Ya o kesi beni çok korkutuyor işte. Evet doğum esnasında hissedilmiyor hem ağrıdan hem lokalle uyuşturuluyor ama sonrasında temiz tutmak, oturmak kalkmak çok zormuş gibiBana kesi atildi ilk dogumda. Onu hiiiic hissetmedim bile dogum sirasinda. Ama sonrada agri yapmisti bir hafta. Yine yaparlar mi acaba onda kizim 2790 di bu haftasina uyumlu daha buyuk.
Bende hic uyusturucu vurulmadi dogumda epidural olmadim. Ona ragmen hic hissetmedim. Sonrasi da zor olmadi ya. Batikon ve ilaclari surup temiz kalmasini sagladim. Baska extra bir sey yaptigimi hatirlamiyorum. İlk gun cok agrimisti benim ama igne olmustum hastaneye gidip. Dikis agrisi iste ister istemez. Ama benim agriYa o kesi beni çok korkutuyor işte. Evet doğum esnasında hissedilmiyor hem ağrıdan hem lokalle uyuşturuluyor ama sonrasında temiz tutmak, oturmak kalkmak çok zormuş gibi
Valla ben ilk 2 de normali denedim ama son 2 de artık deneyecek gücüm de yok denenir mi onuda bilmiyorum normal doğumu çok merak ettiğim haldeneden bana herkes sezaryen doğuruyor gibi geliyor? temmuz annelerinde de vajinal çok azdı sanki
Bende öyle düşünüyorum istedigimi söyledim ama yaptırmıyor malesef şimdide başka yere gitmek istemiyorum hayırlısı olsun hakkımızda artık ne diyimAradan geçmiş 8 sene neden zor olsun ki ya ben de 5 sene oldum sezaryen olalı vajinal istediğimi söylemedim daha hemen ayağa kalkmak istiyorum bende sezaryenden sonrası cok zor oldu
benim de iri bebek 2hafta önden gidiyor ve 34+1 de 2900gram çıktı artık 3 kiloyu geçmiştir nasıl çıkcak bu çocuk diye düşünüyorumKızlar 10 gün sonra 38+0 da doktor muayenem var çatı muayenesini de o zaman yapacak. Normalde biz doktora hep 15:30da gideriz bu sefer sabah ilk randevuyu verdi. Çatı muayenesinden sonra normal doğum tetiklenir mi sizce. 39-40'ları görürsen normal doğum mümkün değil dedi iri bebek olduğu için.
Başınız sagolsunBen hep idrar tahliliyle kulturunu birlikte yaptirdim. Kulture gore ilac veriliyor. Asm ler yapiyor. En sonuncuda tek tahlil yaptirmisim biraz enfeksiyon gorunuyor ama doktorum buna bakarak ilac veremem ya kultur yaptir ya urolojiye muayene ol oyle yazayim dedi. Direk idrar kulturu diyebilirsin o daha gec cikiyor 3 gunde falan
Benim de annem vefat etti kizkardesim yogun calisiyor esim var yardimci olacak. Sezeryan istememe nedenim biraz da bu. İnsan kendi annesine nazlaniyor ama baskasina nazlanamiyorum en azindan ben oyleyim. Ayaga kalkip kimseye yuk olmak istemiyorum.
Yaa benim cati muayenem o kadar kotu degildi acaba kastin mi kendini? Dogumda hic dusunmuyorsun onlari merak etme cocuk cikarken oyle bir rahatlama hissetmistim ki en cok onu hatirliyorum. Ama benim bu gebeligimde vajina ici odem ve varis olmus cok agriyor. Doktorum da agri yapar dedi o beni korkutuyor dogumda da aciyacaktir. Ve iyilesmeme orani yuzde 20ymis ya
Başınız sagolsunBen hep idrar tahliliyle kulturunu birlikte yaptirdim. Kulture gore ilac veriliyor. Asm ler yapiyor. En sonuncuda tek tahlil yaptirmisim biraz enfeksiyon gorunuyor ama doktorum buna bakarak ilac veremem ya kultur yaptir ya urolojiye muayene ol oyle yazayim dedi. Direk idrar kulturu diyebilirsin o daha gec cikiyor 3 gunde falan
Benim de annem vefat etti kizkardesim yogun calisiyor esim var yardimci olacak. Sezeryan istememe nedenim biraz da bu. İnsan kendi annesine nazlaniyor ama baskasina nazlanamiyorum en azindan ben oyleyim. Ayaga kalkip kimseye yuk olmak istemiyorum.
Yaa benim cati muayenem o kadar kotu degildi acaba kastin mi kendini? Dogumda hic dusunmuyorsun onlari merak etme cocuk cikarken oyle bir rahatlama hissetmistim ki en cok onu hatirliyorum. Ama benim bu gebeligimde vajina ici odem ve varis olmus cok agriyor. Doktorum da agri yapar dedi o beni korkutuyor dogumda da aciyacaktir. Ve iyilesmeme orani yuzde 20ymis ya
36+2 de 3100 gr 50 cm ölçtübenim de iri bebek 2hafta önden gidiyor ve 34+1 de 2900gram çıktı artık 3 kiloyu geçmiştir nasıl çıkcak bu çocuk diye düşünüyorum, sende ne kadar çıkıyor kilosu
Benim bir oğlum bu haftalardaki ölçümü birebirdi 40+3 de 3800 doğdu36+2 de 3100 gr 50 cm ölçtü
Maşallah canım Allah kolaylık verir diyorum artık36+2 de 3100 gr 50 cm ölçtü
Doktorumuz 39-40ları görürsen normal çok zor dedi. 38+0 da gidicem çatı muayenesi de yapacak acaba doğumu tetikler miBenim bir oğlum bu haftalardaki ölçümü birebirdi 40+3 de 3800 doğdu
Size de inşallahMaşallah canım Allah kolaylık verir diyorum artık
O biraz kişinin kendisiyle alakalı bir durum sanırım benimkilerde tetiklenmedi ama tetiklenenleride duydum ben normal doğumda en yeteneksiz kişilerden biriyim doguramadigim içinDoktorumuz 39-40ları görürsen normal çok zor dedi. 38+0 da gidicem çatı muayenesi de yapacak acaba doğumu tetikler mi
Benim ilk dogumda catida tetiklenmedi ama belli de olmaz alt muayeneler tetikleyebiliyor.Kızlar 10 gün sonra 38+0 da doktor muayenem var çatı muayenesini de o zaman yapacak. Normalde biz doktora hep 15:30da gideriz bu sefer sabah ilk randevuyu verdi. Çatı muayenesinden sonra normal doğum tetiklenir mi sizce. 39-40'ları görürsen normal doğum mümkün değil dedi iri bebek olduğu için.
Allah razi olsun sizin de amiiin insallahBaşınız sagolsunevet nazlamayi bende isterdim ama olmadı malesef. dogumdan sonra hemen toparlaniriz inşallah tek istediğim bu
Ananas ve hurma aldım 37de yemeye başlayacağım inşallahO biraz kişinin kendisiyle alakalı bir durum sanırım benimkilerde tetiklenmedi ama tetiklenenleride duydum ben normal doğumda en yeteneksiz kişilerden biriyim doguramadigim içinegerki doğsun istiyorsan squat merdiven inip çıksan hurma falan yesen nasıl olur ki 38den sonra
O biraz kişinin kendisiyle alakalı bir durum sanırım benimkilerde tetiklenmedi ama tetiklenenleride duydum ben normal doğumda en yeteneksiz kişilerden biriyim doguramadigim içinegerki doğsun istiyorsan squat merdiven inip çıksan hurma falan yesen nasıl olur ki 38den sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?