HHahahahah yok yalnız değilsin. Ben daha olmamış şeylerden kaynanama sinirlenip kendi kafamda onla kavga ediyorumKızlar ya ailem uzakta yaşıyor normalde doğum için geldilersözde bana yardımcı olmak için ama geldiklerinden beri daha çok yoruldum sanki her şeye sinirleniyorum, her yaptıkları şeyi arkalarından düzeltmem gerekiyormuş gibi hissediyorum. Bardağı yanlış yere koysalar ortalığı yıkıyorum, telefonunun sesi yüksek diye bile sinirleniyorum eşim sürekli beni sakinleştirmeye çalışıyor. ay neden böyle oldum ben
Annem diyo buna bişeyler olmuş nasıl yaşayacak yatılı bakıcıylalohusada değilim ama böyle bişey mi acaba lohusalık tek deliren ben değilimdir inş
Hava sıcak diye bile kızdım kadına
İnşallah olmaz ama hem bulantı yapar hem kasık ağrısı. Devam ederse idrar ver benceO yüzden idrarımı sorduğunu düşünüyorum hiç olmamidim idrar enfeksiyonu ins öyle birşey olmaz son zamanlarda
Sen olması gerekeni bildiğin için daha çok dikkatini çekmiş bence normalde o kadar dikkat çekmiyorKızlar instagramda Makromelibutik diye bir sayfadan anahtarlık yaptırdım. İşte sayfalarında bir tasarım görmüştüm aynısını istedim, yazıları değişecekti sadece. Yazılarını da ben yazıp gönderdim zaten. Sadece görselle yazıyı birleştirip ürüne basacaklardı. Beğendiğim tasarıma bakın bana gelene bakın. Ürün üretimden çıkınca da bana görsel göndermediler söylememe rağmen. Sadece bilgisayarda tasarımı hazırladıktan sonra dijital görsel göndermişti sayfa ama bu görselin böyle bir sonucu olacağını nerden bilebilirdim? Saçma bir beyaz arka fon kullanılmış, sol taraftan sıfır ama sağ tarafta saçma bir boşluk var görseli ortalamamışlar. 50 adet yaptırmıştım yazık oldu 1250 tl ödedimben mi abartıyorum ne olur bir bakın
Benim de 36 da bir kaç kez sadece 15-20 civarı çıktı yoksa hep 4 falandıGecen nst de iki kere 40 uzeri vardi. 3 hafta onceydi. Bu nst de 4 un uzerune hic cikmadi bu normal mi ya 36. Haftada bu kadar az olmasi. 15-20 civari olmasi gerekmez mi? Kotu bir sey degildir ama bir garipsedim cocugun kalp atisi 130-140
Beklicem canım cunku düzenli değil .birde doktor muayene sonrası olmuştur diyince bir arada kaldım ama her zamankinden farklı bir ağrım var daha önce normal doğurdum ama unuttum ağrı nasıldıAyy geliyoo bencesancını mı bekliceksin yoksa gidiyor musun doktora
Ben 37deyim sancım 10-15 arası maksimumama bizim amacımız bebeği tutmak magnezyumu günde 2 alıyorum. O etkiliyordur eminim. 30 unda son bir randevuya gidicem doğumdan önce sonra 7 sinde doğumum ama doktorum 30u ve 5 i arası yok beni aldı bir telaş o yoksa gerçekten doğurmak istemem başka kimseye güvenemem çünkü
Saatte 1 veya 2 oldu şimdiye kadar canimishal ağrısı mide ağrısı gibi geliyor sırtımda agriyorAgrilar geldikcr not alsana araliklarina bakariz duzenliyse valizi koy kapinin yanina
Ay inşallah aslında keşke gününü beklese ama işte kuzum içeride kilo alamıyor zaten haftaya alicakti doktor suni sancı ile baslaticak ti.cok dua ettim rabbim bana kendi sancimla dogurmayi nasip et diye.hatta dün akşam doktorum yazmıştı inşallah bize gerek kalmadan kendi gelmeyi ister diye dualarımızın kabulü belkide.beklicez canım bazen birkaç gün sürebiliyormus.Bencede nişandır canım sen akşama yada taş patlasın yarın doğurursun Allah'ın izniyle çünkü benimde önceki gebeliğimde sabah erken nişan gelmişti. Gece yarısı sancılarım çoğalıp sabah erken doğum yapmıştım
Benim de geçen hafta annem gelmişti biz de normalde iyi anlaşırız ama bu sefer çok atıştıkKızlar ya ailem uzakta yaşıyor normalde doğum için geldilersözde bana yardımcı olmak için ama geldiklerinden beri daha çok yoruldum sanki her şeye sinirleniyorum, her yaptıkları şeyi arkalarından düzeltmem gerekiyormuş gibi hissediyorum. Bardağı yanlış yere koysalar ortalığı yıkıyorum, telefonunun sesi yüksek diye bile sinirleniyorum eşim sürekli beni sakinleştirmeye çalışıyor. ay neden böyle oldum ben
Annem diyo buna bişeyler olmuş nasıl yaşayacak yatılı bakıcıylalohusada değilim ama böyle bişey mi acaba lohusalık tek deliren ben değilimdir inş
