- 12 Mart 2019
- 16.279
- 35.819
- 598
Sağol canm bende iyileştim sayılır zaten sanada geçmiş olsunAy valla ben de kesin gitsem antibiyotik derdi, ağzım burnum hep tıkandıfena öksürüyordum bir de hep sıkıştırdım çocuğu neyse ki atlattım. Sen de hemencik atlat inşallah
Çok şükür canımKizlar muayeneden çıktım ben tam bir hafta önden gidiyorsu haftalardır öyle gidiyor, 3100 gram 37+0 la uyumlu dedi. Doğumu haftaiçi konuşalım dedi, 2 gündür sağ ayağım ve alt bacağım şişti pıhtı var mı diye baktırdık doppler ile çok şükür o yokmuş
Bizden haberler böyle
Bir de bu gece hem eşim hem oğlum rüyasında doğurduğumu görmüş hayır olsun bakalım
Amiin inşallah sağlıkla kavuşacaksınızKızlar selam temmuz annesi olarak geldim maalesef suyum geldi biliyorsunuz. Salı günü sezaryenle doğum gerçekleşti. Ben evdeyim bebek küvezde solunum sıkıntısı mevcuttu. Pazartesi emzirmeyi deneyeceğiz. Dualarınıza talibim bebeğimi sağlıkla kucağıma alabileyim inşallah
Dinlen sonra başla hareketlere kanala girsin hemenBende eli boş döndümkanala girmemiş nst iyi 39 a kadar beklemedeyiz dedi karın çevresi çok net bakamadi oyun oynuyor bu çocuk bizimle dedi.carsamba tekrar çağırdı ama 2759 çıktı o ölçümlere rağmen.karin çevresi 3 gün önce 7 gün bugün 10 gün geride çıktı.plecenta kireçlenmesi ama kan akımı normal dedi.offfd böyle netlik olmayınca sinirim bozuldu.2 gündür ağrılarım o kadar çok ki baskı filan kesin kanala girdi dedim ama yanılmışım.eve geldim un çuvalı gibi yattım assa.kadin bana hareket verdi ben yatiyom
Benim Arada vajina ağrım oluyor sadece.Kızlarım 37+5teyim iç bacak ve vajina ağrım var. Sizde de oluyor mu
Ayyy bu dogum enerjisi yaaYa kızlar tövbeler tövbesi bana bir temizlik aşkı geldi duramıyorum kafayı yicembu anne kedi gibi doğumdan önce alan hazırlama şeysiymiş ya tahmini kaç hafta sürer bu ona göre girişcem temizliğe
Nst de çıt çıkmadı eve geldim horon tepiyor deli olucam.Dinlen sonra başla hareketlere kanala girsin hemen
Ay bnmde bgn sabahtn beri sol kasigim qgriyo ama ayağa kalknca ,uzaninca sknti yok.Hadi gözü. Aydin canim vaktinde gelsin:) benimde bugün kaşık ağrılarım var 10 günü bekleyebilir miyim bilmiyorum :)
Sevmiyor nst yi demekkiNst de çıt çıkmadı eve geldim horon tepiyor deli olucam.
Hiç sormaSevmiyor nst yi demekki
Benimde ağrılarım var ama pisi pisine cekiyorum benimki kanala bile girmemiş çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadımHadi gözü. Aydin canim vaktinde gelsin:) benimde bugün kaşık ağrılarım var 10 günü bekleyebilir miyim bilmiyorum :)
Bende iç bacak ağrıdı oluyor. Genelde sağ tarafta aniden gelen kramp gibi keskin nir acı bir kaç saniye sürüyor. Genelde bebek hareketliyken oluyor, sinirlere baskı yapıyor sanırım.Kızlarım 37+5teyim iç bacak ve vajina ağrım var. Sizde de oluyor mu
Öyle oluyor ben de gittiğimde doğum tarihi verir diye düşünmüştüm ama haftaya gel tarihi öyle verelim deyince planlar altüst olduHiç sormasoracaklarimida unuttum.karnim küçüldü benim herkes diyor baslarda daha büyüktü iyice Kücucuk kaldı diye onu unuttum.gecen hafta erken alicaz diyip beni moda soktu doktorum şimdi böyle 2 hafta kadar ekleyince biraz garip oldum hazırlamıştım kendimi 3/5 güne ana olmaya
Bide öyle bilinçli gidiyorum ki işlerimi ayarlamaya çalışıyorum hani ben artık dogurucam gunum belli olucak havası ile hihhhhh aldım havami geldimÖyle oluyor ben de gittiğimde doğum tarihi verir diye düşünmüştüm ama haftaya gel tarihi öyle verelim deyince planlar altüst oldu
Ahahahha olsun ya bir gün o günde gelicekBide öyle bilinçli gidiyorum ki işlerimi ayarlamaya çalışıyorum hani ben artık dogurucam gunum belli olucak havası ile hihhhhh aldım havami geldim
Merhabalar ilk sezaryeniniz üstünden ne kadar zaman geçti acaba tabi bu bedenin kendi onarımıyla ilgili ama merak ettim yine de. Ssvd destekleyen dr konusunda çok şanslısınız. Nerde yaşıyorsunuzŞimdi çıktım ben, her şey yolunda şükürhaftasıyla uyumlu, nst de temiz ssvd deneyeceğim ben o yüzden doğum için bir tarihimiz yok beklemedeyiz bundan sonra kontrolleri haftada bir yapacakmışız, haftaya tekrar gideceğimm
Ayyy dur sakin ol şampiyon bu enerciiiiii nasıl bi enerciymiş yaaa ben de istiyorumÖffff böyle karşısına geçip mis kokular eşliğindekalkıp su iç deseler halim yok ama her yeri indirip bindirebilirim şuan öyle delirdim
Rabbim saglikla kavustursun. Merak etme en kisa zamanda kavusacaksinizKızlar selam temmuz annesi olarak geldim maalesef suyum geldi biliyorsunuz. Salı günü sezaryenle doğum gerçekleşti. Ben evdeyim bebek küvezde solunum sıkıntısı mevcuttu. Pazartesi emzirmeyi deneyeceğiz. Dualarınıza talibim bebeğimi sağlıkla kucağıma alabileyim inşallah
Ay deme deme azcık daha zamana ihtiyacım var bebem büyüsünAyyy bu dogum enerjisi yaaKızım da banada gelmişti koca göbekle eğilip koltuk altlrini siliyodm Süresini hiç hatrlmiyorm ama ne kdr snra dogum geldi blmyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?