- 30 Ekim 2013
- 20.466
- 57.149
- 798
Amin amin Allah herkesi feraha cikarsin ağrısız acısız sakın bebeklerimize kavusalimAminnn canimmm ama olumsuza odaklanmayin sonucta ilk cocugunuzu saglikli sekilde deneyimlemissiniz hersey herkes icin saglikla kolaylikla olsun insallah
Aynı gün doğurcaz Allahımm çok heycanBizde bugün Wonder kontrole gittik sali günü yatış çarşamba sabah sezeryan insallah sağlıkla cikariz birde oğlum anne ya ölürsen diye ağlıyorrabbim kimseyi annesiz birakmasin
İnşallah canım rabbim bir avazda kurtarsın.saglikla kucağına alBas bende bastm ama bugun hic halim yok gelicekleri zaman gelicekler hayirlisi ve kolaylikla insallah sende haber ver hep merakta birakma ayni seyleri yasiyoruz ayni anda
Bu akşam cikicam insallah mahallenin delisi olarakAhahha kimsenin olmadıgı biyerde yap yada yap gitsin bırak deli sansınlar
Hiçbişi olmazzz hiç düşünme bunları bebişle son günlerinin tadını çıkarınAynı gün doğurcaz Allahımm çok heycan
O konuya girme bende çok korkuyorum bişey olursa falan saçma sapan düşünceler
Öyle yapmaya çalışıyorum canım sağolHiçbişi olmazzz hiç düşünme bunları bebişle son günlerinin tadını çıkarın
Hiçbişi olmazzz hiç düşünme bunları bebişle son günlerinin tadını çıkarın
Öyle yapmaya çalışıyorum canım sağol
Ben de oyleyim ya, hem hareket ettim diye seviniyorum hem de ya dogumu tetiklediysem diye korkuyorum…Kızlar bende bugün biraz yürüyüş yaptım. Çok alışmışım yatmayaşuan kasıklarım o kadar ağrıyor ki hemen bi magnezyum aldım. Bende hem doğurmak isteyip hem sancı olunca korkuyorum
Ahahahaha yaa demee
Ya çıldırdım ahajajsjsjsjjsjsksksksksks
Ben bişey yapmadım ne yazıkki bu sıcakta da yapabilecek enerjiyi bulamıcam galibaKizlar dogum olunca gelen giden olur, bebe ziyareti vs. Birseyler ikram etmemiz gerekir ama bu sefer de yogunluktan hazirlik yapamayiz diye aklim kurcalaniyor. Buzluga biraz borek yaptim. Baska neler yapilir kurabiye falan dusundum , buzlugum da cok kucuk gercisizler birsey yaptiniz mi?
Ya ben bugün yine kontroldeydim. Doktor ultrasonla falan baktı dedi ki gelişim geriliği falan diyemeyiz artık kilosu 2700 geçmiş bu normal bebe. Haftaya kadar düşün taşın çatı yapcaz normal mi doğuracaksın sezercik miKızlar bende bugün biraz yürüyüş yaptım. Çok alışmışım yatmayaşuan kasıklarım o kadar ağrıyor ki hemen bi magnezyum aldım. Bende hem doğurmak isteyip hem sancı olunca korkuyorum
Canım ben sigara böreği sardım bide sarma sardım. Onları minik kitli poşetlere ayırdım. Anama da mozaik pasta yap 2 3 rulo dedim. Gelene gidene ya da kendimize artık kimin nasibiyse. Benimde buzluğum dolu, gelene de onlar olmazsa bi kek ne bileyim hazır börek falan idare ederiz napayım gelen birşeyler yapıp gelsinKizlar dogum olunca gelen giden olur, bebe ziyareti vs. Birseyler ikram etmemiz gerekir ama bu sefer de yogunluktan hazirlik yapamayiz diye aklim kurcalaniyor. Buzluga biraz borek yaptim. Baska neler yapilir kurabiye falan dusundum , buzlugum da cok kucuk gercisizler birsey yaptiniz mi?
Ben bişey yapmadım ne yazıkki bu sıcakta da yapabilecek enerjiyi bulamıcam galibakek poğaca filan olurmuki
Canım ben sigara böreği sardım bide sarma sardım. Onları minik kitli poşetlere ayırdım. Anama da mozaik pasta yap 2 3 rulo dedim. Gelene gidene ya da kendimize artık kimin nasibiyse. Benimde buzluğum dolu, gelene de onlar olmazsa bi kek ne bileyim hazır börek falan idare ederiz napayım gelen birşeyler yapıp gelsin
Benim 2 gün önce 2500 düYa ben bugün yine kontroldeydim. Doktor ultrasonla falan baktı dedi ki gelişim geriliği falan diyemeyiz artık kilosu 2700 geçmiş bu normal bebe. Haftaya kadar düşün taşın çatı yapcaz normal mi doğuracaksın sezercik mie hani sezercik daha iyiydi dediğimde o bebeğin küçükkendi şuan normal boyutta dedi bi normal denesem mi düşüncesi geldi ben terazi burcuyum
Ahhajasjaja bende kimseyi kabul etmem dedim annem salak salak konuşma insanlar aylardır doğurmanı bekliyor dediValla ben 0 hazırlık. Yapmayı da düşünmüyorumgelen getirsin ya zaten insan çıkarmışım içimden bide hizmet mi edicem yakın aile dışında kimseyi kabul etmeyi de düşünmüyorum zaten. (HERKES GELDİ)
Altınla geliyolarsa başımın üstüne djdjjsjs yok bizim aile bana teklif dahi edemiyor patlamaya hazır bomba gibiyimAhhajasjaja bende kimseyi kabul etmem dedim annem salak salak konuşma insanlar aylardır doğurmanı bekliyor dediçevre baskısına elendim ben
Aşkım küvözü düşünme. Ben nstdeyken bi bebeyi sevk ediyorlardı küvöz için başka hastaneye. Ebelere sordum küçük mü diye. Hayır 4 kilo üzeri solunum sıkıntılı dediler. Bu tamamen şans işi ben bunu anladım. 2500ü geçtiyse korkmalık bişi yok bugün druma sorduğumda o da öyle söyledi. Yanılma payı var kiloda ama 2500 eşiği geçildiği sürece sıkıntılı diyemeyiz dediBenim 2 gün önce 2500 düminnağım büyümüyor. Çıksa aslında gözümün önünde içim daha rahat eder ama küvez ihtimali beni korkutuyor. Bırakıp eve dönmek istemiyorum. İnş beraber çıkarız hastaneden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?