- 22 Mart 2023
- 4.171
- 2.674
- 63
- 31
2.ler böyle oluyo korkma canım benim ilk nstm akşam çekildi 60ı görmüş bir kere diğerleri 40taydı. Sabah tekrar istemişti dr um normal çıkmıştı. Çocuğun hareketli saatleriyle sakin saatlerinde de farklı çıkıyoKızlar bende sessiz takip ediyorum grubu. 36+2 yim bugün. Nst de 3 kere 40 ı geçmiş sancıdoktor gayet iyi dedi e sancı çıkmış dedim ne güzel işte bizde gelsin istiyoruz dedi. Sizin nstlerde sancı çıkıyo mu? Kızımda hiç çıkmazdı nst de bişey 39+4 de normal doğumla doğmuştu
bAzı doktorlar direkt kültür bakıyor ama kültürün sonucu 2-3 gün sürüyor. Bazı doktorlar da (mesela benimki) önce idrar testi istiyor bakteri çıkarsa idrar kültürü istiyorKızlar şimdiye kadar hep kendi doktorum vardı, küçük bi ilçede yaşıyoruz ona gidiyordum ama doğum yaptırmıyordu. Doğum için doktora bir türlü karar verememiştim, sonunda karar verdim ve bugün gittik kontrole. Her şey yolunda giderse 38 ya da 39 da sezeryan tarihi veririz dedi.
Sadece tek sıkıntı ben 37. Haftaya girince o bir hafta boyunca tatile çıkıyormuştam o hafta tatile gitmesi de iyi olmadı çünkü riskli bi gebelik süreci geçirdim şimdiye kadar hep yatarak geçti, özellikle bu adamı buldum çünkü aynı zamanda doçent ve perinatolog tek duam o tatilden geldikten sonraya kalabilmek.
Bir de kendisine gebeliğin başından beri geçmeyen idrar yolu enfeksiyonum var dedim. Bana kültür bakıldı mı dedi ben de bakteri çıktı en sonra yüksekti biraz dedim. Hayır kültür farklı bi şey dedi , üreme var mı yok mu ona bakılıyor yoksa gereksiz antibiyotik kullanmamak lazım dedi. Bakteri çıktığında idrar yapılan kap belki temiz değil ondan emin olamayız dedi. Kendi doktorum hiç kültür baktırmadı ki, kültür bakılması gerektiğini bu sitede öğrenmiştim daha önce. Sağlık ocağına gittim bakteriye bakmışlar bakteri çıkmıştı, antibiyotik almıştım. Bu doktorumun bahsettiği üreme tam olarak ne çözemedim. Direkt kültür bakın demem lazım sanırım.
İşte benim doktorum hiç bakteri istemiyordu sadece lökosit eritrosit bakıyordu, yüksek değilse bi şey vermiyordu.bAzı doktorlar direkt kültür bakıyor ama kültürün sonucu 2-3 gün sürüyor. Bazı doktorlar da (mesela benimki) önce idrar testi istiyor bakteri çıkarsa idrar kültürü istiyor
Genelde 70 80 i vurunca doğum başlıyor diyorlarKızlar bende sessiz takip ediyorum grubu. 36+2 yim bugün. Nst de 3 kere 40 ı geçmiş sancıdoktor gayet iyi dedi e sancı çıkmış dedim ne güzel işte bizde gelsin istiyoruz dedi. Sizin nstlerde sancı çıkıyo mu? Kızımda hiç çıkmazdı nst de bişey 39+4 de normal doğumla doğmuştu
Onu hiç bilmiyorum maalesefİşte benim doktorum hiç bakteri istemiyordu sadece lökosit eritrosit bakıyordu, yüksek değilse bi şey vermiyordu.
Kendim gidip bakteriyi sağlık ocağında baktırınca antibiyotik yazdı direkt.
Aslında olması gereken kültür baktırmak anladığım kadarı ile. Kültür sağlık ocağından bakılıyor mu yoksa devlet hastanesinden mi baktırmam lazım?
