- 30 Ekim 2013
- 20.466
- 57.149
- 798
Ayy evet valla inşallah isteyen herkesin aynı şekilde ilerler
Hayırlı olsun canim sağlıkla.buyusun insallahKızlar cevap veremediklerim varsa hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinbebeği uyandıramıyorum ya başta emdi biraz şuan zar zor emziriyorum uyandıramadım bi türlü uyanıp emmiyor ne yapabilirim ay
Hayırlı olsun sağlıkla mutlulukla büyüsünKızlar ben doğum yaptım kızımı kucağıma aldımçok şükür şuan için ikimizde iyiyiz inşallah sağlıkla evimize de gideriz rabbim hepinize nasip etsin inşallah
Sıcaksa uyanmaz. Soy biraz çorabı varsa çıkar. Ayaklarını mıncıkla çenesini altından uyar. Ayaklarını ıslak pamukla sil. Bi serinlet ağzına dokundur memeyi. Hiç uyanamazsa sütü biraz sağ şırıngayla çek ağzına dök biraz şekeri yükselsin enerji olur. Şekeri düşerse de bayılır kalır yoruldu bide annesi. Doğumda bebeler de efor sarfediyorKızlar cevap veremediklerim varsa hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinbebeği uyandıramıyorum ya başta emdi biraz şuan zar zor emziriyorum uyandıramadım bi türlü uyanıp emmiyor ne yapabilirim ay
36. Hafta itibariyle etki ediyor daha çok. Yumusatiyor. Normal doğumu en iyi başlatan faktör 1. Sırada cinsel iliski olarak goruluyor. Ben de ilk doğumumda çok yardımcı olmuştu sağolsun, 37+6da 6 cm acilma ile hastaneye gitmiştim hiç haberim yoktu dogurdugumdan.. 36dan sonra kocaların görevi başlıyor asılyaa bi şey dicem olabilir mi öyle bi şey ?
biz hiç korunmuyoruz nasılsa yumurtalama yok diye
Canım inşallah rabbim sağlık versin.kuzulara güzelce kavusalim kokularını içimize çekelim.bunarada benim bebeğin hareketleriyle beraber çok kasılmam oluyor belime vuran inşallah kendiliğinden gelir benim kuzumm.suni sanciya gerek kalmadanChipbaby canim.aglama.uzulme disarda gelişir merak.etme son günlerdeyiz zaten sağlıkla.kavusacaksin ben inanıyorum:) lütfen olumsuz çekme
Güzel tarihmiş gerçekten ben de talibim25.07.2025 güzel tarih bwnce manifestliyim belki doğururum hiç ümidim yok ama
Ne güzel ilerledi doğumun, normal doğum isteyen herkese nasip olsunKızlar ben doğum yaptım kızımı kucağıma aldımçok şükür şuan için ikimizde iyiyiz inşallah sağlıkla evimize de gideriz rabbim hepinize nasip etsin inşallah
Ay çok sevindim ya gözünüz aydın Allahim sağlıkla mutlulukla buyutmenizi nasip etsinKızlar ben doğum yaptım kızımı kucağıma aldımçok şükür şuan için ikimizde iyiyiz inşallah sağlıkla evimize de gideriz rabbim hepinize nasip etsin inşallah
Hurmaya başladım. Yürüyüşüde soğutucuyu koşu bandına doğru kurup yavaş yürüyorum. İlişki konusunda burdaki arkadaşları tebrik ediyorum sıcak bi yandan göbek bi yandan ben yatakta zor dönüyom bırak ilişkiyiCok olmus ya inşallah olmaz.
Hurma yürüyüş ilişki vs. Hızlandıracak ne varsa başla bence
Ömrü uzun neşesi bol huzuru kacmayan gulucugu eksik olmayan vatana millete hayırlı sağlıklı bir evlatKızlar ben doğum yaptım kızımı kucağıma aldımçok şükür şuan için ikimizde iyiyiz inşallah sağlıkla evimize de gideriz rabbim hepinize nasip etsin inşallah
Yani benim doğumlar vajinal olmadı moral bozmakta istemem ama ilki 41de oldu ikinci için ssvd bekledim 40+3de kendi isteğimle dayanamayıp daha fazla beklemeye aldirmistim ben her zaman diyorum benim bunyem çocuklardan kopmaya karşı ben aldirmadigim müddetçe içimde baya uzun süre kalıyorHemde nasıl. Bunaldım evde çıkınca dışarı sıcaktan pişman oluyorum. Oğlum 41.hafta doğmuştu bu öyle olmaz umarım yaa
Hurmaya başladım. Yürüyüşüde soğutucuyu koşu bandına doğru kurup yavaş yürüyorum. İlişki konusunda burdaki arkadaşları tebrik ediyorum sıcak bi yandan göbek bi yandan ben yatakta zor dönüyom bırak ilişkiyiCok olmus ya inşallah olmaz.
Hurma yürüyüş ilişki vs. Hızlandıracak ne varsa başla bence
Topuğundan birazcık cımcıkla insan kıyamıyor ama. O da uyandırmazsa altını aç sil ozaman uyanıyolarKızlar cevap veremediklerim varsa hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinbebeği uyandıramıyorum ya başta emdi biraz şuan zar zor emziriyorum uyandıramadım bi türlü uyanıp emmiyor ne yapabilirim ay
Bende aynı dönmüyorum hadi oturur vaziyet uyuyorumHurmaya başladım. Yürüyüşüde soğutucuyu koşu bandına doğru kurup yavaş yürüyorum. İlişki konusunda burdaki arkadaşları tebrik ediyorum sıcak bi yandan göbek bi yandan ben yatakta zor dönüyom bırak ilişkiyi
Valla deniyorum uyanıp biraz ağlıyor geri uyuyorHurmaya başladım. Yürüyüşüde soğutucuyu koşu bandına doğru kurup yavaş yürüyorum. İlişki konusunda burdaki arkadaşları tebrik ediyorum sıcak bi yandan göbek bi yandan ben yatakta zor dönüyom bırak ilişkiyi
Topuğundan birazcık cımcıkla insan kıyamıyor ama. O da uyandırmazsa altını aç sil ozaman uyanıyolar
çok şükür idare ediyorum şuan dikislerim yok ama bel ve kasık ağrım oluyor bide sanki sancıları içerde unuttularÖmrü uzun neşesi bol huzuru kacmayan gulucugu eksik olmayan vatana millete hayırlı sağlıklı bir evlat
uykusu duzenli emmesi sıkıntısız sütü bol bagirsaklari düzenli kizce olsun ins
Bebek dışında sen nasılsın toparlanabildin mi
Teşekkür ediyorumSıcaksa uyanmaz. Soy biraz çorabı varsa çıkar. Ayaklarını mıncıkla çenesini altından uyar. Ayaklarını ıslak pamukla sil. Bi serinlet ağzına dokundur memeyi. Hiç uyanamazsa sütü biraz sağ şırıngayla çek ağzına dök biraz şekeri yükselsin enerji olur. Şekeri düşerse de bayılır kalır yoruldu bide annesi. Doğumda bebeler de efor sarfediyor2 saatte bir emzir. Çok giydirme ortama göre ayarla
Yerim yaaaValla deniyorum uyanıp biraz ağlıyor geri uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?