Benim büyük ölçüde hazır, kullandığım için kişisel bakım eşyalarını koyamadım ve henüz bana vermediği için eşimin eşyalarını koyamadım. Bu hafta sonu eşiminkileri koyarız diye düşünüyorum ama kişisel olanlar sancı gelince artık. Bebek kıyafetlerini de sürekli değiştiriyorum, tulum içine askılı mı kısa kollu mu uzun kollu mu derken sürekli değişik kombinasyonlar yapıyorum. Burada hastanede klima yok bir kaç gün 30-35 derece oluyor sonra 20-22’ye düşüyor derken havaya göre güncelleme yapıyorum (klima yok hastanede)Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor doğum çantalarınız hazırlandı mı? Ben aşırı yorgun hissediyorum kendimi ve çok yanıyorum bütün gün evde klima açık hatta gece de açık yoksa mahvoluyorum
Benimde kontrolüm çarşamba. Günümüz belli bayadır ama bence bu sefer erkene çekicek gibi bir his varE tamam bişey kalmamış zaten doğsun doğcaksadabende perşembe günü gün alacağım inşallah
Benim hazır biraz bebeği abartmışım 5 takım koymuşum. Korkuttular kusuyo kaka yapıyo diye diyeKızlar nasılsınız nasıl gidiyor doğum çantalarınız hazırlandı mı? Ben aşırı yorgun hissediyorum kendimi ve çok yanıyorum bütün gün evde klima açık hatta gece de açık yoksa mahvoluyorum
Benim çok uzun zamandır hazır kapıda bekliyor çantamKızlar nasılsınız nasıl gidiyor doğum çantalarınız hazırlandı mı? Ben aşırı yorgun hissediyorum kendimi ve çok yanıyorum bütün gün evde klima açık hatta gece de açık yoksa mahvoluyorum
Haber et muhakkak hayırlı haberlerle gel inşallah
Şimdi çıktım ben, her şey yolunda şükürHaberlerinizi bekliyoruz kızlar
Ben hala hazırlamadım çantaKızlar nasılsınız nasıl gidiyor doğum çantalarınız hazırlandı mı? Ben aşırı yorgun hissediyorum kendimi ve çok yanıyorum bütün gün evde klima açık hatta gece de açık yoksa mahvoluyorum
Sıcaklar hariç şükür canım. Benimde bayadır hazır çantam he içindekiler ruh halime göre değişiyor amaKızlar nasılsınız nasıl gidiyor doğum çantalarınız hazırlandı mı? Ben aşırı yorgun hissediyorum kendimi ve çok yanıyorum bütün gün evde klima açık hatta gece de açık yoksa mahvoluyorum
Oooo süperŞimdi çıktım ben, her şey yolunda şükürhaftasıyla uyumlu, nst de temiz ssvd deneyeceğim ben o yüzden doğum için bir tarihimiz yok beklemedeyiz bundan sonra kontrolleri haftada bir yapacakmışız, haftaya tekrar gideceğimm
Ayy yarın gel yatış yap diyebilirBenimde kontrolüm çarşamba. Günümüz belli bayadır ama bence bu sefer erkene çekicek gibi bir his varsuyumuz azalmıştı son kontrolde zaten gidince hadi seni doğurtalım deme ihtimali çok yüksek
Şükür canımŞimdi çıktım ben, her şey yolunda şükürhaftasıyla uyumlu, nst de temiz ssvd deneyeceğim ben o yüzden doğum için bir tarihimiz yok beklemedeyiz bundan sonra kontrolleri haftada bir yapacakmışız, haftaya tekrar gideceğimm
Bende işte hastayım 1 haftadır doktorum dün kızdı antibiyotiklikmişsin neden almadın dedi iyileşmen lazm 10 güne dedBen hala hazırlamadım çantabu hafta hazırlamak niyetim inşallah. Felaket yanıyorum ben de sıcaklardan. Antalya’dayım bir de Allah sabırlar versin yaz hamileliğinin bu yanı çok fenaymış. Klimanın altından çıkamıyorum bu sefer de klima çarptı hasta oldum
Kedilikten miymiş oYa kızlar tövbeler tövbesi bana bir temizlik aşkı geldi duramıyorum kafayı yicembu anne kedi gibi doğumdan önce alan hazırlama şeysiymiş ya tahmini kaç hafta sürer bu ona göre girişcem temizliğe
Ne kadar da ben1 hafta daha sabredeyim 37 olsunda sonra koltuk silmeli foşurdatmalıdüşününce bile eriyorum içim gidiyo hahahahahahaha
Öffff böyle karşısına geçip mis kokular eşliğindeNe kadar da bensonra da bir yorgunluk kahvesi içeriz
Ay valla ben de kesin gitsem antibiyotik derdi, ağzım burnum hep tıkandıBende işte hastayım 1 haftadır doktorum dün kızdı antibiyotiklikmişsin neden almadın dedi iyileşmen lazm 10 güne ded
Bende eli boş döndümŞimdi çıktım ben, her şey yolunda şükürhaftasıyla uyumlu, nst de temiz ssvd deneyeceğim ben o yüzden doğum için bir tarihimiz yok beklemedeyiz bundan sonra kontrolleri haftada bir yapacakmışız, haftaya tekrar gideceğimm
Bende eli boş döndümHaberlerinizi bekliyoruz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?