Bizim şimdi ağustos ortası olacak doğum ama hastane odaları serin oluyor dediler. Tabi klima var istediğimiz gibi ayarlarız ama yine de bebek ilk günler çok üşüyormuş. O yüzden hep uzun kollu önerdiler. Sezaryen olacağım, 3 adet kısa kollu iç zıbın, 3 adet uzun kollu ve patikli tulum aldım yedek olarak. Hastane çıkış setinde battaniye, iç zıbın, uzun kollu ve eldivenli üst, patikli alt ve bere var. Bir müslin bir de pamuklu ince battaniye koydum. Eğer sıcaklarsa kısa kollu zıbın ve alt şeklinde giydiririz dedik. Üşürse de tulumları giyeriz diye düşündük. Tamamen hastanedeki hemşire ve ebelerin önerileri doğrultusunda hazırladım ben.
Kendim için de 2 adet rahat emzirme özellikli gecelik bir adet uzun altlı pijama takımı aldım. Günlük hayatımda da hep gecelik giydiğim için pijama çok tercih etmedim açıkçası. Bir adet sabahlık ekledim. Pijamayı iki adet koyan da var. 2 adet iç çamaşırı, bir paket depend ve birkaç adet ped koydum. Bir adet emzirme sütyeni ve bir adet emzirme atleti ekledim.