Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Kızlar ben doğum yaptım kızım acele gelmeyi seçti su azlığı sebebiyle erken doğum planlandı hiç beklemediğim süreçlerdi geçiyor ama izleri kalacak bende bebeğim küvözde kalıyor beni çıkardılar hastaneden sabırlı olmaya çalışıyorum ama sabırla asılacak şeyler değil yani çok zor
Öncelikle hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün🥰
Korkma bak burda arkadaşımız bekledi bekledi en sonunda aldı evine gitti güçlü olmaya çalış sütün etkilenmesin 🥹

Kızlar ben doğum yaptım kızım acele gelmeyi seçti su azlığı sebebiyle erken doğum planlandı hiç beklemediğim süreçlerdi geçiyor ama izleri kalacak bende bebeğim küvözde kalıyor beni çıkardılar hastaneden sabırlı olmaya çalışıyorum ama sabırla asılacak şeyler değil yani çok zor
Gözünüz aydın 😍 sağlıkla büyüsün bebiş yakın zamanda kavuşursunuz inş 🥹

Kizlar disciyi aradim benim disim iltihap yapmis sanirim antibiotik gerekir dedi. Bugun disim cok fena. Normal yapacak olursam daha 4 hafta var basina gelen, doktoruyla benzer bir sey konusmus olan var mi? 2-3 gun sonra muayenem ama o zamana kadar disciye gitmem gerekirse diye biraz bilgim olsun istiyorum. Dogumdan ne kadar sonra yapilabiliyor bu tip islemler?
Ben hamileyken kanal tedavisi yaptırdım ama ikiinci trimesterde. Diş hekimi doktoruma konsultasypn yazısı yazdı zaten o kağıdı doldurunca işlem yaptı. Kadın doğum doktoruna danış bence antibiyotik gerekirse de kullan, enfeksiyon da zararlı. Sonrasında emzirmeyle uyumlu uyuşturan maddeler var işlem yaptırabilirsin diye biliyorum

Öncelikle hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün🥰
Korkma bak burda arkadaşımız bekledi bekledi en sonunda aldı evine gitti güçlü olmaya çalış sütün etkilenmesin 🥹
Çok çok teşekkür ederim evet anne olunca anlarsını anlamaya başladım bile herseyi düşünmek zorumda kalmak herseye katlanmak zorunda kalmak yorucu ve zorlayıcı

Hanımlar bugün itibariyle 36+3 haftalık hamileyim ama bebeğim 2 hafta geriden geliyor bugün kontrolüm vardı perinatolojidede aynısı söylendi ve 37+0 da yatışım yapılacak devlet hastanesine gidiyorum bu arada şehir hastanesine yani süreç nasıl olur bilmiyorum hiçbirşey çok tecrübesizim ne yapacaklar suni sancı mı verirler sezeryana mı alırlar doktor adam akıllı birşey demedi
Neden yatış yapacaklar, çocuğun gelişiminin anne karnında devam etmediğini mi düşünüyorlar. Bazen plasenta yaşlanması gibi durumlarda beklemiyorlar daha fazla. İnşallah sağlıkla büyüyüp kuzucuk, doktorlar gerekeni yapacaktır artık büyüdüler şükür rahat olmaya çalışın

Memeler dolu oluyor taş gibi ben mastit bile oldum bebek küçük olduğu için çok ememiyor bende günde iki kere sağmak yeter diye düşündüm öyle değilmiş. Bebeği emzirdin bir mi sağacaksın o süt bitecekki yenisi gelsin. Emzirirken elektrik çarpması değilde bildiğin içinden bir şeyin çekildiğini hissediyorsunuz ve bayağı emdiğinde enerji sıfır 🫠 ama çok güzel bir hisss yani o emdikçe siz mutlu oluyorsunuz. Emmeyince kendini yetersiz hissediyorsun
Ben de mastitin eşiğinden dönmüştüm hep emzirme sonrası sağdım o zamanlar, o sayede atlattım. Güçleri yetmiyor bazen boşaltamıyorlar. Gerçi benimki çoğunlukla hızlı gelmiyor diye kızıyordu ama başlarda sarılık döneminde gücü yetmiyordu uyuyordu🫠

