2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Bana da her vedalaşmamızda söylüyor ama şuan çantam bile hazır değil benim arkamdan yapacak insan da yok ben kendim bile zor buluyorum şuan aradığımı. Alttan muayene olmadım canım

Ah annelik karnımda daha güvende diyorum saklamak istiyorum onu orda bir yandan deli gibi kavuşmak istiyorum.endiseler bizi esir aliyor Allah ne derse o oluyor elimizde olmayan şeyler için kaygı duyuyoruz ama
Kaygı ilk rahmimize düşünce başlıyor ve sonra hayat boyu devam

Cok gecmis olsun rabbim acil sifa versin
Cok gecmis olsun rabbim acil sifa versin
Küçüldüyse de farketmedim en düşük ve hassas ayarda çalıştırdım sorun olmadı sanırım
Ay oyle yapayim o zaman neyse ki 0-3 ler olmasa 3-6 lar olur heralde otekileri ayirdim lohusayken ugrasirim dedim su an bunlari yapayim yeter
Kizim 40+3 de 2790 dogdu hic kuveze girmedi hatta sarilik bile olmamisti. Hatta bir sene grip bile olmadi kiloyla hic alakasi yok gonlunu rahat tut
Nisan az buz bir sey degil canim leke gibi degil boyle sumuksu tikac gibi bir sey lap diye dusmustu benim ben nisanim gelsin diye egilip kalkmali bir hareket yapiyordum sancim baslamisti cunku lap diye dusmustu oradan hatirliyorum.
2. Trimester dönemi öneriyor doktorlar ben o dönem bi kanal tedavisi başladım doğum sonrası bitirecek hekim. Doğumdan sonrayı beklicem bir kaç ay geçsin gidip yaptiririm artık
Yaa ben de kararsizim simdi gitsem mi dogumu beklesem mi ama daha 34 haftalik normal olursa 6 hafta var kanala ilerler mi diye bir muayene mi olsam en azindan dedim

Kızlar birşey sorucam şimdi beni 10 güne doğuma alırsa doktor suni sancı ile başlayacak doğumu 1 cm 1 cmdir ben hareket yapayım mı acaba

Kaygı ilk rahmimize düşünce başlıyor ve sonra hayat boyu devam
Ewet canım malesef bizim kodlarimiza yazılmış kaygı endişe evham.Rabbim evlatlarımızı korusun.Annelik zor.gelmisim 40 yaşına annemde beni düşünüyor.allahim evladima kolay doğum nasip et diye gece gündüz arıyor dua ediyor.memlekete gidecekti şimdi vazgeçti ya ben oradayken dogurursan diye dedim gelirsin hemen atlayıp yok ikna edemedim gitmedi.annelik ölene kadar anliyacagimiz.

Kizlar lohusa pijamalarinizi nereden aldiniz? Ben kizima aldiklarimin icine sigamadim trendyoldan siparis verdim gelen urunler bildiginiz seffaf yani oyle bir ic gosterme yok tavsiyeniz var mi?

Kizlar lohusa pijamalarinizi nereden aldiniz? Ben kizima aldiklarimin icine sigamadim trendyoldan siparis verdim gelen urunler bildiginiz seffaf yani oyle bir ic gosterme yok tavsiyeniz var mi?
Penye mood’dan aldım ben markası catherine’s, acayip güzel çıktı bayıldım

Merhaba kızlar sizinde karnınız çok sertleşiyor mu? Benim karnım günde 10 na yakın sertleşiyor sonra yine düzeliyor hergün oluyor bu durum bende bazen korkuyorum erken doğum yapacağım diye

Merhaba kızlar sizinde karnınız çok sertleşiyor mu? Benim karnım günde 10 na yakın sertleşiyor sonra yine düzeliyor hergün oluyor bu durum bende bazen korkuyorum erken doğum yapacağım diye
Benim de çok sıklaştı ve vajina kısmına bıçak gibi giriyor agri

Benim de çok sık oluyor. Braxton hicks denilen kasılmalar bunlar ve çok doğal merak etmeyin

Benim de çok sık oluyor. Braxton hicks denilen kasılmalar bunlar ve çok doğal merak etmeyin
Teşekkürler kızlar bende korktum bende tek mi var diye çünkü öbür gebeliklerimde böyle durumla karşılaşmamıştım. Bebeğimde doğum pozisyonunu almış karnım baya aşağı inmiş yürümekte artık zorlanıyorum.

arkadaşlar selam herkese.. benim bi sorum olacaktı. Vücudumda iki gündür çeşitli yerlerde kaşınmalar oluyor, bir de idrarımı yaparken köpüklenme görüyorum önceden olmazdı hiç. Acaba yaşayan var mı?

Penye mood’dan aldım ben markası catherine’s, acayip güzel çıktı bayıldım
Catherines cok guzel gorunuyor ama foto icin falan su dantellilere baktim onlar da cok ince geldi
Benim de sik sik tas gibi oluyor ya

Kuzu ben pentiden aldım bide karnımın 1 aya eski haline döneceğine çok inandığım için çok para vermek istemedim açıkcası çamaşırcılarda 500 600 liraya lohusa takımı satanlar vardı 2 tane ondan aldım. Zaten hava çok sıcak evde cıbıl gezmeyi düşünüyorum hastanede beni idare etsin bide eve geçince ilk hafta toplasa biraz yeter

Benim 25. Haftada bu sertleşme ve kasılmalar çoktu sonra düzenli magnezyum kullanmaya başladım. Pek kalmadı nadir oluyor o sertleşmeler. Siz magnezyum kullanıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…