2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Soğuk kahve içiyorum ben. Filtre kahve ağır gelebilir. Ben latte tarzı içiyorum hemen hemen her gün bazen 2 tane olduğu da oluyo.
Bebek kahveye tepki verdiğinden de doktorumda içme demiyor. Tabi içtiklerimde kahve oranı çok düşük ve yumuşatılmış halde içiyorum

Aşkım ben her gün 1 fincan türk kofi içiyorum günde 120 mg kafein hakkımız var. Ama çikolata ve çayda da var bu. Filtre kahve azcık yüksek kafeinli. Yapay zekaya hesaplatıyorum ben genelde

Ben de içiyorum en başından beri çok sevdiğim için söylemiştim en başında doktora günde bir fincana izin verdi doktorum çarpıntı falan yapmıyorsa sıkıntı yok dedi

Sancılar düzenli geliyor şuan evdeyim duş fln aldım 2 bin adım kadar attım evin içinde sancıların siddeti arttı ama hala ağrıdan dayanamıyorum değil
Ağrıdan dayanamıyorum hali geldiğinde gidip saniyesinde doğuracaksın bu gidişle ılık duş ve pilates topu çok işe yarıyor canım tavsiye ederim

Ağrıdan dayanamıyorum hali geldiğinde gidip saniyesinde doğuracaksın bu gidişle ılık duş ve pilates topu çok işe yarıyor canım tavsiye ederim
Ayy bir iki saate gidicem gibi duruyor ılık duş almıştım gitmeden tekrar bi alır giderim

Aşkım ben her gün 1 fincan türk kofi içiyorum günde 120 mg kafein hakkımız var. Ama çikolata ve çayda da var bu. Filtre kahve azcık yüksek kafeinli. Yapay zekaya hesaplatıyorum ben genelde
Ben de içiyorum en başından beri çok sevdiğim için söylemiştim en başında doktora günde bir fincana izin verdi doktorum çarpıntı falan yapmıyorsa sıkıntı yok dedi
Sutlu ve buzlu icince baya az oluyor kahve miktari diye dusunuyordum ama latte tarzi iceyim bari. Carpinti vs yapmiyor bebis de baya tepiniyor ben icerken bu iyi mi kotu mu emin degildim. Kafein miktarini gecmiyorum gibi gorunuyor ama ne bileyim emin de olamadim. Sagolun

Kızlar aksiyon filmi izler gibi okudum çok heyecanlı sağlıkla kavuşun doğumu başlayan annelerim inşallah bebeklerinize

Bebeğin tepki vermesine sebep olması güzel bişey. Doktorum hiçbir zaman karışmadı ne yiyip ne içtiğime o yüzden net bişey diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…