Yok canım çok şükür yeme içme de sıkıntı yok sadece grip .Vallahi ne yap et susuz sıvısız kalma çok geçmiş olsun sana da. Eğer yemeni içmeni etkiliyorsa dr una söyle serum takarlar en azından. Bak benim 1 gece süren kusma ishalden bebeğin kese suyunda azalma olmuş. İhmale gelmiyor asla
Kendine gel beslenmeyle düzeltirsin canım iştah hemen düzelmez hafif şeyler yiyeceksin yiyebilirsenSağol canım akşam taburcu oldum eve de antibiyotik verdiler devam ediyorum. Halsizlik o biçim ama toparlaması uzun sürecek iştah yok ne yiyeceğimi şaşırdım. 34+4üm ama 33 hafta ölçüldü bebek de2155 gram geldi.
Vallahi yazık hamileliği çok kötü bişeymiş
Büyüdüğü için yeri daraldı diye kendimi avutuyorum biraz evhamlı geçti zaten son aylarım doktora artık randevumdan önce gitmicem diye direniyorum şuanAy ben ya ben. Bugün nstye gittik dana gibi yatıyor. Tok gitmeme rağmen uyuyo. Öyle olunca tedirgin oldular akşam bir daha nstye gel dediler. Sinir oldum evde yerinde durmaz orda yattı dana gibi ayaküstü bi ton sinir stres
Aynı şekilde arkadaşıma yapıldı canım.Ah kızlar ben bugün ikinci bir fikir almak için farklı bir doktora gittim.plecenta yaşlanması su fazlaligi doktor 40 a kadar beklemicez suni sancı ile baslaticaz dogumu dedi muhtemelen 38 gibi alicak bebegij gelişimi dışarıda daha iyi olur gibi birşey dedi 2751 Gr cikti.icimde kalmasın dddim bugün yine gittim başka bı doktora oda aynısını söyledi. Bende olsam alırdım bebeği dedi.
Ay ne dusunucegimi şaşırdım aptal gibiyim. Cumartesi günü doktorum tekrar çağırdı o zaman netleşecek bakalım rabbim neyi nasıl nasip ederse öyle yasicaz ama kendi sancimla dogurmayi hayal etmiştimAynı şekilde arkadaşıma yapıldı canım.
Plasenta yaşlanması başlamış 38. haftada suni sancı aldı ama ağrı ve açılma oluşmadığı için sezeryana aldılar 2800 doğdu bebeği.
Bence doğum başlatılabilir 38. hafta gayet güzel bir hafta dışarıda beslemek daha kolay.
Korkularım var solunum sıkıntısı cekermi kuveze girermi aklım darma dumanAynı şekilde arkadaşıma yapıldı canım.
Plasenta yaşlanması başlamış 38. haftada suni sancı aldı ama ağrı ve açılma oluşmadığı için sezeryana aldılar 2800 doğdu bebeği.
Bence doğum başlatılabilir 38. hafta gayet güzel bir hafta dışarıda beslemek daha kolay.
Çok geçmiş olsun bu sıcaklarda bir de ishal zor gerçektenKızlar selamlar malesef salgına yakalandım pazar gecesi kusma ve ishalden sabahı nasıl ettim bilmiyorum. Sabaha karşı dr uma yazdım gel dedi gittim. 1 kilo 100 gram vermişim bebeğin suyunda da azalma olmuş malesef 2 gün yatırdılar. Mikrop kapmışım gaita testim kötü geldiği için antibiyotik tedavisi aldım. Kaldığım akşam nst çekildi. Sonucu ekliyorum hiç adet kasık ağrım olmamasına rağmen sadece karın sertleşmesiyle 40ı geçen rakamlar olmuş.
Kontrolleri haftada bire düşürdük önümüzdeki pazartesi tekrar görüşeceğiz.
Çoluğu çocuğu olan arkadaşlar kendine dikkat etsin. Vallahi mahvoldum bittim tükendim kusma ishalden.
