Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Kızlar şimdi kontrolden geliyorum 🥹 nstye girdim 10 dakikalık sancı çıkmadı doktor normal ve alttan muayene yaptı 3 cm açılmam varmış bebeğin başı tam gelmiş dedi suyumda gelmiş sanırım islaklik var suyunda geliyor dedi azalıyormuş yani yatış istedi kabul etmeyip eve geldim çünkü yatış olursa suni alıcam bende kendi sancilarim yoğunlaşırsa gitmeyi söyledim tm dedi akşama bebek gelebilir direk geleceksin eğer sancı ilerlemezse sabah burdasin . Gelişmeler böyle kızlar korku bastı beni 🥹🥹🥹 yani gece basbaya doğum sancısı çekmişim ama dogumhanedeki ebe resmen yalanci muamelesi yaptı devlete gidiyorum😕 doktor kontrol edince sen sancı çekmişsin deyip doğruladı kızlar dua edin 🥹
Yaa cok sevindim çok güzel geçicek inanıyorum 🥹 bizi her anda bilgilendir🥰

ayyy nasıl heyecan🥹 eve geçmekle çok iyi yapmışssın, hastanede insan stres oluyor. kasılmaların 5 dakikada 1 ve 40-50 saniye sürmediği sürece hastaneye gitmeni önermem. tabii başka bir durum olmaz ise. inşallah kolaylıkla bir avazda doğurursun. haberdar et bizleri de 🙏🏻
Evet ilk doğumda suni aldığım için bunda istemedim yatış yaparsam suni vereceklerdi eve gelmek daha iyi olur düşündüm 🥹 insallah hepimiz kolaylıkla kucağımıza alırız 🤲🤲🤲🤲🩷

yaa bi şey dicem olabilir mi öyle bi şey ?
biz hiç korunmuyoruz nasılsa yumurtalama yok diye
36. Haftadan sonra etkili diyor. Bilmiyorum artık biyolojik gerekçesini. Bence yüce rabbim ayarlıyor, acıyor kocalara 40 gün mikmik yok. Bari son günler yazık rahat etsinler mi diyor tövbe yarabbim çarpılıcam ama ardında hikmet arayınca mantıksız da değil hani. Sebepsiz bişiy yok sonuçta 🫠

Hayır canım ilk haftalarda olabilir belki tıpta cok görülen bir şey değil ama yaşandı haberlere falan konu oldu hatta. Bu haftalarda daha olmaz korkma😂
emzirirken süt korumuyor onu biliyorum
ama böyle hamileyken öyle bi risk varsa aman he :D
36. Haftadan sonra etkili diyor. Bilmiyorum artık biyolojik gerekçesini. Bence yüce rabbim ayarlıyor, acıyor kocalara 40 gün mikmik yok. Bari son günler yazık rahat etsinler mi diyor tövbe yarabbim çarpılıcam ama ardında hikmet arayınca mantıksız da değil hani. Sebepsiz bişiy yok sonuçta 🫠
doğumu tetikliyor onu bende biliyorum ama hamilelik riski varsa... ben bunu chate de sorayım :D

326C9024-B2AC-4990-8225-88571DE44A1E.webp

Kizlar bugun test verdim yuksek cikmis bu test protein kacagi anlamina mi geliyor

Kızlar şimdi kontrolden geliyorum 🥹 nstye girdim 10 dakikalık sancı çıkmadı doktor normal ve alttan muayene yaptı 3 cm açılmam varmış bebeğin başı tam gelmiş dedi suyumda gelmiş sanırım islaklik var suyunda geliyor dedi azalıyormuş yani yatış istedi kabul etmeyip eve geldim çünkü yatış olursa suni alıcam bende kendi sancilarim yoğunlaşırsa gitmeyi söyledim tm dedi akşama bebek gelebilir direk geleceksin eğer sancı ilerlemezse sabah burdasin . Gelişmeler böyle kızlar korku bastı beni 🥹🥹🥹 yani gece basbaya doğum sancısı çekmişim ama dogumhanedeki ebe resmen yalanci muamelesi yaptı devlete gidiyorum😕 doktor kontrol edince sen sancı çekmişsin deyip doğruladı kızlar dua edin 🥹
Ayy hadi bakalımmmm yaprak dökümüne katıldınnn 🥳🥳 hiç korkma sakin sakin ilerle, güzelce hareket et, duşunu al. Tez vakitte sağlıkla inşallah 😍😍😍

An itibariyle klima karsisinda boynumdan su akiyor… klima turboda… hamilelik atesi baska derlerdi de bunu tahmin edemezdim. Ben yaz boyunca klimasiz yasayabilen bir insandim her yerim pisik oldu

Back
X