2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Benim büyük ölçüde hazır, kullandığım için kişisel bakım eşyalarını koyamadım ve henüz bana vermediği için eşimin eşyalarını koyamadım. Bu hafta sonu eşiminkileri koyarız diye düşünüyorum ama kişisel olanlar sancı gelince artık. Bebek kıyafetlerini de sürekli değiştiriyorum, tulum içine askılı mı kısa kollu mu uzun kollu mu derken sürekli değişik kombinasyonlar yapıyorum. Burada hastanede klima yok bir kaç gün 30-35 derece oluyor sonra 20-22’ye düşüyor derken havaya göre güncelleme yapıyorum (klima yok hastanede) Artık ortaya karışık bir şekilde hazırlayıp bırakmak lazım herhalde. Hastane için aldığım pijama ve gecelikleri de üstüme hiçbir şey olmamaya başlayıp giydiğim için onlar da sürekli bir sirkülasyon halinde, yıkanıp valize, valizden üstüme

Benim de geceleri kalçam ağrıyor ya yan yatmaktan hamile yastığı ile yatsam bile artık. O yüzden uykular bölük pörçük.

E tamam bişey kalmamış zaten doğsun doğcaksada bende perşembe günü gün alacağım inşallah
Benimde kontrolüm çarşamba. Günümüz belli bayadır ama bence bu sefer erkene çekicek gibi bir his var suyumuz azalmıştı son kontrolde zaten gidince hadi seni doğurtalım deme ihtimali çok yüksek

Benim hazır biraz bebeği abartmışım 5 takım koymuşum. Korkuttular kusuyo kaka yapıyo diye diye
2 tulum
2 hastane çıkışı
5 zıbın ve bir alt koydum bebeğe
Kendime de 3 lohusa pedi 2 gece pedi
2 takım pijama 1 gecelik
1 emzirme sütyeni
2 emzirme atleti
2 kilot 1 keten günlük kıyafet çıkarken
Terlik taç kırmızı örtü.
Havlu kendime. Bir tane alt açma örtü
Bebeğe bez ıslak mendil yedek şapka eldiven çorap sudokrem sırt bezi el ağız bezi
1 müslin 1 pamuklu battaniye
Puset ve puseti örtmek gerekirse kalabalıktan geçerken 1 müslin daha
Pompa biberon küçük termos
Bir de nolur nolmaz diye bir kutu mama alacağım. Şekeri düşer diye travmam var. Elbette önceliğim süt ama. Hipp combiotik 1 alırım. Kullanmasam da dursun

Benim çok uzun zamandır hazır kapıda bekliyor çantam sadece terliği değiştirebilirim ayaklarım inanılmaz şişti çünkü. Birde makyaj çantası ve şarj aleti gibi özel eşyaları en son evden çıkarken alacağım mecbur. Unutmazsam tabi

Haber et muhakkak hayırlı haberlerle gel inşallah

Haberlerinizi bekliyoruz kızlar
Şimdi çıktım ben, her şey yolunda şükür haftasıyla uyumlu, nst de temiz ssvd deneyeceğim ben o yüzden doğum için bir tarihimiz yok beklemedeyiz bundan sonra kontrolleri haftada bir yapacakmışız, haftaya tekrar gideceğimm

Ben hala hazırlamadım çantabu hafta hazırlamak niyetim inşallah. Felaket yanıyorum ben de sıcaklardan. Antalya’dayım bir de Allah sabırlar versin yaz hamileliğinin bu yanı çok fenaymış. Klimanın altından çıkamıyorum bu sefer de klima çarptı hasta oldum

Sıcaklar hariç şükür canım. Benimde bayadır hazır çantam he içindekiler ruh halime göre değişiyor ama sıcaklar hepimizi mahvetti

Oooo süper hadi sevindim güzelce vaktinde gelsin inşallah

Bende işte hastayım 1 haftadır doktorum dün kızdı antibiyotiklikmişsin neden almadın dedi iyileşmen lazm 10 güne ded

Kizlar muayeneden çıktım ben tam bir hafta önden gidiyorsu haftalardır öyle gidiyor, 3100 gram 37+0 la uyumlu dedi. Doğumu haftaiçi konuşalım dedi, 2 gündür sağ ayağım ve alt bacağım şişti pıhtı var mı diye baktırdık doppler ile çok şükür o yokmuş
Bizden haberler böyle
Bir de bu gece hem eşim hem oğlum rüyasında doğurduğumu görmüş hayır olsun bakalım

Ya kızlar tövbeler tövbesi bana bir temizlik aşkı geldi duramıyorum kafayı yicem bu anne kedi gibi doğumdan önce alan hazırlama şeysiymiş ya tahmini kaç hafta sürer bu ona göre girişcem temizliğe
Kedilikten miymiş o ben haftalardır öyleyim temizlicem diye ağzım sulanıyor

Kızlar selam temmuz annesi olarak geldim maalesef suyum geldi biliyorsunuz. Salı günü sezaryenle doğum gerçekleşti. Ben evdeyim bebek küvezde solunum sıkıntısı mevcuttu. Pazartesi emzirmeyi deneyeceğiz. Dualarınıza talibim bebeğimi sağlıkla kucağıma alabileyim inşallah

Bende işte hastayım 1 haftadır doktorum dün kızdı antibiyotiklikmişsin neden almadın dedi iyileşmen lazm 10 güne ded
Ay valla ben de kesin gitsem antibiyotik derdi, ağzım burnum hep tıkandı fena öksürüyordum bir de hep sıkıştırdım çocuğu neyse ki atlattım. Sen de hemencik atlat inşallah

Bende eli boş döndüm kanala girmemiş nst iyi 39 a kadar beklemedeyiz dedi karın çevresi çok net bakamadi oyun oynuyor bu çocuk bizimle dedi.carsamba tekrar çağırdı ama 2759 çıktı o ölçümlere rağmen.karin çevresi 3 gün önce 7 gün bugün 10 gün geride çıktı.plecenta kireçlenmesi ama kan akımı normal dedi.offfd böyle netlik olmayınca sinirim bozuldu.2 gündür ağrılarım o kadar çok ki baskı filan kesin kanala girdi dedim ama yanılmışım.eve geldim un çuvalı gibi yattım assa.kadin bana hareket verdi ben yatiyom

Haberlerinizi bekliyoruz kızlar
Bende eli boş döndüm kanala girmemiş nst iyi 39 a kadar beklemedeyiz dedi karın çevresi çok net bakamadi oyun oynuyor bu çocuk bizimle dedi.carsamba tekrar çağırdı ama 2759 çıktı o ölçümlere rağmen.karin çevresi 3 gün önce 7 gün bugün 10 gün geride çıktı.plecenta kireçlenmesi ama kan akımı normal dedi.offfd böyle netlik olmayınca sinirim bozuldu.2 gündür ağrılarım o kadar çok ki baskı filan kesin kanala girdi dedim ama yanılmışım.eve geldim un çuvalı gibi yattım assa.kadin bana hareket verdi ben yatiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…