Ayyy amin inşallahAyy hadi bakalımmmm yaprak dökümüne katıldınnnhiç korkma sakin sakin ilerle, güzelce hareket et, duşunu al. Tez vakitte sağlıkla inşallah
Biraz var gorunuyor ama dikkate alinmaEki Görüntüle 3621055
Kizlar bugun test verdim yuksek cikmis bu test protein kacagi anlamina mi geliyor
Benim içinde hep öyleydi gebelik ne kadar güzel regl yok oo hergün senin o günler bir gelsin filan derdimAy benim yükselenim boğa ay burcum da aslan büyük ihtimalle ikisinin birleşiminde buyum benim için olmazsa olmaz hshsjjsjsjsjjs
Korkma ikinciler daha kolay geçer derlerİnsallah güzel geçer korkmuyor değilim
Tansiyonun nasıl? Ödemin vardır mutlaka ama aşırı mı? Evet sınırın üstünde çıkmış. Tansiyon takibi yapman gerekebilir. Kaçıncı haftadasın? 24 saatlik idrar isterler muhtemelen. Çok sıcakta kalma yağlı tuzlu yeme stres yapma sakin ve takipli kalEki Görüntüle 3621055
Kizlar bugun test verdim yuksek cikmis bu test protein kacagi anlamina mi geliyor
Kökledim en sona bende. Wc ye gidip geliyorum hemmen salonaAn itibariyle klima karsisinda boynumdan su akiyor… klima turboda… hamilelik atesi baska derlerdi de bunu tahmin edemezdim. Ben yaz boyunca klimasiz yasayabilen bir insandim her yerim pisik oldu
Aşkım niye çarpılasın bencede vardır bi hikmeti alameti farikası. Bizede acımış olabilir bilmiyorum36. Haftadan sonra etkili diyor. Bilmiyorum artık biyolojik gerekçesini. Bence yüce rabbim ayarlıyor, acıyor kocalara 40 gün mikmik yok. Bari son günler yazık rahat etsinler mi diyor tövbe yarabbim çarpılıcam ama ardında hikmet arayınca mantıksız da değil hani. Sebepsiz bişiy yok sonuçta
Doğumdan sonra eski halimize dönmezsek çok üzülürümBenim içinde hep öyleydi gebelik ne kadar güzel regl yok oo hergün senin o günler bir gelsin filan derdimnerden bilebilirdim gebeyken nefes bile alamayacağımı
Hahahhahahah eyvallah dayıcım sağol VarolYap kız yap sefan olsun sjjajajajajaja libido reis
Kooooş kooooş patlamış mısır gibi başlandı fırtlamalarAyy yazılanları yeni okudum çok heyecanlıısırası gelen bir avazda kavuşsun yavrusuna inşallah beni de bir heyecan sardı şimdi hastane çantamı hazırlamaya gidiyorum
Valla bir suru yapilacak sey var salondan ayrilamiyorum. Direk karsisina oturmadim ama yuzume falan vursa bir hosuma gidiyor kafalari yicemKökledim en sona bende. Wc ye gidip geliyorum hemmen salonaevin diğer odaları cehennem çok sıcak. Bu gece de ekstra nem olacakmış.
Aman yine de dikkat etmek lazım tabi çarpmasın klima direkt vurmasın tavana üflet
Nerde yaşıyodun söylediysen daha önce unuttum ben İzmirdeyim şuan sıcaklık 42 hissedilen abartısız 50 olmuştur geçen arabada 55i gördümBenim içinde hep öyleydi gebelik ne kadar güzel regl yok oo hergün senin o günler bir gelsin filan derdimnerden bilebilirdim gebeyken nefes bile alamayacağımı
40 gün zor geçiyor onu söyleyeyim baştan jsjsjjsjsjsjjsjsjjssDoğumdan sonra eski halimize dönmezsek çok üzülürüm
İstanbuldayım bu 2 gündür bizde 40 lardayızNerde yaşıyodun söylediysen daha önce unuttum ben İzmirdeyim şuan sıcaklık 42 hissedilen abartısız 50 olmuştur geçen arabada 55i gördümsorarsan ruhumu teslim ediyo gibiyim ama ne biliyim ötekinin yeri de apayrı hdjsjdjjsjdjdjjdjdjdjd
Yook doktora giderim kabul edilemezDoğumdan sonra eski halimize dönmezsek çok üzülürüm
Ya ben göbek olmasa yapcam yine sjsjsjskks çok göbek kendimi çirkin hissettiriyor40 gün zor geçiyor onu söyleyeyim baştan jsjsjjsjsjsjjsjsjjss
Ay ben nöbetler yüzünden denk gelemediğimizde eşimle öfke krizleri yaşıyodum jsjsjsjsjs nöbetten mola saatinde çıkıp geldiği olmuştu şimdi yanından geçip gidiyorum adamda anlayamadıYook doktora giderim kabul edilemez
Normal. Vajinal tuşe veya açıklık bakmışlardır. Belki hızlandırsın diye de bişiy yapmış olabilirler. Sadece kan mı sümüksü nişan mı acaba? Çok fazla miktarda geldiyse doktora sor yine de. Elim böğrümde senden haber bekliyom dkfjjfKızlar alttan muayene olduktan sonra kan gelmesi normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?