2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Yaa öyle deme evet zor ama her zaman güçlü olur buda ona yeter bide eşim başak ondanda memnunum ben tertemiz düzenli bi adam ne güzel işte ahahah
Bizde şimdi iki kız olacağı için eşim diyor ki başak çocuk doğurursan beni unut ahahah ilk kızım da oğlak, çok düzenli tertiplidir ve sürekli babasına söylenir ayakkabını ordan kaldır gömleğini sepete at diye 1diniz 2 oldunuz, bir de 3 olacaksınız başıma diyor

Ayy valllahi yürekten sabırlar diliyorum aslanın hele ki erkek olanı hayırlı evlat olsunlar şaka bir yana. Bazı şeyler de yetiştirmeye bakıyor

Ya zordur ama cok güzel

Benim ilk oglanda aslan buda aslan olacak şans işteo kadar 12 burç icerisinde sen gel yine hemen hemen aynı tarihlerde dogur

Gözünüz aydın canım saglikla doğdu ya inşallah bu surecleride en kisa zamanda atlatacaksiniz .eminim çok zordur yaşamayan bilemez ama iyi olacaksınız sağlıkla büyüsün inşallah

Aynisiiiii bir de rahat birak cocugu demesi yok mu ((

Evet kilo almıyor 2400 gr daha 36+4 ama 34 haftayla uyumlu çok korkuyorum Vajinusmus geçmişim de var muayenelere izin veremiyorum nasıl olacak hiç bilmiyorum

Anladım çok teşekkürler benim Vajinusmus geçmişim var tedavi sürecinde hamile kaldım vajinal muayenelere izin veremiyorum beni en çok korkutan o

Perinatoloji doktoru doğum öneriyorum dedi dün daha fazla durmasının bi anlamı yok falan dedi gelişmiyor çünkü
Kontrolleriniz de hiç mi kilo alımı yok yoksa haftada 100-150 alıyormuydu? Bizde de var aynı durum ama doktorum erken almak istemiyor gelişim tamamen durmadığı için. Hastanede tamamlanamayan vajinusmus tedavinizden bahsetseniz normal doğuma almayabilirler diye düşünüyorum.

Ahhahahaha yok aşkım ben full vajinal ilerleyemem bi kaçış virajı, güvenli liman isterim en yakın arkadaşımın doğumunda yanındaydım. Suni sancı vs neler denediler açılma olmadı, bebe aşağı inmedi alıverdiler sezerciğe. Devlette olsa bekletcekler benim o cesaretim yok sanırım

Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Hiç böyle düşünme elbette çok zor şeyler ama her şey bebeğinin sağlığı için öyle düşün

Ssvd mi deniyorsun.. banada Dr um 2. Çocuğumda öyle demişti suni vermicem diye

Ay aslana geçtiysek çok sevindim sonunda ben aman kızım aslan olcak yandık dedim hep sonra dediler ki gelişim geriliği var erken alcaz yengeçe denk geliyordu. Çok ağlamıştım çocuğa aslan olcak yandık dedim sürekli diye üzüldü büyüyemedi çocuğum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…