2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kızlar adet olacakmışım gibi ağrım oluyor özellikle karnımın altında tam rahmin orada. Normalde 27 28. Haftalarda çok olmuştu geçmişti. Doktora sorunca geçiyorsa sıkıntı yok diyor. Geçiyor da. Ama bugün resmen regli olduğum günler geldi aklıma, o zamanlar duyduğum rahatsızlığı duydum. Hiç olmasın istiyorum ama elde değil sanırım.

Benim 25. Haftada bu sertleşme ve kasılmalar çoktu sonra düzenli magnezyum kullanmaya başladım. Pek kalmadı nadir oluyor o sertleşmeler. Siz magnezyum kullanıyor musunuz?
Yok canım kullanmıyorum. Bu hafta kontrolüm var doktora danişacam arkadaşların dediği gibi yalancı doğum sancıları olabilir

Korkularım var solunum sıkıntısı cekermi kuveze girermi aklım darma duman
Kilosuna hiç takilma bence haftasından kaynaklı solunumuna da takılma benim bir tanıdığım 38 haftada 2300 doğdu kuvez falan hiç görmedi gözleri fildir fildirdi Dr una tabi ol bence güveniyorsan
Penye mood’dan aldım ben markası catherine’s, acayip güzel çıktı bayıldım
Ben de hep normal pijama takımları aldım ama sezeryan sonrası geceliği emzirmeye uygun aldım bir tanede bu markadan almak istiyorum ama incemi esnek mi rahatmi terletir mi.. ikilemdeyim

Herkes o kadar farklı bişey söylüyor ki ben de 8 ay boyunca sadece 2 gün hastanede yattım sanırım sürekli hoplamalı koşturmaca geçiyo günlerim. Sorsan çalışıyo musun diye hayır ama işe gitsem ev kadar yorulmam
Karanfil yağı iyi geliyor. Benim ilk trimester de tutmuştu dişim hatta çürüme başlamıştı. Lekelenme şeklinde dr ilk trimester diye bişey yapamadı karanfilin kendini koydum fayda etmedi ama yağını pamuğa döküp bastım hatta fazla dökmüşüm dilim bile uyuşmuştu o an. Oymuş bidaha ağrı yapmadı 8 aya kadar geldim ağrımadan

Aşkım ev işi işten daha yorucu. İşte bir yerden sonra oturabilirsin evde öyle olmuyor ki. Onu da yapayım bunuda yapayım derken gün bitiyor ama sende bitiyorsun istemsizce. Ne yaptın konuştun mu doktorunla

Geçmiş olsun canim 38 gayet iyi zaten sağlıkla.kavus insallah

Merhaba kızlar sizinde karnınız çok sertleşiyor mu? Benim karnım günde 10 na yakın sertleşiyor sonra yine düzeliyor hergün oluyor bu durum bende bazen korkuyorum erken doğum yapacağım diye
Benmde sertlesiyor baya günde 10a yakndr hatta toplanınca adet ağrısı gbi hafif ağrı gryo ama nstde bsy çıkmadı şükür

Evet ben de çok yaşadım sanki adet olacakmışım ama olamıyormuşum gibi veya her an olabilecekmişim gibi hatta daha kötüsüydü.
Doktorum her söylediğimde düzenli olmadığı sürece dinlenme ile geçmediği sürece gel demişti.

Aşkım ev işi işten daha yorucu. İşte bir yerden sonra oturabilirsin evde öyle olmuyor ki. Onu da yapayım bunuda yapayım derken gün bitiyor ama sende bitiyorsun istemsizce. Ne yaptın konuştun mu doktorunla
Malesef öyle zatwn mutfaktan çıkamıyorum sabah kahvaltıyla bir giriyorum te ne zaman işim biterse
Konuştum canım düzenli ağrım yok yarın görüşeceğiz o yüzden akşamüstüye aldım randevumu

Malesef öyle zatwn mutfaktan çıkamıyorum sabah kahvaltıyla bir giriyorum te ne zaman işim biterse
Konuştum canım düzenli ağrım yok yarın görüşeceğiz o yüzden akşamüstüye aldım randevumu
Hiçbir şeyin çıkmayacak ben ona inanıyorummmmm yanlışlıkla azıcık kanamış

Kuzum ben de 37+2ydim öğlen kontrolüm vardı. Bebek 2570 gram. Nstde sancı çıkmadı. Doppler su plasenta iyi durumda ama ona rağmen birkaç güne alalım dedi. Sonra ben 38i görse bari deyince pazartesi tekrar kontrole çağırdı tam 38+0da. Ne olacak bilmiyorum o gün alalım mı der birkaç gün sonraya gün mü verir. Ben de çok endişeliyim maalesef. Şimdi 39u benimki niye beklemiyor diye düşünüyorum

Geçiyor allahtan , ama bazı günler cidden çok konfor bozucu

Bu arada benim de karnımda sertleşme oluyor ardından birden idrara sıkışıyorum koşa koşa tuvalete gidene kadar zorlu anlar yaşıyorum fjfjjf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…