Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Kizlar ben boyle bir ask yasamadim hayatimda. Insallah herkes sag salim kavusur yavrusuna. Kayip yasayan annelerimize de insallah saglikla yeniden kavusmalar yasatir rabbim. Herkesin dogumu simdiden hayirli olsun. Allah dileyen herkese nasip etsin. Sút gelmedi mama takviyeli emzirme yapin. Benim tek sikintim bu oldu. Takmislar emzir emzir.. emer ama doymaz yok ikna olmuyo bazilari. Deli ettiler iki gunde. Hemsire acikladi tam sut gelene kadar mama takviyesi yapilacak
Yaaaaa gerçekten miiiii 😍 ben hep merak ediyorum nasıl bir his 🥺🥺 e yapılsın mamadan ne olacak yaa herkes çok biliyo

Ya beni de bi çatı muayenesi yapsalar sanki dürtükleseler doğum hızlanacakmış gibime geliyo. Devlete gidiyorum sancı beklicez diyolar. Bebe irileşti birden ve ben endişelenmeye başladım. Rutin bir çatı bakma tarzları yok anladığım kadarıyla.
Nasıl doğurucam 37+5 te 3400 iri değil mi diyorum. Doktor nolcak millet 5 kilo doğuruyo diyo. Nasıl 5 kilo doğurucam minnak bi kadınım ben🥹 Ruhuma öküz oturdu. Bekliyorum giden gelen yok. Kocayı kullanayım dedim o da işe yaramıyor. Dert içindeyim napsam salsam mı acaba rahat olmadığım için mi gelmiyor 😅
Ay içimi döktüm ama napiyim doğsun artık çok ağır taşıyamıyorum.
Sancı geliyo ama geçiyo hemen düzenli değil. Allahım sağ salim doğurayım artık 🙏
Son dönemde yavaşlar belki. Benimki de bi ara hızlı kilo aldı 2 haftada yarım kilo almıştı ama bu hafta gittik 100 gram almış sadece. Belki hamurişini vs kessen daha iyi olur daha dengeli beslensen.
Çatı muayenesi de çok bir şey değil yapmaya bile gerek yok aslında genelde kadınlar doğuma uygun oluyor çok nadir çatı darlığı vs.
Valla ben hiç doğuma hazır değilim 2. Hamilelik bu :)

Kızlar bir de ben 37. Haftadayım ve bugün doktor baktı yine yukarı dönmüş bebek. 1 hafta da önden gidiyor 38. Hafta diyebiliriz hatta. Normalde baş aşağıydı her hafta bi değişiyor bir gün gidiyoruz baş aşağı bir gün gidiyoruz kafa yukarda. İlk gebeliğimde böyle olmadı baya önceden baş aşağı indi ve dönmedi bir daha yukarı. Ama bunda sürekli değişiyor benim de canımı acıtıyor dönerken. Mesela az önce aşırı canım yandı döndü heralde aşağı dedim. Hiç normal değil

Kızlar ya ailem uzakta yaşıyor normalde doğum için geldiler🙈 sözde bana yardımcı olmak için ama geldiklerinden beri daha çok yoruldum sanki 😂 her şeye sinirleniyorum, her yaptıkları şeyi arkalarından düzeltmem gerekiyormuş gibi hissediyorum. Bardağı yanlış yere koysalar ortalığı yıkıyorum, telefonunun sesi yüksek diye bile sinirleniyorum😂😂 eşim sürekli beni sakinleştirmeye çalışıyor. ay neden böyle oldum ben 🥲
Annem diyo buna bişeyler olmuş nasıl yaşayacak yatılı bakıcıyla😂 lohusada değilim ama böyle bişey mi acaba lohusalık tek deliren ben değilimdir inş
Hava sıcak diye bile kızdım kadına😂
Bence hormonel hemen sinirleniyoruz.bugun oğlummbile diyo sen hamilelikten kızgın anne olmaya başladın 🥹evi yeni temizlemişim karpuzu halılarda yuvarlaya yuvarlaya mutfağa getirdi etrafı topraklı kızdım temizleyemiyorum zaten diye gözlerim doldu gitmiş süpürgeyi almış çektiriyo kıyamadım öptüm annecim bırak diye ama birden patlayıveriyorum yapmayacağım şeyler normalde. Bir an önce normale dönsek sevmedim bu sinirsel halimi ben

