2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Vücudun su kaybettiği için kasılma olmuştur. Hidrasyon çok önemli sancılar için. Bol su iç

Vücudun su kaybettiği için kasılma olmuştur. Hidrasyon çok önemli sancılar için. Bol su iç
2şer tane 1 kiloluk serum taktılar antibiyotik harici.
Benim genelde akşamları sertleşmeli geçiyodu kusma ishalden de önce nst yi görünce netleştirdik. Sabah daha düzgündü sabahları sakin olup akşamları deliren bi cocuğum var ne mutlu bana

Aşkım bizim senle her şeyimiz aynı. Ve gerçekten ne yaparsak yapalım bebiş istediği kadar büyüyor ben bunu anladım. Çıldırmış gibi protein yedim hep 170 gram falan aldı haftalık. Yapacak bir şey yok. Bizimkininde kilosu 2400 küsürlerde. Sonlara geldik artık bende ölçümlere takılmıyorum bir hafta kötü diyorlar bir hafta iyi bir hafta bi dr 100 gram farklı ölçüyor, diğeri uzun, diğeri kısa. O yüzden ya nasip diyorum. İşin kötü yani bugün uyuyor dana gibi. Tekrar nst çekilecek. Durup dururken hiçbir şey yokken doğum endikasyonuna sokuyor kendini tüm gün kıpır kıpırdı hastanede uyuyor sinirlerim çok bozuk

İkincilerde karın daha çok çıkıyor diye okumuştum canım hem hareketler daha önce hissediliyormuş hemde karın daha çok büyüyormuşşş

Sakin ol sakin biliyorum zor ama bak 38de 2800 doğdu benim oğlan küveze de girmedi hafta karın geriliği de yoktu.
Ama bu 2. Bebe beni de delirtecek ayın 3ünde gitmiştim 14ünde hastanelik oldum 10 günde 1900 kusurdan 2155 e anca cıkmış. Karın çevresi hala 1 bucjk 2 hafta geri ama boy doğruysa 46 cm abisi 38 haftada 48 cm doğmuştu bu arkadaş 33 görünüyorken böyle 46 olmuş ama kilo geri karın geri nabıyor içerde bilmiyorum
Ve az önce fark ettim kanla karışık akıntım gelmiş donumda kırmızı kanıj rengini çözemiyorum ama kurumuş kan koyu renk durur ya aynı öyle bekliyorum şuanlık. Nişan değildir herhalde nişan daha sümüksü koyu kıvamda oluyormuş

Ay ben kahve içtim kalbi 180i buldu korktum da. Sabah düz hastane kahvaltısıyla girdim 160 civarında kaldı. Dr da akşamkini beğenmedi sabah bidaha aldı nst ye
Ben arabada kahvaltı etmek zorunda kaldım bugün poğça meyve suyu sonra nstye girdim hareketlensin diye bi meyve suyu daha ama hep yattığım için çocuk uyanamadı üstüne yapıştırdılar şekerli serum taktılar bu sefer fazla şekerden mayıştı uyudu. Tam hastaneden çıktık kıpır kıpır hareketlendi. Kendimi misafirlikteki ikrama ay o hiç yemez demişimde çocuğum 5 tabak o ikramdan yemiş gibi hissettim

Hiç aşağıdan falan muayene ettiler mi ki onla alakalı bir durum mu var acaba istemeden tahriş ediyorlar ya

Bennn disimin biri curudu sanirim arada cok fena sizliyor idare ediyorum ama bir disciye gidicem ilerlemeden
2. Trimester dönemi öneriyor doktorlar ben o dönem bi kanal tedavisi başladım doğum sonrası bitirecek hekim. Doğumdan sonrayı beklicem bir kaç ay geçsin gidip yaptiririm artık

Kilo tabii ki önemli ama bi uzman doktoru dinlendim en önemlisi haftasını doldurması ve gelişiminin iyi olması diyor. Çünkü bebeğin ciğerleri geliştikçe bağışıklığı geliştikçe zaten çok daha sağlıklı doğuyor. Kilosu da zaten 2 kilonun üzerinde ve daha doğmasına var , o zamana kadar da alsa gayet yeterli olur, hiç strese girme bence :)

Evet artık saldım valla çünkü elimden geleni yapıyorum. Doktorum endişeli değil konu hakkında saolsun rahatlatıyor. Birde dün 3 yakın arkadaşım geldi. 3 ününde bebekleri 2400 altında doğmuş ve hiç sıkıntı yaşamadılar. İçim rahat günümü bekliyorum. Şafak 22
Evet düşünmeyi bırakıcam artık. Bütün tuşlara bastım hayırlısıyla sağlıkla gelicek diye umuyorum. Alttan muayene yapıldıysa da olabiliyormuş lekelenme. Ama bence bi doktoruna sor yinede. Bana suyun yada kanaman gelirse hemen yaz dedi

Merhabalar ultrason ölçümlerine göre 2 hafta önden gidiyorum. Sata göre 34+1 ama ultrasonda 36 kilosu da 2700 böyle olması normal mi
bende öyleyim 2 hafta önden gidiyorum başından beri 34+1 deydi kontrolum en son kilosuda 2900

Son düzenleme:
Ne var kız 22 gün sonra mı doğumm. Ya kilodan ziyade hafta önemli anladığım kadarıyla artık. Anlamıyorum artık hiçbir şey. Eski zamanlarda yaşasaydım keşke diyorum artık 1 2 ultrason yeterdi

Ne var kız 22 gün sonra mı doğumm. Ya kilodan ziyade hafta önemli anladığım kadarıyla artık. Anlamıyorum artık hiçbir şey. Eski zamanlarda yaşasaydım keşke diyorum artık 1 2 ultrason yeterdi
Evet bizim günümüz belli 7 ağustosa ayarladık hem çok sabırsızım bir an önce gelsin istiyorum sonra kilosu aklıma geliyor dursun istiyorum

Evet bizim günümüz belli 7 ağustosa ayarladık hem çok sabırsızım bir an önce gelsin istiyorum sonra kilosu aklıma geliyor dursun istiyorum
Ay bende 7 ya da 8 Ağustos belirleyelim diyordum her şey aynı ilerliyor aynı gün doğururuz kız yolunda giderse her şey bende bende bugün dedim yetti artık doğsun da dışarda göz görsün ne olduğunu bilsin sonra kola şişesi ağırlığında olduğu aklıma geldi

Hahahhs ama böyleler yalancı cıkarıyolar insanı doğunca da böyle inan hiçbişi değişmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…