2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
40ı bekle bişiy yapamam diyo doktor akşam pilates topu yürüyüş ve kocaya sarıcam. Bu böyle gitmez
Vallahi canım ilk doğum öyle oluyor bayağı geç oluyor. Benimde ilk gebeliğim 9 ayı bitirmiştim. 10 aydanda bir hafta geçmişti.Ama yine çok şükür normal doğum yaptım o zaman. Bence bol bol hurma ye merdiven in çık sıcak duşta al bunlar iyi geliyor.

Kızlar sağ kuluncum da ağrı var ya , gece pencere açıktı üşüttüm de ondan oldu diye varsayıyorum. Hani hamilelerde sırt ağrısı falan oluyor diyorlar son aylarda, o sırt ağrısı bu sırt ağrısı değildir dimi bu ağrıyı doğurana kadar yaşamaktan korkuyorum , inş sadece tek seferliktir özellikle sırt ağrısı yaşamış olanlar , gebelikten kaynaklı olanın nasıl bi şey olduğunu söylerlerse sevinirim

Kızlar haftaları gelenler magnezyumu bırakanınız var mı ? Kasılmalari fln önlemek içindi değil mi benim 3 gün daha kullanacağım kadar var acaba bitince daha bıraksam mı artık doktora da soramadım aslında

Normal doğum olacaksa belli bi haftada bırakman gerekebilir, doktoruna mutlaka danış derim. Ama sezeryan olacaksa bırakmasan da oluyor sanırım, çünkü benim sezeryan olacak doktor devam et dedi

Benim doktorum sezeryan olucaksa devam et içmeye dedi normal olsaydı bıraktıracaktı galiba.
Ben düzenli içmiyorum zaten

Evet tespitiniz nokta atışı. Benim babam aslan burcu ve narsist tanımının tam olarak karşılığı. Yıllardır görüşmüyoruz zaten de hep derim babam benim hayatımın en büyük sınavıdır diye. O yüzden korkutur beni aslan burçları

Banada dün söyledi doktorum en fazla 40 haftaya kadar bekleriz olmazsa sancın açılman sezeryana alırız dedi. Hakkımızda Hangisi hayırlıysa o olsun. İnşallah
Evet evet birebir aynısını dedi bana da. 40’tan fazla bekleyemeyiz zaten ve en ufak bir terslik belirtisinde sezaryene gideriz her muayeneye hazırlıklı gel dedi. Her hafta gidiyorum artık bakalım şuanki gibi ideal şekilde ilerlerse inşallah yapabilirim ssvd diye inanmak istiyorum. Önce sağlık olsun sonra da gönlümüze göre bir doğum inşallah

36+0 itibariyle bırak dedi doktor bana, bu cuma 36+0 oluyorum o zaman bırakacağım

Amin inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebişlerimize ben inanıyorum çokta dua ediyorum. Kendime ve isteyen bütün annelere Rabbim gönlümüze göre versin inşallah İnşallah olacak başaracağız pozitif düşünmek herzaman iyidir.

İnşallah inanıyorum evlatlarımız hayırlı evlatlar olsun. Korktuğumuz değil mutluluğumuz olsunlar sizi de çokça kucaklıyorum

Doğru ben aslan burcuyum fazla tribe gelemiyorum mantık ön planda tam bir çatışma halindeyiz evdekilerin hepsi boğa aslan Koç aramızda bir balık var onada üzülüyorum aramızda hirpalaniyor diye
Ah yavrum. Baskin burclarin arasinda kalmis benim de annem babam ikizlerdi biraz anlasmasi zor olmustu. Simdi kizim ikizler ve ergenlige giriyor yavastan. Babayla kanka benle zit mubarek
Bebek içerde ne kadar çok durursa dışarı çıkınca o kadar çok sakin olurmuş. Doğru mu? çünkü ben doğurmadığım her gün için böyle düşünmek istiyorum
Benim kiz 40+3 de geldi cidden cok sakindi
3 hafta once gittigimde sordum bir dahaki gelisinde birakiriz demisti bu hafta biraktiracak sanirim 36 olmus olucam gittigimde

Kizlar yavastan dogum cantasi hazirliyorum ama ben ilki normal yapmistim. Simdi ne olacagi belli degil. Sezeryan olacak gibi hazirlayacagim. Onda 2 gece kaliniyor. Tecrubeli annisler ne kadar gecelik cocuk esyasi almaliyiz? Bu hastane odalari sicak mi serin mi bebege ne alsam ben haziran ortasinda dogurmustum havalar idealdi simdi bu havada ne koysam ya fazla ya ince geliyor bebege

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…