2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Burda o amaçla olmasa da sık ilişki yaşayan biri doğurdu ahahahhahaha libidonuza saygım sonsuz ben adamla asker arkadaşı oldum yanlışlıkla

Ay anonimcim sen tecrübe ettin doğruuuuuu o zaman süper

Kızlar selam, bizim ekipte hiç doğuran yok mu daha? Ben açıkçası kendimi 38e hazırladım orada doğuracağım gibi. İlk oğlumu 37+5te doğurmuştum çünkü. İnsallah bebis de sağlıkla gelsin
Benim minnak biraz ani geldi 35+4’te. İki haftalık olduk bile teyzesi

Kızlar bi tek bende mi oluyor merakımdan soruyorum, tam göbek deliğimin üst tarafında hafif hafif uyuşmalar var. Dokundukça uyuşmuş bi yere dokunmuşum gibi bi his oluşuyor, benzer yerler kaşınıyor hafif hafif.
Geçen gün kızarıklık olmuştu geçmişti çok önemsememiştim ama uyuşmuş gibi oluşu çok tuhafıma gitti. Karnım çok büyüdü orası gerildi diye mi acaba

Kızlar selam, bizim ekipte hiç doğuran yok mu daha? Ben açıkçası kendimi 38e hazırladım orada doğuracağım gibi. İlk oğlumu 37+5te doğurmuştum çünkü. İnsallah bebis de sağlıkla gelsin
Benim minnak biraz ani geldi 35+4’te. İki haftalık olduk bile teyzesi
oyyy sağlıkla büyüsün insallah şimdi iyiyse sorun yok

Ahhahahaha aşkım üstad gibi bişisin burda ahhahajajajajaja doğumdan önceki gece bir münasebetiniz oldu mu bi arkadaşım için soruyorum
O sırada progestan kullanıp ilişki yasaklanan ben
Kızlar ya akıntım su gibi. progestanın akıntı yaptığını sizde doktorda söyledi ama progestanı vücut atarken baya suyla atıyor. Geçen doktora söyleyince kontrol etti alttan ama sızıntı yok dedi. Bence var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…