- 9 Ekim 2023
- 360
- 334
- 23
- 30
zamanı gelse de doğsalar artık bu stres bitirdi beniŞükür canım iyi olsunda
Benim kız kardeşim 2 cm le 2 ay bekledi bi sorun olmadı 38+5 te doğurdu
Gercekten öyle hepimiz aynısını düşünüyoruzdurzamanı gelse de doğsalar artık bu stres bitirdi beni
Evet ve resmen iki üç hünde yıkıldımzamanı gelse de doğsalar artık bu stres bitirdi beni
Evet ya bazen yeter diye bağırıyorum sonra Allahım töbee daha küçük daha dursun diyorum psikolojiler iyice gittiEvet ve resmen iki üç hünde yıkıldım
Bacak şişliği varis ağrısı nefes darlığı sıcağı söylemiyorum bilesağlıkla kavuşalım artık bebelerimize inşallah
Kız bizde de yokHerkes fanfini finfona devam biz gariban 9 aydır tık yok
Takip et bakalım düzenli mi düzenli ise bir acile gitBiz cinsel ilişkiye hiç ara vermedik doktorumda hala ara verin vs demedi hatta chat gbt sperimin rahim ağzını yumuşattığı ve doğumu başlatmaya yardımcı olduğunu söyledi. Cinsel ilişki sonrası ağrım var sancı değil ama belim popom karnımın alt kısmı ağrıyor şuan birkaç saat daha devam ederse acile gideceğim. Sancının nasıl bişey olduğunu bilmiyorumbir de arasındaki dakikayı saymamız gerekiyor
Daha önce doğumunuz oldu mu? Sancı gibi değil devamlı olarak belim ağrıyor şuan sancıyı nasıl ayırt edeceğiz. Ya da çok mu ağrıyor anlıyoruz gerçekten sancı olduğunuTakip et bakalım düzenli mi düzenli ise bir acile git
Doğum sancısı devamlı olmuyor. Bir gelip 10-15 saniye kıvrandırıp geçiyor. Adet sancısı gibi hissediyosun. Belden yada kasıktan.Daha önce doğumunuz oldu mu? Sancı gibi değil devamlı olarak belim ağrıyor şuan sancıyı nasıl ayırt edeceğiz. Ya da çok mu ağrıyor anlıyoruz gerçekten sancı olduğunu
Yok benim şuan devamlı belim ağrıyor ama dediğiniz gibi takip edeceğim teşekkür ederim. Oğlumu da hıçkırık tuttu içeriden de o vuruyor sağolsunDoğum sancısı devamlı olmuyor. Bir gelip 10-15 saniye kıvrandırıp geçiyor. Adet sancısı gibi hissediyosun. Belden yada kasıktan.
Benim 5-6 gün önce nişan gelmişti. Su doğumdan 1 saat önce gelmişti. Ama hiç nişan gelmeden doğumu olanda varYok benim şuan devamlı belim ağrıyor ama dediğiniz gibi takip edeceğim teşekkür ederim. Oğlumu da hıçkırık tuttu içeriden de o vuruyor sağolsunsu veya nişan gelmeden sancı başlar mı
Hıçkırıkta en sevdiğimYok benim şuan devamlı belim ağrıyor ama dediğiniz gibi takip edeceğim teşekkür ederim. Oğlumu da hıçkırık tuttu içeriden de o vuruyor sağolsunsu veya nişan gelmeden sancı başlar mı
Benimde favori olayı hıçkırıkHıçkırıkta en sevdiğimsizin gününüz kaç tam olarak? Benim bugün 36+4
benimYok benim şuan devamlı belim ağrıyor ama dediğiniz gibi takip edeceğim teşekkür ederim. Oğlumu da hıçkırık tuttu içeriden de o vuruyor sağolsunsu veya nişan gelmeden sancı başlar mı
Yok olmadı ama suni sancı aldım kaybım var suni sancı ağrısını biliyorum sadeceDaha önce doğumunuz oldu mu? Sancı gibi değil devamlı olarak belim ağrıyor şuan sancıyı nasıl ayırt edeceğiz. Ya da çok mu ağrıyor anlıyoruz gerçekten sancı olduğunu
Sancı olup olmadığından emin olamıyorum ki dik bi şekilde yürüyemiyorum sancı sayar indirdim bazen böyle canımı çok acıtacak seviyede oluyor 1 dk civarı sürüyorbenim
İlk dogumimda suyu hastanede patlattik nisan da sancidan saatler sonra geldi. Devamli agriyorsa iliski sirasinda yorulmussunuzdur sanci gelip giden bir sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?