Hayır olsunBu gece rüyamda acil sezeryana alınıyordum ve aşırı bi korku vardı canım acıyacak diye oysaki ameliyattan hiç korkmuyorumböyle rüyalar normal heralde son zamanlarda
Gecmisler olsun..Kızlar şimdiye kadar hep kendi doktorum vardı, küçük bi ilçede yaşıyoruz ona gidiyordum ama doğum yaptırmıyor kendisi. Doğum için doktora bir türlü karar verememiştim, sonunda karar verdim ve bugün gittik kontrole. Her şey yolunda giderse 38 ya da 39 da sezeryan tarihi veririz dedi.
Sadece tek sıkıntı ben 37. Haftaya girince o bir hafta boyunca tatile çıkıyormuştam o hafta tatile gitmesi de iyi olmadı çünkü riskli bi gebelik süreci geçirdim şimdiye kadar hep yatarak geçti, özellikle bu adamı buldum çünkü aynı zamanda doçent ve perinatolog tek duam o tatilden geldikten sonraya kalabilmek.
Bir de kendisine gebeliğin başından beri geçmeyen idrar yolu enfeksiyonum var dedim. Bana kültür bakıldı mı dedi ben de bakteri çıktı en sonra yüksekti biraz dedim. Hayır kültür farklı bi şey dedi , üreme var mı yok mu ona bakılıyor yoksa gereksiz antibiyotik kullanmamak lazım dedi. Bakteri çıktığında idrar yapılan kap belki temiz değil ondan emin olamayız dedi. Kendi doktorum hiç kültür baktırmadı ki, kültür bakılması gerektiğini bu sitede öğrenmiştim daha önce. Sağlık ocağına gittim bakteriye bakmışlar bakteri çıkmıştı, antibiyotik almıştım. Bu doktorumun bahsettiği üreme tam olarak ne çözemedim. Direkt kültür bakın demem lazım sanırım.
Ben rüyamda hep emzirmeye çalışıyorum üstüne yapamıyorum diye ağlıyorum ahahahshshhsjs toptan delirdikBu gece rüyamda acil sezeryana alınıyordum ve aşırı bi korku vardı canım acıyacak diye oysaki ameliyattan hiç korkmuyorumböyle rüyalar normal heralde son zamanlarda
Şaka gibi ama kilosunu sormayı unuttum, ama 3 hafta önce başka hastanede karnı 2 hafta geriydi onu sordum özellikle herşeyi uyumlu şuan haftasıyla dedi. pazartesi tekrar çağırdı o zaman sorarım. bi de notlara yazdım soracaklarımı ama notlara bakmayı unutmuşumHayirlisiyla gelsin kac kilo suanda ayni haftadayiz
Hiççç merak etme erken doğum riski olanlar temmuzda 40ı gördü hep artık fazla yatmaktan mı oluyo neden oluyo bbilmiyorumKızlar şimdiye kadar hep kendi doktorum vardı, küçük bi ilçede yaşıyoruz ona gidiyordum ama doğum yaptırmıyor kendisi. Doğum için doktora bir türlü karar verememiştim, sonunda karar verdim ve bugün gittik kontrole. Her şey yolunda giderse 38 ya da 39 da sezeryan tarihi veririz dedi.
Ay ben artık don giymeye korkar oldum zatenGecmisler olsun..