Ah canım inan çok iyi anlıyorum benimkiler yakın ama son noktada haber vericem.biraz önce annem aradı nişan geldi muhtemelen bile demedim tek başıma sakince geçirmek istiyorum.kalabaliga tahammülüm yok.yeterince fiziken yıprandik psikoloji ondan beter zaten.o yüzden hastahane ye gidicegim vakit ararım muhtemelenKızlar ya ailem uzakta yaşıyor normalde doğum için geldilersözde bana yardımcı olmak için ama geldiklerinden beri daha çok yoruldum sanki her şeye sinirleniyorum, her yaptıkları şeyi arkalarından düzeltmem gerekiyormuş gibi hissediyorum. Bardağı yanlış yere koysalar ortalığı yıkıyorum, telefonunun sesi yüksek diye bile sinirleniyorum eşim sürekli beni sakinleştirmeye çalışıyor. ay neden böyle oldum ben
Ben de annemle hic anlasamam normalde, simdi gelince iyice beni sinir edicek, bazen gelmese daha mi iyi diyorum ta 18 saatlik yoldan gelicek. Seni cok iyi anliyorum valla
HHahahahah yok yalnız değilsin. Ben daha olmamış şeylerden kaynanama sinirlenip kendi kafamda onla kavga ediyorumhormonlar diyip kendimi telkin ediyorum ama kalıcı olursa bu durum nanay
Benim de geçen hafta annem gelmişti biz de normalde iyi anlaşırız ama bu sefer çok atıştık
Hatta doğum için 2-3 ay kalmayı planlıyordu acaba kalmasa mı diyorum
Ah canım inan çok iyi anlıyorum benimkiler yakın ama son noktada haber vericem.biraz önce annem aradı nişan geldi muhtemelen bile demedim tek başıma sakince geçirmek istiyorum.kalabaliga tahammülüm yok.yeterince fiziken yıprandik psikoloji ondan beter zaten.o yüzden hastahane ye gidicegim vakit ararım muhtemelen
Ya niyetleri aslında yardım etmek ama işte şu dönem bizim hormonlar filan.biz 5 kız kardeşiz dediler ki bebek bohçası getiricez hepsinin ikişer çocuğu.yok anam istemiyom dedim.evi temizletmisim tisir tisir tisliyom . istemiyom bohça filan dedimOnu hiç sorma kadıncağızın bana iyilikten başka bişeyi dokunmamıştır ama hayaller kurup kadına da kızıyorumhele bi öpmeye kalksın bak neler oluyo, emzirirken ararsa sinirlenirim aramasın falan sürekli düşünüyorum
Ay kızlar valla çok sevindim tek başıma delirmediğimeyani normalde de mükemmel anlaşamayız zaten ama bu sefer nedense tahammülüm sıfııır sürekli sinirlencek bişey buluyorum
Zaten unutulmasa kimse bir daha doğurmaz diyorlarBeklicem canım cunku düzenli değil .birde doktor muayene sonrası olmuştur diyince bir arada kaldım ama her zamankinden farklı bir ağrım var daha önce normal doğurdum ama unuttum ağrı nasıldı11 sene gecti
Bugün eve giriştik komple camları sildirdim halıcılar koltukcular vs c.tesiye tamamlanmış olurum pazar günü de açık bulursam bir iki poz çektiririm stüdyo da p.tesiye hazırım Allah kısmet ederseAşkım naptın nasılsın
Aynen yaaaa.ay böyle beklemek hem heyecanlı hemde daha zor.Zaten unutulmasa kimse bir daha doğurmaz diyorlar
Hayırlı olsun sağlıkla kavuşun inşallah İnciyleeveeeet tarihimizi aldık arkadaşlar
30 temmuz çarşamba sabah 9 da doğuruyorum inşallah38+5 oluyoruz biraz grip gibiyim onun için uzattık antibiyotik başladık çünkü
Ay hadi sağlıkla gelsin minnoşeveeeet tarihimizi aldık arkadaşlar
30 temmuz çarşamba sabah 9 da doğuruyorum inşallah38+5 oluyoruz biraz grip gibiyim onun için uzattık antibiyotik başladık çünkü
Hakkında hangisi hayırlıysa o olsun inşallahAy inşallah aslında keşke gününü beklese ama işte kuzum içeride kilo alamıyor zaten haftaya alicakti doktor suni sancı ile baslaticak ti.cok dua ettim rabbim bana kendi sancimla dogurmayi nasip et diye.hatta dün akşam doktorum yazmıştı inşallah bize gerek kalmadan kendi gelmeyi ister diye dualarımızın kabulü belkide.beklicez canım bazen birkaç gün sürebiliyormus.
Hadi güzün aydın canım sağlıcakla gelsin bebeğin inşallaheveeeet tarihimizi aldık arkadaşlar
Hahahahahahahah yok yok yalnız delirmedin korkmaOnu hiç sorma kadıncağızın bana iyilikten başka bişeyi dokunmamıştır ama hayaller kurup kadına da kızıyorumhele bi öpmeye kalksın bak neler oluyo, emzirirken ararsa sinirlenirim aramasın falan sürekli düşünüyorum
Ay kızlar valla çok sevindim tek başıma delirmediğimeyani normalde de mükemmel anlaşamayız zaten ama bu sefer nedense tahammülüm sıfııır sürekli sinirlencek bişey buluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?