O zaman kesin gazdan agliyor iyice cikana kadar tekrar emzirme gaz birikir kuzu. O rahatlamak icin de meme ister her zaman ac oldugundan degil. Guvende hisseder memede. Gaz varken ters etki oluyor haliyle
Gaz 2 kez mi çıkması lazım anlamadım. 2. Gaz dediğin alttan olan gaz mı yoksa
gazi cikmasina ragmen aglamaya devam etti dedigi icin oyle dedim ama genelde ikinci gaz hep olur demislerdi bana ben kendi kizimda da bunu gozledim hep ikinci gaz gec de olsa geldi cocuk daha rahat uyuyordu. Degilse yarim saat sonra o arkadan gelen gaz uyandiriyordu sonra uykusunu alamadigi icin daha huzursuz oluyordu. Cocugun hareketlerini takip ederek ben de bu bilgiyi onaylamistim ama baskasinda boyle olmayabilir tabii
Ya beni de bi çatı muayenesi yapsalar sanki dürtükleseler doğum hızlanacakmış gibime geliyo. Devlete gidiyorum sancı beklicez diyolar. Bebe irileşti birden ve ben endişelenmeye başladım. Rutin bir çatı bakma tarzları yok anladığım kadarıyla.
Nasıl doğurucam 37+5 te 3400 iri değil mi diyorum. Doktor nolcak millet 5 kilo doğuruyo diyo. Nasıl 5 kilo doğurucam minnak bi kadınım ben🥹 Ruhuma öküz oturdu. Bekliyorum giden gelen yok. Kocayı kullanayım dedim o da işe yaramıyor. Dert içindeyim napsam salsam mı acaba rahat olmadığım için mi gelmiyor 😅
Ay içimi döktüm ama napiyim doğsun artık çok ağır taşıyamıyorum.
Sancı geliyo ama geçiyo hemen düzenli değil. Allahım sağ salim doğurayım artık 🙏
Ay benimki 2800 olmus bugun cok zorlandigimi hissettim 3400lerde ne yaparim bilmem. Ablasi da 2790 dogmustu bundan sonra yasayacaklarim benim icin yeni bir level. Umarim en kisa zamanda saglikla alirsiniz kucaginiza
Canım benim o zaman fıtık yoktu hızlı doğum kaynaklı olduğunu düşünüyorum artık ben.simdi fıtık var nasıl olucak bilmiyorum.o kdr görüntülemeye filan girdim hiçbir sebep bulunamadı en son siyatik sinir sıkışmasi olabilir dediler.resmen kabus gibiydi.inim inim inledim
Bende de siyatik agrisina benzer bir agri vardi tesaduf kalca mr inda bulundu. Tam o bolgemde fazla gelismis kemik varmis. Hatta iki tarafta da var ama bir taraf surtune surtune anca bu sene agri yapmaya basladi. Su an iyi bayadir yasamadim ama ben de hep siyatik saniyordum baska bir sey icin mr cekilince tesaduf bulundu. Aklinda olsun eger oyle bir sey ise ayni siyatik agrisi gibi diyorlardi cok agriyordu basamiyordum o bacagima
Kızlar bide dünden beri baya kaka yapiyor bu normal mi mekonyum mu ne 7-8 tane bu şekilde değiştirdim ishalmiş gibi yapıyor
İlk gunler cok kaka yapiyorlar yesilimsi ve cok civik oluyor canim

Son dönemde yavaşlar belki. Benimki de bi ara hızlı kilo aldı 2 haftada yarım kilo almıştı ama bu hafta gittik 100 gram almış sadece. Belki hamurişini vs kessen daha iyi olur daha dengeli beslensen.
Çatı muayenesi de çok bir şey değil yapmaya bile gerek yok aslında genelde kadınlar doğuma uygun oluyor çok nadir çatı darlığı vs.
Valla ben hiç doğuma hazır değilim 2. Hamilelik bu :)
3 haftada 1 kilo aldı. Aldığı 600gr son hafta. Umarım biraz yavaşlar birden aldı anlamadım. Okul kapandı mecburi doğum iznine ayrıldım heralde evde kalınca tombikledi.
İnş sağlıkla kolaylıkla doğarlar 🙏

ş
Aynı durum bende de var. Bu sabah telaşla doktora koştum, hareketleri dün geceden beri azalmış gibi geldi. Suyu kalbi iyiymiş ama nst’de yine hareketler az az çıktı.
Neyse bu vesileyle gitmişken serklaj vb alındi.. artık yavaş yavaş gelse iyi olur bebe:)
serklajı alınca rahim ağzı kaç mm ölçtüler mi?

