2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Bu vakte kadar sanki zaman bi şekilde geçiyordu , ama 32. Haftadan sonra bi şeyler oldu artık zaman geçmiyor gibi , bi yandan çok fazla varmış gibi doğuma bi yandan sanki çok az kalmış gibi

34+4 teyim. Çok değişik bi psikolojiye girdim, hem zamanında doğsun erken gelmesin istiyorum hem de bi an önce doğurmak istiyorum ya ben de

Sen bir de 36’dan sonra gör

Kızlar ben doğum yaptım kızımı kucağıma aldım çok şükür şuan için ikimizde iyiyiz inşallah sağlıkla evimize de gideriz rabbim hepinize nasip etsin inşallah
Yaaaaaa ne güzel oldu sağlıkla hep beraber olun inşallah, gözünüz aydınnnn şıp diye doğurdun kız maşallah

Aşkım bebek büyüdü zaten. Bazen dışarda olması içerde olmasından daha iyi. Kendiliğinden de başlayabilir doğum bu haftalarda kahretme kendini
Bastım bütün tuşlara kendiliğinden gelsin diye ilişki hariç çünkü kocam hastaewet elimde değil bazı şeyler birşey olucak çok küçük diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…