Akıntılı kanama mı kırmızı bi kanama mı. Muayene esnasında tahrişten biraz kanama olması normal ama parlak ped dolduracak bir şey varsa doktoruna ulaş benceKızlar alttan muayene olduktan sonra kan gelmesi normal mi
Benim açılmaya baktıklarında sormuştum kanama leke olur mu korkmiyim olursa diye olabilir yoğun olmaz ama leke gibi olabilir demiştiKızlar alttan muayene olduktan sonra kan gelmesi normal mi
Metal 1 lira büyüklüğünde küçük kanamalar normal sayılabilir demişlerdi, daha yoğunsa haber ver benceKızlar alttan muayene olduktan sonra kan gelmesi normal mi
ben de aynı durumdayım ya berbat bir şeyAn itibariyle klima karsisinda boynumdan su akiyor… klima turboda… hamilelik atesi baska derlerdi de bunu tahmin edemezdim. Ben yaz boyunca klimasiz yasayabilen bir insandim her yerim pisik oldu
Çok fazla değil ama bi bakayım devam edecek mi . Valla şuan sancılar var biraz daha hissettiriyor sabahkilere göre bakalımNormal. Vajinal tuşe veya açıklık bakmışlardır. Belki hızlandırsın diye de bişiy yapmış olabilirler. Sadece kan mı sümüksü nişan mı acaba? Çok fazla miktarda geldiyse doktora sor yine de. Elim böğrümde senden haber bekliyom dkfjjf
Yaa dikkat edeyim bendeMetal 1 lira büyüklüğünde küçük kanamalar normal sayılabilir demişlerdi, daha yoğunsa haber ver bence
İşte o sıcaklık nemle birlikte İstanbulda da nem fazladır normal yani nefessiz kalman kışın olsa son ayların bu kadar ağır geçmezdi yine de. Hahahhahaha aynen aynen açılışa kısmet artıkİstanbuldayım bu 2 gündür bizde 40 lardayızkız sıcak değil derdim yattıgımdaki nefessizlik yani yapamam ne bilim bide bu halde kendimi özgüvensiz hissediyorum neyse doğurcam 1 hafta ya açılışa artık
Akinti ile beraber gelmiş muayeneye yoruyorumAkıntılı kanama mı kırmızı bi kanama mı. Muayene esnasında tahrişten biraz kanama olması normal ama parlak ped dolduracak bir şey varsa doktoruna ulaş bence
Malesef Allah günah yazmasın da göbek olsa da olmasa da zor yani tamam enfeksiyon durumundan dolayı böyleymiş ama 40 gün boyunca da şarıl şarıl musluk gibi kanama olmuyo arada bi durup dinlenip nefes alıyo yani jdjdjjdjdjdjd ay bacım göbeğe takılma içimizden insan yavrusu çıkarıyoruzYa ben göbek olmasa yapcam yine sjsjsjskks çok göbek kendimi çirkin hissettiriyordoğumdan sonra 10 günde küçülse azcık, sonra korseyle sıksam 20 günde 25 günde hareket eder hale gelirsem sjsjdkdkkd 40 çok lan şuan aydım
Ay öyle bi süre ki 1 paket depend yetmezmiş tribine girdim ben 40 gün şarıldıcakmışız gibi ahajjajsjsjsjsMalesef Allah günah yazmasın da göbek olsa da olmasa da zor yani tamam enfeksiyon durumundan dolayı böyleymiş ama 40 gün boyunca da şarıl şarıl musluk gibi kanama olmuyo arada bi durup dinlenip nefes alıyo yani jdjdjjdjdjdjd ay bacım göbeğe takılma içimizden insan yavrusu çıkarıyoruz
Muayene ile alakalı bence canım. Sen iyi misinnnn ne durumdasınnnAkinti ile beraber gelmiş muayeneye yoruyorum
1 pakette kaç tane oluyo ki benim hasta bezi 30lu ilkinde 40ım çıkınca hemen adet olmuştum ilk gün gene baya kanamalı geçince kalanı da orda kullandım sjjsjsjsjdjd o yüzden gene aynısından aldımAy öyle bi süre ki 1 paket depend yetmezmiş tribine girdim ben 40 gün şarıldıcakmışız gibi ahajjajsjsjsjs
36 yı doldurmadım ama 2 gündür ya hıçkırık tutuyo ya sertleşiyo başka hareket göremedimKızlar 36dan sonra hareketleri azaldı mı sizde?
Sanki eski net tekmeleri hareketleri yokmuş gibi geliyor36 yı doldurmadım ama 2 gündür ya hıçkırık tutuyo ya sertleşiyo başka hareket göremedim
Ahhahaa aynı düşüncelere sahibizYa ben göbek olmasa yapcam yine sjsjsjskks çok göbek kendimi çirkin hissettiriyordoğumdan sonra 10 günde küçülse azcık, sonra korseyle sıksam 20 günde 25 günde hareket eder hale gelirsem sjsjdkdkkd 40 çok lan şuan aydım
Yarın 37 oluyorum ama bilmiyorum hareketleri aynı gibi. Sevdiği bir şeyi yiyip iç yat ya da istirahat haline geç bakalım o zaman ne yapıyorSanki eski net tekmeleri hareketleri yokmuş gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?