Bilmiyordum sonra bugün düşündüm aa dedim magnezyum kasılma için değil miydi bırakmam gerekiyordur belki sancı fln gelirde doğuma giderim niye engelliyorum37. Haftadaysan bence de bırak.
Benn 9 temmuzda oldu doğumumKızlar selam, bizim ekipte hiç doğuran yok mu daha? Ben açıkçası kendimi 38e hazırladım orada doğuracağım gibi. İlk oğlumu 37+5te doğurmuştum çünkü. İnsallah bebis de sağlıkla gelsin
Erken doğum riskim vardı, 5. Aydan beri magnezyum kullanıyorum kasılmaları önlüyor diyeBilmiyordum sonra bugün düşündüm aa dedim magnezyum kasılma için değil miydi bırakmam gerekiyordur belki sancı fln gelirde doğuma giderim niye engelliyorum
Öyle mi nasıl geçti acaba doğumu kabullendim artık bir şekilde doğacak ne yaşanması gerekiyorsa onu yaşayacağım tek duam sağlıkla doğmasıAyy arkadasim vajinusmusu yendi normal dogumla
bir kaç gün önce 2 gün kullanamadım kasılmalar yaşıyordum kullanır kullanmaz kesildiler ay jeton sonradan düşüyor bazenErken doğum riskim vardı, 5. Aydan beri magnezyum kullanıyorum kasılmaları önlüyor diyeyani evet süreci uzatmamak için mantıklı
Bizim şimdi ağustos ortası olacak doğum ama hastane odaları serin oluyor dediler. Tabi klima var istediğimiz gibi ayarlarız ama yine de bebek ilk günler çok üşüyormuş. O yüzden hep uzun kollu önerdiler. Sezaryen olacağım, 3 adet kısa kollu iç zıbın, 3 adet uzun kollu ve patikli tulum aldım yedek olarak. Hastane çıkış setinde battaniye, iç zıbın, uzun kollu ve eldivenli üst, patikli alt ve bere var. Bir müslin bir de pamuklu ince battaniye koydum. Eğer sıcaklarsa kısa kollu zıbın ve alt şeklinde giydiririz dedik. Üşürse de tulumları giyeriz diye düşündük. Tamamen hastanedeki hemşire ve ebelerin önerileri doğrultusunda hazırladım ben.Kizlar yavastan dogum cantasi hazirliyorum ama ben ilki normal yapmistim. Simdi ne olacagi belli degil. Sezeryan olacak gibi hazirlayacagim. Onda 2 gece kaliniyor. Tecrubeli annisler ne kadar gecelik cocuk esyasi almaliyiz? Bu hastane odalari sicak mi serin mi bebege ne alsam ben haziran ortasinda dogurmustum havalar idealdi simdi bu havada ne koysam ya fazla ya ince geliyor bebege
Cok degisik bir hikaye bu. Arkadas iliski yasayamadan gebe kaldiÖyle mi nasıl geçti acaba doğumu kabullendim artık bir şekilde doğacak ne yaşanması gerekiyorsa onu yaşayacağım tek duam sağlıkla doğması
Benim doktorum direkt hafta olarak 38 39 uygun olur dedi. Gün için de tam 39+0 ı önerdi. 38 de neden küvöze girsinler ki, herhangi bir gelişim geriliği falan mı var?Sezeryan gunu alan arkadaslara sorum dogum yapcaginiz gun kac haftalik oluyorsunuz ben dun ki kontrolumde sordum 38 de alirsiniz degilmi diye 39 u bekleriz dedi bu benim 3. sezeryab dogumum olcak neden diye sordugumda kuveze girebilir dedi 38 olunca kuvezemi giriyo bebekler size verdikleri szeryan gununu merak ettim
35+5 te kilosuna 2800 dedi gebelik sekerim var hergun kan pihtilasmasi icin igne vuruyorum aksamlari seker ignesi sicaklar vs . Bebekte skinti yok ben yoruldum sadece o 1 hafta bile bana uzun geliyo doguma kadar haftda 200 300 alsa 3400 u gecer sanirimBenim doktorum direkt hafta olarak 38 39 uygun olur dedi. Gün için de tam 39+0 ı önerdi. 38 de neden küvöze girsinler ki, herhangi bir gelişim geriliği falan mı var?
