Ayyyyy latteciiiiim çok sevindimmmmm. Chatgptye sorduğumda 30 temmuz güzel bi tarih astrolojik açıdan demiştieveeeet tarihimizi aldık arkadaşlar
30 temmuz çarşamba sabah 9 da doğuruyorum inşallah38+5 oluyoruz biraz grip gibiyim onun için uzattık antibiyotik başladık çünkü
Ayyyy aman aman sakınnnnnn. Utanmasam eşimi evden yollucam kirletiyon evi diyeYa niyetleri aslında yardım etmek ama işte şu dönem bizim hormonlar filan.biz 5 kız kardeşiz dediler ki bebek bohçası getiricez hepsinin ikişer çocuğu.yok anam istemiyom dedim.evi temizletmisim tisir tisir tisliyom . istemiyom bohça filan dedimbenim dinlenmeye ihtiyacım var arkalarından bir posta daha temizlik yapamam
İyi iyi maşallah yine çok yorma yüklenme kendineee. Havalar çok sıcak bolll suya aban. Tertemiz olmuştur evinde ohBugün eve giriştik komple camları sildirdim halıcılar koltukcular vs c.tesiye tamamlanmış olurum pazar günü de açık bulursam bir iki poz çektiririm stüdyo da p.tesiye hazırım Allah kısmet ederse
Ayy gözün aydıneveeeet tarihimizi aldık arkadaşlar
30 temmuz çarşamba sabah 9 da doğuruyorum inşallah38+5 oluyoruz biraz grip gibiyim onun için uzattık antibiyotik başladık çünkü
Ya hahshdha harikasın. Hepimizin mod tepede. Tertemiz delirmeden doğurup lohusalığı atlatıp bebelerle selamete ereydik iyiydiHahahahahahahah yok yok yalnız delirmedin korkmabende şimdiden başladım kadına kurmaya öpmücek çocumu istiyosa kendi yapsaydı demeye hele bide geçenlerde şehir dışına çıktı kıyameti koparttım eşime ızdırap oldum torunu doğsa babannesi döt gezdirmeye gitti böyle şey mi olur diye halbuki gitmesi işime geliyor hahahajahahaha. Neyse tüm canlılarda hamilelik zordur anlık Ağustos tayfa
Hahahajajaja ay çok istiyorum bi 50 gün sonraya ışınlanmayaYa hahshdha harikasın. Hepimizin mod tepede. Tertemiz delirmeden doğurup lohusalığı atlatıp bebelerle selamete ereydik iyiydi
Benim de ilk doğumum olcak acaba anlar mıyım nişan nasıl oluyo su nasıl geliyo kafamfa kırk soruAynen yaaaa.ay böyle beklemek hem heyecanlı hemde daha zor.
Sağlıkla kavuşun inşallaheveeeet tarihimizi aldık arkadaşlar
Aa magnezyumdan mi acaba. Ben 3 aliyorum. Ama gecen girdigimde de iciyordum aslinda. İlk dogum ya da kizlar gununu gecirebiliyorlar doktorun yetisir insallahAyy geliyoo bencesancını mı bekliceksin yoksa gidiyor musun doktora
Ben 37deyim sancım 10-15 arası maksimumama bizim amacımız bebeği tutmak magnezyumu günde 2 alıyorum. O etkiliyordur eminim. 30 unda son bir randevuya gidicem doğumdan önce sonra 7 sinde doğumum ama doktorum 30u ve 5 i arası yok beni aldı bir telaş o yoksa gerçekten doğurmak istemem başka kimseye güvenemem çünkü
Ev temiz toplu kalsin diye geriliyorsundur nesting etkisi. Benim haftaya evde tadilat var ben nerelere gidemKızlar ya ailem uzakta yaşıyor normalde doğum için geldilersözde bana yardımcı olmak için ama geldiklerinden beri daha çok yoruldum sanki her şeye sinirleniyorum, her yaptıkları şeyi arkalarından düzeltmem gerekiyormuş gibi hissediyorum. Bardağı yanlış yere koysalar ortalığı yıkıyorum, telefonunun sesi yüksek diye bile sinirleniyorum eşim sürekli beni sakinleştirmeye çalışıyor. ay neden böyle oldum ben
Annem diyo buna bişeyler olmuş nasıl yaşayacak yatılı bakıcıylalohusada değilim ama böyle bişey mi acaba lohusalık tek deliren ben değilimdir inş
Hava sıcak diye bile kızdım kadına
Saglikla kucagina alKizlar ben de suan 38+2 yim. Bu pazartesi sezeryan dogumum var 12 de. Cok heyecanliyim, resmen buyuk sona bikac gun kaldi :)
