2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Yaaa ama benimde ağrım cok sürekli bir yerlerine kramp giriyor belim zaten tutmuyor üstüne birde sıcakAllah sağlıkla kurtarsın hepimizi
Ahh ahhh resmen mahvetti bu sıcaklar bizi.nst de birkere 70 oldu daha benim paşa hareket etmedi şimdi kasilmalardan duramıyorum.resmen imdat diye bagiricam.hareket et dedi doktor bana ben uyumuşum

Ben ilk nst’me 40+0’da gireceğim, neymiş bakalım ilk defa göreceğim sonunda şu nst’yi

Aaaaa neden peki acaba herkes 32 de falan girince acaba bende bi gariplik mi var diye düşünmüştüm
Ben yurtdışındayım burada adet böyleymiş eğer riskli bir gebelik olarak görmüyorlarsa 40’da başlıyorlarmış. Türkiye’de 36. haftada başlıyor sıklıkla sanırım.

Ben yurtdışındayım burada adet böyleymiş eğer riskli bir gebelik olarak görmüyorlarsa 40’da başlıyorlarmış. Türkiye’de 36. haftada başlıyor sıklıkla sanırım.
Anladım yurtdışı prosedürleri farklı oluyordur. Hangi ülkedesiniz? Almanya ise size başka bir şey soracağım

Yok benimki öyle değil.
Aşağıya baskı yapar evet mesaneye vajinaya baskı yapar hissedersin onu zaten rahatsızlık verir
Ya bir benim oyle galiba neden acaba. Doktora sordum ama bebegin yeri normal dedi. Benim karnim cok asagi yayik. Vajina icinde odem hatta varis olmus zaten ondan mi acaba
Valla ben de hic emin degilim artik neyim nerede. Vajinada degisik bir agri oluyro bicak sizisi gibi ama odemle varis varmis o
Yapiyormus

Ay inşallah gelir aşkım sanada değişik bişi hadi temizlik yapmayayım diye gittim yufka falan aldım buzluğa bişiler yapayım diye ama güvenmiyorum kendime yarım saat sonra tembel hayvan gibi yatabilirim
Naptınnnn ne durumdasın enerji tavan mı hala

Aaa tamam o zaman çocuklara hangi aşıları yapıyorlar diye soracaktım. Belçika’da nasıl acaba bilginiz var mı?
Şimdi baktım da zorunlu olarak çocuk felci aşısı var. Devlet tarafından ödenen ve tavsiye edilen Difteri, Tetanoz, Boğmaca, Influenza, Hepatit B, zatürre, menenjit, kızamık, kabakulak, kızamıkçık var. Bir de tavsiye edilen ama ödenmeyen Rotavirüs varmış.

Kızlar bişi sorabilir miyimmm bu depend üstüne çamaşır giyilecek mi yoksa giymemek daha mı iyi olur. Yine hastane çantası kurcalıyorum utanmadan tüm donlarımı koymuşum çok lazım olur mu
Bak şimdi ben bir tanesini denedim geçen gün. Baya pedli don gibi bir şey o. Üstüne çamaşır giymeye gerek yok. Yanıma da 2-3 tane ped takılabilecek ve koyu renkli iç çamaşırı koydum. 5 tane depend ve 5-6 adet ped yeter diye düşünüyorum.

Ay çok teşekkür ederim

Kızlar bişi sorabilir miyimmm bu depend üstüne çamaşır giyilecek mi yoksa giymemek daha mı iyi olur. Yine hastane çantası kurcalıyorum utanmadan tüm donlarımı koymuşum çok lazım olur mu
Ben ilk doğumu kışın yapınca hasta bezi üstüne lohusa külodu babaanne külodu ne bulduysam giymiştim depende falan güvenemem taşar sızar her şey olur külot önemli jdjdjjddjj

Ayyy buzluk böreği yaptım, evi sildim süpürdüm, hastane çantası kontrol yapıyorum ahahhaahahjsa artık yeter kahve saati
Vallahi pes yaşadığın coğrafya soğuk mu allahım ben ruhumu teslim etcem sıcakta şimdi Allah a yemek yaptım çamaşırlarla uğraştım pertim çıktı

Ya deneyeyim dedim gururum elvermedi ahahahhahaha dur dedim daha diyil duuuur ama en iyisini yapmışsın. Ben canpedin lohusa kilodu diye bişisini aldım mantık aynı. Kalitede aynı olur inşşşş
Ben ilk doğumu kışın yapınca hasta bezi üstüne lohusa külodu babaanne külodu ne bulduysam giymiştim depende falan güvenemem taşar sızar her şey olur külot önemli jdjdjjddjj
Bacımmmm bacımmmm Ağustostayızzz bebelerin mustelaları sudokremlerini bebelerden önce kendimizde kullanmaya başlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…