- 17 Ekim 2024
- 233
- 180
- 18
- 25
Ayy bu sıcakta düşünemiyorum merdiven inip çıktığımı evin içinde zor yürüyorum nefes alıyorumDogumu tetiklemek isteyenler icin merdiven cikmayi ben de oneririrm ilk dogumumda 40. Hafta muayenesinde doktorum bir an once dogurmalisin tansiyonun cikmaya baslarsa normal doguma alamam demisti merdiven indim ciktim ama 7 kati 4 kere indim ciktim ertesi gun basladi dogumsanci geldiginde de squat yaptim nisanim geldi
Ben ilk bebegmde 37de çatı muayenesi oldum canım tetiklemedi şükür, kızım 39+3de geldiKızlar 10 gün sonra 38+0 da doktor muayenem var çatı muayenesini de o zaman yapacak. Normalde biz doktora hep 15:30da gideriz bu sefer sabah ilk randevuyu verdi. Çatı muayenesinden sonra normal doğum tetiklenir mi sizce. 39-40'ları görürsen normal doğum mümkün değil dedi iri bebek olduğu için
Hurmaya 36. haftada başlamayı öneriyorlar bu arada. En büyüklerdense günde 3-4, orta boy olanlardan 5-6, küçük olanlardansa 9-10 tane diyorlar geneldeAnanas ve hurma aldım 37de yemeye başlayacağım inşallah
Pazartesi benimde kontrolum var bakalim bende merak ediyorumŞaka gibi ama kilosunu sormayı unuttum, ama 3 hafta önce başka hastanede karnı 2 hafta geriydi onu sordum özellikle herşeyi uyumlu şuan haftasıyla dedi. pazartesi tekrar çağırdı o zaman sorarım. bi de notlara yazdım soracaklarımı ama notlara bakmayı unutmuşum
Ay o zaman daha haziran ortasiydi sikdi ben de cok zorlanirim heraldeAyy bu sıcakta düşünemiyorum merdiven inip çıktığımı evin içinde zor yürüyorum nefes alıyorum
Ay temmuz anneleri genelde vajinal denedi olmazsa sezercik gibi geldi bana da ama bilemedimmmm. Burda da genelde ya bebekler iri ya aman ne kadar tutsak kâr diye düşünenlerle doluneden bana herkes sezaryen doğuruyor gibi geliyor? temmuz annelerinde de vajinal çok azdı sanki
Türkiye’de oran hep böyle zaten :)neden bana herkes sezaryen doğuruyor gibi geliyor? temmuz annelerinde de vajinal çok azdı sanki
Hayırlı haberlerle dön inşallah stres yapma hiççKızlar bugün kontrolüm var 1 de çok stresli ve heyecanlıyım
Ayy benim de 11:30’daKızlar bugün kontrolüm var 1 de çok stresli ve heyecanlıyım
Aminnnn hakkımızda hayırlısıBende öyle düşünüyorum istedigimi söyledim ama yaptırmıyor malesef şimdide başka yere gitmek istemiyorum hayırlısı olsun hakkımızda artık ne diyim
Amin canım amin bugün tarih verecek muhtemelen bana.dunden beri bende garip ağrılarda var bakalım ne olucakHayırlı haberlerle dön inşallah stres yapma hiçç
İnsta keşfetim sancıları tetikleyen egzersizlerle doldu artık jjdjdjjdjdjdjdjDogumu tetiklemek isteyenler icin merdiven cikmayi ben de oneririrm ilk dogumumda 40. Hafta muayenesinde doktorum bir an once dogurmalisin tansiyonun cikmaya baslarsa normal doguma alamam demisti merdiven indim ciktim ama 7 kati 4 kere indim ciktim ertesi gun basladi dogumsanci geldiginde de squat yaptim nisanim geldi
Haber et muhakkak hayırlı haberlerle gel inşallahAyy benim de 11:30’da
Bugün benim de kontrolum var aşırı heyecanlıyım doğum tarihini konuşcazKızlar bugün kontrolüm var 1 de çok stresli ve heyecanlıyım
Hadi güzel haberlerle gelKızlar bugün kontrolüm var 1 de çok stresli ve heyecanlıyım
Bende aynıyımYa kızlar tövbeler tövbesi bana bir temizlik aşkı geldi duramıyorum kafayı yicembu anne kedi gibi doğumdan önce alan hazırlama şeysiymiş ya tahmini kaç hafta sürer bu ona göre girişcem temizliğe
Ya temizlik yapcam derken doğurmayım diye korkuyorum ama bir enerciiii bir enerciiiiBende aynıyımyuva yapma güncellemesi yüklendi galiba bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?