2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Çok şükür canım

Amiin inşallah sağlıkla kavuşacaksınız

Dinlen sonra başla hareketlere kanala girsin hemen

Ya kızlar tövbeler tövbesi bana bir temizlik aşkı geldi duramıyorum kafayı yicem bu anne kedi gibi doğumdan önce alan hazırlama şeysiymiş ya tahmini kaç hafta sürer bu ona göre girişcem temizliğe
Ayyy bu dogum enerjisi yaaKızım da banada gelmişti koca göbekle eğilip koltuk altlrini siliyodmSüresini hiç hatrlmiyorm ama ne kdr snra dogum geldi blmyorm

Sevmiyor nst yi demekki
Hiç sorma soracaklarimida unuttum.karnim küçüldü benim herkes diyor baslarda daha büyüktü iyice Kücucuk kaldı diye onu unuttum.gecen hafta erken alicaz diyip beni moda soktu doktorum şimdi böyle 2 hafta kadar ekleyince biraz garip oldum hazırlamıştım kendimi 3/5 güne ana olmaya

Kızlarım 37+5teyim iç bacak ve vajina ağrım var. Sizde de oluyor mu
Bende iç bacak ağrıdı oluyor. Genelde sağ tarafta aniden gelen kramp gibi keskin nir acı bir kaç saniye sürüyor. Genelde bebek hareketliyken oluyor, sinirlere baskı yapıyor sanırım.

Öyle oluyor ben de gittiğimde doğum tarihi verir diye düşünmüştüm ama haftaya gel tarihi öyle verelim deyince planlar altüst oldu

Öyle oluyor ben de gittiğimde doğum tarihi verir diye düşünmüştüm ama haftaya gel tarihi öyle verelim deyince planlar altüst oldu
Bide öyle bilinçli gidiyorum ki işlerimi ayarlamaya çalışıyorum hani ben artık dogurucam gunum belli olucak havası ile hihhhhh aldım havami geldim

Merhabalar ilk sezaryeniniz üstünden ne kadar zaman geçti acaba tabi bu bedenin kendi onarımıyla ilgili ama merak ettim yine de. Ssvd destekleyen dr konusunda çok şanslısınız. Nerde yaşıyorsunuz

Öffff böyle karşısına geçip mis kokular eşliğinde kalkıp su iç deseler halim yok ama her yeri indirip bindirebilirim şuan öyle delirdim
Ayyy dur sakin ol şampiyon bu enerciiiiii nasıl bi enerciymiş yaaa ben de istiyorum
9 bucuıkta kalktım kahvaltı yemek hazırlığı derken pilim bitti tam ikindi sıcağına yaklaşırken telatabiler bayılmak üzereyim jdjdjjdjdjdj allahım bana fa gönder bu enerciiiiiden nolurrrrr

Rabbim saglikla kavustursun. Merak etme en kisa zamanda kavusacaksiniz

Ayyy bu dogum enerjisi yaaKızım da banada gelmişti koca göbekle eğilip koltuk altlrini siliyodmSüresini hiç hatrlmiyorm ama ne kdr snra dogum geldi blmyorm
Ay deme deme azcık daha zamana ihtiyacım var bebem büyüsün tüm eşyalarımız vs hazır Perşembe 37 oluyoruz. Hamile kaldığımı öğrendiğimden beri 38 sayılıyorum birazcık daha lazım bebem şimdi 2450 belki o zamana az daha büyür

Kızlar ayaklarım pide gibi oldu ayakta durduğumda çok fena şişip morarıyorlar. Bütün gün de yatmak istemiyorum. Su da içiyorum ama bana mısın demiyor. Başka ne yapılır?

ben hala nts ye girmedim, ne zaman giriliyor bu nts ye? Bugün itibariyle 36 haftaya giriş yaptık

Bir de hazırlıklar nerdeyse bitti, hastane çantamız da hazır sayılır. Odası yerleşti küçük hanımın. Bebek arabası konusunda hala kararsızım. Peg perego diye bir marka önerdiler, deneyimleyen var mı acaba? Çok sağlammış, hafif modelleri varmış. Katlanınca küçülüyormuş sanırım cityloop modeli.

Onun dışında toplamda +12 kiloyla devam ediyorum ben. Bebişi ay sonu göreceğiz herhalde o zamana 2,5 kg olur o da iştahım fena, sizin de öyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…