2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Chipbaby canim.aglama.uzulme disarda gelişir merak.etme son günlerdeyiz zaten sağlıkla.kavusacaksin ben inanıyorum:) lütfen olumsuz çekme

Hayırlı olsun canim sağlıkla.buyusun insallah

Sıcaksa uyanmaz. Soy biraz çorabı varsa çıkar. Ayaklarını mıncıkla çenesini altından uyar. Ayaklarını ıslak pamukla sil. Bi serinlet ağzına dokundur memeyi. Hiç uyanamazsa sütü biraz sağ şırıngayla çek ağzına dök biraz şekeri yükselsin enerji olur. Şekeri düşerse de bayılır kalır yoruldu bide annesi. Doğumda bebeler de efor sarfediyor 2 saatte bir emzir. Çok giydirme ortama göre ayarla

yaa bi şey dicem olabilir mi öyle bi şey ?
biz hiç korunmuyoruz nasılsa yumurtalama yok diye
36. Hafta itibariyle etki ediyor daha çok. Yumusatiyor. Normal doğumu en iyi başlatan faktör 1. Sırada cinsel iliski olarak goruluyor. Ben de ilk doğumumda çok yardımcı olmuştu sağolsun, 37+6da 6 cm acilma ile hastaneye gitmiştim hiç haberim yoktu dogurdugumdan.. 36dan sonra kocaların görevi başlıyor asıl

Chipbaby canim.aglama.uzulme disarda gelişir merak.etme son günlerdeyiz zaten sağlıkla.kavusacaksin ben inanıyorum:) lütfen olumsuz çekme
Canım inşallah rabbim sağlık versin.kuzulara güzelce kavusalim kokularını içimize çekelim.bunarada benim bebeğin hareketleriyle beraber çok kasılmam oluyor belime vuran inşallah kendiliğinden gelir benim kuzumm.suni sanciya gerek kalmadan

25.07.2025 güzel tarih bwnce manifestliyim belki doğururum hiç ümidim yok ama
Güzel tarihmiş gerçekten ben de talibim tam 39+0 oluyorum. Ama nedense 5 Ağustos’ta falan gelecek gibi geliyor 40+4’te. Sonra da diyorum 40+4’te de gelse iyidir 42’ye kadar yolu var
Kızlar ben doğum yaptım kızımı kucağıma aldım çok şükür şuan için ikimizde iyiyiz inşallah sağlıkla evimize de gideriz rabbim hepinize nasip etsin inşallah
Ne güzel ilerledi doğumun, normal doğum isteyen herkese nasip olsun bebişi de seni de tebrik ederim, ne güzel kavuştunuz

Cok olmus ya inşallah olmaz.
Hurma yürüyüş ilişki vs. Hızlandıracak ne varsa başla bence
Hurmaya başladım. Yürüyüşüde soğutucuyu koşu bandına doğru kurup yavaş yürüyorum. İlişki konusunda burdaki arkadaşları tebrik ediyorum sıcak bi yandan göbek bi yandan ben yatakta zor dönüyom bırak ilişkiyi

Kızlar ben doğum yaptım kızımı kucağıma aldım çok şükür şuan için ikimizde iyiyiz inşallah sağlıkla evimize de gideriz rabbim hepinize nasip etsin inşallah
Ömrü uzun neşesi bol huzuru kacmayan gulucugu eksik olmayan vatana millete hayırlı sağlıklı bir evlat
uykusu duzenli emmesi sıkıntısız sütü bol bagirsaklari düzenli kizce olsun ins
Bebek dışında sen nasılsın toparlanabildin mi
Hemde nasıl. Bunaldım evde çıkınca dışarı sıcaktan pişman oluyorum. Oğlum 41.hafta doğmuştu bu öyle olmaz umarım yaa
Yani benim doğumlar vajinal olmadı moral bozmakta istemem ama ilki 41de oldu ikinci için ssvd bekledim 40+3de kendi isteğimle dayanamayıp daha fazla beklemeye aldirmistim ben her zaman diyorum benim bunyem çocuklardan kopmaya karşı ben aldirmadigim müddetçe içimde baya uzun süre kalıyor

Cok olmus ya inşallah olmaz.
Hurma yürüyüş ilişki vs. Hızlandıracak ne varsa başla bence
Hurmaya başladım. Yürüyüşüde soğutucuyu koşu bandına doğru kurup yavaş yürüyorum. İlişki konusunda burdaki arkadaşları tebrik ediyorum sıcak bi yandan göbek bi yandan ben yatakta zor dönüyom bırak ilişkiyi Topuğundan birazcık cımcıkla insan kıyamıyor ama. O da uyandırmazsa altını aç sil ozaman uyanıyolar

Valla deniyorum uyanıp biraz ağlıyor geri uyuyor

çok şükür idare ediyorum şuan dikislerim yok ama bel ve kasık ağrım oluyor bide sanki sancıları içerde unuttular

Teşekkür ediyorum

Kızlar bugün akşamüstü kontrolüm vardı geçen hafta yaşadığım enfeksiyondan dolayı kese suyunda azalma vardı 5cm e düşmüş gerilemiş sanırım biraz daha doktorum ciğer geliştirici vurdu 2 doz. Bi 2 doz daha yarın akşam vurulacak. Haziran ayı sonundan beri de bi karın geriliği durumumuz vardı halihazırda su azalması da eklenince ciğer geliştirici istedi doktorum .
Pazartesi tekrar kontrolüm var ve hatta yatış yapılabilir doğum için hazırlıklı gel dedi doktorum doğum için.
Ölçüleri de yazayım birilerine fikir olur az cok
Geçen hafta perşembe kilosu 2155ti
Bu hafta 2604 olmuş 300 gram artı eksi oynayabilir.
Boy 49 50 cm civarı. Boy 36+3 ile uyumlu
Karın çevresi 34+1 ile uyumlu
Hc 35 +3
Hc 36+3 ile uyumlu
Hc ler neydi hatırlayamıyorum şuan.
Son adet tarihine göre 35+4üm ama gelişim ortalama 35+0 ile uyumlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…