2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ay inşallah gelir aşkım sanada değişik bişi hadi temizlik yapmayayım diye gittim yufka falan aldım buzluğa bişiler yapayım diye ama güvenmiyorum kendime yarım saat sonra tembel hayvan gibi yatabilirim

Çabucak toparlar kuzu bebişin merak etme sen, içini ferah tut bir an önce toparlanmana bak, en kısa zamanda kucağına alırsın inşallah

Bir an önce sağlıkla kavuşun inşallah, hayırlı olsun

Bende iç bacak ağrıdı oluyor. Genelde sağ tarafta aniden gelen kramp gibi keskin nir acı bir kaç saniye sürüyor. Genelde bebek hareketliyken oluyor, sinirlere baskı yapıyor sanırım.
Elektrik çarpması gibi oluyorsa bende de oluyor o. Kalçamın arkasından gelip tüm bacağa yayılıyor. Siyatik sinire baskı olduğu için muhtemelen

Aşkım çoooook sıcak o yüzden ayaklarının şişmesi normal, mecbur kaldırcan ayaklarını. Son haftalardayız bence herkesin şişiyordur . Ben 32de girdim ilk nstye senide bu kontrol başlatır muhtemelen. Haftada 1 mi 2 haftada mı olur onu bilmiyorum ama. İştah 0 bende, mecburi yeme modu açık bebek arabası olarak kraft kenya aldık biz. Çoooook detaylı araştırma şansım hiç olmadı indirimdeydi daha 13 haftalık falan hamileydim her şey çok pahalı ve az taksitli diye bulmuşken aldık o konuda bir şey diyemem ama kötü yorum görmedim, standart travel sistem

Kizlar oturdugunuzda karniniz bacaklarinizin uzerine biniyor mu? Baya baya degmeyi gectim
Ben bacaklarimi
Acarak oturabiliyorum. Bu 2-3 aydir boyle ama. Ya hep aklima
Bu cocuk bu kadar asagidaysa alt organlara basi yapmiyor mudur?

Sıcaklar ödemi etkiliyor maalesef ben de aynıyım.
Nts ye gelince de doktora göre değişir genelde 32. haftada başlıyor ben 34’te başladım.

Kizlar oturdugunuzda karniniz bacaklarinizin uzerine biniyor mu? Baya baya degmeyi gectim
Ben bacaklarimi
Yok benimki öyle değil.
Aşağıya baskı yapar evet mesaneye vajinaya baskı yapar hissedersin onu zaten rahatsızlık verir

Biz peg perego vivace modelini pusetiyle beraber şubat indirimlerinde almıştık. Henüz kullanma fırsatımız olmadı ilk bebişimiz ama mağazaları dolaşıp gözle görüp dokunup edince bu araba içimize en sinen olmuştu yoksa hiç aklımızda yoktu.

Benim de bugün doktor kontrolüm vardı tam 35+0 olduk çok şükür her şey yolunda, normal doğumu konuştuk 37’de çatı yapacak. Sonra uygunsa beklicez bakalım. Hastanem gebe okulu açmış önümüzdeki hafta ona katılıcam.
Benim koca kız şimdiden 3186 gram çıktı boyu da 49’u geçmiş dedi.

Geceleri hiç uyuyamamaya başladım artık 🫩 Her yerim de ağrıyor, eklemlerim ayak tabanlarım. Vajinada bacak aramda baskı var. Hele iş yapınca ertesi gün pertt. Hamilelik son haftalarmış

Maşallah normali beklerse tombiş bi kız olur

Çiçeğim vallahi kalkınca da şişiyor çok yatınca da şişiyor ortasını bulamadım ay sonu kontrolümüz tabi o zamana kadar 36 olacağım ben. Bana da nts bakar gibi geliyor artık şimdiye kadar kasılma falan olmadı öyle elle tutulur şekilde.

Peg perego markasına çok ısındım, İtalyan markası ve aynı zamanda da ürünler İtalya üretimiymiş. Mağazada gidip gördük, adam çok güzel anlattı, baya aklımız karıştı açıkçası. Cybex falan bakmıştım ama malzeme kalitesi hiç hoşumuza gitmedi yalan yok. Dokununca gerçekten baya güzeldi peg perego ama markayı hiç duymadık diye emin olamadık. Biraz daha araştırayım en iyisi

Ben bacaklarimi
Aşağıda organ kaldı mı emin değilim sanırım sadece mesane var. Bebek bağırsakları bile yukarı, sağa sola doğru ittiriyormuş. Alt tarafa çok baskı yapsa vajinada hissedersin canım sanırım hissiyatı farklı olur

Evet aynen bizde de öyle oldu. Bazı çok önerilen modellerin kumaşlarını beğenmedik bazısının aksamı sağlam gelmedi vs derken peg perego çok kaliteli hissettirdi biz de bir anda karar verip almıştık

Evet aynen bizde de öyle oldu. Bazı çok önerilen modellerin kumaşlarını beğenmedik bazısının aksamı sağlam gelmedi vs derken peg perego çok kaliteli hissettirdi biz de bir anda karar verip almıştık
Peki takması çıkarması, kapaması falan kolay mı acaba? Bi mamas papas markasını denedim mağazada, aman yarabbi sinirlerim zıpladı. Ne açıldı ne kapandı

Peki takması çıkarması, kapaması falan kolay mı acaba? Bi mamas papas markasını denedim mağazada, aman yarabbi sinirlerim zıpladı. Ne açıldı ne kapandı
Hahahahah evet o da çok önemli bir faktör. Bize çok kolay gelmişti tek elle kapanıp açılıyordu ama şimdi unuttum aylar oldu. Bu hafta bi pratik yapıcam ben de

Benimde ağrılarım var ama pisi pisine cekiyorum benimki kanala bile girmemiş çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadım
Yaaa ama benimde ağrım cok sürekli bir yerlerine kramp giriyor belim zaten tutmuyor üstüne birde sıcakAllah sağlıkla kurtarsın hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…