Evet Allah kısmet ederse inşallah ssvd denicem. Ssvd de suni sancı iyi değilmiş galiba Rabbim inşallah banada tekrar nasip eder inşallahSsvd mi deniyorsun.. banada Dr um 2. Çocuğumda öyle demişti suni vermicem diye
Hayirli olsun. En kisa zamanda kavusacaksiniz moralini bozmaKızlar ben doğum yaptım kızım acele gelmeyi seçti su azlığı sebebiyle erken doğum planlandı hiç beklemediğim süreçlerdi geçiyor ama izleri kalacak bende bebeğim küvözde kalıyor beni çıkardılar hastaneden sabırlı olmaya çalışıyorum ama sabırla asılacak şeyler değil yani çok zor
Yaa cok tesekkur ederim. Evet enfeksiyon varsa o da zararli asagi tukursem sakal biyikBen hamileyken kanal tedavisi yaptırdım ama ikiinci trimesterde. Diş hekimi doktoruma konsultasypn yazısı yazdı zaten o kağıdı doldurunca işlem yaptı. Kadın doğum doktoruna danış bence antibiyotik gerekirse de kullan, enfeksiyon da zararlı. Sonrasında emzirmeyle uyumlu uyuşturan maddeler var işlem yaptırabilirsin diye biliyorum
Ben balik burcuyum zor bir cocukluk gecirdim tahmin edersinizBizde şimdi iki kız olacağı için eşim diyor ki başak çocuk doğurursan beni unut ahahahilk kızım da oğlak, çok düzenli tertiplidir ve sürekli babasına söylenir ayakkabını ordan kaldır gömleğini sepete at diye 1diniz 2 oldunuz, bir de 3 olacaksınız başıma diyor
Ben denedim ama en son 40+2 de kontrole gittiğimde artık çok yorulmuştum Dr uma egerki normal olmayacaksa alabilirsin tasiyamiyorum dedimEvet Allah kısmet ederse inşallah ssvd denicem. Ssvd de suni sancı iyi değilmiş galiba Rabbim inşallah banada tekrar nasip eder inşallahsiz ssvd denediniz mi?
Ya ben balık burcunu gerçekten anlamıyorum bir oğlum balık Burcu ve beni benden alıyorHayirli olsun. En kisa zamanda kavusacaksiniz moralini bozma
Yaa cok tesekkur ederim. Evet enfeksiyon varsa o da zararli asagi tukursem sakal biyik
Olayina dondu. Persembe muayenem var surada 1 gun var arada diyorum bakayim. Bugun daha iyi dun mahvetti beni
Ben balik burcuyum zor bir cocukluk gecirdim tahmin edersinizo yuzden cok dua ediyodum duygusal burc olmasin diye. ilk kizim ikizler yukseleni aslan. Kiz kardesimin kizi direk aslan. Bu da 21i gorunuyor normal yapabilirsem yani sinirda ya aslan ya basak olcak. İkisi de sınır oldugu icin otekinden biraz huy alcak zaten. Etraf aslan kizlari dolu olcak. Ama basak olursa da sevinirim ne yalan soyleyim ablasina cikardigini katlattiramiyorum mubarek
Evet bana da öyle söyledi. Ssvd de suni kullanamıyoruz sadece çok çok gerekli olursa minik bir doz belki ama kullanmamayı tercih ederim dedi. Doğumun tamamen kendi kendine başlaması gerekiyor hiç müdahale edemeyiz dediGünaydın canım inşallah benim bebişte aslan burcu olur 2 tane başak var bende bu arada dün kontrolüm vardı. Haftasıyla uyumlu dedi.Doktor ama ntsye almadılar 2 hafta sonra gel dediler o zaman nts çektirecez dedibirde sancın olunca hemen geldi. Doğumda sana suni sancı vermicez dedi. Kendi sancınla ilerlicez dedi. Senin doktorda böyle birşey dedi mi?
güçlü bir burç bence aslan burcu seviyorum benBende aslanım dibine kadar yaşıyorumkimseyi ayagımda oynatmadımda zor kişiliğim inkar etmiyorum
AminAyy valllahi yürekten sabırlar diliyorumaslanın hele ki erkek olanı hayırlı evlat olsunlar şaka bir yana. Bazı şeyler de yetiştirmeye bakıyor
Doktorla konuştum Vajinusmusu ama devlet hastanesi ne yazıkki hiç umrunda bile değil hatta senin için iyi bir fırsat olur normal doğum dedi ama bende daha büyük bi travma yaşatacak biliyorum kontrollerimde hep iki haftadan geri geliyor ayda 200 gr anca alıyordu şuan 37 ye girecek ama 2400 hatta detaylı ultrasonda 2300 küsürlerdeKontrolleriniz de hiç mi kilo alımı yok yoksa haftada 100-150 alıyormuydu? Bizde de var aynı durum ama doktorum erken almak istemiyor gelişim tamamen durmadığı için. Hastanede tamamlanamayan vajinusmus tedavinizden bahsetseniz normal doğuma almayabilirler diye düşünüyorum.
