- 2 Şubat 2023
- 996
- 2.391
- 43
- 34
Gaz 2 kez mi çıkması lazım anlamadım. 2. Gaz dediğin alttan olan gaz mı yoksaKuzu agladigi icin tekrar meme veriyorsan tekrar gaz olusuyordur. Gazi ya hep yukari ya hep asagi dogru sivazla. İkinci daha gec cikiyor. Tekrar emdiginde sıkıştırır gaz. Ayaklarini topluyor mu aglarken?
Bacakta sinir sikismasi neden oldu? Ay benim de fitik bacaga atabilir diyorlar bugun doktorum tabii basi yapicak biraz fitiga dogum bu dedi. E madem oyle beni neden mr a gonderdin diyemedim delirecem
Ben de öyleyim ama yarın ya da cumartesi doktorla pazarlık masası kurabilirimAyy gözün aydınsağlıkla kavuşun inş
O kadar sabırsızım ki artık hem bir an önce doğsun istiyorum, hem biraz daha içerde kalıp büyüsün kafalar karışık
E bu normalde benHahahahahahahah yok yok yalnız delirmedin korkmabende şimdiden başladım kadına kurmaya öpmücek çocumu istiyosa kendi yapsaydı demeye hele bide geçenlerde şehir dışına çıktı kıyameti koparttım eşime ızdırap oldum torunu doğsa babannesi döt gezdirmeye gitti böyle şey mi olur diye halbuki gitmesi işime geliyor hahahajahahaha. Neyse tüm canlılarda hamilelik zordur anlık Ağustos tayfa
Kocadan devam bence elbette işe yarayacakYa beni de bi çatı muayenesi yapsalar sanki dürtükleseler doğum hızlanacakmış gibime geliyo. Devlete gidiyorum sancı beklicez diyolar. Bebe irileşti birden ve ben endişelenmeye başladım. Rutin bir çatı bakma tarzları yok anladığım kadarıyla.
Nasıl doğurucam 37+5 te 3400 iri değil mi diyorum. Doktor nolcak millet 5 kilo doğuruyo diyo. Nasıl 5 kilo doğurucam minnak bi kadınım benRuhuma öküz oturdu. Bekliyorum giden gelen yok. Kocayı kullanayım dedim o da işe yaramıyor. Dert içindeyim napsam salsam mı acaba rahat olmadığım için mi gelmiyor
Ay içimi döktüm ama napiyim doğsun artık çok ağır taşıyamıyorum.
Sancı geliyo ama geçiyo hemen düzenli değil. Allahım sağ salim doğurayım artık
Oyyyy annesiiiYaa öyle mibaşka çözüm yolları bulayım ozaman şuan için sadece memede duruyor agladigi zaman
Sana günlük program uygulayalımYa beni de bi çatı muayenesi yapsalar sanki dürtükleseler doğum hızlanacakmış gibime geliyo. Devlete gidiyorum sancı beklicez diyolar. Bebe irileşti birden ve ben endişelenmeye başladım. Rutin bir çatı bakma tarzları yok anladığım kadarıyla.
Nasıl doğurucam 37+5 te 3400 iri değil mi diyorum. Doktor nolcak millet 5 kilo doğuruyo diyo. Nasıl 5 kilo doğurucam minnak bi kadınım benRuhuma öküz oturdu. Bekliyorum giden gelen yok. Kocayı kullanayım dedim o da işe yaramıyor. Dert içindeyim napsam salsam mı acaba rahat olmadığım için mi gelmiyor
Şşştttt çaktırmaE bu normalde ben
Sorma sormaOyyyy annesiiikurban olurum napsın çocuk, sıcacık anne karnından çıktı dışarı afalladı
Canım benim o zaman fıtık yoktu hızlı doğum kaynaklı olduğunu düşünüyorum artık ben.simdi fıtık var nasıl olucak bilmiyorum.o kdr görüntülemeye filan girdim hiçbir sebep bulunamadı en son siyatik sinir sıkışmasi olabilir dediler.resmen kabus gibiydi.inim inim inledimKuzu agladigi icin tekrar meme veriyorsan tekrar gaz olusuyordur. Gazi ya hep yukari ya hep asagi dogru sivazla. İkinci daha gec cikiyor. Tekrar emdiginde sıkıştırır gaz. Ayaklarini topluyor mu aglarken?
Bacakta sinir sikismasi neden oldu? Ay benim de fitik bacaga atabilir diyorlar bugun doktorum tabii basi yapicak biraz fitiga dogum bu dedi. E madem oyle beni neden mr a gonderdin diyemedim delirecem
Alala neden bakmıyorlar ki çatıya acabaYa beni de bi çatı muayenesi yapsalar sanki dürtükleseler doğum hızlanacakmış gibime geliyo. Devlete gidiyorum sancı beklicez diyolar. Bebe irileşti birden ve ben endişelenmeye başladım. Rutin bir çatı bakma tarzları yok anladığım kadarıyla.
Evet yapayım rutinim olsun. Pilates topu da ekledim hadi bakalımSana günlük program uygulayalımsabah çömelmeli yer silme azcık mola squat vs azcık mola yine yer silme mola akşamda koca molalarda da hurma ananas falan yicen
Bilmiyorum kendim istedim de yapmadı. Ben talep ettim evetAlala neden bakmıyorlar ki çatıya acababen 36+6 da gittiğimde doktor bi an unuttu planlı sezeryan olduğumu, geç bi çatı kontrolü de yapalım normal doğuma uygun musun bakalım dedi. Ben şook dedim yooo yoo yooo ben sezeryanım.. asla
Hadi gazan mübarek olsunnnnEvet yapayım rutinim olsun. Pilates topu da ekledim hadi bakalım
Aynı durum bende de var. Bu sabah telaşla doktora koştum, hareketleri dün geceden beri azalmış gibi geldi. Suyu kalbi iyiymiş ama nst’de yine hareketler az az çıktı.Günü gününü tutmuyor gibi sabah hareketli ise akşam hareket etmiyor veya yatarken etmiyorsa oturunca ediyor azaldı mı azalmadı mı ben de anlamadım ama fark var.
Sizin ilişki sonrası suyunuz / nişanınız gelmedi değil miKızlar şimdi kontrolden geliyorumnstye girdim 10 dakikalık sancı çıkmadı doktor normal ve alttan muayene yaptı 3 cm açılmam varmış bebeğin başı tam gelmiş dedi suyumda gelmiş sanırım islaklik var suyunda geliyor dedi azalıyormuş yani yatış istedi kabul etmeyip eve geldim çünkü yatış olursa suni alıcam bende kendi sancilarim yoğunlaşırsa gitmeyi söyledim tm dedi akşama bebek gelebilir direk geleceksin eğer sancı ilerlemezse sabah burdasin . Gelişmeler böyle kızlar korku bastı beni yani gece basbaya doğum sancısı çekmişim ama dogumhanedeki ebe resmen yalanci muamelesi yaptı devlete gidiyorum doktor kontrol edince sen sancı çekmişsin deyip doğruladı kızlar dua edin
Benim de öyle diyor ama asla kendimi ikna edemiyorum bu konudaHahahahahah ay yalnız değilmişimdoktora ısrarla sancılansam ve sancıları anlamasam nolcak, suyum gelse geldiğini anlamasam nolcak, nişan gelse anlamasam nolcak diyip duruyorum adamın hepsine verdiği cevap anlamaman mümkün değil
Hayır yani suyum geldiyse de bilmiyorum ama doktor sızıntı olmuş dedi kontrol edinceSizin ilişki sonrası suyunuz / nişanınız gelmedi değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?