2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Banadaa bi geliyy bi gidiiyyy ciktim doktordan yine cati muayenesi yapti ve bu sefer daha fazla uyardi orayi daha fazla biseyler geldi benden kanli akinti aksama kadar baslicaksa baslicak baslamaz ise yarin sabah hastane yatisim olucak
Bu arada hamilelik takvimin yok sen kaç haftalıksin

Zaten çarşambaya kadar gelmez ise suni sancı ile başlatmayı düşünüyorduk 39 u gecmicez demişti ama işte ben kendi sancım olsun gerek kalmasın yapay şeylere diye dua ediyorum
Onun icin birsuru hareket ve yuruyus yapabilirsin ayrica stres yapma akisina birak canim bende dogurcam iki gune diye diye stres yapmisim anlamadan kasigorsun kendini bebegin gelcegi yok cunku o sekilde olunca

Onun icin birsuru hareket ve yuruyus yapabilirsin ayrica stres yapma akisina birak canim bende dogurcam iki gune diye diye stres yapmisim anlamadan kasigorsun kendini bebegin gelcegi yok cunku o sekilde olunca
Yapıyorum canım birtek ilişki denemedim oda eşim rahatsız o yüzden eve bile almicam neredeysehava karşın yürüyüşe cikicam bugün merdiven in çık yaptım baya squat filan bastık bütün tuslara

Yapıyorum canım birtek ilişki denemedim oda eşim rahatsız o yüzden eve bile almicam neredeysehava karşın yürüyüşe cikicam bugün merdiven in çık yaptım baya squat filan bastık bütün
Bas bende bastm ama bugun hic halim yok gelicekleri zaman gelicekler hayirlisi ve kolaylikla insallah sende haber ver hep merakta birakma ayni seyleri yasiyoruz ayni anda

Sezeryanmı olucak canım yoksa suni ile normalmi deniceksin.
Benimkide 1 hafta önde 38+5 te alıncak
Canim suan benm 4-5 cm acikligim var ve agri esigim iyi gidiyor o yuzden bir aksilik cikmazsa suniyede gerek kalmazsa sancimla olucak ama eger bugun sanci girmezse suni verilcek yarin hastanede normal dogum olucak hayirlisi diyelim ama eger bir aksilik beklemeye durum olursa sezeryan hangisi ikimiz icin saglikli ise o sekilde olsun

Bizde bugün Wonder kontrole gittik sali günü yatış çarşamba sabah sezeryan insallah sağlıkla cikariz birde oğlum anne ya ölürsen diye ağlıyor rabbim kimseyi annesiz birakmasin
Aminnn canimmm ama olumsuza odaklanmayin sonucta ilk cocugunuzu saglikli sekilde deneyimlemissiniz hersey herkes icin saglikla kolaylikla olsun insallah

Ya bu cok iyi maşallah sen normal doğurursun az bi suni verilsede açılmayı ilerletir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…