- 13 Aralık 2024
- 566
- 583
- 18
Evet yaa ben kara kara onu düşünüyorumArkadaşlar doğurunca yatmak diye bir kavram yok bilginiz olsun.![]()
Gelsin huniler tepeden topuzlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yaa ben kara kara onu düşünüyorumArkadaşlar doğurunca yatmak diye bir kavram yok bilginiz olsun.![]()
MaşallahAy bende surekli sagdayim ama benimki kafayi mi popoyu mu dayadi solda en dipte bir yere yan yatinca uzerine geliyor direk. Gece ozellikle yapiyor gibi babasindan tarafa donmeyim diye. Gunduz o kadar degil cunku
Umidinizi yitirmeyin. Benim kizim gece emmeye kalkmazdi.ilk zamanlar kalkti biraz sonra bir anda birakti. Bir ay ugrastim saat kurdum kalktim agzina zorla soktum memeyi. Gidisindan uyandirmaya calistim yok agzina soksam da emmedi cekmedi. Hadi 2 saat sonra tekrar dene yine ayni seyler uyanmiyo da. Doktora sordum en son ne yapayim diye o da kizim icgudusel olarak acikinca uyanir bu cocuk uyanmiyorsa uykuya daha cok ihtiyaci vardir dedi ben de biraktim. Gece yarisi cok guzel emiyordu bir de sabaha karsi emiyordu baya istahli istahli. Hakikaten acikinca kendisi uyaniyordu. kilo kaybi vs de hic yasamadik buyuk adam gibi yatip uyaniyordu
Bende progestan kullanıyorum 11 haftalık hamileyim su gibi akıntım oluyor suyum sızıyo diye korkuyorum doktora sordum yarın kontrol edecekler umarım önemsizdirO sırada progestan kullanıp ilişki yasaklanan ben
Kızlar ya akıntım su gibi. progestanın akıntı yaptığını sizde doktorda söyledi ama progestanı vücut atarken baya suyla atıyor. Geçen doktora söyleyince kontrol etti alttan ama sızıntı yok dedi. Bence var![]()
Ebeleri şuanlık nst çekiminde görüyorum.Doktorunuz kim acaba ? Ebeler ve süreç iyi geçiyor mu ?
Kilo konusunu takma kafana doğduktan sonra çok güzel toparlıyolar. Oğlum öyle olmuştu yani.Ben 1.5 kilo o 100 gr alıyorcanı saolsun ama bi doğsun sağdan meme soldan mama dayıcam valla travma yaptı bende
Günde 3-4 kez çamaşır değiştiriyorum bendeçarşamba kontrol var bakalım ne durumdayız
Benim ki akımtı değil ıslak su gibi terlediğimi düşünüyorum da söylücem gene de. Akıntı olduğunda beyaz oluyo bu ıslaklığı renksizBen akıntıyı sormuştum günde 2 ped ya da çamaşır değiştirmeni gerektirecek akıntı normal, beyaz ya da sarı normal, kokusuz ve kaşıntısız olduğu sürece demişti
Memeler dolu oluyor taş gibi ben mastit bile oldum bebek küçük olduğu için çok ememiyor bende günde iki kere sağmak yeter diye düşündüm öyle değilmiş. Bebeği emzirdin bir mi sağacaksın o süt bitecekki yenisi gelsin. Emzirirken elektrik çarpması değilde bildiğin içinden bir şeyin çekildiğini hissediyorsunuz ve bayağı emdiğinde enerji sıfırSüt sağman gerektiğini nasıl anlıyorsunnnnnemzirirken elektrik çarpması hissi oluyor diyorlar gerçek miii
üf merak ettiğim bir sürü şey var
![]()
Ayyyy kolik bebeklerde ne 2. Ne 3. Her gaz çıkardığında aranıyor mide rahatladıkça sonra tekrar emme sonra tekrar gaz.Kizlar biri bana bir sey demisti Allah im kim dediyse ne dilegi varsa kabul etsin. Her zaman ikinci gaz vardir aklinda olsun demisti. Her emmeden sonra iki kere gaz sesi duyana kadar bekleyin. Hakikaten ikinci gaz hep cikti bazen 3. Bile cikti. İkinci gaz biraz gec geliyor ama geliyor. Degilse yarim saat sonra uyaniyor bebeler. Sonra tekrar emiyo tekrar gaz boyle donguye giriyor. Mutlaka uymayan bebeler de vardir ama birinin isine yarar belki diye soylemek istedim. Bebek uyumadiginda da emmek istiyor rahatlamak icin al sana dongu oluyor bu sefer yine. Bir deneyin
Benimde kilotlarım ıslak olurdu arkadaşlarım da bende kilodan diyordum terliyor meğer öyle değilmişBenim ki akımtı değil ıslak su gibi terlediğimi düşünüyorum da söylücem gene de. Akıntı olduğunda beyaz oluyo bu ıslaklığı renksiz
Bana doktorum kusma ishalden dolayı antibiyotik başladı 34. Haftamdayım diye zarar verecek haftaları geçtiği için sorun olarak görmediler.Kizlar disciyi aradim benim disim iltihap yapmis sanirim antibiotik gerekir dedi. Bugun disim cok fena. Normal yapacak olursam daha 4 hafta var basina gelen, doktoruyla benzer bir sey konusmus olan var mi? 2-3 gun sonra muayenem ama o zamana kadar disciye gitmem gerekirse diye biraz bilgim olsun istiyorum. Dogumdan ne kadar sonra yapilabiliyor bu tip islemler?
