Vallahi canım ilk doğum öyle oluyor bayağı geç oluyor. Benimde ilk gebeliğim 9 ayı bitirmiştim. 10 aydanda bir hafta geçmişti.Ama yine çok şükür normal doğum yaptım o zaman. Bence bol bol hurma ye merdiven in çık sıcak duşta al bunlar iyi geliyor.40ı bekle bişiy yapamam diyo doktorakşam pilates topu yürüyüş ve kocaya sarıcam. Bu böyle gitmez
Ay evet 40 a kadar 4 kg olur hurma ananas ahududu yapragı çayı spor egzersiz ne varsa asıl40ı bekle bişiy yapamam diyo doktorakşam pilates topu yürüyüş ve kocaya sarıcam. Bu böyle gitmez
Normal doğum olacaksa belli bi haftada bırakman gerekebilir, doktoruna mutlaka danış derim. Ama sezeryan olacaksa bırakmasan da oluyor sanırım, çünkü benim sezeryan olacak doktor devam et dediKızlar haftaları gelenler magnezyumu bırakanınız var mı ? Kasılmalari fln önlemek içindi değil mi benim 3 gün daha kullanacağım kadar var acaba bitince daha bıraksam mı artık doktora da soramadım aslında
Vallahi canım tam tersi oluyor. Çok yaramaz oluyorBebek içerde ne kadar çok durursa dışarı çıkınca o kadar çok sakin olurmuş. Doğru mu?çünkü ben doğurmadığım her gün için böyle düşünmek istiyorum
Benim doktorum sezeryan olucaksa devam et içmeye dedi normal olsaydı bıraktıracaktı galiba.Kızlar haftaları gelenler magnezyumu bırakanınız var mı ? Kasılmalari fln önlemek içindi değil mi benim 3 gün daha kullanacağım kadar var acaba bitince daha bıraksam mı artık doktora da soramadım aslında
yaaa bende bırakayım artık ozaman . Zaten haftamda normal artık kasılma sorun degilBenim doktorum sezeryan olucaksa devam et içmeye dedi normal olsaydı bıraktıracaktı galiba.
Ben düzenli içmiyorum zaten
3 tane kalmıştı aslında kullanmicam artıkNormal doğum olacaksa belli bi haftada bırakman gerekebilir, doktoruna mutlaka danış derim. Ama sezeryan olacaksa bırakmasan da oluyor sanırım, çünkü benim sezeryan olacak doktor devam et dedi
Evet tespitiniz nokta atışı. Benim babam aslan burcu ve narsist tanımının tam olarak karşılığı. Yıllardır görüşmüyoruz zaten de hep derim babam benim hayatımın en büyük sınavıdır diye. O yüzden korkutur beni aslan burçlarıAmin
Aslan erkeğinin egosu çok yüksek bence gözlemlediğim. Ve belli başlı egosal kırılımları yaşaması gerekiyor ki narsizme gitmesin. İşte bu sebeple çatışma çok yaşıyoruz. İnşallah hepsini merhametli sağlıklı iyi birer insan olarak yetiştirebiliriz
Evet evet birebir aynısını dedi bana da. 40’tan fazla bekleyemeyiz zaten ve en ufak bir terslik belirtisinde sezaryene gideriz her muayeneye hazırlıklı gel dedi. Her hafta gidiyorum artık bakalım şuanki gibi ideal şekilde ilerlerse inşallah yapabilirim ssvd diye inanmak istiyorum. Önce sağlık olsun sonra da gönlümüze göre bir doğum inşallahBanada dün söyledi doktorum en fazla 40 haftaya kadar bekleriz olmazsa sancın açılman sezeryana alırız dedi. Hakkımızda Hangisi hayırlıysa o olsun. İnşallah
36+0 itibariyle bırak dedi doktor bana, bu cuma 36+0 oluyorum o zaman bırakacağımKızlar haftaları gelenler magnezyumu bırakanınız var mı ? Kasılmalari fln önlemek içindi değil mi benim 3 gün daha kullanacağım kadar var acaba bitince daha bıraksam mı artık doktora da soramadım aslında
Bende 37+1 im kullanmicam daha öyleyse36+0 itibariyle bırak dedi doktor bana, bu cuma 36+0 oluyorum o zaman bırakacağım
Amin inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebişlerimizeEvet evet birebir aynısını dedi bana da. 40’tan fazla bekleyemeyiz zaten ve en ufak bir terslik belirtisinde sezaryene gideriz her muayeneye hazırlıklı gel dedi. Her hafta gidiyorum artık bakalım şuanki gibi ideal şekilde ilerlerse inşallah yapabilirim ssvd diye inanmak istiyorum. Önce sağlık olsun sonra da gönlümüze göre bir doğum inşallah
Bencede bırak canımyaaa bende bırakayım artık ozaman . Zaten haftamda normal artık kasılma sorun degil
37. Haftadaysan bence de bırak.3 tane kalmıştı aslında kullanmicam artık
İnşallah inanıyorum evlatlarımız hayırlı evlatlar olsun. Korktuğumuz değil mutluluğumuz olsunlarEvet tespitiniz nokta atışı. Benim babam aslan burcu ve narsist tanımının tam olarak karşılığı. Yıllardır görüşmüyoruz zaten de hep derim babam benim hayatımın en büyük sınavıdır diye. O yüzden korkutur beni aslan burçları
Ah yavrum. Baskin burclarin arasinda kalmisDoğru ben aslan burcuyum fazla tribe gelemiyorum mantık ön planda tam bir çatışma halindeyiz evdekilerin hepsi boğa aslan Koç aramızda bir balık var onada üzülüyorum aramızda hirpalaniyor diye
Benim kiz 40+3 de geldi cidden cok sakindiBebek içerde ne kadar çok durursa dışarı çıkınca o kadar çok sakin olurmuş. Doğru mu?çünkü ben doğurmadığım her gün için böyle düşünmek istiyorum
3 hafta once gittigimde sordum bir dahaki gelisinde birakiriz demisti bu hafta biraktiracak sanirim 36 olmus olucam gittigimdeKızlar haftaları gelenler magnezyumu bırakanınız var mı ? Kasılmalari fln önlemek içindi değil mi benim 3 gün daha kullanacağım kadar var acaba bitince daha bıraksam mı artık doktora da soramadım aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?