Ay birazdan yemekten sonra tekrar gideceğim nstye. Ayaküstü vajinal muayene oldum olan o olduÇikolata kahve ye iç de gir nst ye. Beğenmiyolar bidaha istiyolar nst bir sürü zaman
Vücudun su kaybettiği için kasılma olmuştur. Hidrasyon çok önemli sancılar için. Bol su içKızlar selamlar malesef salgına yakalandım pazar gecesi kusma ve ishalden sabahı nasıl ettim bilmiyorum. Sabaha karşı dr uma yazdım gel dedi gittim. 1 kilo 100 gram vermişim bebeğin suyunda da azalma olmuş malesef 2 gün yatırdılar. Mikrop kapmışım gaita testim kötü geldiği için antibiyotik tedavisi aldım. Kaldığım akşam nst çekildi. Sonucu ekliyorum hiç adet kasık ağrım olmamasına rağmen sadece karın sertleşmesiyle 40ı geçen rakamlar olmuş.
Kontrolleri haftada bire düşürdük önümüzdeki pazartesi tekrar görüşeceğiz.
Çoluğu çocuğu olan arkadaşlar kendine dikkat etsin. Vallahi mahvoldum bittim tükendim kusma ishalden.
Bu cocuk bana kalp krizi geçirtecek akıntım gelmiş iç çamaşırımda kurumuş kanlı gibi kurumuş kan gibi leke kalmış donumda kırmızı kafayı yemek üzereyimBunda genişlemek istemedi demekki
2şer tane 1 kiloluk serum taktılar antibiyotik harici.Vücudun su kaybettiği için kasılma olmuştur. Hidrasyon çok önemli sancılar için. Bol su iç
Aşkım bizim senle her şeyimiz aynı. Ve gerçekten ne yaparsak yapalım bebiş istediği kadar büyüyor ben bunu anladım. Çıldırmış gibi protein yedim hep 170 gram falan aldı haftalık. Yapacak bir şey yok. Bizimkininde kilosu 2400 küsürlerde. Sonlara geldik artık bende ölçümlere takılmıyorum bir hafta kötü diyorlar bir hafta iyiBende kontrolden çıktım yine kafamda sorularnst temiz alttan muayene edildi su sızıntım yada açıklığım yok bunlarda güzel rahim ağzı 41 mm. Ama benim bebiş yine az kilo almış ay delirticek beni gerçekten 35+6 dayız 2400 şuan ama ben ölçümlerde de hata olduğunu düşünüyorum. Bugün zaman olmadı wcye giremedim tuvalete sıkışıkken ölçtü haliyle. Mesela bacak boyu 9 günde 2 gün gelişmiş baş çevresi vs uyumlu karın çevresi 5 gün gelişmiş bide bastırdı ölçebilmek için bi kaç kere de ölçtü bu sefer. Tuvalete sıkışık gelmemi istemiyor normalde. Suyun oldukça azalmış min 4 litre iç dedi.
Aklıma takılanları sordum. Bu kadar zayıf doğarsa küveze girer mi? Yada neden bu kadar iyi beslenmeme rağmen kilo almıyor ne yapacağım gibi.
Bizim için kilosu değil haftası önemli 36 dan sonra küvez riski azalır. Senin sancın yok 39 u beklicez. Ve sen ne yaparsan yap bazı bebekler genetik olarak kilo almaz. Minyon doğarlar. O yüzden neden almıyor diye düşünme dedi. Kısmet artık kuluçkaya yatmış bekliyoruz
Ay ben kahve içtim kalbi 180i buldu korktum da. Sabah düz hastane kahvaltısıyla girdim 160 civarında kaldı. Dr da akşamkini beğenmedi sabah bidaha aldı nst yeÇikolata kahve ye iç de gir nst ye. Beğenmiyolar bidaha istiyolar nst bir sürü zaman
Tm cnm sen dha iyi blirsn,bi terslik olsa anne hssedyo ztn hemen Allah korsnBir hafta var kontrole hiç etmiyor değil ediyor ama geçen haftaya göre daha az gibi geliyo bana genelde toparlanma gibi oluyor eskisi gibi kaymıyor
İkincilerde karın daha çok çıkıyor diye okumuştum canım hem hareketler daha önce hissediliyormuş hemde karın daha çok büyüyormuşşşİnşallah öyledir pazartesi bakalım ne diyecek dr
Bugün antibiyotik iğnem vardı sabah asm ye gittim hemşire de diyor karnınız ne kadar büyük ikiz gebelik mi yok hayır dedim tek bebek bide suyunda azalma var kilo alımında düşüş var ama karnım böyle ordu taşıyor gibiyim çok şaşırdı
Doğunca görcez artık kaç kilo benim mantığım almıyor çünkü oğlumu 38+2de 2800 ne su azlığı ne kilo alması geriydi doğurdum futbol topu gibi minnacık karnım vardı. Bunda ki karnım un çuvalı gibi ama çocuk azar azar kilo alıyor kendimde kilo vermişim halbuki ki öyle 15 20 kilo da almamıştım
Sakin ol sakin biliyorum zor ama bak 38de 2800 doğdu benim oğlan küveze de girmedi hafta karın geriliği de yoktu.Bende kontrolden çıktım yine kafamda sorularnst temiz alttan muayene edildi su sızıntım yada açıklığım yok bunlarda güzel rahim ağzı 41 mm. Ama benim bebiş yine az kilo almış ay delirticek beni gerçekten 35+6 dayız 2400 şuan ama ben ölçümlerde de hata olduğunu düşünüyorum. Bugün zaman olmadı wcye giremedim tuvalete sıkışıkken ölçtü haliyle. Mesela bacak boyu 9 günde 2 gün gelişmiş baş çevresi vs uyumlu karın çevresi 5 gün gelişmiş bide bastırdı ölçebilmek için bi kaç kere de ölçtü bu sefer. Tuvalete sıkışık gelmemi istemiyor normalde. Suyun oldukça azalmış min 4 litre iç dedi.
