Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Kızlar ya parça parça hala geliyor lekelenme.tam sancida diyemem belime vuruyor bide vajina bölgem çok hassas ağırlık baskı var

Ayy dogummu başladı hadi gözün aydin🥰🥰🥰
Walla başladım bilmiyorum ama mide ağrısı ile ishal ağrısı karışık bir ağrı yerleşti şuan.buyuk tuvaletim çoğaldı sabah ve şimdi ciktim.vajina bölgemde ağrı var.lekelenme hala dewam ediyor.bebegin hareketlerini hissediyorum şu anlık.son durum bu kızlar

Kizlar benim iki gun once doktor kontrolum vardi ilk deda cati muayenesi oldum 3 cm acikligim var🫣🫣🫣 veee cati muayenesinden sonra nisan geldi 2 gundur duzensiz sancilarim oluyor lekelenmem devam ediyor bugun yine kontrolum
Var bana dua edin😍
Al aynı benim gibi. Benim çatı yapilirken 1 cm di acikligim dünden beride lekelenme var ve düzensiz sancı.ay haber ver muhakakak benimkide Nisan mi ona emin olamiyoruz.

Benimki yapısal değil de enfeksiyondan dolayı olunca direkt alt sınıra inmiş 5 cm ölçülüyo. Dr um da maşallah panik atak 5 cm i görünce ciğer geliştirici istedi. O da bana sıvı tüketimini arttıralım ama bunlarla dışardna %10nunu tamamlayabiliriz demişti harbiden öyle ilikli kemik suyu bile içer olmuştum boyu 50 cm olmuş boya gidiyo ama keseye gitmiyo sanırım. Arkadaşının kese suyu azlığı ölçüsü belli mi aşkım onu merak ettim. Chat cpt bana yazmış ki 5 ile 8 cm arası tam böyle sınırın sınırı. 4 e düşerse sıkıntı büyük
Ay aşkım o doğuralı 2 sene oldu hatırlamaz 🤭 hayır hayır düşmücek. Ciğer geliştirici yapması iyi olmuş nolur nolmaz diye, yapılsa zararı yok doğmasa bile. Bana hiç kese cm falan söylemiyorlar kendiminkini merak ettim şuan

Kizlar benim iki gun once doktor kontrolum vardi ilk deda cati muayenesi oldum 3 cm acikligim var🫣🫣🫣 veee cati muayenesinden sonra nisan geldi 2 gundur duzensiz sancilarim oluyor lekelenmem devam ediyor bugun yine kontrolum
Var bana dua edin😍
Ay seninde doğum yakın☺️ hadi sağlıkla gelsin inşallah 🥰

Ay aşkım o doğuralı 2 sene oldu hatırlamaz 🤭 hayır hayır düşmücek. Ciğer geliştirici yapması iyi olmuş nolur nolmaz diye, yapılsa zararı yok doğmasa bile. Bana hiç kese cm falan söylemiyorlar kendiminkini merak ettim şuan
Rutin şimdiye kadar kontrollerde suyu iyi derdi işte enfeksiyonla hastaneye yatınca azalmaya başlamıştı baya serum antibiyotikli antibiyotiksiz verdiler kusma ishal kesilince bu seviyede kalır yeme içme düzene girince dedi ama hafta da 1 e düşürmüştü işte kontrolleri her ihtimale karşı iyi de yapmış yoksa nerden bilincek ki kuşum. O gün akşam eve gelince kafam allak bullak oldu hocam biz şimdi pazartesi doğuma hazır şekilde geliyoruz demi son hazırlıklarımı tamamlayalım dedim. Evet suyu burda kalırsa doğumu başlatcaz yazmış bana adamam tamam hocam diye yazamadım bile 🤦🏻‍♀️🤣

Back
X