2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Yok benim şuan devamlı belim ağrıyor ama dediğiniz gibi takip edeceğim teşekkür ederim. Oğlumu da hıçkırık tuttu içeriden de o vuruyor sağolsun su veya nişan gelmeden sancı başlar mı
Doğum kasılması başladığında anlarsınız hiç merak etmeyin sancılar su ve nişan tamamen birbirinden bağımsız zamanlarda gelebilir belli bir sıralaması yok

Yok benim şuan devamlı belim ağrıyor ama dediğiniz gibi takip edeceğim teşekkür ederim. Oğlumu da hıçkırık tuttu içeriden de o vuruyor sağolsun su veya nişan gelmeden sancı başlar mı
Su veya nişan gelmeden sancı başlayabilir. Bazılarında sancı gelmeden direkt su gelebilir.
Genellikle hissettiğim sancılar belden başlayıp makata alt kasıklara vuruyordu. Karın sertleşebiliyor. Düzene girmesi önemli. 5-1-1 kuralından bahsettiler bide. 5dk arayla 1 dk süren en az 1 saattir devam eden sancılar olcakmış ki hastaneye gel dediler. Bilmiyorum herkesin tecrübesi farklı

Aşkım yasağın varmış bahanen var sjsjjssj bende yasak olsa derim ki ay yasak. Ama ı ıhh kuş öldü beybisiii altın çağlarımda kurudum sjdndjjdjdkd
(Kuzenim soruyor )

Oldu tabi olmaz mı ama gece değil de gündüzdü, arada 24 saat var kfdkdks
Gerçekten sana hayranım sjajsjskskskksk

Aşkım yasağın varmış bahanen var sjsjjssj bende yasak olsa derim ki ay yasak. Ama ı ıhh kuş öldü beybisiii altın çağlarımda kurudum sjdndjjdjdkd

Gerçekten sana hayranım sjajsjskskskksk
Doğumdan sonraki ikinci haftadan sesleniyorum:

Bu yenidoğan bakımı çok fena bi şeymiş, beni dumura uğrattı Zaten fiziki koşulla elvermiyor şu an ama her şey uygun olsaydı bile ı oh bacım ona asla ne gücüm ne dermanım ne de isteğim var, benim libido sıfır, var gerisini sen düşün

Ya da şey mi diyoruz buna “Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş”

Ayyy anlatsana yenidoğanlı olmak nasıl bişi bugün ebebekten meme kremi almaya gittim minik bebekli insanlar vardı bende istiyom diye gezdim

Ay benim kasığımada orayada dediğiniz gibi çok kötü sancı giriyor ama anlatamam yuruyemiyorum sanki hapsursam çıkacak

Benim son kontrolumde en düşük ve devamlı olarak 20 idi 1 kere 75 2 kere 40lr oldu sezeryan için ben en geç ne zaman alırsan bana uygundur dediğimde Dr uma ağrın var devamlı yazık degilmi sanada dedi ama bekleyeceğim en geç ne zaman olursa ben okeyim çünkü dışarda 4tane bebeyle uğraşmak daha zor geliyor şuanda

Nst'deyim kızlar. Evdeki kadar ağrım yok ama gelene kadar geçti
20ler 30 Lara pek aldiris edilmiyor sanırım benim diğer cocuklarimda nst de en çok 20 lerii gormustum hiç lafını dahi etmemisti 1 2 kez 40 oda belki bu yavrumda devamlı 20yim 75 leri dahil buldum ama sıkıntı yok modundaydi sanırım bir arkadaşın dediği gibi sıklığı ve uzunluğu dikkate alınıyor

Kizlar bana 29 temmuza gün verildi bebeğim her zaman 2 hafta önde gidiyodu, son zamanlar anlamadığım şekilde kilo alımı durdu aslında 25 inde alacaktı doktor ama biraz daha dursun dedi.yani 2 haftada sadece 200 Gr almış.bide hastane çantası için mama alıp almamakta kararsizim eğer lazim olursa almayı dusunuyorum ve e bebekte 350 TL aptamil ama diğer yerlerde marketler vs 500 TL'ye yakın arada neden bu kadar fark var anlamadim bugün e bebekten mochinin göğüs pompasini aldım indirimdeydi bakalım onu bı denicem kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…