Aklıma takılanları sordum. Bu kadar zayıf doğarsa küveze girer mi? Yada neden bu kadar iyi beslenmeme rağmen kilo almıyor ne yapacağım gibi.
Bizim için kilosu değil haftası önemli 36 dan sonra küvez riski azalır. Senin sancın yok 39 u beklicez. Ve sen ne yaparsan yap bazı bebekler genetik olarak kilo almaz. Minyon doğarlar. O yüzden neden almıyor diye düşünme dedi. Kısmet artık kuluçkaya yatmış bekliyoruz
Ben arabada kahvaltı etmek zorunda kaldım bugün poğça meyve suyuAy ben kahve içtim kalbi 180i buldu korktum da. Sabah düz hastane kahvaltısıyla girdim 160 civarında kaldı. Dr da akşamkini beğenmedi sabah bidaha aldı nst ye
Hiç aşağıdan falan muayene ettiler mi ki onla alakalı bir durum mu var acaba istemeden tahriş ediyorlar yaSakin ol sakin biliyorum zor ama bak 38de 2800 doğdu benim oğlan küveze de girmedi hafta karın geriliği de yoktu.
Ama bu 2. Bebe beni de delirtecek ayın 3ünde gitmiştim 14ünde hastanelik oldum 10 günde 1900 kusurdan 2155 e anca cıkmış. Karın çevresi hala 1 bucjk 2 hafta geri ama boy doğruysa 46 cm abisi 38 haftada 48 cm doğmuştu bu arkadaş 33 görünüyorken böyle 46 olmuş ama kilo geri karın geri nabıyor içerde bilmiyorum
Ve az önce fark ettim kanla karışık akıntım gelmiş donumda kırmızı kanıj rengini çözemiyorum ama kurumuş kan koyu renk durur ya aynı öyle bekliyorum şuanlık. Nişan değildir herhalde nişan daha sümüksü koyu kıvamda oluyormuş
2. Trimester dönemi öneriyor doktorlar ben o dönem bi kanal tedavisi başladım doğum sonrası bitirecek hekim. Doğumdan sonrayı beklicem bir kaç ay geçsin gidip yaptiririm artıkBennn disimin biri curudu sanirim arada cok fena sizliyor idare ediyorum ama bir disciye gidicem ilerlemeden
Kilo tabii ki önemli ama bi uzman doktoru dinlendim en önemlisi haftasını doldurması ve gelişiminin iyi olması diyor. Çünkü bebeğin ciğerleri geliştikçe bağışıklığı geliştikçe zaten çok daha sağlıklı doğuyor. Kilosu da zaten 2 kilonun üzerinde ve daha doğmasına var , o zamana kadar da alsa gayet yeterli olur, hiç strese girme bence :)Bende kontrolden çıktım yine kafamda sorularnst temiz alttan muayene edildi su sızıntım yada açıklığım yok bunlarda güzel rahim ağzı 41 mm. Ama benim bebiş yine az kilo almış ay delirticek beni gerçekten 35+6 dayız 2400 şuan ama ben ölçümlerde de hata olduğunu düşünüyorum. Bugün zaman olmadı wcye giremedim tuvalete sıkışıkken ölçtü haliyle. Mesela bacak boyu 9 günde 2 gün gelişmiş baş çevresi vs uyumlu karın çevresi 5 gün gelişmiş bide bastırdı ölçebilmek için bi kaç kere de ölçtü bu sefer. Tuvalete sıkışık gelmemi istemiyor normalde. Suyun oldukça azalmış min 4 litre iç dedi.