Ay normal o zaman cok sasirdim buyudukce azalmasinaBenim de 36 da bir kaç kez sadece 15-20 civarı çıktı yoksa hep 4 falandı
Sanirim doguruyorsun canim ya saglikla kucagina al insallah.Saatte 1 veya 2 oldu şimdiye kadar canimishal ağrısı mide ağrısı gibi geliyor sırtımda agriyor
Ayyy gozun aydin saglikla kucagina aleveeeet tarihimizi aldık arkadaşlar
İlk.dogumda ne nişan ne su geldi direkt sancı başladı.simdi o yüzden bende bı acaba da kaldım.sanci gelince anlıyorsun dicem de ben ishal oldum zannettim saat 3 den 8 e kadarBenim de ilk doğumum olcak acaba anlar mıyım nişan nasıl oluyo su nasıl geliyo kafamfa kırk soru
Ay inşallah şuan düzensiz olduğu için çokta moda giremedim.yarina kızlar ben doguruyorum veya doğurdum demeyi çok istiyorumAa magnezyumdan mi acaba. Ben 3 aliyorum. Ama gecen girdigimde de iciyordum aslinda. İlk dogum ya da kizlar gununu gecirebiliyorlar doktorun yetisir insallah
Ev temiz toplu kalsin diye geriliyorsundur nesting etkisi. Benim haftaya evde tadilat var ben nerelere gidem
Saglikla kucagina al
Ay normal o zaman cok sasirdim buyudukce azalmasina
Sanirim doguruyorsun canim ya saglikla kucagina al insallah.
Ayyy gozun aydin saglikla kucagina algunun belli olmasi da guzel ya
Anlarsin anlarsin ikisi de kendini belli ediyor hadi nisan biraz kafa karistirir ama suyu sizinti degilse anlamaman mumkun degilBenim de ilk doğumum olcak acaba anlar mıyım nişan nasıl oluyo su nasıl geliyo kafamfa kırk soru
Benim de sabah sanci basladi 8 gibi ogleden sonra 3-4 gibi nisan geldi onu biraz ben kendim kasindim squat benzeri bir hareket var nette bulmustum onu yaptim yaparken lap diye dustu. İlk doguma gore ne kolay olmus masallahİlk.dogumda ne nişan ne su geldi direkt sancı başladı.simdi o yüzden bende bı acaba da kaldım.sanci gelince anlıyorsun dicem de ben ishal oldum zannettim saat 3 den 8 e kadarbide gittim ikindim tuvaletimi yapıcam diye.jeton sonra düştü gittiğimde 5 cm açıklık vardı 3 saat sonrada oğluşum koynumdaydi
Zemin kaldı kuzucum bugün ilaçlamacı geldi ama mahvoldum herhalde var olan su da azalacak dinlenemedim gece uyuyamadım sabah da 6da uyandım 7den beri işleniyomİyi iyi maşallah yine çok yorma yüklenme kendineee. Havalar çok sıcak bolll suya aban. Tertemiz olmuştur evinde oh
Aynen ben doğumdan sonra çektim.bacakta sinir sıkışması oldu 20 gün bas bas bağırdım kurtarın beni diye o kadar şiddetli bir agriydi.Anlarsin anlarsin ikisi de kendini belli ediyor hadi nisan biraz kafa karistirir ama suyu sizinti degilse anlamaman mumkun degil
Benim de sabah sanci basladi 8 gibi ogleden sonra 3-4 gibi nisan geldi onu biraz ben kendim kasindim squat benzeri bir hareket var nette bulmustum onu yaptim yaparken lap diye dustu. İlk doguma gore ne kolay olmus masallah
Amiin inşallahHayırlı olsun sağlıkla kavuşun inşallah İnciyle
Antibiyotik niye başladınız?
Hahaha sağol canım sağolAyyyyy latteciiiiim çok sevindimmmmm. Chatgptye sorduğumda 30 temmuz güzel bi tarih astrolojik açıdan demiştiay çok az var ben heyecanlandım
Sürekli doktora anlarım demi diyip duruyorum bıktı kadın benden artıkİlk.dogumda ne nişan ne su geldi direkt sancı başladı.simdi o yüzden bende bı acaba da kaldım.sanci gelince anlıyorsun dicem de ben ishal oldum zannettim saat 3 den 8 e kadarbide gittim ikindim tuvaletimi yapıcam diye.jeton sonra düştü gittiğimde 5 cm açıklık vardı 3 saat sonrada oğluşum koynumdaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?