2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Eki Görüntüle 3621055
Kizlar bugun test verdim yuksek cikmis bu test protein kacagi anlamina mi geliyor
Tansiyonun nasıl? Ödemin vardır mutlaka ama aşırı mı? Evet sınırın üstünde çıkmış. Tansiyon takibi yapman gerekebilir. Kaçıncı haftadasın? 24 saatlik idrar isterler muhtemelen. Çok sıcakta kalma yağlı tuzlu yeme stres yapma sakin ve takipli kal

An itibariyle klima karsisinda boynumdan su akiyor… klima turboda… hamilelik atesi baska derlerdi de bunu tahmin edemezdim. Ben yaz boyunca klimasiz yasayabilen bir insandim her yerim pisik oldu
Kökledim en sona bende. Wc ye gidip geliyorum hemmen salona evin diğer odaları cehennem çok sıcak. Bu gece de ekstra nem olacakmış.
Aman yine de dikkat etmek lazım tabi çarpmasın klima direkt vurmasın tavana üflet

Ayy yazılanları yeni okudum çok heyecanlıı sırası gelen bir avazda kavuşsun yavrusuna inşallah beni de bir heyecan sardı şimdi hastane çantamı hazırlamaya gidiyorum

Aşkım niye çarpılasın bencede vardır bi hikmeti alameti farikası. Bizede acımış olabilir bilmiyorum

Kökledim en sona bende. Wc ye gidip geliyorum hemmen salona evin diğer odaları cehennem çok sıcak. Bu gece de ekstra nem olacakmış.
Aman yine de dikkat etmek lazım tabi çarpmasın klima direkt vurmasın tavana üflet
Valla bir suru yapilacak sey var salondan ayrilamiyorum. Direk karsisina oturmadim ama yuzume falan vursa bir hosuma gidiyor kafalari yicem

Benim içinde hep öyleydi gebelik ne kadar güzel regl yok oo hergün senin o günler bir gelsin filan derdim nerden bilebilirdim gebeyken nefes bile alamayacağımı
Nerde yaşıyodun söylediysen daha önce unuttum ben İzmirdeyim şuan sıcaklık 42 hissedilen abartısız 50 olmuştur geçen arabada 55i gördüm sorarsan ruhumu teslim ediyo gibiyim ama ne biliyim ötekinin yeri de apayrı hdjsjdjjsjdjdjjdjdjdjd

İstanbuldayım bu 2 gündür bizde 40 lardayız kız sıcak değil derdim yattıgımdaki nefessizlik yani yapamam ne bilim bide bu halde kendimi özgüvensiz hissediyorum neyse doğurcam 1 hafta ya açılışa artık

40 gün zor geçiyor onu söyleyeyim baştan jsjsjjsjsjsjjsjsjjss
Ya ben göbek olmasa yapcam yine sjsjsjskks çok göbek kendimi çirkin hissettiriyor doğumdan sonra 10 günde küçülse azcık, sonra korseyle sıksam 20 günde 25 günde hareket eder hale gelirsem sjsjdkdkkd 40 çok lan şuan aydım

Kızlar alttan muayene olduktan sonra kan gelmesi normal mi
Normal. Vajinal tuşe veya açıklık bakmışlardır. Belki hızlandırsın diye de bişiy yapmış olabilirler. Sadece kan mı sümüksü nişan mı acaba? Çok fazla miktarda geldiyse doktora sor yine de. Elim böğrümde senden haber bekliyom dkfjjf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…