Günaydın kızlar🥰 bebelerimiz aslan burcu olmayı garantiledi bugün itibariyle😬
Bakalım yerini sevip başak’a kayacaklar olacak mı?🙈
Günaydın🌸
Oğlum aslan kardeşi de aslan olsun istiyordu haftalardır soruyor ne zaman doğarsa aslan olur diye. Dün de yaz okulu sonrası bir kuduruktu ki anlatamam. Dedim bugün beni doğurtursan aslan olmayacak🤣 sonra eğildi karnıma kardeşim bir gün daha sabret diyor 🤣
Evde iki aslan aman sabahlar olmasın😅

:D biz böyle kaçları görürüz acaba.. cumartesi kontrol var. bakalım ne kadar büyümüş olcak bir haftada benim cücük oğlum..
dün aksam çok hareketsizdi bi ara, taktım kafaya bu cocuk hareket etmiyor diye. bekledim bekledim hareketler çok güçsüz. en son dedim ki sallayıp azıcık uyandırıcam yoksa doooğru hastaneye. neyse ki uyandı ben de rahat bi uyku uyudum. ben böyle evhamlanınca eşim ısrarla sakin ol bebeğimiz iyi uyuyordur diyor onun rahatlığına da ayrı kıl oluyorum he zaten canım da karnım da burnumda :D
Benimki de diyor dürtme çocuğu
E o beni dürtüyor ama 🤣

Yaa öyle deme evet zor ama her zaman güçlü olur buda ona yeter 😂 bide eşim başak ondanda memnunum ben tertemiz düzenli bi adam ne güzel işte ahahah😂😂
Ben yengeç olur mu diye düşünüyordum, tanıdığım yengeçleri çok severdim ama günümüz koşullarında üzülürler bence
Oğlum aslan ayağında oynatıyor herkesi🤣🤣😬😬😬

Çok çok geçmiş olsun, en kısa zamanda sağlıkla kavuşun inşallah

Devlet hastanesine gidiyorum sanırım orada artık yasak olduğu için bu şekilde bir uygulama yapıyorlar son ana kadar deneyecekler baktılar ki olmuyor heralde sezeryana alacaklar ama Buda beni çok korkutuyor
Ben de özele gidiyordum riski olunca son anda özeller beni kabul etmedi. Şehir hastenesinde doğurdum. Doğumdan önce 5 gün yattım orda ve sürekli nst bağlıydım benimki zaten sezeryandı ama makat gelişli olduğu için ama iyi takip ediliyodum hatta bıkmıştım. Çokta memnun ayrıldım sonrasında☺️

Hanımlar bugün itibariyle 36+3 haftalık hamileyim ama bebeğim 2 hafta geriden geliyor bugün kontrolüm vardı perinatolojidede aynısı söylendi ve 37+0 da yatışım yapılacak devlet hastanesine gidiyorum bu arada şehir hastanesine yani süreç nasıl olur bilmiyorum hiçbirşey çok tecrübesizim ne yapacaklar suni sancı mı verirler sezeryana mı alırlar doktor adam akıllı birşey demedi
Selam canım biraz önce yazdım bence hiç korkma. Doğum katına alınırsın büyük ihtimalle benim gibi. bebeğini inceleyecekler. Ciğer geliştirici vurabilirler gelişmediyse 2 doz. Sürekli nst bağlı olursun sonrasında doğum planlanır. Eğer kafası aşağıdaysa sorun yoksa normal doğum, bir şey varsa sezeryan yaparlar.

Acil doğum olmayacaksa perinatoloji bölümünde yatış yapılır ve takibin yapılır.

Back
X