Burda o amaçla olmasa da sık ilişki yaşayan biri doğurdu ahahahhahaha libidonuza saygım sonsuz ben adamla asker arkadaşı oldum yanlışlıklaçatı muayenesinden sonra doktor leke gelebilir dedi gelmedi, acaba sık cinsel ilişkiyi doğumu tetiklemek için kullanan var mı? emin olamıyorum başlasam mı bu serüvenesıcaklarda da hiiiiç çekilmez gerçi de..(libidom konuştu yine )
Ay anonimcim sen tecrübe ettin doğruuuuuu o zaman süperBizzat aynı konuda soru işaretim vardı ve süreci görmüş geçirmiş biri olarak ekstra iç çamaşırına hiç gerek yokmuş, depend başlı başına gayet yeterli oluyormuş. Çok sa rahatmış üstelik tek başına
Evet bizde aynıBurda o amaçla olmasa da sık ilişki yaşayan biri doğurdu ahahahhahaha libidonuza saygım sonsuz ben adamla asker arkadaşı oldum yanlışlıkla
Hani son zamanlara geldik bi kıpırtı olur mu diyorum ı ıhh. Yazık adamda ümidi kesti artıkEvet bizde aynı
Insallah ama bazı doktorlar 39 diye tutturuyor hava biraz serin olsa önemli değil ama çok sıcak valla gece suyum geldi sandım bir pat sesi geldi karnımdan çok sevindim ama şu degilmis :)İnşallah yapmaz öyle bişey ya benimkide biraz tutarız sezeryan yaparsak dedi
Benim minnak biraz ani geldi 35+4’te. İki haftalık olduk bile teyzesiKızlar selam, bizim ekipte hiç doğuran yok mu daha? Ben açıkçası kendimi 38e hazırladım orada doğuracağım gibi. İlk oğlumu 37+5te doğurmuştum çünkü. İnsallah bebis de sağlıkla gelsin
App storeda şöyle bişey. Ücretsiz modBu uygulama nedirrr
Biz yapsak yaparız artık korku yokta istekte gitti bu haldeHani son zamanlara geldik bi kıpırtı olur mu diyorum ı ıhh. Yazık adamda ümidi kesti artık
Aaaa bende bekliyorum ani bişey olur belki diye ama yokInsallah ama bazı doktorlar 39 diye tutturuyor hava biraz serin olsa önemli değil ama çok sıcak valla gece suyum geldi sandım bir pat sesi geldi karnımdan çok sevindim ama şu degilmis :)
Aşkım artık yürüdüğümüze şükredecek haldeyiz ahahahhsjsjsjsBiz yapsak yaparız artık korku yokta istekte gitti bu halde
Heh kesinlikleAşkım artık yürüdüğümüze şükredecek haldeyiz ahahahhsjsjsjs
Bebek iyiymiş çok şükür 1 cm açılmam varmış ama kasılma sancı çıkmadı. 1 cm pek bir şey ifade etmiyormuş tek başına kasılma olmadan kasılma sancı olursa gel dediler yolladılarYoktur canım hiç korkma
Aynen benim doktorumda 2-3 saatte bir hissetmen lazım dedi o yüzden tedirgin olup gitmek istedimBen dün sordum, hareket şekli çok hafifledi 2-3 gündür diye. Yeri azaldığı için o güçlü tekmeler olmayabilir ama hiç hissetmiyorum diye bir şey olmamalı dedi
Ben de diyorum kulaklarımı kim çınlattı, senmişsin meğerBurda o amaçla olmasa da sık ilişki yaşayan biri doğurdu ahahahhahaha libidonuza saygım sonsuz ben adamla asker arkadaşı oldum yanlışlıkla
oyyy sağlıkla büyüsün insallahBenim minnak biraz ani geldi 35+4’te. İki haftalık olduk bile teyzesi
Şükür canım iyi olsundaBebek iyiymiş çok şükür 1 cm açılmam varmış ama kasılma sancı çıkmadı. 1 cm pek bir şey ifade etmiyormuş tek başına kasılma olmadan kasılma sancı olursa gel dediler yolladılar
Ahhahahaha aşkım üstad gibi bişisin burda ahhahajajajajajaBen de diyorum kulaklarımı kim çınlattı, senmişsin meğer
O sırada progestan kullanıp ilişki yasaklanan benAhhahahaha aşkım üstad gibi bişisin burda ahhahajajajajajadoğumdan önceki gece bir münasebetiniz oldu mu bi arkadaşım için soruyorum
Ahhahahaha aşkım üstad gibi bişisin burda ahhahajajajajajadoğumdan önceki gece bir münasebetiniz oldu mu bi arkadaşım için soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?