Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa cok sevindim çok güzel geçicek inanıyorumKızlar şimdi kontrolden geliyorumnstye girdim 10 dakikalık sancı çıkmadı doktor normal ve alttan muayene yaptı 3 cm açılmam varmış bebeğin başı tam gelmiş dedi suyumda gelmiş sanırım islaklik var suyunda geliyor dedi azalıyormuş yani yatış istedi kabul etmeyip eve geldim çünkü yatış olursa suni alıcam bende kendi sancilarim yoğunlaşırsa gitmeyi söyledim tm dedi akşama bebek gelebilir direk geleceksin eğer sancı ilerlemezse sabah burdasin . Gelişmeler böyle kızlar korku bastı beni
yani gece basbaya doğum sancısı çekmişim ama dogumhanedeki ebe resmen yalanci muamelesi yaptı devlete gidiyorum
doktor kontrol edince sen sancı çekmişsin deyip doğruladı kızlar dua edin
![]()
Maşallah azminize hayranımArkadaşlar arka arkaya 3 gece fikfikleyen ben şuan bi tedirgin oldum geceden beri belim ağrıyor jdjjdjdjdjj
Allah bi avazda sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah![]()
Hahahhahahahhahahah dur kız sen günlerimiz sonra koruncaz nasıl olacaksa bilmiyorum da rahat rahat şey ettirelim dedik hshshhshshshshKız birini doğurmadan diğerine hamile kalcan ajsjsjskskksksks
Ayyyyy şakaaaaa valla mıSpermlerin içindeki bir madde rahim ağzını yumuşatıyorrr
Hayır canım ilk haftalarda olabilir belki tıpta cok görülen bir şey değil ama yaşandı haberlere falan konu oldu hatta. Bu haftalarda daha olmaz korkmayaa bi şey dicem olabilir mi öyle bi şey ?
biz hiç korunmuyoruz nasılsa yumurtalama yok diye
Yaaaa bilmiyodum. O zaman ilişkiye devam duruma göreYa korunmayınca sıvının içinde bir madde varmış prostaglandin diye. Açılmayı tetikliyormuş sanırım son haftalarda perine masajı veya ilişkiyle doğumu başlatmak isteyenler bu yöntemleri deniyorlar
İnsallah güzel geçer korkmuyor değilimYaa cok sevindim çok güzel geçicek inanıyorumbizi her anda bilgilendir
![]()
Evet ilk doğumda suni aldığım için bunda istemedim yatış yaparsam suni vereceklerdi eve gelmek daha iyi olur düşündümayyy nasıl heyecaneve geçmekle çok iyi yapmışssın, hastanede insan stres oluyor. kasılmaların 5 dakikada 1 ve 40-50 saniye sürmediği sürece hastaneye gitmeni önermem. tabii başka bir durum olmaz ise. inşallah kolaylıkla bir avazda doğurursun. haberdar et bizleri de
![]()
36. Haftadan sonra etkili diyor. Bilmiyorum artık biyolojik gerekçesini. Bence yüce rabbim ayarlıyor, acıyor kocalara 40 gün mikmik yok. Bari son günler yazık rahat etsinler mi diyor tövbe yarabbim çarpılıcam ama ardında hikmet arayınca mantıksız da değil hani. Sebepsiz bişiy yok sonuçtayaa bi şey dicem olabilir mi öyle bi şey ?
Zaten lohusalıktı bebekti derken bugünlerin kıymetini bilmek lazım şahsen ben öyle ilerliyorum jdjdjjdjdjdjLeydinin haberden sonra artık ben de her gün yanaşıcam. Umutlandım hadi hayırlısı. Kocalar göreve![]()
emzirirken süt korumuyor onu biliyorumHayır canım ilk haftalarda olabilir belki tıpta cok görülen bir şey değil ama yaşandı haberlere falan konu oldu hatta. Bu haftalarda daha olmaz korkma![]()
doğumu tetikliyor onu bende biliyorum ama hamilelik riski varsa... ben bunu chate de sorayım36. Haftadan sonra etkili diyor. Bilmiyorum artık biyolojik gerekçesini. Bence yüce rabbim ayarlıyor, acıyor kocalara 40 gün mikmik yok. Bari son günler yazık rahat etsinler mi diyor tövbe yarabbim çarpılıcam ama ardında hikmet arayınca mantıksız da değil hani. Sebepsiz bişiy yok sonuçta![]()
Oh oh maşallahTetikliyormuş![]()
Ay benim yükselenim boğa ay burcum da aslan büyük ihtimalle ikisinin birleşiminde buyum benim için olmazsa olmaz hshsjjsjsjsjjsMaşallah azminize hayranımben kendimi libidolu sanırdım
![]()
Hahahahah yok canım olmaz herhalde yumurtlamıyoruzduryaa bi şey dicem olabilir mi öyle bi şey ?
Yap kız yap sefan olsun sjjajajajajaja libido reisHahahhahahahhahahah dur kız sen günlerimiz sonra koruncaz nasıl olacaksa bilmiyorum da rahat rahat şey ettirelim dedik hshshhshshshsh
Ayy hadi bakalımmmm yaprak dökümüne katıldınnnKızlar şimdi kontrolden geliyorumnstye girdim 10 dakikalık sancı çıkmadı doktor normal ve alttan muayene yaptı 3 cm açılmam varmış bebeğin başı tam gelmiş dedi suyumda gelmiş sanırım islaklik var suyunda geliyor dedi azalıyormuş yani yatış istedi kabul etmeyip eve geldim çünkü yatış olursa suni alıcam bende kendi sancilarim yoğunlaşırsa gitmeyi söyledim tm dedi akşama bebek gelebilir direk geleceksin eğer sancı ilerlemezse sabah burdasin . Gelişmeler böyle kızlar korku bastı beni
yani gece basbaya doğum sancısı çekmişim ama dogumhanedeki ebe resmen yalanci muamelesi yaptı devlete gidiyorum
doktor kontrol edince sen sancı çekmişsin deyip doğruladı kızlar dua edin
![]()
ayy hayırlı olsunBen iki gün önce doğum yaptım. Ağustos doğumlu olduğum için çok istiyordum kızımın da Ağustosta doğmasını. Ama 36 hafta iki günlük doğdu. Normal doğdu. çok şükür kuvöze alınmadan sağ salim evimize geldik. Ben de Temmuz annesi oldum![]()