Bende de yok ne yazık kiAhhahahaha yok aşkım ben full vajinal ilerleyemem bi kaçış virajı, güvenli liman isterimen yakın arkadaşımın doğumunda yanındaydım. Suni sancı vs neler denediler açılma olmadı, bebe aşağı inmedi alıverdiler sezerciğe. Devlette olsa bekletcekler benim o cesaretim yok sanırım
Evet güçlü bazen iyi bazen kötü her şeyi kendim hallederim kendim yaparım ben üstesinden gelebilirim olayındayız yapıyoruz da ama işte bunun küçük versiyonunu büyütmeyi bilmiyorumgüçlü bir burç bence aslan burcu seviyorum ben
Ama aslan anneliği zor olabilir
Banada dün söyledi doktorum en fazla 40 haftaya kadar bekleriz olmazsa sancın açılman sezeryana alırız dedi. Hakkımızda Hangisi hayırlıysa o olsun. İnşallahEvet bana da öyle söyledi. Ssvd de suni kullanamıyoruz sadece çok çok gerekli olursa minik bir doz belki ama kullanmamayı tercih ederim dedi. Doğumun tamamen kendi kendine başlaması gerekiyor hiç müdahale edemeyiz dedi
Maşallah Allah uzun ömürler versin inşallah TosunaBen denedim ama en son 40+2 de kontrole gittiğimde artık çok yorulmuştum Dr uma egerki normal olmayacaksa alabilirsin tasiyamiyorum dedimDr umda o andan itibaren açıkça konuştu ben senin motivasyonunu düşürmemek adına seni desteklemeye çalıştım ama bebeğin kafası büyük kilosuda var ben sana ilk cocuktaki gibi suni sancı veremem kendi sancinla dogurman doğru yol olur ama her hangi bir sancı da yok gitgide irilesecek vs dedi.. ben o anda dedim yatisimi ver al o zaman bebeği ve sonraki gün sezeryanla aldı oğlumu.. gerçekten kafası buyuktu kilosuda 3800 du ama çok pofuduktu gören şok oluyordu kilosu o kadar aşırı olmamasına rağmen o kadar şiş nasıl oldu bilmiyorum
Duygusal burcun ebeveyni de duygusal olmazsa anlamasi cok zor oluyor. Ama ikizler kizim da azicik kizsam hep kiziyorsun triplerinde merak etmeyin. Genel bir sey bu analarina vicdan yaptirmalariYa ben balık burcunu gerçekten anlamıyorum bir oğlum balık Burcu ve beni benden alıyorbeni seviyor musun beni ozluyormusun hafiften kizsam beni sevmiyorsun bana hep kızıyorsun triplerinde balık Burcu zor bir cocukluk geçiriyor olsada anne babasına da zor ebeveynlik süreci yasatiyor bence daha bugün hüngür hüngür ağladım ne istiyorsun benden diye
Doğru ben aslan burcuyum fazla tribe gelemiyorum mantık ön planda tam bir çatışma halindeyiz evdekilerin hepsi boğa aslan Koç aramızda bir balık var onada üzülüyorum aramızda hirpalaniyor diyeDuygusal burcun ebeveyni de duygusal olmazsa anlamasi cok zor oluyor. Ama ikizler kizim da azicik kizsam hep kiziyorsun triplerinde merak etmeyin. Genel bir sey bu analarina vicdan yaptirmalari
Beklemeye devam ederse cok zor cıkıcakSancı yok nst çarşaf gibi. Bebek 3400 olmuş ben nerelere gidem. Doğurayım artık nasıl çıkıcak bu çocuk burdan
Gercekten Allah kolaylık versin Adana zordur ben Ankara'da catliyorum 70lik nene gibi homurdanip duruyorumMaşallah Allah uzun ömürler versin inşallah Tosunasiz de maşallah baya beklemişsiniz o zaman ssvd'de için benim doktor da en fazla 40 haftaya kadar bekleriz dedi. Bebek fazla kilolu olduğunda da ssvd'de yapmıyorlar. Sanırım İnşallah benim bebiş de 40 haftaya kadar beklemez erken gelir. Çünkü Şimdiden çok zorlanıyorum. Tam bir dönmüşüm bu haftalarda hele bu Adana'nın sıcağı bitirdi. Klimasız yaşanmıyor.
40ı bekle bişiy yapamam diyo doktorBeklemeye devam ederse cok zor cıkıcak
Hiç sorma canım şuan ter içindeyim temizliğe giriştim doğum yapmadan önce evim temiz olsun diye malum doğumdan sonra bu dip temizlik zor olurGercekten Allah kolaylık versin Adana zordur ben Ankara'da catliyorum 70lik nene gibi homurdanip duruyorum
Ayy arkadasim vajinusmusu yendi normal dogumlaDoktorla konuştum Vajinusmusu ama devlet hastanesi ne yazıkki hiç umrunda bile değil hatta senin için iyi bir fırsat olur normal doğum dedi ama bende daha büyük bi travma yaşatacak biliyorum kontrollerimde hep iki haftadan geri geliyor ayda 200 gr anca alıyordu şuan 37 ye girecek ama 2400 hatta detaylı ultrasonda 2300 küsürlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?