- 9 Mart 2021
- 800
- 1.633
- 63
- 29
Benide cuma alıyorlarAhahah yok ağustosa kalmaz heraldedoktorum normalde son gün 8 Ağustos gösteriyor ama o kadar beklemez temmuzun son iki haftası içerisinde olur demişti zaten bakalım yarın belli olur
Bende iyi iyi bu hafta doğurmadık diye çıktım2500 şuan tam. 2700 olsa 2 haftaya, 2500 doğarbenim hesaplar hiç bitmiyor seninde kontrol bugündü nasıl geçti
Oyyyyy koku burnuma geldiAy ben bugun yenidogan ziyaretine gidicem etrafimda 7-8 ortalama benimle ayni haftalarda hamis vardi benden oncekiler pitirdamaya basladi. Soyle kokusunu cekip
Gaza geleyim azicik
Bebek sağlıklıysa takma kafana elimizden geleni yapıyoruz hepimiz. Zaten sıkıntılı bir durum görse hemen yatışını yapar alırdı bebeği çünkü haftası gayet güzelKızlar merhaba bugün kontrolüm vardı ölçümler malesef gittikçe kötü çıkıyor yani geçen haftaki kilo ile eksi yonde fark var anlamadım gitti.peritonoloji ye gidebilirsin istersen dedi doktorum ama gitmedim çıktım zaten suyun fazlalığından dolayi 40 beklemicez demişti bana.cumartesi tekrar çağırdı haftaya Perşembe cuma doğumu başlamasını isticem zaten 39 oluyorum.bu arada çatı muayenesi yaptı hala kendime gelemedim.aciklik 1cm .bebek henüz kanalda değil dedi .ağlamaktan içim disima çıktı artık
Kızlar merhaba bugün kontrolüm vardı ölçümler malesef gittikçe kötü çıkıyor yani geçen haftaki kilo ile eksi yonde fark var anlamadım gitti.peritonoloji ye gidebilirsin istersen dedi doktorum ama gitmedim çıktım zaten suyun fazlalığından dolayi 40 beklemicez demişti bana.cumartesi tekrar çağırdı haftaya Perşembe cuma doğumu başlamasını isticem zaten 39 oluyorum.bu arada çatı muayenesi yaptı hala kendime gelemedim.aciklik 1cm .bebek henüz kanalda değil dedi .ağlamaktan içim disima çıktı artık
Sinir sistemim bozuldu artık.gerçekten yoruldum her anlamda .suyuydu sekeriydi kafam dumanBebek sağlıklıysa takma kafana elimizden geleni yapıyoruz hepimiz. Zaten sıkıntılı bir durum görse hemen yatışını yapar alırdı bebeği çünkü haftası gayet güzelbizim bu ağustos grubunda malesef kilo alma sıkıntısı çok oldu. Bizimde 150 gr almış ölçüme göre ama karın çevresi hiç büyümemiş neredeyse başı bacakları büyüdüğü için kilo almış gibi gözüküyor. Doktoruna güven yapacak başka bir şeyimiz yok. Hepimiz sağlıkla alıcaz inş
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.ben haftaya 38+5 de muhtemelen düşünüyorum tabi benim doktorum ne dicek bu kararıma bilmiyorum hoş kendi demisti 39 u gecmeyiz diye .benim doğum normal olucak galiba herşey yolunda giderse.Allahim bize cümlemize göz aydınlığı versin.Sizinle birebir aynı durumdayız yarın veya Cuma sezaryenle alınmasına karar verdim. Benim açıklığım da yok dokturum bu haftasonuna kadar doğurtalım dedi 38+4/5 E denk geliyor
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.ben haftaya 38+5 de muhtemelen düşünüyorum tabi benim doktorum ne dicek bu kararıma bilmiyorum hoş kendi demisti 39 u gecmeyiz diye .benim doğum normal olucak galiba herşey yolunda giderse.Allahim bize cümlemize göz aydınlığı versin.
AmiiinBenide cuma alıyorlarsağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah
Cok güzel bi tarih canım benimki bana sorarsa bende öyle diyeceğimSizinle birebir aynı durumdayız yarın veya Cuma sezaryenle alınmasına karar verdim. Benim açıklığım da yok dokturum bu haftasonuna kadar doğurtalım dedi 38+4/5 E denk geliyor
Canım gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza.dua et bizim içinde.ne güzel nu temiz bir doğum oldu maşallah sübhanallahKızlar ben doğum yaptım kızımı kucağıma aldımçok şükür şuan için ikimizde iyiyiz inşallah sağlıkla evimize de gideriz rabbim hepinize nasip etsin inşallah
İkimizin günü aynı neredeyse haftaya Perşembe ikimiz beraber bir çırpıda doguralim.Cok güzel bi tarih canım benimki bana sorarsa bende öyle diyeceğim
Benimkide zayıf canım 2700 2750 ölçtü ödemi filan cikart 2500 ancadir.daha kolay çıkarırız gibime geliyorBenimki de bebek zayıf diye müsaade etmek istemiyor maalesef vajinal doğuma. Suni sancı verebilirim belki demişti. Açıklık bile olmayınca suni sancı verme fikrine de pek sıcak bakmadı heralde. Allah size de kolaylık versin sağlıkla kavuştursun
Ayy gözünüz aydınKızlar ben doğum yaptım kızımı kucağıma aldımçok şükür şuan için ikimizde iyiyiz inşallah sağlıkla evimize de gideriz rabbim hepinize nasip etsin inşallah
Ay senin de çok az kalmış o zamaaanRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.ben haftaya 38+5 de muhtemelen düşünüyorum tabi benim doktorum ne dicek bu kararıma bilmiyorum hoş kendi demisti 39 u gecmeyiz diye .benim doğum normal olucak galiba herşey yolunda giderse.Allahim bize cümlemize göz aydınlığı versin.
Allah razı olsun amin inşallahCanım gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza.dua et bizim içinde.ne güzel nu temiz bir doğum oldu maşallah sübhanallah
Aşkım bebek büyüdü zaten. Bazen dışarda olması içerde olmasından daha iyi. Kendiliğinden de başlayabilir doğum bu haftalarda kahretme kendiniKızlar merhaba bugün kontrolüm vardı ölçümler malesef gittikçe kötü çıkıyor yani geçen haftaki kilo ile eksi yonde fark var anlamadım gitti.peritonoloji ye gidebilirsin istersen dedi doktorum ama gitmedim çıktım zaten suyun fazlalığından dolayi 40 beklemicez demişti bana.cumartesi tekrar çağırdı haftaya Perşembe cuma doğumu başlamasını isticem zaten 39 oluyorum.bu arada çatı muayenesi yaptı hala kendime gelemedim.aciklik 1cm .bebek henüz kanalda değil dedi .ağlamaktan içim disima çıktı artık
Ay canım gözünüz aydın, tüm gün aklımdaydın şimdi görünce çok sevindimKızlar ben doğum yaptım kızımı kucağıma aldımçok şükür şuan için ikimizde iyiyiz inşallah sağlıkla evimize de gideriz rabbim hepinize nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?