2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Masajlar var öyle bir şey yapabilirsin belki direkt damlaya başlamadan denenebilir

Hadi inşallah bakalım nolcak
Allah'ım inşallah en güzel zamanda kolaylıkla nasip etsin.ben son gününe kadar kalsın isterdim açıkçası ama vardır herşeyde bir hayır.30 temmuz Çarşamba doktorum da gece nöbetçi olucak ona göre kendim ayarladım henu doktoruma söylemedim cumartesi günü bu tarih dicem bakalım o ne diyecek

Kabul eder inşallah benim doktorum eğer normal düsünseydin sancını bekleyecektik dedi çocuğumun hiç sancılanacak hali yok yerinden gayet memnun ben 40 41 görürdüm gibi

Damla için 10-12 günden önce başlamayın diyorlar genelde ama doktor daha iyi bilir tabi

İnşallah sağlıkla kolaylıkla alacaksın bebeğini kucağına

Çok şükür canım ben ilk bebeğimi dogurdugumda doktor bana normalde gaz sancıları 1 aydan sonra başlar dedi ama yinede bilemiyorum tabi.bebegim çok agladiginda bende gaz zannediyodum habire gaz cikarmaya calisiyodum meğersem çocuğum açmış zaten çok emziremiyodum ilk 3 4 gün sonradan düzene oturdu.bide benim kullanıp en memnun kaldığım Damla Sab simplex ti yani bize çok iyi gelmişti ama Dr a danışmak daha iyi olur

Kuzu agladigi icin tekrar meme veriyorsan tekrar gaz olusuyordur. Gazi ya hep yukari ya hep asagi dogru sivazla. İkinci daha gec cikiyor. Tekrar emdiginde sıkıştırır gaz. Ayaklarini topluyor mu aglarken?
Aynen ben doğumdan sonra çektim.bacakta sinir sıkışması oldu 20 gün bas bas bağırdım kurtarın beni diye o kadar şiddetli bir agriydi.
Bacakta sinir sikismasi neden oldu? Ay benim de fitik bacaga atabilir diyorlar bugun doktorum tabii basi yapicak biraz fitiga dogum bu dedi. E madem oyle beni neden mr a gonderdin diyemedim delirecem

Sürekli doktora anlarım demi diyip duruyorum bıktı kadın benden artık inşallah böyle foş diye suyum gelir de ikilemde kalmam
Hahahahahah ay yalnız değilmişim doktora ısrarla sancılansam ve sancıları anlamasam nolcak, suyum gelse geldiğini anlamasam nolcak, nişan gelse anlamasam nolcak diyip duruyorum adamın hepsine verdiği cevap anlamaman mümkün değil

Şu masajı dene acayip rahatlatacak. Ayrıca bundan farklı olarak ayaklarının altına yuvarlak masajlar da yap o da iyi gelir

Eklentiler

• IMG_9730.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 54
Evet topluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…