- 9 Ekim 2023
- 360
- 334
- 23
- 30
Masajlar var öyle bir şey yapabilirsin belki direkt damlaya başlamadan denenebilirKızlar biz eve geldik bebeğim çok şükür emiyor ama bıraktıktan sonra gazını çıkarmaya çalışıyorum bi defadan başka çıkarmıyor çok ağlıyor kızartıyor kendini sanırım gazı geçmiyor ne yapmalıyım bilemedim gaz damlası kullanılır mı önerebileceğiniz bisey varsa söyler misiniz
Amin canımm inşallahAyy gözün aydınsağlıkla kavuşun inş
O kadar sabırsızım ki artık hem bir an önce doğsun istiyorum, hem biraz daha içerde kalıp büyüsün kafalar karışık
İnşallah ya böyle bunje ağrısı bu neden diye düşünmek daha kötü şimdi ağrım var ama çoğalacak mi stabil agrimi bekle ki anlayasinSürekli doktora anlarım demi diyip duruyorum bıktı kadın benden artıkinşallah böyle foş diye suyum gelir de ikilemde kalmam
Hadi inşallah bakalım nolcakBu arada benim sıpa kendiliğinden gelmez ise bende 30 temmuz düşünüyorum
Evet işte o çok zor bence de inşallah hepimiz kolayca doğururuz yaİnşallah ya böyle bunje ağrısı bu neden diye düşünmek daha kötü şimdi ağrım var ama çoğalacak mi stabil agrimi bekle ki anlayasin
Allah'ım inşallah en güzel zamanda kolaylıkla nasip etsin.ben son gününe kadar kalsın isterdim açıkçası ama vardır herşeyde bir hayır.30 temmuz Çarşamba doktorum da gece nöbetçi olucak ona göre kendim ayarladım henu doktoruma söylemedim cumartesi günü bu tarih dicem bakalım o ne diyecekHadi inşallah bakalım nolcak
Kabul eder inşallahAllah'ım inşallah en güzel zamanda kolaylıkla nasip etsin.ben son gününe kadar kalsın isterdim açıkçası ama vardır herşeyde bir hayır.30 temmuz Çarşamba doktorum da gece nöbetçi olucak ona göre kendim ayarladım henu doktoruma söylemedim cumartesi günü bu tarih dicem bakalım o ne diyecek
benim oğlan 40+2 de geldiKabul eder inşallahbenim doktorum eğer normal düsünseydin sancını bekleyecektik dedi çocuğumun hiç sancılanacak hali yok yerinden gayet memnun ben 40 41 görürdüm gibi
Deniyorum ama asla izin vermiyor ki ağlamaktan yıkıyor kendiniMasajlar var öyle bir şey yapabilirsin belki direkt damlaya başlamadan denenebilir
Damla için 10-12 günden önce başlamayın diyorlar genelde ama doktor daha iyi bilir tabiKızlar biz eve geldik bebeğim çok şükür emiyor ama bıraktıktan sonra gazını çıkarmaya çalışıyorum bi defadan başka çıkarmıyor çok ağlıyor kızartıyor kendini sanırım gazı geçmiyor ne yapmalıyım bilemedim gaz damlası kullanılır mı önerebileceğiniz bisey varsa söyler misiniz
Yaa öyle miDamla için 10-12 günden önce başlamayın diyorlar genelde ama doktor daha iyi bilir tabi
İnşallah sağlıkla kolaylıkla alacaksın bebeğini kucağınaKızlar bugün muayenemiz vardı yine. Suyu bitmiş iyice cep bile bulamadık. Üç gün önce 3 cm cep vardı. Bir anda böyle olabiliyormuş saatler bile etkiler dedi. Normalde boş oda varsa yatırsınlar akşam alıyım dedi. Ben de yarın sabah olsun bari dedim sancı falan olmayınca bugün bol su iç dedi yarın 8de ameliyat için randevu verdi. Kilosu 2700-2800 gibi şimdilik ultrasonda. 38+4te doğmuş olacak. Dua ederseniz çok mutlu olurum Allah razı olsun. Burda çok şey paylaştık bu haftaları hiç hayal edemezdim. 30.haftada sancıyla yatışım yapılmıştı şimdi sancıdan eser yok :) Hep birlikte sağlıkla büyütmeyi nasip etsin rabbim.
