Bizde şimdi iki kız olacağı için eşim diyor ki başak çocuk doğurursan beni unut ahahahYaa öyle deme evet zor ama her zaman güçlü olur buda ona yeterbide eşim başak ondanda memnunum ben tertemiz düzenli bi adam ne güzel işte ahahah
Ayy valllahi yürekten sabırlar diliyorumGünaydın
Oğlum aslan kardeşi de aslan olsun istiyordu haftalardır soruyor ne zaman doğarsa aslan olur diye. Dün de yaz okulu sonrası bir kuduruktu ki anlatamam. Dedim bugün beni doğurtursan aslan olmayacaksonra eğildi karnıma kardeşim bir gün daha sabret diyor
Evde iki aslan aman sabahlar olmasın
Aslan kadını iyidir yine erkeğine göre. Tuttuğunu koparır. Erkek olsa yalan yok baya üzülürdümBende aslanım dibine kadar yaşıyorumkimseyi ayagımda oynatmadımda zor kişiliğim inkar etmiyorum
Benim geçen yıldan beri tamamlayıcı sağlık sigortam vardı doğum teminatlı o yüzden katkı payı harici ödeme yapmadım hastaneyle görüşürsünüz bu konudaÇok teşekkür ederim bilgi için. Süreciniz güzel geçsin
Bu arada fiyat bilgisi verdiler mi size ?
Ya zordur ama cok güzelBizde şimdi iki kız olacağı için eşim diyor ki başak çocuk doğurursan beni unut ahahahilk kızım da oğlak, çok düzenli tertiplidir ve sürekli babasına söylenir ayakkabını ordan kaldır gömleğini sepete at diye 1diniz 2 oldunuz, bir de 3 olacaksınız başıma diyor
KesinlikleAslan kadını iyidir yine erkeğine göre. Tuttuğunu koparır. Erkek olsa yalan yok baya üzülürdümama aslan kadını olur bence
Benim ilk oglanda aslan buda aslan olacak şans işteGünaydın
Oğlum aslan kardeşi de aslan olsun istiyordu haftalardır soruyor ne zaman doğarsa aslan olur diye. Dün de yaz okulu sonrası bir kuduruktu ki anlatamam. Dedim bugün beni doğurtursan aslan olmayacaksonra eğildi karnıma kardeşim bir gün daha sabret diyor
Evde iki aslan aman sabahlar olmasın
Gözünüz aydın canım saglikla doğdu yaKızlar ben doğum yaptım kızım acele gelmeyi seçti su azlığı sebebiyle erken doğum planlandı hiç beklemediğim süreçlerdi geçiyor ama izleri kalacak bende bebeğim küvözde kalıyor beni çıkardılar hastaneden sabırlı olmaya çalışıyorum ama sabırla asılacak şeyler değil yani çok zor
Aynisiiiii bir de rahat birak cocugu demesi yok mubiz böyle kaçları görürüz acaba.. cumartesi kontrol var. bakalım ne kadar büyümüş olcak bir haftada benim cücük oğlum..
dün aksam çok hareketsizdi bi ara, taktım kafaya bu cocuk hareket etmiyor diye. bekledim bekledim hareketler çok güçsüz. en son dedim ki sallayıp azıcık uyandırıcam yoksa doooğru hastaneye. neyse ki uyandı ben de rahat bi uyku uyudum. ben böyle evhamlanınca eşim ısrarla sakin ol bebeğimiz iyi uyuyordur diyor onun rahatlığına da ayrı kıl oluyorum he zaten canım da karnım da burnumda
Aslan kadını iyidir yine erkeğine göre. Tuttuğunu koparır. Erkek olsa yalan yok baya üzülürdümama aslan kadını olur bence
Evet kilo almıyor 2400 gr daha 36+4 ama 34 haftayla uyumlu çok korkuyorum Vajinusmus geçmişim de var muayenelere izin veremiyorum nasıl olacak hiç bilmiyorumNeden yatış yapacaklar, çocuğun gelişiminin anne karnında devam etmediğini mi düşünüyorlar. Bazen plasenta yaşlanması gibi durumlarda beklemiyorlar daha fazla. İnşallah sağlıkla büyüyüp kuzucuk, doktorlar gerekeni yapacaktır artık büyüdüler şükür rahat olmaya çalışın
Anladım çok teşekkürler benim Vajinusmus geçmişim var tedavi sürecinde hamile kaldım vajinal muayenelere izin veremiyorum beni en çok korkutan oSelam canım biraz önce yazdım bence hiç korkma. Doğum katına alınırsın büyük ihtimalle benim gibi. bebeğini inceleyecekler. Ciğer geliştirici vurabilirler gelişmediyse 2 doz. Sürekli nst bağlı olursun sonrasında doğum planlanır. Eğer kafası aşağıdaysa sorun yoksa normal doğum, bir şey varsa sezeryan yaparlar.
Perinatoloji doktoru doğum öneriyorum dedi dün daha fazla durmasının bi anlamı yok falan dedi gelişmiyor çünküAcil doğum olmayacaksa perinatoloji bölümünde yatış yapılır ve takibin yapılır.
Çok teşekkür ederim bilgi içinBenim geçen yıldan beri tamamlayıcı sağlık sigortam vardı doğum teminatlı o yüzden katkı payı harici ödeme yapmadım hastaneyle görüşürsünüz bu konuda
Kontrolleriniz de hiç mi kilo alımı yok yoksa haftada 100-150 alıyormuydu? Bizde de var aynı durum ama doktorum erken almak istemiyor gelişim tamamen durmadığı için. Hastanede tamamlanamayan vajinusmus tedavinizden bahsetseniz normal doğuma almayabilirler diye düşünüyorum.Perinatoloji doktoru doğum öneriyorum dedi dün daha fazla durmasının bi anlamı yok falan dedi gelişmiyor çünkü
Ahhahahaha yok aşkım ben full vajinal ilerleyemem bi kaçış virajı, güvenli liman isterimBen de normal denerim diye gaza gelmiştim ama yumurta kapıya dayanınca vazgeçtim son haftalarında karar ver istersen
Zaten doktorum normal doğum için 40 haftayı beklersek bebeğin kilosu artacak bu da doğumu zorlaştıracak dedi demek ki 40 haftayı beklemeyi düşünüyordu zaten ne bir sancı ne bir belirti var bu da suni sancıya doğru başlatması demek aman aman
Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Hiç böyle düşünme elbette çok zor şeyler ama her şey bebeğinin sağlığı için öyle düşünKızlar ben doğum yaptım kızım acele gelmeyi seçti su azlığı sebebiyle erken doğum planlandı hiç beklemediğim süreçlerdi geçiyor ama izleri kalacak bende bebeğim küvözde kalıyor beni çıkardılar hastaneden sabırlı olmaya çalışıyorum ama sabırla asılacak şeyler değil yani çok zor
Rica ederim ne demekÇok teşekkür ederim bilgi için
Ssvd mi deniyorsun.. banada Dr um 2. Çocuğumda öyle demişti suni vermicem diyeGünaydın canım inşallah benim bebişte aslan burcu olur 2 tane başak var bende bu arada dün kontrolüm vardı. Haftasıyla uyumlu dedi.Doktor ama ntsye almadılar 2 hafta sonra gel dediler o zaman nts çektirecez dedibirde sancın olunca hemen geldi. Doğumda sana suni sancı vermicez dedi. Kendi sancınla ilerlicez dedi. Senin doktorda böyle birşey dedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?