- 30 Ekim 2013
- 20.466
- 57.149
- 798
Ağrımaya yerimiz bize kusuyor insallah doğumdan sonra kuş gibi oluruz :)Ay bnmde bgn sabahtn beri sol kasigim qgriyo ama ayağa kalknca ,uzaninca sknti yok.
Hadi insallah aslında tarihi ben belirledim direk söyledim uygun dedi :)E tamam bişey kalmamış zaten doğsun doğcaksadabende perşembe günü gün alacağım inşallah
Ahh ahhh resmen mahvetti bu sıcaklar bizi.nst de birkere 70 oldu daha benim paşa hareket etmedi şimdi kasilmalardan duramıyorum.resmen imdat diye bagiricam.hareket et dedi doktor bana ben uyumuşumYaaa ama benimde ağrım cok sürekli bir yerlerine kramp giriyor belim zaten tutmuyor üstüne birde sıcakAllah sağlıkla kurtarsın hepimizi
Bakalım benmkine ne dicek temmuz kaçı dediHadi insallah aslında tarihi ben belirledim direk söyledim uygun dedi :)
Ben ilk nst’me 40+0’da gireceğim, neymiş bakalım ilk defa göreceğim sonunda şu nst’yiKızlar ayaklarım pide gibi olduayakta durduğumda çok fena şişip morarıyorlar. Bütün gün de yatmak istemiyorum. Su da içiyorum ama bana mısın demiyor. Başka ne yapılır?
ben hala nts ye girmedim, ne zaman giriliyor bu nts ye? Bugün itibariyle 36 haftaya giriş yaptık
Bir de hazırlıklar nerdeyse bitti, hastane çantamız da hazır sayılır. Odası yerleşti küçük hanımın. Bebek arabası konusunda hala kararsızım. Peg perego diye bir marka önerdiler, deneyimleyen var mı acaba? Çok sağlammış, hafif modelleri varmış. Katlanınca küçülüyormuş sanırım cityloop modeli.
Onun dışında toplamda +12 kiloyla devam ediyorum ben. Bebişi ay sonu göreceğiz herhalde o zamana 2,5 kg olur o daiştahım fena, sizin de öyle mi?
Aaaaa neden peki acabaBen ilk nst’teme 40+0’da gireceğim, neymiş bakalım ilk defa göreceğim sonunda şu nst’yi
Ben yurtdışındayım burada adet böyleymiş eğer riskli bir gebelik olarak görmüyorlarsa 40’da başlıyorlarmış. Türkiye’de 36. haftada başlıyor sıklıkla sanırım.Aaaaa neden peki acabaherkes 32 de falan girince acaba bende bi gariplik mi var diye düşünmüştüm
Anladım yurtdışı prosedürleri farklı oluyordur. Hangi ülkedesiniz? Almanya ise size başka bir şey soracağımBen yurtdışındayım burada adet böyleymiş eğer riskli bir gebelik olarak görmüyorlarsa 40’da başlıyorlarmış. Türkiye’de 36. haftada başlıyor sıklıkla sanırım.
Belçika’dayım benAnladım yurtdışı prosedürleri farklı oluyordur. Hangi ülkedesiniz? Almanya ise size başka bir şey soracağım
Aaa tamam o zamanBelçika’dayım ben
Ya bir benim oyle galiba neden acaba. Doktora sordum ama bebegin yeri normal dedi. Benim karnim cok asagi yayik. Vajina icinde odem hatta varis olmus zaten ondan mi acabaYok benimki öyle değil.
Aşağıya baskı yapar evet mesaneye vajinaya baskı yapar hissedersin onu zaten rahatsızlık verir
Valla ben de hic emin degilim artik neyim nerede. Vajinada degisik bir agri oluyro bicak sizisi gibi ama odemle varis varmis oAşağıda organ kaldı mı emin değilimsanırım sadece mesane var. Bebek bağırsakları bile yukarı, sağa sola doğru ittiriyormuş. Alt tarafa çok baskı yapsa vajinada hissedersin canım sanırım hissiyatı farklı olur
Naptınnnn ne durumdasın enerji tavan mı halaAy inşallah gelir aşkım sanada değişik bişi hadi temizlik yapmayayım diye gittim yufka falan aldım buzluğa bişiler yapayım diyeama güvenmiyorum kendime yarım saat sonra tembel hayvan gibi yatabilirim
Şimdi baktım da zorunlu olarak çocuk felci aşısı var. Devlet tarafından ödenen ve tavsiye edilen Difteri, Tetanoz, Boğmaca, Influenza, Hepatit B, zatürre, menenjit, kızamık, kabakulak, kızamıkçık var. Bir de tavsiye edilen ama ödenmeyen Rotavirüs varmış.Aaa tamam o zamançocuklara hangi aşıları yapıyorlar diye soracaktım. Belçika’da nasıl acaba bilginiz var mı?
Bak şimdiKızlar bişi sorabilir miyimmm bu depend üstüne çamaşır giyilecek mi yoksa giymemek daha mı iyi olur. Yine hastane çantası kurcalıyorum utanmadan tüm donlarımı koymuşum çok lazım olur mu
Ay çok teşekkür ederimŞimdi baktım da zorunlu olarak çocuk felci aşısı var. Devlet tarafından ödenen ve tavsiye edilen Difteri, Tetanoz, Boğmaca, Influenza, Hepatit B, zatürre, menenjit, kızamık, kabakulak, kızamıkçık var. Bir de tavsiye edilen ama ödenmeyen Rotavirüs varmış.
Ben ilk doğumu kışın yapınca hasta bezi üstüne lohusa külodu babaanne külodu ne bulduysam giymiştimKızlar bişi sorabilir miyimmm bu depend üstüne çamaşır giyilecek mi yoksa giymemek daha mı iyi olur. Yine hastane çantası kurcalıyorum utanmadan tüm donlarımı koymuşum çok lazım olur mu
Ayyy buzluk böreği yaptım, evi sildim süpürdüm, hastane çantası kontrol yapıyorum ahahhaahahjsa artık yeter kahve saatiNaptınnnn ne durumdasın enerji tavan mı hala
Vallahi pes yaşadığın coğrafya soğuk mu allahım ben ruhumu teslim etcem sıcakta şimdi Allah a yemek yaptım çamaşırlarla uğraştım pertim çıktıAyyy buzluk böreği yaptım, evi sildim süpürdüm, hastane çantası kontrol yapıyorum ahahhaahahjsa artık yeter kahve saati
Ya deneyeyim dedim gururum elvermedi ahahahhahaha dur dedim daha diyil duuuur ama en iyisini yapmışsın. Ben canpedin lohusa kilodu diye bişisini aldım mantık aynı. Kalitede aynı olur inşşşşBak şimdiben bir tanesini denedim geçen gün. Baya pedli don gibi bir şey o. Üstüne çamaşır giymeye gerek yok. Yanıma da 2-3 tane ped takılabilecek ve koyu renkli iç çamaşırı koydum. 5 tane depend ve 5-6 adet ped yeter diye düşünüyorum.
Bacımmmm bacımmmm Ağustostayızzz bebelerin mustelaları sudokremlerini bebelerden önce kendimizde kullanmaya başlarızBen ilk doğumu kışın yapınca hasta bezi üstüne lohusa külodu babaanne külodu ne bulduysam giymiştimdepende falan güvenemem taşar sızar her şey olur külot önemli jdjdjjddjj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?