bence de öyle iç karın ilkinde geniştiyse bunda nereye gitti acaba diye düşünüyorum yoksa
Benim tüm ölçümler 35+5 le uyumlu sat a göre 34+ 1 olması lazım 2700Bende kontrolden çıktım şimdi bebeğin kafası 2 hafta önde, karın çevresi haftasıyla uyumlu çok şükürdoktorumuz iri bir bebek olduğunu söyledi şuan 36+2 haftalık 50 cm 3100gr 38. Haftada tekrar çağırdı çatı muayenesi için o zamana kadar normal doğum ihtimalimiz ama var ama 38den sonra normal doğuramazsın sezaryene alırız dedi. Nst'de sancı çıkmıyor henüz
Maşallah hayırlısı olsunBende kontrolden çıktım şimdi bebeğin kafası 2 hafta önde, karın çevresi haftasıyla uyumlu çok şükürdoktorumuz iri bir bebek olduğunu söyledi şuan 36+2 haftalık 50 cm 3100gr 38. Haftada tekrar çağırdı çatı muayenesi için o zamana kadar normal doğum ihtimalimiz ama var ama 38den sonra normal doğuramazsın sezaryene alırız dedi. Nst'de sancı çıkmıyor henüz
Çikolata kahve ye iç de gir nst ye. Beğenmiyolar bidaha istiyolar nst bir sürü zamanAy ben ya ben. Bugün nstye gittik dana gibi yatıyor. Tok gitmeme rağmen uyuyo. Öyle olunca tedirgin oldular akşam bir daha nstye gel dediler. Sinir oldum evde yerinde durmaz orda yattı dana gibi ayaküstü bi ton sinir stres
38 hafta iyi kuzu ciğer gelişimi vs açısından. Dert etme o yüzdenAh kızlar ben bugün ikinci bir fikir almak için farklı bir doktora gittim.plecenta yaşlanması su fazlaligi doktor 40 a kadar beklemicez suni sancı ile baslaticaz dogumu dedi muhtemelen 38 gibi alicak bebegij gelişimi dışarıda daha iyi olur gibi birşey dedi 2751 Gr cikti.icimde kalmasın dddim bugün yine gittim başka bı doktora oda aynısını söyledi. Bende olsam alırdım bebeği dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?