- 22 Eylül 2022
- 6.682
- 20.529
- 278
Soğuk kahve içiyorum ben. Filtre kahve ağır gelebilir. Ben latte tarzı içiyorum hemen hemen her gün bazen 2 tane olduğu da oluyo.Ben sicak suya oturmustum sanci sıklıgı ve siddeti artmisti baya
Ya kahve demisken ben sicaklarda duramiyorum soguk sutlu filtre kahve iciyorum neredeyse her gun. İcim bir turlu rahat etmiyor ama su sicakta duramadim resmen var mi her gun kahve icen
Aşkım ben her gün 1 fincan türk kofi içiyorum günde 120 mg kafein hakkımız var. Ama çikolata ve çayda da var bu. Filtre kahve azcık yüksek kafeinli. Yapay zekaya hesaplatıyorum ben geneldeBen sicak suya oturmustum sanci sıklıgı ve siddeti artmisti baya
Ya kahve demisken ben sicaklarda duramiyorum soguk sutlu filtre kahve iciyorum neredeyse her gun. İcim bir turlu rahat etmiyor ama su sicakta duramadim resmen var mi her gun kahve icen
Aynen öyle40 bitcek adet olcaz ondan sonra mı vuruş serbest yani
Oyyy dağlar dağlar neyse bi doğuraydıkAynen öyle40 bitince adet olmayabilirz de 40 bitsin de adet gelmesede serbest
Yaaa sancıyı mi arttırıyorBen sicak suya oturmustum sanci sıklıgı ve siddeti artmisti baya
Ben de içiyorum en başından beri çok sevdiğim için söylemiştim en başında doktora günde bir fincana izin verdi doktorum çarpıntı falan yapmıyorsa sıkıntı yok dediBen sicak suya oturmustum sanci sıklıgı ve siddeti artmisti baya
Az kaldı ben yarın günümü alıcam inşallahOyyy dağlar dağlar neyse bi doğuraydık
Ay çok heyecanlıAz kaldı ben yarın günümü alıcam inşallah
Seçim sunmadıAy çok heyecanlıne güne istiyorsunnn seçtin mii
Ağrıdan dayanamıyorum hali geldiğinde gidip saniyesinde doğuracaksın bu gidişleSancılar düzenli geliyor şuan evdeyim duş fln aldım 2 bin adım kadar attım evin içindesancıların siddeti arttı ama hala ağrıdan dayanamıyorum değil
Ayy bir iki saate gidicem gibi duruyorAğrıdan dayanamıyorum hali geldiğinde gidip saniyesinde doğuracaksın bu gidişleılık duş ve pilates topu çok işe yarıyor canım tavsiye ederim
Ayyy kaç haftalık olacak aşkım o haftalardaSeçim sunmadıkendi karar vermezse 28 i olabilir benim doğum günüm yada 29 olsun derim daha geç vermezse tabii
Açılmayı kolaylaştırıp hızlandırıyor.Yaaa sancıyı mi arttırıyor
E bu akşam yavruş kucağındaaaaaAyy bir iki saate gidicem gibi duruyorılık duş almıştım gitmeden tekrar bi alır giderim
Soğuk kahve içiyorum ben. Filtre kahve ağır gelebilir. Ben latte tarzı içiyorum hemen hemen her gün bazen 2 tane olduğu da oluyo.
Bebek kahveye tepki verdiğinden de doktorumda içme demiyor. Tabi içtiklerimde kahve oranı çok düşük ve yumuşatılmış halde içiyorum
Aşkım ben her gün 1 fincan türk kofi içiyorum günde 120 mg kafein hakkımız var. Ama çikolata ve çayda da var bu. Filtre kahve azcık yüksek kafeinli. Yapay zekaya hesaplatıyorum ben genelde
Sutlu ve buzlu icince baya az oluyor kahve miktari diye dusunuyordum ama latte tarzi iceyim bari. Carpinti vs yapmiyor bebis de baya tepiniyor ben icerken bu iyi mi kotu mu emin degildim. Kafein miktarini gecmiyorum gibi gorunuyor ama ne bileyim emin de olamadim. SagolunBen de içiyorum en başından beri çok sevdiğim için söylemiştim en başında doktora günde bir fincana izin verdi doktorum çarpıntı falan yapmıyorsa sıkıntı yok dedi
Hayir sanciyi degil de acilma hizlandigindan dogum ilerliyor o yuzden sanci yogunlugu artiyor. Zaten ilerledikce sanci artacak surec kisaliyor aslindaYaaa sancıyı mi arttırıyor
28 inde 38+3 oluyo 29 unda 38+4Ayyy kaç haftalık olacak aşkım o haftalarda
Bebeğin tepki vermesine sebep olması güzel bişey. Doktorum hiçbir zaman karışmadı ne yiyip ne içtiğime o yüzden net bişey diyemiyorumSutlu ve buzlu icince baya az oluyor kahve miktari diye dusunuyordum ama latte tarzi iceyim bari. Carpinti vs yapmiyor bebis de baya tepiniyor ben icerken bu iyi mi kotu mu emin degildim. Kafein miktarini gecmiyorum gibi gorunuyor ama ne bileyim emin de olamadim. Sagolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?