2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Sabah hurma yiyim dedim abarttım galiba. Belim makatım alt kasıklarım ağrıyor 15 dk dır. Kız doğurur muyum ki kahvaltım yarım kaldı o kadar ağrım var. Dinlenince geçmezse umutlanayım mı

ikimiz de gariban hem temmuz hem ağustos annelerindeyiz. günler de aynı. buradan da bir yorum daha yapayım
ağrım olunca sol yana uzanıyorum, bacaklarımın arasına yastık alıyorum kesiyor çoğu zaman. bi dene, olmazsa bebek mi geliyor diye umutlanalım.

çatı muayenesinden sonra doktor leke gelebilir dedi gelmedi, acaba sık cinsel ilişkiyi doğumu tetiklemek için kullanan var mı? emin olamıyorum başlasam mı bu serüvene sıcaklarda da hiiiiç çekilmez gerçi de..(libidom konuştu yine )

Ben de Bursadayım lattecim, havalarımız aynı sayılır. 43 üzeri olacakmış. Klimayı açıp evde saklanmayı düşünüyorum ben. Sen nasılsın? nasıl gidiyor son günler karamel Latte
Bende aynısını yapıcam
Bende iyim şükür nasıl olayım pek bi fark yok diğer günlere göre aynı geçiyor.
Sadece arada yoklayan sancılarım dışında

Kızlar bişi sorabilir miyimmm bu depend üstüne çamaşır giyilecek mi yoksa giymemek daha mı iyi olur. Yine hastane çantası kurcalıyorum utanmadan tüm donlarımı koymuşum çok lazım olur mu
Bizzat aynı konuda soru işaretim vardı ve süreci görmüş geçirmiş biri olarak ekstra iç çamaşırına hiç gerek yokmuş, depend başlı başına gayet yeterli oluyormuş. Çok sa rahatmış üstelik tek başına

Sabah hurma yiyim dedim abarttım galiba. Belim makatım alt kasıklarım ağrıyor 15 dk dır. Kız doğurur muyum ki kahvaltım yarım kaldı o kadar ağrım var. Dinlenince geçmezse umutlanayım mı
Kız dünden beri bende yiyorum ne artma var ne birşey eski rutinden dewam ediyor ağrılar.ananas yedim hemde birtane kocam hayretler içinde beni izliyor. Not al sancılarını aralıklı mi?

Kız dünden beri bende yiyorum ne artma var ne birşey eski rutinden dewam ediyor ağrılar.ananas yedim hemde birtane kocam hayretler içinde beni izliyor. Not al sancılarını aralıklı mi?
Uygulama indirdim yalancı dedi. Sensin yalancı diye hönkürdüm telefona. Hiç iyi değilim

Eklentiler

• IMG_9701.webp
    11 KB · Görüntüleme: 40
Düzensiz gidiyo geliyo. Bakalım takipteyim. Haberleşelim. Tek avazda kurtulalım inş

Ben yine bebek hareketi hissetmiyorum ya deli edicek bu çocuk beni dün iki saniye durmuyordu şimdi sabah 9 gibi kalktım 0 hareket bu saate kadar inşallah ben hissetmiyorumdur. Büyüdüler artıl acaba kordon mu dolandı öyle mi oldu böyle mi oldu düşünüp duruyo insan. Artık acile gitmeye karar verdim risk almaya değmez

Uygulama indirdim yalancı dedi. Sensin yalancı diye hönkürdüm telefona. Hiç iyi değilim
Ay sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün gözümden yaş geldiben dünden sonra suyum kanamam gelmeden inanmiyom bu sahtekar sancilara.ana olmaya gittim dün alışveriş yapıp geri döndüm eve.bugun elimle yer silcem bakalım.

İlk gebeliğimde sezaryenden bir gün öncesine kadar sık ilişki yaşadım ne açılma ne doğum başlangıcı hiçbişi göremedim ama ilkti diye belki de 2. Sinde de aynı istikrarı sürdürüyorum bakalım ne olur ama son haftalarda halıları kaldırıp yerleri elimle silmeyi düşünüyorum

Korkma canm doktora git evet son aylar ama dikkat etmemiz gereken günler hareket önemli bize haber ver

Ben ilk doğumumda doktora sordum korse kullanayım mı diye hayır dedi bana kullandırmadı. Babaannem sürekli karnını sar dedi ama doktoru dinledim. Göbeğim kaldı normal doğurduğum halde. Belki de kaslarım tam toparlanmadan tekrar hamile kaldığım için böyle oldu bilemiyorum. Sezeryanda korse taktırıyorlar ama tabi

Ben dün sordum, hareket şekli çok hafifledi 2-3 gündür diye. Yeri azaldığı için o güçlü tekmeler olmayabilir ama hiç hissetmiyorum diye bir şey olmamalı dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…