Bu arada hamilelik takvimin yok sen kaç haftalıksinBanadaa bi geliyy bi gidiiyyy ciktim doktordan yine cati muayenesi yapti ve bu sefer daha fazla uyardi orayi daha fazla biseyler geldi benden kanli akinti aksama kadar baslicaksa baslicak baslamaz ise yarin sabah hastane yatisim olucak
Gelir ağrı bekle bakalımSon durumtık yok hala parça parça geliyor akıntı.sabah ağrım daha çoktu şimdi 2 saattir gram yok
Ben 38+2 haftaligim ama bebegm onde gidiyor gelisimi daha fazla strese girmeden bu sekilde olmasini istedimBu arada hamilelik takvimin yok sen kaç haftalıksin
Bekliyoruz bakalım stresten 3 tencere yemek yaptimGelir ağrı bekle bakalım
37+6 ben benimkide geri malesef o yüzden çıksın dışarıda beslensin istiyorim plesenta kireçlenmesi var bende kilo alamıyor malesef.Ben 38+2 haftaligim ama bebegm onde gidiyor gelisimi daha fazla strese girmeden bu sekilde olmasini istedim
Doktorun oneriyorsa saglikli sekilde olcaksa en dogrusu odur37+6 ben benimkide geri malesef o yüzden çıksın dışarıda beslensin istiyorim plesenta kireçlenmesi var bende kilo alamıyor malesef.
Zaten çarşambaya kadar gelmez ise suni sancı ile başlatmayı düşünüyorduk 39 u gecmicez demişti ama işte ben kendi sancım olsun gerek kalmasın yapay şeylere diye dua ediyorumDoktorun oneriyorsa saglikli sekilde olcaksa en dogrusu odur
Onun icin birsuru hareket ve yuruyus yapabilirsin ayrica stres yapma akisina birak canim bende dogurcam iki gune diye diye stres yapmisim anlamadan kasigorsun kendini bebegin gelcegi yok cunku o sekilde oluncaZaten çarşambaya kadar gelmez ise suni sancı ile başlatmayı düşünüyorduk 39 u gecmicez demişti ama işte ben kendi sancım olsun gerek kalmasın yapay şeylere diye dua ediyorum
Yapıyorum canım birtek ilişki denemedim oda eşim rahatsız o yüzden eve bile almicam neredeyseOnun icin birsuru hareket ve yuruyus yapabilirsin ayrica stres yapma akisina birak canim bende dogurcam iki gune diye diye stres yapmisim anlamadan kasigorsun kendini bebegin gelcegi yok cunku o sekilde olunca
Ay canım sağolBekliyoruz bakalım stresten 3 tencere yemek yaptimbuyrun yiyelim
Sezeryanmı olucak canım yoksa suni ile normalmi deniceksin.Ben 38+2 haftaligim ama bebegm onde gidiyor gelisimi daha fazla strese girmeden bu sekilde olmasini istedim
Aksak gebe yürüyüşümydü neydi onu yapYapıyorum canım birtek ilişki denemedim oda eşim rahatsız o yüzden eve bile almicam neredeysehava karşın yürüyüşe cikicam bugün merdiven in çık yaptım baya squat filan bastık bütün tuslara
Kız bikere yaptım sokakta onu adamın biri deli zannetti herhalde garip garip bakıyordu.Aksak gebe yürüyüşümydü neydi onu yap
Bas bende bastm ama bugun hic halim yok gelicekleri zaman gelicekler hayirlisi ve kolaylikla insallah sende haber ver hep merakta birakma ayni seyleri yasiyoruz ayni andaYapıyorum canım birtek ilişki denemedim oda eşim rahatsız o yüzden eve bile almicam neredeysehava karşın yürüyüşe cikicam bugün merdiven in çık yaptım baya squat filan bastık bütün
Canim suan benm 4-5 cm acikligim var ve agri esigim iyi gidiyor o yuzden bir aksilik cikmazsa suniyede gerek kalmazsa sancimla olucak ama eger bugun sanci girmezse suni verilcek yarin hastanede normal dogum olucak hayirlisi diyelim ama eger bir aksilik beklemeye durum olursa sezeryan hangisi ikimiz icin saglikli ise o sekilde olsunSezeryanmı olucak canım yoksa suni ile normalmi deniceksin.
Benimkide 1 hafta önde 38+5 te alıncak
Aminnn canimmm ama olumsuza odaklanmayin sonucta ilk cocugunuzu saglikli sekilde deneyimlemissiniz hersey herkes icin saglikla kolaylikla olsun insallahBizde bugün Wonder kontrole gittik sali günü yatış çarşamba sabah sezeryan insallah sağlıkla cikariz birde oğlum anne ya ölürsen diye ağlıyorrabbim kimseyi annesiz birakmasin
Ya bu cok iyi maşallah sen normal doğurursunCanim suan benm 4-5 cm acikligim var ve agri esigim iyi gidiyor o yuzden bir aksilik cikmazsa suniyede gerek kalmazsa sancimla olucak ama eger bugun sanci girmezse suni verilcek yarin hastanede normal dogum olucak hayirlisi diyelim ama eger bir aksilik beklemeye durum olursa sezeryan hangisi ikimiz icin saglikli ise o sekilde olsun
Ahahha kimsenin olmadıgı biyerde yap yada yap gitsin bırak deli sansınlarKız bikere yaptım sokakta onu adamın biri deli zannetti herhalde garip garip bakıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?