2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Gaz 2 kez mi çıkması lazım anlamadım. 2. Gaz dediğin alttan olan gaz mı yoksa

Ya beni de bi çatı muayenesi yapsalar sanki dürtükleseler doğum hızlanacakmış gibime geliyo. Devlete gidiyorum sancı beklicez diyolar. Bebe irileşti birden ve ben endişelenmeye başladım. Rutin bir çatı bakma tarzları yok anladığım kadarıyla.
Nasıl doğurucam 37+5 te 3400 iri değil mi diyorum. Doktor nolcak millet 5 kilo doğuruyo diyo. Nasıl 5 kilo doğurucam minnak bi kadınım ben Ruhuma öküz oturdu. Bekliyorum giden gelen yok. Kocayı kullanayım dedim o da işe yaramıyor. Dert içindeyim napsam salsam mı acaba rahat olmadığım için mi gelmiyor
Ay içimi döktüm ama napiyim doğsun artık çok ağır taşıyamıyorum.
Sancı geliyo ama geçiyo hemen düzenli değil. Allahım sağ salim doğurayım artık

E bu normalde ben

Kocadan devam bence elbette işe yarayacak

Sana günlük program uygulayalım sabah çömelmeli yer silme azcık mola squat vs azcık mola yine yer silme mola akşamda koca molalarda da hurma ananas falan yicen

Canım benim o zaman fıtık yoktu hızlı doğum kaynaklı olduğunu düşünüyorum artık ben.simdi fıtık var nasıl olucak bilmiyorum.o kdr görüntülemeye filan girdim hiçbir sebep bulunamadı en son siyatik sinir sıkışmasi olabilir dediler.resmen kabus gibiydi.inim inim inledim

Alala neden bakmıyorlar ki çatıya acaba ben 36+6 da gittiğimde doktor bi an unuttu planlı sezeryan olduğumu, geç bi çatı kontrolü de yapalım normal doğuma uygun musun bakalım dedi. Ben şook dedim yooo yoo yooo ben sezeryanım.. asla

Bilmiyorum kendim istedim de yapmadı. Ben talep ettim evet

Günü gününü tutmuyor gibi sabah hareketli ise akşam hareket etmiyor veya yatarken etmiyorsa oturunca ediyor azaldı mı azalmadı mı ben de anlamadım ama fark var.
Aynı durum bende de var. Bu sabah telaşla doktora koştum, hareketleri dün geceden beri azalmış gibi geldi. Suyu kalbi iyiymiş ama nst’de yine hareketler az az çıktı.
Neyse bu vesileyle gitmişken serklaj vb alındi.. artık yavaş yavaş gelse iyi olur bebe:)

Sizin ilişki sonrası suyunuz / nişanınız gelmedi değil mi

Benim de öyle diyor ama asla kendimi ikna edemiyorum bu konuda

Kızlar bide dünden beri baya kaka yapiyor bu normal mi mekonyum mu ne 7-8 tane bu şekilde değiştirdim ishalmiş gibi yapıyor

Kizlar ben boyle bir ask yasamadim hayatimda. Insallah herkes sag salim kavusur yavrusuna. Kayip yasayan annelerimize de insallah saglikla yeniden kavusmalar yasatir rabbim. Herkesin dogumu simdiden hayirli olsun. Allah dileyen herkese nasip etsin. Sút gelmedi mama takviyeli emzirme yapin. Benim tek sikintim bu oldu. Takmislar emzir emzir.. emer ama doymaz yok ikna olmuyo bazilari. Deli ettiler iki gunde. Hemsire acikladi tam sut gelene kadar mama takviyesi yapilacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…