- 2 Şubat 2023
- 996
- 2.391
- 43
- 34
Ayy çok sevindim hayırlı olsun gözün aydınKızlar ben doğum yaptım kızımı kucağıma aldımçok şükür şuan için ikimizde iyiyiz inşallah sağlıkla evimize de gideriz rabbim hepinize nasip etsin inşallah
Benim yeğenim 2300 doğdu iki hafta geriliği vardı anne karnında kilo almıyordu o yüzden erken aldılar ama ne hastanede kaldı ne de sarılık oldu çok güzel atlattı hatta tombiş biraz şimdi hiç canını sıkma sağlıklı olsun alıyorlar kiloKızlar merhaba bugün kontrolüm vardı ölçümler malesef gittikçe kötü çıkıyor yani geçen haftaki kilo ile eksi yonde fark var anlamadım gitti.peritonoloji ye gidebilirsin istersen dedi doktorum ama gitmedim çıktım zaten suyun fazlalığından dolayi 40 beklemicez demişti bana.cumartesi tekrar çağırdı haftaya Perşembe cuma doğumu başlamasını isticem zaten 39 oluyorum.bu arada çatı muayenesi yaptı hala kendime gelemedim.aciklik 1cm .bebek henüz kanalda değil dedi .ağlamaktan içim disima çıktı artık
Ben de günde 1 tane içiyorum soğuk kahve napalım yaaa çok sıcak bi kahvemiz varBen sicak suya oturmustum sanci sıklıgı ve siddeti artmisti baya
Ya kahve demisken ben sicaklarda duramiyorum soguk sutlu filtre kahve iciyorum neredeyse her gun. İcim bir turlu rahat etmiyor ama su sicakta duramadim resmen var mi her gun kahve icen
Gözünüz aydınnKızlar ben doğum yaptım kızımı kucağıma aldımçok şükür şuan için ikimizde iyiyiz inşallah sağlıkla evimize de gideriz rabbim hepinize nasip etsin inşallah
25.07.2025 güzel tarih bwnce manifestliyim belki doğururum hiç ümidim yok amaSeçim sunmadıkendi karar vermezse 28 i olabilir benim doğum günüm yada 29 olsun derim daha geç vermezse tabii
Bizim seninle tarihlerimiz aynı benimde son 8 ağustos. İlki normal olduğu için normali bekliyoruz ama ayaklarım şişti ellerimde çokda beklemek istemiyorum yaaAhahah yok ağustosa kalmaz heraldedoktorum normalde son gün 8 Ağustos gösteriyor ama o kadar beklemez temmuzun son iki haftası içerisinde olur demişti zaten bakalım yarın belli olur
Gözün aydın ne güzel bi doğum sürecin oldu maşallah darısı başımıza. Senden sonra doğum isteyen herkes eşleriyle arayı sıkı tutacak yol açtınKızlar ben doğum yaptım kızımı kucağıma aldımçok şükür şuan için ikimizde iyiyiz inşallah sağlıkla evimize de gideriz rabbim hepinize nasip etsin inşallah
Bu arada oğlumdada 06.06.2015de olsun güzel tarih demiştim gece 00.45de doğdu 07.06.2015 oldu25.07.2025 güzel tarih bwnce manifestliyim belki doğururum hiç ümidim yok ama
Benmki sezeryan olucak son dakika değişmezse tabi bakalım yarın hangi günü uygun görücek doktorumuz.Bizim seninle tarihlerimiz aynı benimde son 8 ağustos. İlki normal olduğu için normali bekliyoruz ama ayaklarım şişti ellerimde çokda beklemek istemiyorum yaa
İnşallah canım sağlıkla gelsinler anne yüreği besleyemiyorum bunalimina giriyor üzülüyorum gelsin koynuma sürümle beslerim inşallahBenim yeğenim 2300 doğdu iki hafta geriliği vardı anne karnında kilo almıyordu o yüzden erken aldılar ama ne hastanede kaldı ne de sarılık oldu çok güzel atlattı hatta tombiş biraz şimdi hiç canını sıkma sağlıklı olsun alıyorlar kilo
Bundan sonra gelsin ateşli geceler ksjdfj taşıyamıyorum artık bebeği ellerim ayaklarım şişti iyice yüzümü tanıyamıyorum zaten tam bir kız bebeği annesi çirkinliği yüklendi yüzüme. Çok güzel bebeksi bir kadındım haydara döndüm. Yether doğurayım gari bebek de kilo almıyo derken 3 haftadır evdeyim heralde dinlenmek yaradı bebek de tombik artık. Dün 3400dü kilosu.Gözün aydın ne güzel bi doğum sürecin oldu maşallah darısı başımıza. Senden sonra doğum isteyen herkes eşleriyle arayı sıkı tutacak yol açtınuzun güzel ömürlü olsun canım darısı başımıza
Hemde nasıl. Bunaldım evde çıkınca dışarı sıcaktan pişman oluyorum. Oğlum 41.hafta doğmuştu bu öyle olmaz umarım yaaBenmki sezeryan olucak son dakika değişmezse tabi bakalım yarın hangi günü uygun görücek doktorumuz.
İnşallah 40 haftayı beklemezsin sende sıcaklar delirtiyor artık
Cok olmus ya inşallah olmaz.Hemde nasıl. Bunaldım evde çıkınca dışarı sıcaktan pişman oluyorum. Oğlum 41.hafta doğmuştu bu öyle olmaz umarım yaa
İnşallah unutmamisizdir kocalariKız bizde de yok
Maşallah gözün aydın canımKızlar ben doğum yaptım kızımı kucağıma aldımçok şükür şuan için ikimizde iyiyiz inşallah sağlıkla evimize de gideriz rabbim hepinize nasip etsin inşallah
Unuttum galibaİnşallah unutmamisizdir kocalari
Ben ahududu yapragı çayı duydum cok hurma ananas squat yürüyüşKızlar doktorumla konuştuk cumartesi detay yapicaz tabi haftaici doğum için.iliski harici açılma için acil öneri.adacayi hatırlıyorum ama doğrumu emin olamadım.dökturun bilgileri
Ayy evet valla inşallah isteyen herkesin aynı şekilde ilerlerGözün aydın ne güzel bi doğum sürecin oldu maşallah darısı başımıza. Senden sonra doğum isteyen herkes eşleriyle arayı sıkı tutacak yol açtınuzun güzel ömürlü olsun canım darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?