2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ahahah yok ağustosa kalmaz heralde doktorum normalde son gün 8 Ağustos gösteriyor ama o kadar beklemez temmuzun son iki haftası içerisinde olur demişti zaten bakalım yarın belli olur
Benide cuma alıyorlar sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah

2500 şuan tam. 2700 olsa 2 haftaya, 2500 doğar benim hesaplar hiç bitmiyor seninde kontrol bugündü nasıl geçti
Bende iyi iyi bu hafta doğurmadık diye çıktım 2610 olmuş büyümeye devam ettiği için yine haftaya görüşürüz dediler böyle böyle 39da doğururuz çokta özene bezene çıldırmış gibi protein yemeye gerek yokmuş pitbull gibi günde 200 gram et, 3 bardak süt, gelip geçip kaşar yediğimde falan aldığı 200 gram bu kadar yemeden aldığı da 200 gram

Kızlar merhaba bugün kontrolüm vardı ölçümler malesef gittikçe kötü çıkıyor yani geçen haftaki kilo ile eksi yonde fark var anlamadım gitti.peritonoloji ye gidebilirsin istersen dedi doktorum ama gitmedim çıktım zaten suyun fazlalığından dolayi 40 beklemicez demişti bana.cumartesi tekrar çağırdı haftaya Perşembe cuma doğumu başlamasını isticem zaten 39 oluyorum.bu arada çatı muayenesi yaptı hala kendime gelemedim.aciklik 1cm .bebek henüz kanalda değil dedi .ağlamaktan içim disima çıktı artık

Bebek sağlıklıysa takma kafana elimizden geleni yapıyoruz hepimiz. Zaten sıkıntılı bir durum görse hemen yatışını yapar alırdı bebeği çünkü haftası gayet güzel bizim bu ağustos grubunda malesef kilo alma sıkıntısı çok oldu. Bizimde 150 gr almış ölçüme göre ama karın çevresi hiç büyümemiş neredeyse başı bacakları büyüdüğü için kilo almış gibi gözüküyor. Doktoruna güven yapacak başka bir şeyimiz yok. Hepimiz sağlıkla alıcaz inş

Sizinle birebir aynı durumdayız yarın veya Cuma sezaryenle alınmasına karar verdim. Benim açıklığım da yok dokturum bu haftasonuna kadar doğurtalım dedi 38+4/5 E denk geliyor

Sinir sistemim bozuldu artık.gerçekten yoruldum her anlamda .suyuydu sekeriydi kafam duman

Sizinle birebir aynı durumdayız yarın veya Cuma sezaryenle alınmasına karar verdim. Benim açıklığım da yok dokturum bu haftasonuna kadar doğurtalım dedi 38+4/5 E denk geliyor
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.ben haftaya 38+5 de muhtemelen düşünüyorum tabi benim doktorum ne dicek bu kararıma bilmiyorum hoş kendi demisti 39 u gecmeyiz diye .benim doğum normal olucak galiba herşey yolunda giderse.Allahim bize cümlemize göz aydınlığı versin.

Benimki de bebek zayıf diye müsaade etmek istemiyor maalesef vajinal doğuma. Suni sancı verebilirim belki demişti. Açıklık bile olmayınca suni sancı verme fikrine de pek sıcak bakmadı heralde. Allah size de kolaylık versin sağlıkla kavuştursun

Kızlar ben doğum yaptım kızımı kucağıma aldım çok şükür şuan için ikimizde iyiyiz inşallah sağlıkla evimize de gideriz rabbim hepinize nasip etsin inşallah
Canım gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza.dua et bizim içinde.ne güzel nu temiz bir doğum oldu maşallah sübhanallah

Benimkide zayıf canım 2700 2750 ölçtü ödemi filan cikart 2500 ancadir.daha kolay çıkarırız gibime geliyorböyle teselli ediyorum kendimi sağlıklı olsunlarda kilosu artık disarida full beslenme ile aldiririz.Heyecan korku endişe herşey birbirine karıştı.

Kızlar ben doğum yaptım kızımı kucağıma aldım çok şükür şuan için ikimizde iyiyiz inşallah sağlıkla evimize de gideriz rabbim hepinize nasip etsin inşallah
Ayy gözünüz aydın
İnş hızlıca gidersiniz evinize, sanki çok çabuk doğurmuşsun hızlıca olmuş gibi geldi bana

Ay senin de çok az kalmış o zamaaan

Ağustos annesi mi oluyorsun o zaman temmuz mu

Aşkım bebek büyüdü zaten. Bazen dışarda olması içerde olmasından daha iyi. Kendiliğinden de başlayabilir doğum bu haftalarda kahretme kendini

Ay canım gözünüz aydın, tüm gün aklımdaydın şimdi görünce çok sevindim Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…