benim de bakteri çıkmış ama üremedigi için antibiyotik baslamamislardi. Bol su vs devam ettik. 1 ay sonra üreme cikinca 1 hafta antibiyotik kullanmıştım. Simdi enfeksiyon yine çıkmış ama düşük.kultur bakılacak tekrar. Nine bezlerinden devamke(kaşıntı, koku, ter kalmadı en azından.. miss )
Bende 2dir giriyorum sancı yok . Yalanci kasılmalar oluyor ama sancı daha yokKızlar bende sessiz takip ediyorum grubu. 36+2 yim bugün. Nst de 3 kere 40 ı geçmiş sancıdoktor gayet iyi dedi e sancı çıkmış dedim ne güzel işte bizde gelsin istiyoruz dedi. Sizin nstlerde sancı çıkıyo mu? Kızımda hiç çıkmazdı nst de bişey 39+4 de normal doğumla doğmuştu
Ay aylardır yatıyorum zatenHiççç merak etme erken doğum riski olanlar temmuzda 40ı gördü hep artık fazla yatmaktan mı oluyo neden oluyo bbilmiyorum
Tabi idrar testinin kutusu belki makat bölgesine değdi bilemeyiz onu. Kadın doğum dr um idrar kültürüne bakılmasını istedi dersin asm ye gidersen
Hayırlısı ile gelsin bebişinKizlar merhaba iyisiniz umarım ben son 3 gündür çok ağırlaştım kasıklarım çok sancilaniyor ve hareket etmekte zorlanıyorum ozellikle gece uyumaya çalışınca çok zorlanıyorum ki uyuyamıyorum 12 kg aldım 72 kiloyum su an.ilkinde 24 kg almistim ama yinede böyle değildim yarın doktorum sezeryan için gün verecek şu an 37.haftanin içindeyim aslında normal doğum çok istiyodum çünkü 8 sene var arada ilk oglumu 9 saat sancı çekip 7 cm açıklıkla acil sezeryana alınmistim şimdi normal yapmak istiyorum ama doktorum yaptırmıyor riskli diyor o yüzden zorlamiyorum.aslinda hemen kalkabilmek için normal istiyorum çünkü annem hayatta değil etrafımda yardım alacağım kimse yok eşim dışında o yüzden herşeyle ben ugrasiyorum bacaklarim varislendi ve aşırı selülitim oluştu ağrı oluyor . umarım hepimiz zamanında sağlıkla kucağımıza aliriz bebeklerimizi.
Onu bende gördüm bi kaç kere emmiyor çocuk emmiyor, ne karnımda yiyor ne çıkıncaBen rüyamda hep emzirmeye çalışıyorum üstüne yapamıyorum diye ağlıyorum ahahahshshhsjs toptan delirdik
Bakalim biz yatangiller kaçıncı haftada doguracagizAy aylardır yatıyorum zaten
Belki de ondan fjfjfj
Evet bi baktırayım, senin nasıl gidiyor gebelikben bir hafta içinde birden 1,5 kilo aldım ve inanılmaz karnım büyüdü , tam 34 e doğru oldu bu, 38leri düşünemiyorum hayal edemiyorum , bir şekilde o günler de yaşanır diyorum ama artık tek başıma kalkamıyorum ben önceden penguen gibi yürüyorum sanırdım o penguen yürüyüşü değilmiş , bu hafta itibari ile anladım asıl penguen yürüyüşü neymiş
Ay ben artık don giymeye korkar oldum zatenher gün su içmekten artık içim dışım su oldu hayatımda içmediğim kadar su içmişimdir öyle diyim
Valla hala yediklerm ağzıma geliyo birz fazla yiyince ve midem yaniyo o yzdn karnım çok da düşmemiş gbi geliyoKızlar sezeryan olmayacaklar karinlariniz ne alemde düşmüş mu yoksabenim bugün baktım bi sanki düşmüş gibi geldi eskisi gibi nefes darlığida çekmiyorum düştü de baskı azaldı heralde
Valla nasıl gitsin kusma ishalden kendim 1 kilo 100 gram vermişim bebeğin karın çevresi 1 bucuk haftayla devam ediyo.Ay aylardır yatıyorum zaten
Belki de ondan fjfjfj
Evet bi baktırayım, senin nasıl gidiyor gebelikben bir hafta içinde birden 1,5 kilo aldım ve inanılmaz karnım büyüdü , tam 34 e doğru oldu bu, 38leri düşünemiyorum hayal edemiyorum , bir şekilde o günler de yaşanır diyorum ama artık tek başıma kalkamıyorum ben önceden penguen gibi yürüyorum sanırdım o penguen yürüyüşü değilmiş , bu hafta itibari ile anladım asıl penguen yürüyüşü neymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?