Belki de normal doğucak nasıl gelmek isterse öyle gelsinKizlar son nst mi cektirdim.tam 2 saat kaldim..duzenli sancilar var. Pazartesi sezeryan olacak. Ama sanci var. Agri hissetmiyorum . Doktor hersey olabilir ara bisey olursa dedi. Yav istermisiniz laps diye normal dogsuun. Ben anlamadim sanci hissetmiom nst de arada 100 e vuruyodu.
Bence 38+4 38+5 gibi alabilir , bi sorun bakalım ne diyecek35+5 te kilosuna 2800 dedi gebelik sekerim var hergun kan pihtilasmasi icin igne vuruyorum aksamlari seker ignesi sicaklar vs . Bebekte skinti yok ben yoruldum sadece o 1 hafta bile bana uzun geliyo doguma kadar haftda 200 300 alsa 3400 u gecer sanirim
Bir de kan sulandırıcıyı ne zamana kadar kullanmanızı söyledi doktor?35+5 te kilosuna 2800 dedi gebelik sekerim var hergun kan pihtilasmasi icin igne vuruyorum aksamlari seker ignesi sicaklar vs . Bebekte skinti yok ben yoruldum sadece o 1 hafta bile bana uzun geliyo doguma kadar haftda 200 300 alsa 3400 u gecer sanirim
Benim Dr 38 den itibaren alabilirim tercih sana ait dedi ben 39+0 da aldiriyorumSezeryan gunu alan arkadaslara sorum dogum yapcaginiz gun kac haftalik oluyorsunuz ben dun ki kontrolumde sordum 38 de alirsiniz degilmi diye 39 u bekleriz dedi bu benim 3. sezeryab dogumum olcak neden diye sordugumda kuveze girebilir dedi 38 olunca kuvezemi giriyo bebekler size verdikleri szeryan gununu merak ettim
Dogumdan 1 gun onceye kadar kullancamBir de kan sulandırıcıyı ne zamana kadar kullanmanızı söyledi doktor?
Ayy hatta benim Dr um kendine niye eziyet ediyorsun ağrıların var 38 i niye tercih etmiyorsun dedi beni düşünerek artık 4. Doğumum kendisinde35+5 te kilosuna 2800 dedi gebelik sekerim var hergun kan pihtilasmasi icin igne vuruyorum aksamlari seker ignesi sicaklar vs . Bebekte skinti yok ben yoruldum sadece o 1 hafta bile bana uzun geliyo doguma kadar haftda 200 300 alsa 3400 u gecer sanirim
Ben pazartesi günü sezeryan olacağım canım 38+3 olacağım o gün. Ben de hergün kan sulandırıcı iğne kullanıyorum sadece Pazar günü vurulmicam anestezici öyle dedi. Dün 3450ydi kilosu. 3800 falan olur sanırım pazartesiye kilosu. Küvözlük durumu inşallah olmaz sanmıyorum35+5 te kilosuna 2800 dedi gebelik sekerim var hergun kan pihtilasmasi icin igne vuruyorum aksamlari seker ignesi sicaklar vs . Bebekte skinti yok ben yoruldum sadece o 1 hafta bile bana uzun geliyo doguma kadar haftda 200 300 alsa 3400 u gecer sanirim
Kuvozuk olup olmamasi açısından korkmayın 38+5 de 3600 doğdu genelde de 3den yukarı oluyorlarBen pazartesi günü sezeryan olacağım canım 38+3 olacağım o gün. Ben de hergün kan sulandırıcı iğne kullanıyorum sadece Pazar günü vurulmicam anestezici öyle dedi. Dün 3450ydi kilosu. 3800 falan olur sanırım pazartesiye kilosu. Küvözlük durumu inşallah olmaz sanmıyorum
Ay valla o kadar isterim ki. Bir anda laps diye dogsa. Ama bebegimin cani tehikeye nasil girmeyecekse oyle olsun. Ama muzmin bi agrilarda yok degil haniBelki de normal doğucak nasıl gelmek isterse öyle gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?