2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Yarın kontrolüm var doktor normal ama nstde bakarız dedi
Havalar çok sıcak ya. Belki bizim bunaltımız bebeğe geçiyordur ister istemez. Ben soğuk vişne suyu içiyorum genelde ona tepki veriyor benimki. Bide dürtüyorum çok. Ama şöyle bişi var benim bebişim biraz minik haftasına göre. Belki alanı daha geniştir

Aynen yerleri darlaştığı için olabilir daha geçen hafta dalgalanıyodu karnım
2 gece önce çok aktifti ama dün gecede hareketsizdir
Benimkisi şuan 36-37 hafta aralığında hareketleri bi günde kesildi. Gündüz çok nadir hareket ediyor arada hıçkırıyor öyle içim rahat ediyor. Deli gibi dürtüp sarsıyoruz anca tepki veriyor. Arada kahve içiyorum bi iki kıpırdanıp bidaha hareket etmiyor. 20li haftaların başındada olmuştu ama hemen düzelmişti. Şimdi pazardan beri böyle olunca doğumda yakın istemsiz endişeleniyorum

Sancılar düzenli geliyor şuan evdeyim duş fln aldım 2 bin adım kadar attım evin içinde sancıların siddeti arttı ama hala ağrıdan dayanamıyorum değil
AY ÇOK HEYECANLI SANKİ BEN DOĞRUYORUMMM TOPLAŞTIK ELİMİZ YÜREĞİMİZDE SENİ BEKLİYORUUUZ. Acil bişi olmadan ilk doğuran olcaksınnnnn dans et bol popo evirmeli çevirmeli

Bilemedim aşkım hiç günde 10 hareket say diyorlar bana hala. 2 ayrı dr gidiyorum ikiside aynısını söylüyor. Perinatolog hatta soluna yat hareket yoksa şekerli bişi ye tekrar soluna yat salla dürt uyandır baktın 2 saatte 10 olmuyor hemen ara beni dedi ama her dr farklı bir şey diyor

AY ÇOK HEYECANLI SANKİ BEN DOĞRUYORUMMM TOPLAŞTIK ELİMİZ YÜREĞİMİZDE SENİ BEKLİYORUUUZ. Acil bişi olmadan ilk doğuran olcaksınnnnn dans et bol popo evirmeli çevirmeli
Ayyy ne bileyim bu ana kadar korku yoktu dogum dedikten sonra heyecanın yerini korku aldı bende

Doktorum gün içinde uyuyup gece aktif olabilir haftasına göre çok normal dedi. Ama dün gece asla kıpırdamadı. Arada yukarıya baskı yaptığını hissediyorum. Çok nadir dürtersem kıpırdanıyor. Doğuma tam 10 gün kaldı doktorda nstde de bişey çıkarsa erkene çekeriz gerekirse dedi

Evet evet sen uyurken o uyanık olabilir belki öyle o yüzden fark etmiyorsun

Şunları yapıyorum 2 gündür. Umarım faydası olur. Tüm tuşlara basıcam bebek şişko oldu iyice çünkü. Yoksa doğuramicam
Ahududu yaprağı çayı
Gül çayı
Hurma
Egzersizler
Mikmik
Yürüyüş
Sıcak duş
Haydi bakalım ya hak diyip Allah ne verdiyse

Beni de gobek bir de bebek etkiliyor. Rahat hissetmedigim Hic bir seyi yapamam zaten. Dogumdan sonraki ilk 10 gunde kuculuyor yari yariya. 40 cok uzun suruyor. Bir de ben son 2 gun kala adet oldum o da normalden biraz uzun surdu 50
Gunu bulmustu lohusalik
Ay öyle bi süre ki 1 paket depend yetmezmiş tribine girdim ben 40 gün şarıldıcakmışız gibi ahajjajsjsjsjs
İlk bir hafta on gun yogun. Sonra azaliyor. Sonra kesilir gibi oluyor sonra tekrar gelebiliyor sonra adet olmustum ben deli ediyor adami yani
40 bitcek adet olcaz ondan sonra mı vuruş serbest yani
Maalesef bebisim hele kesi atilirsa once doktor muayenesi her sey yolundaysa doktor izin verince serbest ama kesi varsa ilk iliski biraz tedirgin oluyorsun ister istemez. Bir de ic bolgede sivilce vs olabiliyor ilk iliskide onlar patliyo kanama olabiliyor ufak bir sey. Can acitmiyor da bilince daha rahat ondan muayeneye gitmek iyi oluyor. doktorun muayeneye cagiriyo zaten 40 dan sonra

Sancılar düzenli geliyor şuan evdeyim duş fln aldım 2 bin adım kadar attım evin içinde sancıların siddeti arttı ama hala ağrıdan dayanamıyorum değil
Ben sicak suya oturmustum sanci sıklıgı ve siddeti artmisti baya
Ya kahve demisken ben sicaklarda duramiyorum soguk sutlu filtre kahve iciyorum neredeyse her gun. İcim bir turlu rahat etmiyor ama su sicakta duramadim resmen var mi her gun kahve icen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…