- 16 Şubat 2014
- 494
- 804
- 303
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kizimda muz ve misir gevregi yedigimde biraz daha iyi cikiyordu kilosuBen bu hafta Challenge yaptımher hafta çıldırmış gibi protein, kuruyemiş vs ilerledim. Bu hafta daha amaaaaaan yettiyse yetti kaç aydır canım çıktı geriden gelme kapanmadı yemesi yaptım
bakalım ne olacak
keramet cipsteyse ya
![]()
Ay ben cantam hazir degil sakin yanasma o zamana kadar modundayim. İlk kizimda 9 aylikken bile tetiklememisti. İlk kasilmalar dayanilmaz olmuyor ama zatenKizlarrben bi halt edip kocayla yakınlaştık duş aldığım vakitten beri düzenli gelen kasılmalar yaşıyorum 2 saatir 10u geçen kasılmalar baştan sayamadım sonradan uygulama ile kaydetmek geldi aklıma kaydettiğimi ekliyorum . Düzenli şekilde geliyor çok şiddetli mi hayır dayanamıyorum şeklinde değil ama bilemedim yalanci olabilir mi ki ek olarak sağ bacağıma ağrı atması var bide
ay iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum
![]()
Duzenli ise geliyo bebisHayır sabahı bekliyorumçünkü aşırı şiddetli ağrı hissetmiyorum sadece düzenli ve hala devam ediyor
Oyyy saglikla kavusunnnKizlar sabah 5.30 da suyum geldi. Açılma yok sezeryana gircem. Dua edin![]()
Ayyy nasıl korunmasız ilişki doğumumu tetikliyorKorunmasız olduysa tetikleyebilir evet. Ben de yavaştan başlasın diye yanaşiyim dedim ama sancı mancı yok.
37yi doldurduk artık endişe etme soluna yat dinlen
Arkadaşlar arka arkaya 3 gece fikfikleyen ben şuan bi tedirgin oldum geceden beri belim ağrıyor jdjjdjdjdjjHahahatabi haber ederim
![]()
Kız birini doğurmadan diğerine hamile kalcan ajsjsjskskksksksArkadaşlar arka arkaya 3 gece fikfikleyen ben şuan bi tedirgin oldum geceden beri belim ağrıyor jdjjdjdjdjj
Allah bi avazda sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah![]()
Spermlerin içindeki bir madde rahim ağzını yumuşatıyorrrAyyy nasıl korunmasız ilişki doğumumu tetikliyor
Kan sulandirici ignemi ilacmiKan sulandırıcı kullanıyorum doktorum doğuma kadar bırakma dedi yani 1 gün öncesi de bırakmayacakmışım
Ya korunmayınca sıvının içinde bir madde varmış prostaglandin diye. Açılmayı tetikliyormuş sanırım son haftalarda perine masajı veya ilişkiyle doğumu başlatmak isteyenler bu yöntemleri deniyorlarAyyy nasıl korunmasız ilişki doğumumu tetikliyor
Allah yardımcın olsun canım. Bol yürüyüş, pilates topunda egzersiz bir de yalnız kalma. Güzel güzel gevşeyerek sancı geldiğinde derin nefes al. Güzelce açılman ilerlesin inş kolayca. Allah yardımcın olsunKızlar şimdi kontrolden geliyorumnstye girdim 10 dakikalık sancı çıkmadı doktor normal ve alttan muayene yaptı 3 cm açılmam varmış bebeğin başı tam gelmiş dedi suyumda gelmiş sanırım islaklik var suyunda geliyor dedi azalıyormuş yani yatış istedi kabul etmeyip eve geldim çünkü yatış olursa suni alıcam bende kendi sancilarim yoğunlaşırsa gitmeyi söyledim tm dedi akşama bebek gelebilir direk geleceksin eğer sancı ilerlemezse sabah burdasin . Gelişmeler böyle kızlar korku bastı beni
yani gece basbaya doğum sancısı çekmişim ama dogumhanedeki ebe resmen yalanci muamelesi yaptı devlete gidiyorum
doktor kontrol edince sen sancı çekmişsin deyip doğruladı kızlar dua edin
![]()
