2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
HHahahahah yok yalnız değilsin. Ben daha olmamış şeylerden kaynanama sinirlenip kendi kafamda onla kavga ediyorum hormonlar diyip kendimi telkin ediyorum ama kalıcı olursa bu durum nanay

Sen olması gerekeni bildiğin için daha çok dikkatini çekmiş bence normalde o kadar dikkat çekmiyor

Gecen nst de iki kere 40 uzeri vardi. 3 hafta onceydi. Bu nst de 4 un uzerune hic cikmadi bu normal mi ya 36. Haftada bu kadar az olmasi. 15-20 civari olmasi gerekmez mi? Kotu bir sey degildir ama bir garipsedim cocugun kalp atisi 130-140
Benim de 36 da bir kaç kez sadece 15-20 civarı çıktı yoksa hep 4 falandı

Beklicem canım cunku düzenli değil .birde doktor muayene sonrası olmuştur diyince bir arada kaldım ama her zamankinden farklı bir ağrım var daha önce normal doğurdum ama unuttum ağrı nasıldı11 sene gecti

Ay inşallah aslında keşke gününü beklese ama işte kuzum içeride kilo alamıyor zaten haftaya alicakti doktor suni sancı ile baslaticak ti.cok dua ettim rabbim bana kendi sancimla dogurmayi nasip et diye.hatta dün akşam doktorum yazmıştı inşallah bize gerek kalmadan kendi gelmeyi ister diye dualarımızın kabulü belkide.beklicez canım bazen birkaç gün sürebiliyormus.

Benim de geçen hafta annem gelmişti biz de normalde iyi anlaşırız ama bu sefer çok atıştık
Hatta doğum için 2-3 ay kalmayı planlıyordu acaba kalmasa mı diyorum

Ah canım inan çok iyi anlıyorum benimkiler yakın ama son noktada haber vericem.biraz önce annem aradı nişan geldi muhtemelen bile demedim tek başıma sakince geçirmek istiyorum.kalabaliga tahammülüm yok.yeterince fiziken yıprandik psikoloji ondan beter zaten.o yüzden hastahane ye gidicegim vakit ararım muhtemelen

Ben de annemle hic anlasamam normalde, simdi gelince iyice beni sinir edicek, bazen gelmese daha mi iyi diyorum ta 18 saatlik yoldan gelicek. Seni cok iyi anliyorum valla

HHahahahah yok yalnız değilsin. Ben daha olmamış şeylerden kaynanama sinirlenip kendi kafamda onla kavga ediyorum hormonlar diyip kendimi telkin ediyorum ama kalıcı olursa bu durum nanay

Onu hiç sorma kadıncağızın bana iyilikten başka bişeyi dokunmamıştır ama hayaller kurup kadına da kızıyorum hele bi öpmeye kalksın bak neler oluyo, emzirirken ararsa sinirlenirim aramasın falan sürekli düşünüyorum

Benim de geçen hafta annem gelmişti biz de normalde iyi anlaşırız ama bu sefer çok atıştık
Hatta doğum için 2-3 ay kalmayı planlıyordu acaba kalmasa mı diyorum

Ay kızlar valla çok sevindim tek başıma delirmediğime yani normalde de mükemmel anlaşamayız zaten ama bu sefer nedense tahammülüm sıfııır sürekli sinirlencek bişey buluyorum

Ya niyetleri aslında yardım etmek ama işte şu dönem bizim hormonlar filan.biz 5 kız kardeşiz dediler ki bebek bohçası getiricez hepsinin ikişer çocuğu.yok anam istemiyom dedim.evi temizletmisim tisir tisir tisliyom . istemiyom bohça filan dedim benim dinlenmeye ihtiyacım var arkalarından bir posta daha temizlik yapamam

Hakkında hangisi hayırlıysa o olsun inşallah sağlıcakla hepimiz alırız kucağımıza bebeklerimizi inşallah suni sancı gerekmeden kendi sancınla doğum yaparsın canım

Hahahahahahahah yok yok yalnız delirmedin korkma bende şimdiden başladım kadına kurmaya öpmücek çocumu istiyosa kendi yapsaydı demeye hele bide geçenlerde şehir dışına çıktı kıyameti koparttım eşime ızdırap oldum torunu doğsa babannesi döt gezdirmeye gitti böyle şey mi olur diye halbuki gitmesi işime geliyor hahahajahahaha. Neyse tüm canlılarda hamilelik zordur anlık Ağustos tayfa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…