Sabah hurma yiyim dedim abarttım galiba. Belim makatım alt kasıklarım ağrıyor 15 dk dır. Kız doğurur muyum ki kahvaltım yarım kaldı o kadar ağrım var. Dinlenince geçmezse umutlanayım mı
Bende aynısını yapıcamBen de Bursadayım lattecim, havalarımız aynı sayılır. 43 üzeri olacakmış. Klimayı açıp evde saklanmayı düşünüyorum ben. Sen nasılsın? nasıl gidiyor son günlerkaramel Latte
Bence başlaçatı muayenesinden sonra doktor leke gelebilir dedi gelmedi, acaba sık cinsel ilişkiyi doğumu tetiklemek için kullanan var mı? emin olamıyorum başlasam mı bu serüvenesıcaklarda da hiiiiç çekilmez gerçi de..(libidom konuştu yine )
Bazılarında etki ediyor bazılarında hiç etmiyor.Sabah hurma yiyim dedim abarttım galiba. Belim makatım alt kasıklarım ağrıyor 15 dk dır. Kız doğurur muyum ki kahvaltım yarım kaldı o kadar ağrım var. Dinlenince geçmezse umutlanayım mı
Bizzat aynı konuda soru işaretim vardı ve süreci görmüş geçirmiş biri olarak ekstra iç çamaşırına hiç gerek yokmuş, depend başlı başına gayet yeterli oluyormuş. Çok sa rahatmış üstelik tek başınaKızlar bişi sorabilir miyimmm bu depend üstüne çamaşır giyilecek mi yoksa giymemek daha mı iyi olur. Yine hastane çantası kurcalıyorum utanmadan tüm donlarımı koymuşum çok lazım olur mu
Kız dünden beri bende yiyorum ne artma var ne birşey eski rutinden dewam ediyor ağrılar.ananas yedim hemde birtaneSabah hurma yiyim dedim abarttım galiba. Belim makatım alt kasıklarım ağrıyor 15 dk dır. Kız doğurur muyum ki kahvaltım yarım kaldı o kadar ağrım var. Dinlenince geçmezse umutlanayım mı
Uygulama indirdim yalancı dedi. Sensin yalancı diye hönkürdüm telefona. Hiç iyi değilimKız dünden beri bende yiyorum ne artma var ne birşey eski rutinden dewam ediyor ağrılar.ananas yedim hemde birtanekocam hayretler içinde beni izliyor. Not al sancılarını aralıklı mi?
Düzensiz gidiyo geliyo. Bakalım takipteyim. Haberleşelim. Tek avazda kurtulalım inşikimiz de gariban hem temmuz hem ağustos annelerindeyiz. günler de aynı. buradan da bir yorum daha yapayım
ağrım olunca sol yana uzanıyorum, bacaklarımın arasına yastık alıyorum kesiyor çoğu zaman. bi dene, olmazsa bebek mi geliyor diye umutlanalım.
Ay sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün gözümden yaş geldiUygulama indirdim yalancı dedi. Sensin yalancı diye hönkürdüm telefona. Hiç iyi değilim
Ben de kalkıp sileyim bari. Bir umutAy sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün gözümden yaş geldiben dünden sonra suyum kanamam gelmeden inanmiyom bu sahtekar sancilara.ana olmaya gittim dün alışveriş yapıp geri döndüm eve.bugun elimle yer silcem bakalım.
İlk gebeliğimde sezaryenden bir gün öncesine kadar sık ilişki yaşadım ne açılma ne doğum başlangıcı hiçbişi göremedim ama ilkti diye belki deçatı muayenesinden sonra doktor leke gelebilir dedi gelmedi, acaba sık cinsel ilişkiyi doğumu tetiklemek için kullanan var mı? emin olamıyorum başlasam mı bu serüvenesıcaklarda da hiiiiç çekilmez gerçi de..(libidom konuştu yine )
Bu uygulama nedirrrUygulama indirdim yalancı dedi. Sensin yalancı diye hönkürdüm telefona. Hiç iyi değilim
Korkma canm doktora git evet son aylar ama dikkat etmemiz gereken günler hareket önemli bize haber verBen yine bebek hareketi hissetmiyorum yadeli edicek bu çocuk beni dün iki saniye durmuyordu şimdi sabah 9 gibi kalktım 0 hareket bu saate kadar inşallah ben hissetmiyorumdur. Büyüdüler artıl acaba kordon mu dolandı öyle mi oldu böyle mi oldu düşünüp duruyo insan. Artık acile gitmeye karar verdim risk almaya değmez
Çıktım yoldayım şimdi ters bir şey yoktur inşallahKorkma canm doktora git evet son aylar ama dikkat etmemiz gereken günler hareket önemli bize haber ver
Yoktur canım hiç korkmaÇıktım yoldayım şimdi ters bir şey yoktur inşallah
Ben ilk doğumumda doktora sordum korse kullanayım mı diye hayır dedi bana kullandırmadı. Babaannem sürekli karnını sar dedi amaGünaydın ballarımmmmmkorse konusunda ananem ilk hamile olduğumu öğrendiğinde demişti pazen gibi bir kumaşla 50 yıl önce annemi doğurduktan sonra ananemi yere yatırmışlar. Sıka sıka sarmışlar. Kemiklerimin yedine oturduğunu hissetmiştim çok rahatlatıcıydı normal doğurursan senide sıkarız öyle demişti var demekki eskilerin bi bildiği
Ben dün sordum, hareket şekli çok hafifledi 2-3 gündür diye. Yeri azaldığı için o güçlü tekmeler olmayabilir ama hiç hissetmiyorum diye bir şey olmamalı dediBen yine bebek hareketi hissetmiyorum yadeli edicek bu çocuk beni dün iki saniye durmuyordu şimdi sabah 9 gibi kalktım 0 hareket bu saate kadar inşallah ben hissetmiyorumdur. Büyüdüler artıl acaba kordon mu dolandı öyle mi oldu böyle mi oldu düşünüp duruyo insan. Artık acile gitmeye karar verdim risk almaya değmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?