Geçmiş olsun bende aynı şeyi pazar günü yaşadım. İlişki sonrası duşta sancım başladı 1 saat takio ettim aynı sizin kullandığınız uygulamadan banada hastaneye git dediKızlar şimdi kontrolden geliyorumnstye girdim 10 dakikalık sancı çıkmadı doktor normal ve alttan muayene yaptı 3 cm açılmam varmış bebeğin başı tam gelmiş dedi suyumda gelmiş sanırım islaklik var suyunda geliyor dedi azalıyormuş yani yatış istedi kabul etmeyip eve geldim çünkü yatış olursa suni alıcam bende kendi sancilarim yoğunlaşırsa gitmeyi söyledim tm dedi akşama bebek gelebilir direk geleceksin eğer sancı ilerlemezse sabah burdasin . Gelişmeler böyle kızlar korku bastı beni
yani gece basbaya doğum sancısı çekmişim ama dogumhanedeki ebe resmen yalanci muamelesi yaptı devlete gidiyorum
![]()
Leydinin haberden sonra artık ben de her gün yanaşıcam. Umutlandım hadi hayırlısı. Kocalar göreveArkadaşlar arka arkaya 3 gece fikfikleyen ben şuan bi tedirgin oldum geceden beri belim ağrıyor jdjjdjdjdjj
Vala bıraktırıyor benimki 1 günlük sanırım sonra 1 ay daha devam dedi pıhtı atmaması içinKan sulandırıcı kullanıyorum doktorum doğuma kadar bırakma dedi yani 1 gün öncesi de bırakmayacakmışım
Aminn hepimizeArkadaşlar arka arkaya 3 gece fikfikleyen ben şuan bi tedirgin oldum geceden beri belim ağrıyor jdjjdjdjdjj
Yaa valla bilmiyorum göründüğüm doktor yatış istedi zar zor ikna ettim ama doğumun net başlamış bu akşam gelir gelmese bile sabah burada olman lazım dediGeçmiş olsun bende aynı şeyi pazar günü yaşadım. İlişki sonrası duşta sancım başladı 1 saat takio ettim aynı sizin kullandığınız uygulamadan banada hastaneye git dedihastanede yaklaşık 1 saat nst de kaldım sancı çıktı gibi oldu tam da yerleştiremediler cihazı sonrasında nöbetçi doktor alttan muayene etti 2 cm açıklık ve sancın var takip için yatış yapalım dedi. Yatıştan sonra tekrar nst yapıldı 50/60 lara vuran sancım oldu 3 saat sonra tekrar takıldı sancım çıkmadı sabaha kadar tamamen bitti ve taburcu edildim. Kendi doktoruma göründüm hemen doğum daha başlamamış bir daha sancın geldiğinde bira daha bekle dedi yalancı sancılar uyuyup dinlenince geçermiş. Suyun veya kanaman olursa gel dedi
Güzel dileklerin için çok sağolAllah yardımcın olsun canım. Bol yürüyüş, pilates topunda egzersiz bir de yalnız kalma. Güzel güzel gevşeyerek sancı geldiğinde derin nefes al. Güzelce açılman ilerlesin inş kolayca. Allah yardımcın olsun
Bizlere de dua et nolur
Bebeğinle sağlıcakla kavuşun inşallah
TetikliyormuşAyyy nasıl korunmasız ilişki doğumumu tetikliyor
Kolaylıkla ve sağlıkla kucağına alırsın umarımKızlar şimdi kontrolden geliyorumnstye girdim 10 dakikalık sancı çıkmadı doktor normal ve alttan muayene yaptı 3 cm açılmam varmış bebeğin başı tam gelmiş dedi suyumda gelmiş sanırım islaklik var suyunda geliyor dedi azalıyormuş yani yatış istedi kabul etmeyip eve geldim çünkü yatış olursa suni alıcam bende kendi sancilarim yoğunlaşırsa gitmeyi söyledim tm dedi akşama bebek gelebilir direk geleceksin eğer sancı ilerlemezse sabah burdasin . Gelişmeler böyle kızlar korku bastı beni
![]()
yaa bi şey dicem olabilir mi öyle bi şey ?Kız birini doğurmadan diğerine hamile kalcan ajsjsjskskksksks
ayyy nasıl heyecanYaa valla bilmiyorum göründüğüm doktor yatış istedi zar zor ikna ettim ama doğumun net başlamış bu akşam gelir gelmese bile sabah burada olman lazım dedi