Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay evde su doldur bulundur kuzum bu sicakta cok zor olurSağlıkla gelsin inci kızımız
Ayy bir haftadır bizde de suları kesiyolar öğleden sonra kesiyolar akşam 9da geliyo. Ödüm kopuyo sular yokken bebiş gelse duşa giremeden gidecem diye.
Canisi benim de hep bele vurdu sanci sen dun gittin mi dr? Belki onun devamidirKızlar ya parça parça hala geliyor lekelenme.tam sancida diyemem belime vuruyor bide vajina bölgem çok hassas ağırlık baskı var
Bence bi doktora gidip göstermelisin belki de doğum başlamıştırKızlar ya parça parça hala geliyor lekelenme.tam sancida diyemem belime vuruyor bide vajina bölgem çok hassas ağırlık baskı var
Yok gitmedim canım.doktor yazdı sadece bebek harkeet ediyorsa korkma kırmızı pembe gelirse gelirsin.cato.muayenesinden dolayı olmuştit dedi.Canisi benim de hep bele vurdu sanci sen dun gittin mi dr? Belki onun devamidir
Duş aldım simdi.kahvalti yapip gidicem muhtemelen.Bence bi doktora gidip göstermelisin belki de doğum başlamıştır![]()
Çatıdan dolayı açılman başlamış olabilir. Takip et bakalım düzenliyse doğum başlamıştır belkiKızlar ya parça parça hala geliyor lekelenme.tam sancida diyemem belime vuruyor bide vajina bölgem çok hassas ağırlık baskı var
Dunkune göre baya yoğun geldi yumurtlama akıntısı gibi ama bazen vizon bazen kahve.agrimda yavaştan başlıyor sanki dunkune göre biraz daha fazlaÇatıdan dolayı açılman başlamış olabilir. Takip et bakalım düzenliyse doğum başlamıştır belki
Ayy dogummu başladı hadi gözün aydinBende hep belki hatırlarsınız 25.07.2025 dedim baştan beri.
Walla başladım bilmiyorum ama mide ağrısı ile ishal ağrısı karışık bir ağrı yerleşti şuan.buyuk tuvaletim çoğaldı sabah ve şimdi ciktim.vajina bölgemde ağrı var.lekelenme hala dewam ediyor.bebegin hareketlerini hissediyorum şu anlık.son durum bu kızlarAyy dogummu başladı hadi gözün aydin![]()
Al aynı benim gibi. Benim çatı yapilirken 1 cm di acikligim dünden beride lekelenme var ve düzensiz sancı.ay haber ver muhakakak benimkide Nisan mi ona emin olamiyoruz.Kizlar benim iki gun once doktor kontrolum vardi ilk deda cati muayenesi oldum 3 cm acikligim varveee cati muayenesinden sonra nisan geldi 2 gundur duzensiz sancilarim oluyor lekelenmem devam ediyor bugun yine kontrolum
Var bana dua edin![]()
Ay aşkım o doğuralı 2 sene oldu hatırlamazBenimki yapısal değil de enfeksiyondan dolayı olunca direkt alt sınıra inmiş 5 cm ölçülüyo. Dr um da maşallah panik atak 5 cm i görünce ciğer geliştirici istedi. O da bana sıvı tüketimini arttıralım ama bunlarla dışardna %10nunu tamamlayabiliriz demişti harbiden öyle ilikli kemik suyu bile içer olmuştum boyu 50 cm olmuş boya gidiyo ama keseye gitmiyo sanırım. Arkadaşının kese suyu azlığı ölçüsü belli mi aşkım onu merak ettim. Chat cpt bana yazmış ki 5 ile 8 cm arası tam böyle sınırın sınırı. 4 e düşerse sıkıntı büyük
Bence nişan ve doğum başladı sende de. Yoksa çatı ağrısı vs böyle 2 gün sürmez yaaaAl aynı benim gibi. Benim çatı yapilirken 1 cm di acikligim dünden beride lekelenme var ve düzensiz sancı.ay haber ver muhakakak benimkide Nisan mi ona emin olamiyoruz.
Bekliyorum canım iyice siklasinca gidicem.cok uykum geldi biraz uyuyayım gelirse enerjim olsun.Bence nişan ve doğum başladı sende de. Yoksa çatı ağrısı vs böyle 2 gün sürmez yaaa
Canım tekrardan doktoru bilgilendirirsen çok iyi olur bence belki bugün gel bakalım derKızlar ya parça parça hala geliyor lekelenme.tam sancida diyemem belime vuruyor bide vajina bölgem çok hassas ağırlık baskı var
Ay seninde doğum yakınKizlar benim iki gun once doktor kontrolum vardi ilk deda cati muayenesi oldum 3 cm acikligim varveee cati muayenesinden sonra nisan geldi 2 gundur duzensiz sancilarim oluyor lekelenmem devam ediyor bugun yine kontrolum
Var bana dua edin![]()
Rutin şimdiye kadar kontrollerde suyu iyi derdi işte enfeksiyonla hastaneye yatınca azalmaya başlamıştı baya serum antibiyotikli antibiyotiksiz verdiler kusma ishal kesilince bu seviyede kalır yeme içme düzene girince dedi ama hafta da 1 e düşürmüştü işte kontrolleri her ihtimale karşı iyi de yapmış yoksa nerden bilincek ki kuşum. O gün akşam eve gelince kafam allak bullak oldu hocam biz şimdi pazartesi doğuma hazır şekilde geliyoruz demi son hazırlıklarımı tamamlayalım dedim. Evet suyu burda kalırsa doğumu başlatcaz yazmış bana adamam tamam hocam diye yazamadım bileAy aşkım o doğuralı 2 sene oldu hatırlamazhayır hayır düşmücek. Ciğer geliştirici yapması iyi olmuş nolur nolmaz diye, yapılsa zararı yok doğmasa bile. Bana hiç kese cm falan söylemiyorlar kendiminkini merak ettim şuan
Yazdım ama görmedi telefonlarda ulaşamıyorum gidersem yatirir diye korkuyorum bebek hareket ettiği için şuan evde beklemek bana daha mantıklı geldiCanım tekrardan doktoru bilgilendirirsen çok iyi olur bence belki bugün gel bakalım der
Ayyy valla bence seninde doğumYazdım ama görmedi telefonlarda ulaşamıyorum gidersem yatirir diye korkuyorum bebek hareket ettiği için şuan evde beklemek bana daha mantıklı geldi