2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kızlar değişik bi sırt ağrısı yaşıyorum böyle tutulmuş ama içten ağrıyor gibi midemden sırtıma doğru böyle terleten bi ağrı yaşayan varmı. Napıyor kemiklerimi mi açıyor acaba ya

Biz cinsel ilişkiye hiç ara vermedik doktorumda hala ara verin vs demedi hatta chat gbt sperimin rahim ağzını yumuşattığı ve doğumu başlatmaya yardımcı olduğunu söyledi. Cinsel ilişki sonrası ağrım var sancı değil ama belim popom karnımın alt kısmı ağrıyor şuan birkaç saat daha devam ederse acile gideceğim. Sancının nasıl bişey olduğunu bilmiyorum bir de arasındaki dakikayı saymamız gerekiyor

Takip et bakalım düzenli mi düzenli ise bir acile git

Daha önce doğumunuz oldu mu? Sancı gibi değil devamlı olarak belim ağrıyor şuan sancıyı nasıl ayırt edeceğiz. Ya da çok mu ağrıyor anlıyoruz gerçekten sancı olduğunu
Doğum sancısı devamlı olmuyor. Bir gelip 10-15 saniye kıvrandırıp geçiyor. Adet sancısı gibi hissediyosun. Belden yada kasıktan.

Doğum sancısı devamlı olmuyor. Bir gelip 10-15 saniye kıvrandırıp geçiyor. Adet sancısı gibi hissediyosun. Belden yada kasıktan.
Yok benim şuan devamlı belim ağrıyor ama dediğiniz gibi takip edeceğim teşekkür ederim. Oğlumu da hıçkırık tuttu içeriden de o vuruyor sağolsun su veya nişan gelmeden sancı başlar mı

Yok benim şuan devamlı belim ağrıyor ama dediğiniz gibi takip edeceğim teşekkür ederim. Oğlumu da hıçkırık tuttu içeriden de o vuruyor sağolsun su veya nişan gelmeden sancı başlar mı
Benim 5-6 gün önce nişan gelmişti. Su doğumdan 1 saat önce gelmişti. Ama hiç nişan gelmeden doğumu olanda var

Hıçkırıkta en sevdiğim sizin gününüz kaç tam olarak? Benim bugün 36+4

benim
İlk dogumimda suyu hastanede patlattik nisan da sancidan saatler sonra geldi. Devamli agriyorsa iliski sirasinda yorulmussunuzdur sanci gelip giden bir sey

benim
İlk dogumimda suyu hastanede patlattik nisan da sancidan saatler sonra geldi. Devamli agriyorsa iliski sirasinda yorulmussunuzdur sanci gelip giden bir sey
Sancı olup olmadığından emin olamıyorum ki dik bi şekilde yürüyemiyorum sancı sayar indirdim bazen böyle canımı çok acıtacak seviyede oluyor 1 dk civarı sürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…