Çok şükür canımKızlar biz eve geldik bebeğim çok şükür emiyor ama bıraktıktan sonra gazını çıkarmaya çalışıyorum bi defadan başka çıkarmıyor çok ağlıyor kızartıyor kendini sanırım gazı geçmiyor ne yapmalıyım bilemedim gaz damlası kullanılır mı önerebileceğiniz bisey varsa söyler misiniz
Yaa hadi hayırlısı sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallaheveeeet tarihimizi aldık arkadaşlar
30 temmuz çarşamba sabah 9 da doğuruyorum inşallah38+5 oluyoruz biraz grip gibiyim onun için uzattık antibiyotik başladık çünkü
Ay aşkım yüklenme kendine bu kadar boşver bu vücut asıl doğum sonrası bebişe bakarken lazımZemin kaldı kuzucum bugün ilaçlamacı geldi ama mahvoldum herhalde var olan su da azalacak dinlenemedim gece uyuyamadım sabah da 6da uyandım 7den beri işleniyom
Kuzu agladigi icin tekrar meme veriyorsan tekrar gaz olusuyordur. Gazi ya hep yukari ya hep asagi dogru sivazla. İkinci daha gec cikiyor. Tekrar emdiginde sıkıştırır gaz. Ayaklarini topluyor mu aglarken?Kızlar biz eve geldik bebeğim çok şükür emiyor ama bıraktıktan sonra gazını çıkarmaya çalışıyorum bi defadan başka çıkarmıyor çok ağlıyor kızartıyor kendini sanırım gazı geçmiyor ne yapmalıyım bilemedim gaz damlası kullanılır mı önerebileceğiniz bisey varsa söyler misiniz
Bacakta sinir sikismasi neden oldu? Ay benim de fitik bacaga atabilir diyorlar bugun doktorum tabii basi yapicak biraz fitiga dogum bu dedi. E madem oyle beni neden mr a gonderdin diyemedim delirecemAynen ben doğumdan sonra çektim.bacakta sinir sıkışması oldu 20 gün bas bas bağırdım kurtarın beni diye o kadar şiddetli bir agriydi.
Geçmiş olsunAmiin inşallahgrip olmustum 10 gün oldu geçmedi halen doğuma kadar geçmiş olsun diye
Hahahahahah ay yalnız değilmişimSürekli doktora anlarım demi diyip duruyorum bıktı kadın benden artıkinşallah böyle foş diye suyum gelir de ikilemde kalmam
Şu masajı dene acayip rahatlatacak. Ayrıca bundan farklı olarak ayaklarının altına yuvarlak masajlar da yap o da iyi gelirKızlar biz eve geldik bebeğim çok şükür emiyor ama bıraktıktan sonra gazını çıkarmaya çalışıyorum bi defadan başka çıkarmıyor çok ağlıyor kızartıyor kendini sanırım gazı geçmiyor ne yapmalıyım bilemedim gaz damlası kullanılır mı önerebileceğiniz bisey varsa söyler misiniz
Evet topluyorKuzu agladigi icin tekrar meme veriyorsan tekrar gaz olusuyordur. Gazi ya hep yukari ya hep asagi dogru sivazla. İkinci daha gec cikiyor. Tekrar emdiginde sıkıştırır gaz. Ayaklarini topluyor mu aglarken?
Bacakta sinir sikismasi neden oldu? Ay benim de fitik bacaga atabilir diyorlar bugun doktorum tabii basi yapicak biraz fitiga dogum bu dedi. E madem oyle beni neden mr a gonderdin diyemedim delirecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?