2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ahududu çayı içiyorum. Pilates topunda zıplarım biraz. Elle yerleri silicem. Akşam da kocayı kullanırım. Rutin bu şekilde. Bakalım artık gelmiyosa da gelmez saygı duyucam bebeme
Hahshfjf tüm tuşlara basmışsın. Benim yaptığım tek şey yürüyüşe çıkmak aşko. Akşamları yürüyüşe başladım. Akıllı akıllı bekliyorum gelmesini.
42lerden filan bahsediyorlar bir de ilk çocuk o kadar kalırsam bunalırım srtık gelsinnnn

Ben hiç normal doğum yapmadım ama benim oğlumda sezeryandqn 1 hafta önce nisan gelmisti açık pembe suluydu ama sancı vs yoktu birde kanala yerlerinde hareket olmuyormus

Al aynı benim gibi. Benim çatı yapilirken 1 cm di acikligim dünden beride lekelenme var ve düzensiz sancı.ay haber ver muhakakak benimkide Nisan mi ona emin olamiyoruz.
Benim nisan ya cunku doktor baya masaj yapcam dedi ve kafasini felan hissediyorum dedi bi hareket yapti kanama oldu insallah kolay bisekilde dogumumuz olur

Benim nisan ya cunku doktor baya masaj yapcam dedi ve kafasini felan hissediyorum dedi bi hareket yapti kanama oldu insallah kolay bisekilde dogumumuz olur
Benimki rahim ağzın yumuşamış dedi bakarken 1 cm açıklık var dedi ama canım çok yandı kadının eline tırnaklarımı gecirmisim.muayeneden kaynaklı olsa dün bugün dewam edermi ki?

42 mi 5 buçuk kilo olur o zamana ay yok o kadar beklemesin Allahım sen bilirsin ama kolaylık ver gelsin artık amin.
Yürüyüş iyi de çok sıcak. Geceleri çıkarız belki kocayla bi çamlıcaya. Gündüz çekilmiyo yürüyüş. Kimse beni sıcakta klima karşısından kazıyamaz

Benimki rahim ağzın yumuşamış dedi bakarken 1 cm açıklık var dedi ama canım çok yandı kadının eline tırnaklarımı gecirmisim.muayeneden kaynaklı olsa dün bugün dewam edermi ki?
Bana 2 -3 gun icinde baslayabilir dedi baslamassa sancilarin artmassa gel dedi suan ben doktordayim baska bisey yapicagini soyldi bugun yarin dogum baslar gibime geliyor benimde bel ve kalcamda cok yogun agri var ama vajinama kasima kasilmalar duzensiz ve kisa vuruyor bazen hic olmuyor ama bel ve kalca agrim dunden beri devam ediyor zor yuruyorum doktorum bana surekli yuru dans et hareket halinde olmami soyledi dun 7 bin adim attim kalca agrim basladi dunden beri suan hala devam ediyor

Ay ne yaptı acaba.yarin benimde kontrolüm var saat 1 de.hala düzensiz ağrılarım var.bi geliy bı gidiy

Son durum tık yok hala parça parça geliyor akıntı.sabah ağrım daha çoktu şimdi 2 saattir gram yok

Ay ne yaptı acaba.yarin benimde kontrolüm var saat 1 de.hala düzensiz ağrılarım var.bi geliy bı gidiy
Banadaa bi geliyy bi gidiiyyy ciktim doktordan yine cati muayenesi yapti ve bu sefer daha fazla uyardi orayi daha fazla biseyler geldi benden kanli akinti aksama kadar baslicaksa baslicak baslamaz ise yarin sabah hastane yatisim olucak

Banadaa bi geliyy bi gidiiyyy ciktim doktordan yine cati muayenesi yapti ve bu sefer daha fazla uyardi orayi daha fazla biseyler geldi benden kanli akinti aksama kadar baslicaksa baslicak baslamaz ise yarin sabah hastane yatisim olucak
. ay çok stresli böyle beklemek sen yine ipin ucundan tuttun.benim yarın ne olucak bakalım.benim baya baya geliyor ama niye düzene binmiyor anlamiyorum ya uffffffdün bikere geldi bugün sabahtan beri geliyor rengi çok değişken.akinti hani yumurtlamada gelen kalın sert lastik gibi olan varya aynı öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…