Şimdi doktor yazdı bebek oynuyorsa bekleyebiliriz diye .bekleyelim bakalım.kurek kisimlarim filan ağrımaya başladı yaaaaAyyy valla bence seninde doğum
Ayyy hadi hayırlısı olsun inşallahŞimdi doktor yazdı bebek oynuyorsa bekleyebiliriz diye .bekleyelim bakalım.kurek kisimlarim filan ağrımaya başladı yaaaa
Artarsa git öyleyse canm takipte kal bizede haber verYazdım ama görmedi telefonlarda ulaşamıyorum gidersem yatirir diye korkuyorum bebek hareket ettiği için şuan evde beklemek bana daha mantıklı geldi
Ahududu çayı içiyorum. Pilates topunda zıplarım biraz. Elle yerleri silicem. Akşam da kocayı kullanırım. Rutin bu şekilde. Bakalım artık gelmiyosa da gelmez saygı duyucam bebemebugün de doğurmadım kızlar
Yürüyüş yap istersen temmuz annelerinde biri yürüye yürüye doğurduŞimdi doktor yazdı bebek oynuyorsa bekleyebiliriz diye .bekleyelim bakalım.kurek kisimlarim filan ağrımaya başladı yaaaa
Hahshfjf tüm tuşlara basmışsın. Benim yaptığım tek şey yürüyüşe çıkmak aşko. Akşamları yürüyüşe başladım. Akıllı akıllı bekliyorum gelmesini.Ahududu çayı içiyorum. Pilates topunda zıplarım biraz. Elle yerleri silicem. Akşam da kocayı kullanırım. Rutin bu şekilde. Bakalım artık gelmiyosa da gelmez saygı duyucam bebeme
Ben hiç normal doğum yapmadım ama benim oğlumda sezeryandqn 1 hafta önce nisan gelmisti açık pembe suluydu ama sancı vs yoktu birde kanala yerlerinde hareket olmuyormusWalla başladım bilmiyorum ama mide ağrısı ile ishal ağrısı karışık bir ağrı yerleşti şuan.buyuk tuvaletim çoğaldı sabah ve şimdi ciktim.vajina bölgemde ağrı var.lekelenme hala dewam ediyor.bebegin hareketlerini hissediyorum şu anlık.son durum bu kızlar
Benim nisan ya cunku doktor baya masaj yapcam dedi ve kafasini felan hissediyorum dedi bi hareket yapti kanama oldu insallah kolay bisekilde dogumumuz olurAl aynı benim gibi. Benim çatı yapilirken 1 cm di acikligim dünden beride lekelenme var ve düzensiz sancı.ay haber ver muhakakak benimkide Nisan mi ona emin olamiyoruz.
Bendebugün de doğurmadım kızlar
Benimki rahim ağzın yumuşamış dedi bakarken 1 cm açıklık var dedi ama canım çok yandı kadının eline tırnaklarımı gecirmisim.muayeneden kaynaklı olsa dün bugün dewam edermi ki?Benim nisan ya cunku doktor baya masaj yapcam dedi ve kafasini felan hissediyorum dedi bi hareket yapti kanama oldu insallah kolay bisekilde dogumumuz olur
Ay bu sıcakta burnunu cikartamiyorum dışarı offff ne kötü bir döneme Allahin gücüne gitmesin.binanim içinde merdiven ineyim çıkayım bari.Yürüyüş yap istersen temmuz annelerinde biri yürüye yürüye doğurdu
42 miHahshfjf tüm tuşlara basmışsın. Benim yaptığım tek şey yürüyüşe çıkmak aşko. Akşamları yürüyüşe başladım. Akıllı akıllı bekliyorum gelmesini.
42lerden filan bahsediyorlar bir de ilk çocuk o kadar kalırsam bunalırım srtık gelsinnnn
Ay bu sıcakta burnunu cikartamiyorum dışarı offff ne kötü bir döneme Allahin gücüne gitmesin.binanim içinde merdiven ineyim çıkayım bari.
Bana 2 -3 gun icinde baslayabilir dedi baslamassa sancilarin artmassa gel dedi suan ben doktordayim baska bisey yapicagini soyldi bugun yarin dogum baslar gibime geliyor benimde bel ve kalcamda cok yogun agri var ama vajinama kasima kasilmalar duzensiz ve kisa vuruyor bazen hic olmuyor ama bel ve kalca agrim dunden beri devam ediyor zor yuruyorum doktorum bana surekli yuru dans et hareket halinde olmami soylediBenimki rahim ağzın yumuşamış dedi bakarken 1 cm açıklık var dedi ama canım çok yandı kadının eline tırnaklarımı gecirmisim.muayeneden kaynaklı olsa dün bugün dewam edermi ki?
Ay ne yaptı acaba.yarin benimde kontrolüm var saat 1 de.hala düzensiz ağrılarım var.bi geliy bı gidiyBana 2 -3 gun icinde baslayabilir dedi baslamassa sancilarin artmassa gel dedi suan ben doktordayim baska bisey yapicagini soyldi bugun yarin dogum baslar gibime geliyor benimde bel ve kalcamda cok yogun agri var ama vajinama kasima kasilmalar duzensiz ve kisa vuruyor bazen hic olmuyor ama bel ve kalca agrim dunden beri devam ediyor zor yuruyorum doktorum bana surekli yuru dans et hareket halinde olmami soyledidun 7 bin adim attim kalca agrim basladi dunden beri suan hala devam ediyor
Banadaa bi geliyy bi gidiiyyy ciktim doktordan yine cati muayenesi yapti ve bu sefer daha fazla uyardi orayi daha fazla biseyler geldi benden kanli akinti aksama kadar baslicaksa baslicak baslamaz ise yarin sabah hastane yatisim olucakAy ne yaptı acaba.yarin benimde kontrolüm var saat 1 de.hala düzensiz ağrılarım var.bi geliy bı gidiy
. ay çok stresli böyle beklemek sen yine ipin ucundan tuttun.benim yarın ne olucak bakalım.benim baya baya geliyor ama niye düzene binmiyor anlamiyorum ya uffffffBanadaa bi geliyy bi gidiiyyy ciktim doktordan yine cati muayenesi yapti ve bu sefer daha fazla uyardi orayi daha fazla biseyler geldi benden kanli akinti aksama kadar baslicaksa baslicak baslamaz ise yarin sabah hastane yatisim olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?