Doğum kasılması başladığında anlarsınız hiç merak etmeyinYok benim şuan devamlı belim ağrıyor ama dediğiniz gibi takip edeceğim teşekkür ederim. Oğlumu da hıçkırık tuttu içeriden de o vuruyor sağolsunsu veya nişan gelmeden sancı başlar mı
Ben en iyisi 1 saat kadar takip edeyim böyle devam ederse gideyim hastaneye en azından içim rahatlarDoğum kasılması başladığında anlarsınız hiç merak etmeyinsancılar su ve nişan tamamen birbirinden bağımsız zamanlarda gelebilir belli bir sıralaması yok
Su veya nişan gelmeden sancı başlayabilir. Bazılarında sancı gelmeden direkt su gelebilir.Yok benim şuan devamlı belim ağrıyor ama dediğiniz gibi takip edeceğim teşekkür ederim. Oğlumu da hıçkırık tuttu içeriden de o vuruyor sağolsunsu veya nişan gelmeden sancı başlar mı
Aşkım yasağın varmış bahanen var sjsjjssj bende yasak olsa derim ki ay yasak. Ama ı ıhh kuş öldü beybisiii altın çağlarımda kurudum sjdndjjdjdkdO sırada progestan kullanıp ilişki yasaklanan ben
Kızlar ya akıntım su gibi. progestanın akıntı yaptığını sizde doktorda söyledi ama progestanı vücut atarken baya suyla atıyor. Geçen doktora söyleyince kontrol etti alttan ama sızıntı yok dedi. Bence var
Gerçekten sana hayranım sjajsjskskskksk(Kuzenim soruyor)
Oldu tabi olmaz mıama gece değil de gündüzdü, arada 24 saat var kfdkdks
Doğumdan sonraki ikinci haftadan sesleniyorum:Aşkım yasağın varmış bahanen var sjsjjssj bende yasak olsa derim ki ay yasak. Ama ı ıhh kuş öldü beybisiii altın çağlarımda kurudum sjdndjjdjdkd
Gerçekten sana hayranım sjajsjskskskksk
Bize de yasak aylardırHerkes fanfini finfona devam biz gariban 9 aydır tık yok
Ay öyle olur zaten evde kıvrandırıyor. Hastaneye gidince 20. Bende de aynısı oluyorNst'deyim kızlar. Evdeki kadar ağrım yok ama gelene kadar geçti
Ay hadi inşallahKızlar ben ya hak getire diyip hurma yemeye başlıyorum vallahadi bakalım faydası olsun inşallah
Ayyy anlatsana yenidoğanlı olmak nasıl bişiDoğumdan sonraki ikinci haftadan sesleniyorum:
Bu yenidoğan bakımı çok fena bi şeymiş, beni dumura uğrattıZaten fiziki koşulla elvermiyor şu an ama her şey uygun olsaydı bile ı oh bacım ona asla ne gücüm ne dermanım ne de isteğim var, benim libido sıfır, var gerisini sen düşün
Ya da şey mi diyoruz buna “Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş”
Hahaha valla yediğim gibi şiddetli hareketlendiAy hadi inşallah
Kız foş diye doğuruvermeHahaha valla yediğim gibi şiddetli hareketlendikasıklarımı delecek sanki
Ay benim kasığımada orayada dediğiniz gibi çok kötü sancı giriyor ama anlatamam yuruyemiyorum sanki hapsursam çıkacakKızlar tam vajinada bıçak saplanır gibi mi desem sancı mı desem böyle şiddetli ağrı yasayanınız oluyor mu benim oluyor sonra duruyor tam tarifte edemiyorum lavaboya aşırı sıkışık gibi de oluyorum o saniye aşırı ittirme gibi bisey oluyor değişik bi sızı ay bune oluyor
20ler 30 Lara pek aldiris edilmiyor sanırım benim diğer cocuklarimda nst de en çok 20 lerii gormustum hiç lafını dahi etmemisti 1 2 kez 40 oda belkiNst'deyim kızlar. Evdeki kadar ağrım yok ama gelene kadar geçti
Evet ayni öyle oluyor ne olduğunu çözemedim amaAy benim kasığımada orayada dediğiniz gibi çok kötü sancı giriyor ama anlatamam yuruyemiyorum sanki hapsursam çıkacak
Hahaha yok ya durduKız foş diye doğuruverme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?