Aşkım bizim senle her şeyimiz aynı. Ve gerçekten ne yaparsak yapalım bebiş istediği kadar büyüyor ben bunu anladım. Çıldırmış gibi protein yedim hep 170 gram falan aldı haftalık. Yapacak bir şey yok. Bizimkininde kilosu 2400 küsürlerde. Sonlara geldik artık bende ölçümlere takılmıyorum bir hafta kötü diyorlar bir hafta iyibir hafta bi dr 100 gram farklı ölçüyor, diğeri uzun, diğeri kısa. O yüzden ya nasip diyorum. İşin kötü yani bugün uyuyor dana gibi. Tekrar nst çekilecek. Durup dururken hiçbir şey yokken doğum endikasyonuna sokuyor kendini tüm gün kıpır kıpırdı hastanede uyuyor sinirlerim çok bozuk
Evet düşünmeyi bırakıcam artık. Bütün tuşlara bastım hayırlısıyla sağlıkla gelicek diye umuyorum. Alttan muayene yapıldıysa da olabiliyormuş lekelenme. Ama bence bi doktoruna sor yinede. Bana suyun yada kanaman gelirse hemen yaz dediSakin ol sakin biliyorum zor ama bak 38de 2800 doğdu benim oğlan küveze de girmedi hafta karın geriliği de yoktu.
Ama bu 2. Bebe beni de delirtecek ayın 3ünde gitmiştim 14ünde hastanelik oldum 10 günde 1900 kusurdan 2155 e anca cıkmış. Karın çevresi hala 1 bucjk 2 hafta geri ama boy doğruysa 46 cm abisi 38 haftada 48 cm doğmuştu bu arkadaş 33 görünüyorken böyle 46 olmuş ama kilo geri karın geri nabıyor içerde bilmiyorum
Ve az önce fark ettim kanla karışık akıntım gelmiş donumda kırmızı kanıj rengini çözemiyorum ama kurumuş kan koyu renk durur ya aynı öyle bekliyorum şuanlık. Nişan değildir herhalde nişan daha sümüksü koyu kıvamda oluyormuş
bende öyleyim 2 hafta önden gidiyorum başından beri 34+1 deydi kontrolum en son kilosuda 2900Merhabalar ultrason ölçümlerine göre 2 hafta önden gidiyorum. Sata göre 34+1 ama ultrasonda 36 kilosu da 2700 böyle olması normal mi
Ne var kız 22 gün sonra mı doğumm. Ya kilodan ziyade hafta önemli anladığım kadarıyla artık. Anlamıyorum artık hiçbir şey. Eski zamanlarda yaşasaydım keşke diyorum artıkEvet artık saldım valla çünkü elimden geleni yapıyorum. Doktorum endişeli değil konu hakkında saolsun rahatlatıyor. Birde dün 3 yakın arkadaşım geldi. 3 ününde bebekleri 2400 altında doğmuş ve hiç sıkıntı yaşamadılar. İçim rahat günümü bekliyorum. Şafak 22
Evet düşünmeyi bırakıcam artık. Bütün tuşlara bastım hayırlısıyla sağlıkla gelicek diye umuyorum. Alttan muayene yapıldıysa da olabiliyormuş lekelenme. Ama bence bi doktoruna sor yinede. Bana suyun yada kanaman gelirse hemen yaz dedi
Evet bizim günümüz belli 7 ağustosa ayarladıkNe var kız 22 gün sonra mı doğumm. Ya kilodan ziyade hafta önemli anladığım kadarıyla artık. Anlamıyorum artık hiçbir şey. Eski zamanlarda yaşasaydım keşke diyorum artık1 2 ultrason yeterdi
Ay bende 7 ya da 8 Ağustos belirleyelim diyordum her şey aynı ilerliyor aynı gün doğururuz kız yolunda giderse her şeyEvet bizim günümüz belli 7 ağustosa ayarladıkhem çok sabırsızım bir an önce gelsin istiyorum sonra kilosu aklıma geliyor dursun istiyorum
Hepimiz sağ salim bi doğursaydık ya şu son haftalar çok zorladı benim psikolojimiTm cnm sen dha iyi blirsn,bi terslik olsa anne hssedyo ztn hemen Allah korsn
Hahahhs ama böyleler yalancı cıkarıyolar insanı doğunca da böyle inan hiçbişi değişmiyorBen arabada kahvaltı etmek zorunda kaldım bugün poğça meyve suyusonra nstye girdim hareketlensin diye bi meyve suyu daha ama hep yattığım için çocuk uyanamadı üstüne yapıştırdılar şekerli serum taktılar bu sefer fazla şekerden mayıştı uyudu. Tam hastaneden çıktık kıpır kıpır hareketlendi. Kendimi misafirlikteki ikrama ay o hiç yemez demişimde çocuğum 5 tabak o ikramdan yemiş gibi hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?