Benim bu sorunum başladığında suyuyla ilgili bi problem yoktu o yüzden bende dillendirmedim. Ama geçen hafta pazar salgına yakalandım kusma ishale sıvı kaubım kese suyunu da etkilemiş biraz azalmış dedi doktorum. Bu ıslaklık da yok olmuştu bugün yine başladı. Çarşamba günü kontrolüm söylücem gidince bakalım.Benimde kilotlarım ıslak olurdu arkadaşlarım da bende kilodan diyordum terliyor meğer öyle değilmiş
Emin değilim ama gelişim geriliğinde de sezeryan diye biliyorum. Tabii benzer süreçten geçenler yazarlarsa daha yardımcı olurlar sizeHanımlar bugün itibariyle 36+3 haftalık hamileyim ama bebeğim 2 hafta geriden geliyor bugün kontrolüm vardı perinatolojidede aynısı söylendi ve 37+0 da yatışım yapılacak devlet hastanesine gidiyorum bu arada şehir hastanesine yani süreç nasıl olur bilmiyorum hiçbirşey çok tecrübesizim ne yapacaklar suni sancı mı verirler sezeryana mı alırlar doktor adam akıllı birşey demedi
Doktor sanırım önce suni sancı verecekler dedi zaten kalp atışı zayıflarsa sezeryana alınır dedi kendi sancım hiç yok suni sancı da zor mu nasıl olacak çok endişeliyimEmin değilim ama gelişim geriliğinde de sezeryan diye biliyorum. Tabii benzer süreçten geçenler yazarlarsa daha yardımcı olurlar size
duyum gelmişti , sancı fitili ile beraber yaklaşık 5 saat sonra sancılarım başladıGözünüz aydın, Allah bağışlasın![]()
Doğumunuz nasıl başladı peki :)
Ay ne güzel atlatmışsın artıkduyum gelmişti , sancı fitili ile beraber yaklaşık 5 saat sonra sancılarım başladı
biraz tuhaf geldi bu dediğiniz, neden bebeğin kalp atışının zayıflamasının beklenmesi gereksin ki ? Bunu diyen direkt doğumunuzu yapacak doktor mu?Doktor sanırım önce suni sancı verecekler dedi zaten kalp atışı zayıflarsa sezeryana alınır dedi kendi sancım hiç yok suni sancı da zor mu nasıl olacak çok endişeliyim
aksatma canım söyle doktorun gerekirse amnisure testi de yapılır. Ben hastaneye yattığımda akıntım o kadar çoktu ki doktor bile şaşırdı. İyiyiz çok şükür. Ben ona o bana alışmaya çalışıyoruzBenim bu sorunum başladığında suyuyla ilgili bi problem yoktu o yüzden bende dillendirmedim. Ama geçen hafta pazar salgına yakalandım kusma ishale sıvı kaubım kese suyunu da etkilemiş biraz azalmış dedi doktorum. Bu ıslaklık da yok olmuştu bugün yine başladı. Çarşamba günü kontrolüm söylücem gidince bakalım.
Sen nasılsın bebeğin nasıl iyi misiniz