Ay aşkım yüklenme kendine bu kadar boşver bu vücut asıl doğum sonrası bebişe bakarken lazım 🧡
Tabi orası öyle de ani gelişince insan napcağını şaşırıyor. Aksi gibi izmirde elektrik kesintileri başladı tam ütü çamaşır kurutma lazımken çoğunu hallettim şükür kıyafetler tamam 3 odanın perdeleri yıkanıp ütülenecek. En son banyoyu çitilerim 😆 pazar günü de açık fotoğrafçı bulursam bir kaç poz hatıra çektiririm p.tesi bavulumu toplar giderim 🤭

Tabi orası öyle de ani gelişince insan napcağını şaşırıyor. Aksi gibi izmirde elektrik kesintileri başladı tam ütü çamaşır kurutma lazımken çoğunu hallettim şükür kıyafetler tamam 3 odanın perdeleri yıkanıp ütülenecek. En son banyoyu çitilerim 😆 pazar günü de açık fotoğrafçı bulursam bir kaç poz hatıra çektiririm p.tesi bavulumu toplar giderim 🤭
Ay konuşuyoduk napsak hazırlasak yatsak kalksak derken 🤭 sadece suyu için mi ptesi diyorlar. Bugün bi arkadaşımla konuştuk gebeliğin başından beri neredeyse hep su kaçağı olmuş. Bi dr armut suyu ve havuç suyu önermiş. Onunla 32.haftaya kadar tutmuşlar çocuğu

Kızlar günaydın.benden yine lekelenme geldi bu sefer bı tık daha acik renk.sancimda yok.cati muayenesinden sonra hergun gelir mi böyle🤔

eveeeet tarihimizi aldık arkadaşlar 😂
30 temmuz çarşamba sabah 9 da doğuruyorum inşallah 🥰 38+5 oluyoruz biraz grip gibiyim onun için uzattık antibiyotik başladık çünkü
Sağlıkla gelsin inci kızımız💕
Ayy bir haftadır bizde de suları kesiyolar öğleden sonra kesiyolar akşam 9da geliyo. Ödüm kopuyo sular yokken bebiş gelse duşa giremeden gidecem diye.

Ay konuşuyoduk napsak hazırlasak yatsak kalksak derken 🤭 sadece suyu için mi ptesi diyorlar. Bugün bi arkadaşımla konuştuk gebeliğin başından beri neredeyse hep su kaçağı olmuş. Bi dr armut suyu ve havuç suyu önermiş. Onunla 32.haftaya kadar tutmuşlar çocuğu
Benimki yapısal değil de enfeksiyondan dolayı olunca direkt alt sınıra inmiş 5 cm ölçülüyo. Dr um da maşallah panik atak 5 cm i görünce ciğer geliştirici istedi. O da bana sıvı tüketimini arttıralım ama bunlarla dışardna %10nunu tamamlayabiliriz demişti harbiden öyle ilikli kemik suyu bile içer olmuştum boyu 50 cm olmuş boya gidiyo ama keseye gitmiyo sanırım. Arkadaşının kese suyu azlığı ölçüsü belli mi aşkım onu merak ettim. Chat cpt bana yazmış ki 5 ile 8 cm arası tam böyle sınırın sınırı. 4 e düşerse sıkıntı büyük

Sağlıkla gelsin inci kızımız💕
Ayy bir haftadır bizde de suları kesiyolar öğleden sonra kesiyolar akşam 9da geliyo. Ödüm kopuyo sular yokken bebiş gelse duşa giremeden gidecem diye.
Çeşme de planlıyorum kesintiler başlamış millet deli gibi bahçesini arabasını yıkıyor bizim gerçekten ihtiyacımız var yani buna. Hele doğumdan sonra sezaryen olursak napacağız ben kışın bile foşur foşur terlemiştim ilk sezaryen de

Back
X