2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Bana kesi atildi ilk dogumda. Onu hiiiic hissetmedim bile dogum sirasinda. Ama sonrada agri yapmisti bir hafta. Yine yaparlar mi acaba onda kizim 2790 di bu haftasina uyumlu daha buyuk.
Ya o kesi beni çok korkutuyor işte. Evet doğum esnasında hissedilmiyor hem ağrıdan hem lokalle uyuşturuluyor ama sonrasında temiz tutmak, oturmak kalkmak çok zormuş gibi

Bende bugün kontrole gittim nst boyunca 2 kere 40 lari 1 kere 75 i buldu agrilarim dogru imiş onuda tastiklemis oldum kendimce.. Dr a sordum sıkıntı yok dedi ona göre sıkıntı yoksa bencede yoktur.. bu iki haftada çok kilo almamış ben zaten hiç kilo almamışım fazla kilo almamasına ragmen haftasıyla uyumlu sıkıntı yok sezeryan için günümüzü de aldık 39+0 a denk gelecek ins

Ya o kesi beni çok korkutuyor işte. Evet doğum esnasında hissedilmiyor hem ağrıdan hem lokalle uyuşturuluyor ama sonrasında temiz tutmak, oturmak kalkmak çok zormuş gibi
Bende hic uyusturucu vurulmadi dogumda epidural olmadim. Ona ragmen hic hissetmedim. Sonrasi da zor olmadi ya. Batikon ve ilaclari surup temiz kalmasini sagladim. Baska extra bir sey yaptigimi hatirlamiyorum. İlk gun cok agrimisti benim ama igne olmustum hastaneye gidip. Dikis agrisi iste ister istemez. Ama benim agri
Esigim cook dusuktur ondan muhtemelen

neden bana herkes sezaryen doğuruyor gibi geliyor? temmuz annelerinde de vajinal çok azdı sanki
Valla ben ilk 2 de normali denedim ama son 2 de artık deneyecek gücüm de yok denenir mi onuda bilmiyorum normal doğumu çok merak ettiğim halde ama normal deneyip ardından sezeryan olunca vücudun ne kadar bittiğini bildiğim icin 2cocuk +1 bebekle göze alamıyorum üzerine bir bebek gelecek daha bence insanın takati kalmıyor o kadar sancı çekip doguramayip sonra sezeryan sonrasının sancisiyla günlerce ağrı çekmiş oluyorsun ben ilk 2 çocukta 1. Yi elimden dusuruyodum 2. De düşürdüm bile insan vücudu bazı şeyleri kaldiramiyor

Kızlar 10 gün sonra 38+0 da doktor muayenem var çatı muayenesini de o zaman yapacak. Normalde biz doktora hep 15:30da gideriz bu sefer sabah ilk randevuyu verdi. Çatı muayenesinden sonra normal doğum tetiklenir mi sizce. 39-40'ları görürsen normal doğum mümkün değil dedi iri bebek olduğu için.

Aradan geçmiş 8 sene neden zor olsun ki ya ben de 5 sene oldum sezaryen olalı vajinal istediğimi söylemedim daha hemen ayağa kalkmak istiyorum bende sezaryenden sonrası cok zor oldu
Bende öyle düşünüyorum istedigimi söyledim ama yaptırmıyor malesef şimdide başka yere gitmek istemiyorum hayırlısı olsun hakkımızda artık ne diyim

Bende ilk çocuğumda çatı muayenesi oldum ama doğumu tetiklemedi 41 e kadar sabırla bekledi doğum için yatis yaptigimda parmağıyla silme vs yapmasına rağmen yinede işe yaramadı.. bu biraz bünyeye bakıyor bence

benim de iri bebek 2hafta önden gidiyor ve 34+1 de 2900gram çıktı artık 3 kiloyu geçmiştir nasıl çıkcak bu çocuk diye düşünüyorum , sende ne kadar çıkıyor kilosu

Başınız sagolsunevet nazlamayi bende isterdim ama olmadı malesef. dogumdan sonra hemen toparlaniriz inşallah tek istediğim bu

Başınız sagolsunevet nazlamayi bende isterdim ama olmadı malesef. dogumdan sonra hemen toparlaniriz inşallah tek istediğim bu

Doktorumuz 39-40ları görürsen normal çok zor dedi. 38+0 da gidicem çatı muayenesi de yapacak acaba doğumu tetikler mi
O biraz kişinin kendisiyle alakalı bir durum sanırım benimkilerde tetiklenmedi ama tetiklenenleride duydum ben normal doğumda en yeteneksiz kişilerden biriyim doguramadigim için egerki doğsun istiyorsan squat merdiven inip çıksan hurma falan yesen nasıl olur ki 38den sonra

Benim ilk dogumda catida tetiklenmedi ama belli de olmaz alt muayeneler tetikleyebiliyor.
Allah razi olsun sizin de amiiin insallah

Ananas ve hurma aldım 37de yemeye başlayacağım inşallah

Dogumu tetiklemek isteyenler icin merdiven cikmayi ben de oneririrm ilk dogumumda 40. Hafta muayenesinde doktorum bir an once dogurmalisin tansiyonun cikmaya baslarsa normal doguma alamam demisti merdiven indim ciktim ama 7 kati 4 kere indim ciktim ertesi gun basladi dogum sanci geldiginde de squat yaptim nisanim geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…