Evet bitki çayı yani o da ıhlamur a müsadere ediliyor diye biliyorum yeme de içme de sorun yoksa gitmeYok canım çok şükür yeme içme de sıkıntı yok sadece grip .
Ateş vücut ağrısı falan olsaydı zaten ihmal etmez giderdim bu durumda bir ilaç vermezler diye gitmedim de ilaçsız atlatmaya çalışıyorum artık
Haşlama patates muz şeftali probiyotik yoğurt başka bişi yok az sulu yesem ishal geri geliyor anındaKendine gel beslenmeyle düzeltirsin canım iştah hemen düzelmez hafif şeyler yiyeceksin yiyebilirsen
İlk gebeliğimde 37+0 da plasenta yaşlanması nedenyile almıştı doktorum. Tahmini ölçülenden büyüktü 3210 gram doğmuştu. İnşallah senin de hiç sorun olmaz merak etmeAh kızlar ben bugün ikinci bir fikir almak için farklı bir doktora gittim.plecenta yaşlanması su fazlaligi doktor 40 a kadar beklemicez suni sancı ile baslaticaz dogumu dedi muhtemelen 38 gibi alicak bebegij gelişimi dışarıda daha iyi olur gibi birşey dedi 2751 Gr cikti.icimde kalmasın dddim bugün yine gittim başka bı doktora oda aynısını söyledi. Bende olsam alırdım bebeği dedi.
Öyle böyle değil ciğerlerim yandı sıvısızlıktan çok sağol çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun bu sıcaklarda bir de ishal zor gerçekten
İnşallah canım kilosunu geçtim solunum sıkıntısı olmasın diyorum.İlk gebeliğimde 37+0 da plasenta yaşlanması nedenyile almıştı doktorum. Tahmini ölçülenden büyüktü 3210 gram doğmuştu. İnşallah senin de hiç sorun olmaz merak etme
Olmaz Allahın izniyle artık akciğer gelişimleri bu haftalarda normal solunuma çoğunlukla izin veriyor. Hem olacak olan varsa 40 ta da doğsa solunum desteği gerekiyor. Sen moralini yüksek tut ki kaldığı süre boyunca gelişimi etkilenmesinİnşallah canım kilosunu geçtim solunum sıkıntısı olmasın diyorum.
Çok geçmiş olsunYok canım çok şükür yeme içme de sıkıntı yok sadece grip .
Ateş vücut ağrısı falan olsaydı zaten ihmal etmez giderdim bu durumda bir ilaç vermezler diye gitmedim de ilaçsız atlatmaya çalışıyorum artık
Nasip işte canım bazen düşündüğümüz gibi ilerlemiyor böyle şeyler hiç üzülme doktorunu dinle o ne derse onu yapAy ne dusunucegimi şaşırdım aptal gibiyim. Cumartesi günü doktorum tekrar çağırdı o zaman netleşecek bakalım rabbim neyi nasıl nasip ederse öyle yasicaz ama kendi sancimla dogurmayi hayal etmiştim
Girmez neden girsin yani haftasini doldurmuş kilosu iyi bu nedenlerle girmeyebilir ama bazen 40 haftada olup kilosu iyi olanlar da giriyor böyle düşünme.Korkularım var solunum sıkıntısı cekermi kuveze girermi aklım darma duman
Çok doğru canım limonlu çay portakal suyu ben geçiriyorum .Evet bitki çayı yani o da ıhlamur a müsadere ediliyor diye biliyorum yeme de içme de sorun yoksa gitme
Ne kadar steril olsa da ev gibi olmaz dedi 2 gün kaldım hamşle olmasaydım daha tutacaklardı hastanede
Bu yediklerin de bebeğe gayet kilo aldırbilecek şeylerHaşlama patates muz şeftali probiyotik yoğurt başka bişi yok az sulu yesem ishal geri geliyor anında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?