2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Benim yeğenim 2300 doğdu iki hafta geriliği vardı anne karnında kilo almıyordu o yüzden erken aldılar ama ne hastanede kaldı ne de sarılık oldu çok güzel atlattı hatta tombiş biraz şimdi hiç canını sıkma sağlıklı olsun alıyorlar kilo

Ben de günde 1 tane içiyorum soğuk kahve napalım yaaa çok sıcak bi kahvemiz var

Ahahah yok ağustosa kalmaz heralde doktorum normalde son gün 8 Ağustos gösteriyor ama o kadar beklemez temmuzun son iki haftası içerisinde olur demişti zaten bakalım yarın belli olur
Bizim seninle tarihlerimiz aynı benimde son 8 ağustos. İlki normal olduğu için normali bekliyoruz ama ayaklarım şişti ellerimde çokda beklemek istemiyorum yaa

Kızlar ben doğum yaptım kızımı kucağıma aldım çok şükür şuan için ikimizde iyiyiz inşallah sağlıkla evimize de gideriz rabbim hepinize nasip etsin inşallah
Gözün aydın ne güzel bi doğum sürecin oldu maşallah darısı başımıza. Senden sonra doğum isteyen herkes eşleriyle arayı sıkı tutacak yol açtınuzun güzel ömürlü olsun canım darısı başımıza

Bizim seninle tarihlerimiz aynı benimde son 8 ağustos. İlki normal olduğu için normali bekliyoruz ama ayaklarım şişti ellerimde çokda beklemek istemiyorum yaa
Benmki sezeryan olucak son dakika değişmezse tabi bakalım yarın hangi günü uygun görücek doktorumuz.
İnşallah 40 haftayı beklemezsin sende sıcaklar delirtiyor artık

İnşallah canım sağlıkla gelsinler anne yüreği besleyemiyorum bunalimina giriyor üzülüyorum gelsin koynuma sürümle beslerim inşallah

Bundan sonra gelsin ateşli geceler ksjdfj taşıyamıyorum artık bebeği ellerim ayaklarım şişti iyice yüzümü tanıyamıyorum zaten tam bir kız bebeği annesi çirkinliği yüklendi yüzüme. Çok güzel bebeksi bir kadındım haydara döndüm. Yether doğurayım gari bebek de kilo almıyo derken 3 haftadır evdeyim heralde dinlenmek yaradı bebek de tombik artık. Dün 3400dü kilosu.
Leydiden sonra manifest yapiyim ben doğurucam amin

Benmki sezeryan olucak son dakika değişmezse tabi bakalım yarın hangi günü uygun görücek doktorumuz.
İnşallah 40 haftayı beklemezsin sende sıcaklar delirtiyor artık
Hemde nasıl. Bunaldım evde çıkınca dışarı sıcaktan pişman oluyorum. Oğlum 41.hafta doğmuştu bu öyle olmaz umarım yaa

Kızlar doktorumla konuştuk cumartesi detay yapicaz tabi haftaici doğum için.iliski harici açılma için acil öneri.adacayi hatırlıyorum ama doğrumu emin olamadım.dökturun bilgileri

bu haftalarda yürüyüş çok önemliydi, benim yarın 38+0 oluyor, havalar o kadar sıcak ki ben evde klimayı açıp tüm gün yatıyorum yürüyüşe vs hiç çıkamadım. doğumu tetiklemek de istiyorum açıkçası. 40lara kalmak istemiyorum çok, bebek de yeterince büyüdü ölçümleri iyi çıkıyor. ama sağlıkla geleceği zaman gelsin acele etme pitircik da diyorum kendime. ayyy bilmiyorum evde squat filan mı yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…